Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
αν ακουγες tad αυτα που ακουει ο βιολιδης θα ηθελα να δω τι θα εγραφες σημερα........ευχομαι να εχει ανοχες στην λεξη απατεωνας-γκαρσονι κλπ κλπ που εχει ακουσει κατα καιρους.......και ευχομαι εχοντας δωσει χρηματα στον ΠΑΟΚ απο παλια οταν το ρευμα δεν αναβε και η θερμανση δεν λειτουργουσε να εχεις τα κουραγια να μιλας στα ισια και ισοτιμα με αυτους τους ανθρωπους....και φυσικα δεν αναφερομαι μονο στον γιαννη παπαδοπουλο για τον οποιο τα ειπε τελεια ο αντιπροεδρος.....και εγω δεν συμφωνω με το ξεσπασμα του αλλα τον καταλαβαινω απολυτα.....το χομπι του κανει και τον ΠΑΟΚ υπηρετει οχι ομως και να την ακουει και απο μεσα απο την οικογενεια μας.....αυτο δεν το αντεχει κανενας........τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του για το θεμα...η σουσια ειναι οτι η ΠΑΕ΅παει καλα ειναι παντα ανοιχτη σε νεους επενδυτες (ο ζησης ανεφερε κα μια περιπτωση) αλλα ο τζαμπας και ο φιγουρας πεθανε....ευτυχως....και πολυ αργησε.......και το να βρουνε νεους παραγοτνες ειναι δυσκολο και δεν θα ειναι με βιογραφικο πχ tad ;h diniko αλλα ανθρωποι γνωστοι που θα κολλησουν ενσημα πρωτα οπως ο βιολιδης ο φαρλαλης ο μιχαηλιδης ο παπαδοπουλος και ο μανδρινος.....
Diniko επειδή τον εξυπνάκια έλληνα είναι το κυριότερο που απεχθάνομαι μακριά από εμένα.
Ασχολούμαι μόνο και μόνο επειδή προφανώς όπως καταλαβαίνεις τον Βιολίδη του γουστάρω πολύ για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ. Η πρόθεσή μου είναι μόνο να τον ενισχύσω ψυχολογικά και να του πω προχώρα και μην ασχολήσε με παπαριές ....
Από την άλλη έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ αν με αποκαλούσαν απατεώνα ή σερβιτόρο. Το πιο πιθανό είναι να αντιδρούσα και χειρότερα από τον Βιολίδη. Για αυτό και γουστάρω αυτά τα παιδιά. Επειδή και μπορούν (έχουν τα φράγκα) και αγαπούν τον ΠΑΟΚ ....
Ασχολούμαι μόνο και μόνο επειδή προφανώς όπως καταλαβαίνεις τον Βιολίδη του γουστάρω πολύ για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ. Η πρόθεσή μου είναι μόνο να τον ενισχύσω ψυχολογικά και να του πω προχώρα και μην ασχολήσε με παπαριές ....
Από την άλλη έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ αν με αποκαλούσαν απατεώνα ή σερβιτόρο. Το πιο πιθανό είναι να αντιδρούσα και χειρότερα από τον Βιολίδη. Για αυτό και γουστάρω αυτά τα παιδιά. Επειδή και μπορούν (έχουν τα φράγκα) και αγαπούν τον ΠΑΟΚ ....
Νομίζω πως αυτό εξήγησα.
Ότι κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά.
Υπάρχουν και αυτοί συνήθως ''άφθαρτοι'' οι οποίοι δεν δέχονται απο ''συνεργάτες'' ή αδέλφια αν θέλεις το σκάψιμο λάκκων.
Συνεπώς η καλύτερη άμυνα είναι να προειδοποιήσεις το αφεντικό σου στην παρούσα κατάσταση ο κόσμος του ΠΑΟΚ ότι ξέρεις έχουμε αυτό και αυτό.
Αν σου κλέβουν την πίτα δεν θα αφήσεις να σου κλέψουν και τον σκύλο.
Και στο συγκεκριμένο συμβάν κάποιος πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του και τα θέλω του και αυτός δεν είναι ο Βιολίδης αλλά ο κύριος Παπαδόπουλος.
Είναι ευνόητο ότι ο Βιολίδης χαίρει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά δεν χαίρει και συνεργατών που έχουν σαν κοινή πολιτική το να μάχονται απο το ίδιο στρατόπεδο.
Όταν αυτό συμβαίνει δεν μπορείς να πολεμήσεις όμως.
Άλλο αντιπολίτευση και άλλο νομικά κωλύματα.
Νομίζω πως ο κύριος Παπαδόπουλος θα πρέπει να αποσαφηνίσει την θέση του με τις πράξεις του.
Υπάρχουν και αυτοί συνήθως ''άφθαρτοι'' οι οποίοι δεν δέχονται απο ''συνεργάτες'' ή αδέλφια αν θέλεις το σκάψιμο λάκκων.
Συνεπώς η καλύτερη άμυνα είναι να προειδοποιήσεις το αφεντικό σου στην παρούσα κατάσταση ο κόσμος του ΠΑΟΚ ότι ξέρεις έχουμε αυτό και αυτό.
Και στο συγκεκριμένο συμβάν κάποιος πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του και τα θέλω του και αυτός δεν είναι ο Βιολίδης αλλά ο κύριος Παπαδόπουλος.
Είναι ευνόητο ότι ο Βιολίδης χαίρει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά δεν χαίρει και συνεργατών που έχουν σαν κοινή πολιτική το να μάχονται απο το ίδιο στρατόπεδο.
Νομίζω πως ο κύριος Παπαδόπουλος θα πρέπει να αποσαφηνίσει την θέση του με τις πράξεις του.
πιστευω οτι τα λογια του βιολιδη ηταν καθαρα θεμα πολιτικης χθες...ξερει πως ολοι ειμαστε στο πλευρο του και σε ενδεχομενη παραιτηση του ή μαθαινοντας πως ο τεο εφυγε εξαιτιας των συγκεκριμενων ανθρωπων θα ξεσηκωθουμε εναντιον του παπαδοπουλου και καποιων αλλων @@...οποτε πλεον ο παπαδοπουλος και ο καθε παπαδοπουλος θα το σκεφτει 10 και 20 φορες πριν αρχισει να πεταει λασπη και να προσπαθει να φθειρει τον ΠΑΟΚ μας...μεχρι τωρα λειτουργουσαν σαν ξεφραγο αμπελι σπερνοντας διχονοια τωρα που στοχοποιηθηκαν δημοσια θα σφιξουν οι κωλοι (οπως ειχε πει και ο μεγιστος σταυρος λαμπριακος
)...

αν πω ότι αργά η γρήγορα (ανάλογα με τι αντοχές σου ) θα την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια είμαι λάθος (ίδιος αν δεν είσαι λαμόγιο να έχεις οικονομικά οφέλη)?tad έγραψε:
Από την άλλη έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ αν με αποκαλούσαν απατεώνα ή σερβιτόρο.
+1 @ Orwell
Ο Βιολίδης είπε ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει μ@λακας.
Να δεις πόσο μ@λακες νιώθουμε οι χιλιάδες που έμπρακτα σας στηρίζουμε όταν βλέπουμε 5-10-100 άτομα να επηρεάζουν καταστάσεις στην ομάδα...
Ευτυχώς ο Βρύζας φαίνεται να μην είναι της ίδιας νοοτροπίας...
Να δεις πόσο μ@λακες νιώθουμε οι χιλιάδες που έμπρακτα σας στηρίζουμε όταν βλέπουμε 5-10-100 άτομα να επηρεάζουν καταστάσεις στην ομάδα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν κάτι μας έλειψε αυτά τα χρόνια είναι η αξιοπιστία, η αλήθεια και η εντιμότητα. Κι αυτά τα κερδίζουμε μέρα με την ημέρα. Απο εκεί και πέρα, λάθη θα γίνουν, είναι αναποφευκτο. Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να στηρίζουμε τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή. (Ναι ρε, ΚΑΙ τον προπονητή!).
Κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος, όλοι έχουν αδυναμίες και κάνουν λάθη. Το ίδιο και τα παιδιά της διοίκησης. Με μια μεγάλη διαφορά. Τούτα τα παιδιά είναι έντιμα και δεν σκοπεύουν να πλουτίσουν στην πλάτη του ΠΑΟΚ....
Μπράβο στο Ζήση, Μπράβο στον Λιάκο, μπράβο σε όλα τα παιδιά...
Κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος, όλοι έχουν αδυναμίες και κάνουν λάθη. Το ίδιο και τα παιδιά της διοίκησης. Με μια μεγάλη διαφορά. Τούτα τα παιδιά είναι έντιμα και δεν σκοπεύουν να πλουτίσουν στην πλάτη του ΠΑΟΚ....
Μπράβο στο Ζήση, Μπράβο στον Λιάκο, μπράβο σε όλα τα παιδιά...
Ποιό στρατόπεδο εννοείς? του Καρατοάσου?gash04 έγραψε:Νομίζω πως αυτό εξήγησα.
καρτα διαρκειας για δωρεαν καφε στην αριστοτελους?
μηπως το ερωτημα ειναι ποιος δεν θελει να γινει στην τουμπα?
και τι θα γινει με την τουμπα αν δεν γινει εκει το γηπεδο?
δεν ξερω, ερωτηση κανω και περιμενω τουλαχιστον απο τον φιλο τον LoverBoy να μας πει τι γνωριζει γιατι μεχρι τωρα μας αφηνει να νομιζουμε οτι γνωριζει χωρις να μας εχει πει τιποτα.
να το παρει το ποταμι φιλε LoverBoy
μηπως το ερωτημα ειναι ποιος δεν θελει να γινει στην τουμπα?
και τι θα γινει με την τουμπα αν δεν γινει εκει το γηπεδο?
δεν ξερω, ερωτηση κανω και περιμενω τουλαχιστον απο τον φιλο τον LoverBoy να μας πει τι γνωριζει γιατι μεχρι τωρα μας αφηνει να νομιζουμε οτι γνωριζει χωρις να μας εχει πει τιποτα.
να το παρει το ποταμι φιλε LoverBoy
- Pegasus1589
εξω απο το χορο καλα τα λεμε ολοι...αν τα μυαλα μας πονανε μια φορα στη διοικηση πονανε 100 φορες..paokovia έγραψε:+1 @ Orwell
παντως σε καθε συνεντευξη της διοικησης η του ζαγορακη η του βρυζα τα μελη η συμπαθουντες τον ΜΕΛΒΑ χρησιμοποιουν
στα πλαισια της κριτικης που ασκουν την φραση "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ".....
τωρα τι καινουριο θελουν να ακουσουν δεν ξερω μονο τα στοιχεια απο την οικονομικη ενημερωση που αλλαζουν
καθε φορα δεν φτανουν να ειναι κατι καινουριο ?
στα πλαισια της κριτικης που ασκουν την φραση "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ".....
τωρα τι καινουριο θελουν να ακουσουν δεν ξερω μονο τα στοιχεια απο την οικονομικη ενημερωση που αλλαζουν
καθε φορα δεν φτανουν να ειναι κατι καινουριο ?

δεν υπαρχει φιλε eorptol ουτε μελβα ουτε χρυσος δικεφαλος.
δεν υπαρχουν στον χαρτη.
εχουν την δυναμη ενος μεσου συνδεσμου πολης της επαρχιας.
και σε αριθμο μελων και σε αριθμο μετοχων της παε ΠΑΟΚ.
αξια τους δινουν τα μμε που τους βγαζουν για να γεμισουν τον χρονο τους και εσυ που σπαταλας τον χρονο σου για να τους σχολιασεις.
δεν υπαρχουν στον χαρτη.
εχουν την δυναμη ενος μεσου συνδεσμου πολης της επαρχιας.
και σε αριθμο μελων και σε αριθμο μετοχων της παε ΠΑΟΚ.
αξια τους δινουν τα μμε που τους βγαζουν για να γεμισουν τον χρονο τους και εσυ που σπαταλας τον χρονο σου για να τους σχολιασεις.