Φιλικό: Σέρρες - Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Re: Σέρρες

Δημοσίευση από fofanaserres »

sidpanos έγραψε:
targette έγραψε:Αδέλφια, θέλω να ακούσω από μερικούς που πήγαν στο ματς.

20-25 οπαδοί μας, που ήταν έξω από το γήπεδο, πέταξαν πέτρες μέσα στο γήπεδο ή αυτά που γράφονται στα sport sites είναι παπαριές;

ΛΟΙΠΟΝ...ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ...
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΩΡΑ...
ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ...
ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΕΦΤΑΝ ΨΗΛΕΣ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΥΛ,ΞΑΦΝΙΚΑ [ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΚΤΛ]ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5-10 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ...ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ...ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΛΕΠΤΟ...ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ..ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΥΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ...ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΠΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ...ΑΠΟ ΞΥΛΑ,ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ..ΑΠ'ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥΣ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 9.45 ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ...

ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΚΑΤΙ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ...

ΔΕΝ [ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ] ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ...

ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ...
ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...
ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥΣ...

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟΙ...

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ...

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...
ΤΕΛΟΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ...
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 200-300 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΑΝΕ ΜΕΤΑ...

ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ...

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ...ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ...
ΟΜΩΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ...

ΤΟ ΠΑΝΙ ΕΠΕΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ...

ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ...
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ,ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗ.ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΧΕ 5-6 ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΞΩ.ΕΛΕΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΕΛΕΟΣ.ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΚΟΥΛΙΚΟΓΑΥΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΕΙΔΑΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ PC ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ.ΕΛΕΟΣ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

bL4cK_religion Αν εχεις μσν στειλτο μου με pm
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Δεν ήμουνα στο γήπεδο και δεν ξέρω τι έγινε.

Απο εκεί και πέρα έγω είμαι με τα αδέρφια ΠΑΟΚΙΑ οτι κι'αν γίνει...

Δεν με νοιάζει τι λένε οι Πανσερραϊκοί ή οι Κατερινιώτες κλπ....

Απο τη στιγμή που Προκλήθηκαν αδέρφια μας ΠΑΟΚΙΑ καλά τους Κάνανε

οι δικοί μας και τους πετάξανε μέσα στο γήπεδο.... κι'εγώ το ίδιο θα έκανα
στη θέση τους.

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

aparadektos έγραψε:Ρε παιδιά χαλαρώστε. Είμαστε σε παοκτσήιδικο σάιτ η σε σκουλικαντέρικο να ξέρω. Άιντε για΄τι βλέπω και άλλα παοκτσίδικα σάιτ να μιλάνε για μαστουρωμένους και για επεισόδια και δεν ξέρω εγώ τι...

Υπάρχουν χούλιγκαν στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και στις άλλες ομάδες. Δεν γίνονται επεισόδια χωρίς και τν δεύτερη πλευρά. Εδώ λέτε ότι οι δικοί μας τα ξεκίνησαν έτσι επειδή ήταν καυλωμένοι.

Άιντε ρειιιι κουλάρετε.

+1
Ρε μάγκες κουλάρετε λίγο να πούμε.Αυτοί που ήταν στο πέταλο που έγιναν οι φασαρίες ήταν Σερραίοι Παοκτσήδες.Και λέτε 5 άτομα 5 σερραίοι Παοκτσήδες που γνωρίζονται με όλους να μπήκαν στους φιλάθλους του Πανσερραικού για να κάνουν ντου και φασαρία?Αν δεν ξέρετε μην λέτε ότι μαλακία κατέβει στο κεφάλι σας.Είναι σαν να μου λέτε,να πήγα εγώ απέναντι στους Πανσερραικούς να κάνω ντου στα κολλητάρια μου?Γιατί οι δύο οι κολλητοί μου ήταν στο πέταλο με τους Πανσερραικούς..Είναι δυνατόν?Για ξεκολλάτε μερικοί από την μαλακία
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΣΦΠ+ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

αλλη φορα αν βλεπουμε να κοπανανε ΠΑΟΚτσηδες να χειροκροταμε κιολας?
η αλληλεγγυη ηταν παντα γνωρισμα των ΠΑΟΚτσηδων
μηπως πρεπει να τους δινουμε και στους μπατσους τωρα?
οπως ειπες ολα ηταν μια γιορτη μεχρι που πλακωσαν τους αδερφους που καθοντουσαν στην κερκιδα.
γιατι δεν νομιζω να ειχαν τασεις αυτοκτονιας και να κανανε 5 ατομα ντου σε μια ολοκληρη κερκιδα.
τεσπα οποιος ξενερωσε υπαρχουν και τα βιπ.
οποιος ονειρευεται να δει στην 4 γριουλες και παιδακια ας το ξεχασει γιάυτη την ζωη.
ρεζιλι δεν εχουμε γινει πουθενα γιατι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας νοιαζει ειναι η γνωμη των αθηναιων για τον ΠΑΟΚ και το λαο του.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Παιδια δεν ημουν στο γηπεδο για να εχω μια σαφη εικονα αλλα απο οτι διαβασα μπορω πανω κατω να καταλαβω τι εγινε!Παρολα αυτα τα εχω βαλει με εμας τους ιδιους!Καταρχην ολοι θελουμε να περνουμε εισητηρια για τους εκτος εδρας αγωνες της ΠΑΟΚαρας μας!Και δειξαμε σημερα με τον καλυτερο τροπο ποσο σωστοι ειναι εκεινοι που εχουν αποφασισει να μην μας δινουν!θα μου πεις μας προκαλεσαν!!Λες και δεν μας εχουν προκαλεσει ποτε ξανα(ειδικα οταν κατεβαινουμε αθηνα) ή και εμεις δεν κανουμε το ιδιο(φανταστητε τι θα γινοταν αν σε οποιαδηποτε θηρα στην τουμπα εμπαιναν 5 οπαδοι αλλης ομαδας)!!!Επισης θελω να πω το οτι ενας τυπος φοραει μια μπλουζα του ΠΑΟΚ δεν το κανει και "αδερφο" μας!!Δεν διαφωνω οτι πρεπει να βοηθαμε τα αδερφια μας οπως πολλοι ισχυριστηκατε.Αδερφια ΠΑΟΚτσηδες ομως θεωρω αυτους που αγαπουν πραγματικα τον ΠΑΟΚ και θελουν να παει ψηλα και βοηθουν για αυτο!!Η αγαπη για την ομαδα δεν ειναι ενα κομματι υφασμα(το λεω για οσους αναφερουν οτι πηγαν να βοηθησουν τα 5 "αδερφια" μας ασχετα αν δεν ξερουμε καν ποσο αδερφια μας παοκτσηδες οντως ειναι)!Τελος αν ισχυει ,που πραγματικα απευχομαι,οτι καποιοι πετουσαν απο εξω πετρες και χιλια δυο αλλα σε εκεινους που ηταν μεσα με αποτελεσμα να τραυματιστουν παιδακια απλα ντρεπομαι που υπαρχουν τοσο θρασυδειλοι ανθρωποι που ειναι μαλιστα και παοκτσηδες.Ο ΠΑΟΚ μας κανει μια προσπαθεια μετα απο χρονια να ξαναγινει δυνατος ισως πρεπει να καταλαβουμε οτι οταν ειμαστε στο γηπεδο εκπροσωπουμε αυτο τον τεραστιο λαο και συλλογο και να εχουμε στο μυαλο μας οτι οποιος φοραει απλα μια φανελα του ΠΑΟΚ αλλα κανει κακο στην ΠΑΟΚαρα μας ισως δεν ειναι πραγματικα "αδερφος" μας(αναφερομαι σε κακοποια στοιχεια και ανθρωπους που πανε με αλλο σκοπο στο γηπεδο και οχι να υποστηριξουν την παοκαρα μας)
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΗΜΕΝΗ.Ειναι τυχαιο μπα δεν το πιστευω αντη να σεβαστουν τον παοκ καποιοι αντη να χερονται που αρχηζει ο μεγαλος παοκ και βρισκει το δρομο του ΜΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ αλλα ενα ειναι στανταρ οτι πολοι οπαδοι ομαδων της επαρχειας ειναι οπαδοι ομαδων της χαβουζας ειναι ρουφιανοι και προπαανδιστες και ολοι αυτοι σιχαινονται των παοκ και τους οπαδους του .Αυτο το εχο καταλαβει δυστηχος αυτη ειναι η πραγματηκοτητα σημερα ο παοκ μας εχει περασει σημερα ενα μαθημα προσοχη παοκ μακεδονια ποντος μικρα ασια πρεπει να διοξουμε τα υπολιματα τους απο τη γη των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΥΓ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΑΖΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ.
godfather77

Δημοσίευση από godfather77 »

Falegkos έγραψε:Σκατα σε ολους.
Οπιος και να ηταν δεν με νιαζει και ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ να ηταν δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ειναι μαλακες τελος.
Καθε φορα που παν ολα καλα οι ανεγκεφαλοι παλι εκει μας κανουν ρεζιλι.
Και μην μου πει κανεις του πανσεραικου και μαλακιες .....εμενα με νιαζει εμεις να κοψουμε τις μαλακιες..
Αντε γαμω την τρελα μου βλακες χαλατε την εικωνα της ομαδας.
Αι στο κερατο.

+10000000000
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Καλα ρε σοβαρολογιτε????
ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ Η ΔΟΙΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΗ ΚΑΙΡΚΙΔΑ????ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ????

Ολοι σημερα γραφουν τασπασαν παλι οι αλητες οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ ΡΕ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ......ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ.

Καλα τα λες μιδενιστη......καποιοι ερχοντε μονο για φασαρειες στο γηπεδο.

Οσο για το αν θα προστατεβαμε δικους μας ναι και βαιβεα αλλα θελω να μαθω τη δουλια ειχαν εκει....καικριδα δεν ειχαμε???
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Φιλε REalcon δεν ειναι αναγκη να φυγεις απο την παρεα μας για καπιους "ανεγκεφαλους".
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΑΙΦΑΛΕ.
Αδερφε.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

xaxaxaxaxax
thegame4

το ακουσα και γω στο ραδιο και γελουσα.
Άβαταρ μέλους
savvas53

ti δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι?

Δημοσίευση από savvas53 »

εμενα κυριοι δεν μ'εκαναν παοκτση οι φανατικοι...
ο πατερας μου μ'εκανε οταν με πετουσε στον ουρανο της 5
καθε φορα που κουνουσε τα δυχτια του θρυλου ο μεγας ΚΟΥΔΑΣ και η παρεα του τα υπεροχα εκεινα χρονια....
οι "φανατικοι" με εδιωξαν με ενα αισθημα ντροπης με τα ...
τελος παντων ολοι ξερουμε το ιστορικο μας....
ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ...
αυτο που χρειαζομαστε ειναι καινουρια 2χρονα, 5χρονα...
κοριτσια κοπελες οικογενειες παπουδες...
και,λεω,θελω αντιπαλους μεσα στην τουμπα να γνωρισουν το μαγαλειο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ οιδιεις ομασι....
και,λεω, θελω παοκια σε καθε γηπεδο να διδασκουν με τον παλμο τους τι θα πει 12ος παικτης...
στο στυλ που αφησε αφωνο τον μουσλι στην ιταλια...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
Η ΠΕΤΡΑ ΚΙ Ο ΛΟΣΤΟΣ,ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ...
περι αδελφοσυνης τωρα....
αν εμενα το μικρο μου αδελφακι πηγενε προκαλοντας η προκαλουμενος
σε αλλη κερκιδα η εριχνε τυφλες πετρες γυρω του...
θα το σαπιζα στις φαπες και θα του εκοβα το γηπεδο...
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....
γιατι κανεις δεν μπορει να διαχειριζεται με ανοητα καμωματα
τα εκατομμυρια παοκτσιδικες καρδιες απο το 1926 εως το 2008,απο την πολη εως την τουμπα
απο την πολιχνη εως την μελβουρνη...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
:?:
Άβαταρ μέλους
paok_re

Δημοσίευση από paok_re »

εμενα κυριοι δεν μ'εκαναν παοκτση οι φανατικοι...
ο πατερας μου μ'εκανε οταν με πετουσε στον ουρανο της 5
καθε φορα που κουνουσε τα δυχτια του θρυλου ο μεγας ΚΟΥΔΑΣ και η παρεα του τα υπεροχα εκεινα χρονια....
οι "φανατικοι" με εδιωξαν με ενα αισθημα ντροπης με τα ...
τελος παντων ολοι ξερουμε το ιστορικο μας....
ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ...
αυτο που χρειαζομαστε ειναι καινουρια 2χρονα, 5χρονα...
κοριτσια κοπελες οικογενειες παπουδες...
και,λεω,θελω αντιπαλους μεσα στην τουμπα να γνωρισουν το μαγαλειο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ οιδιεις ομασι....
και,λεω, θελω παοκια σε καθε γηπεδο να διδασκουν με τον παλμο τους τι θα πει 12ος παικτης...
στο στυλ που αφησε αφωνο τον μουσλι στην ιταλια...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
Η ΠΕΤΡΑ ΚΙ Ο ΛΟΣΤΟΣ,ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ...
περι αδελφοσυνης τωρα....
αν εμενα το μικρο μου αδελφακι πηγενε προκαλοντας η προκαλουμενος
σε αλλη κερκιδα η εριχνε τυφλες πετρες γυρω του...
θα το σαπιζα στις φαπες και θα του εκοβα το γηπεδο...
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....
γιατι κανεις δεν μπορει να διαχειριζεται με ανοητα καμωματα

τα εκατομμυρια παοκτσιδικες καρδιες απο το 1926 εως το 2008,απο την πολη εως την τουμπα
απο την πολιχνη εως την μελβουρνη...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

+1 φιλε

Δεν παει άλλο με ορισμένους....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ - ΠΑΟΚ
Σκηνές φαρ ουέστ στις Σέρρες!

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα. Ένα παιχνίδι. Δημιουργεί πάθη, ανεβάζει την ένταση, αλλά πάντα στο πλαίσιο του ανταγωνισμού και τίποτε περισσότερο. Θα λέγαμε πως το νεύρο, η καλώς εννοούμενη αντιπαλότητα, είναι μέρη του παιχνιδιού. Αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο των Σερρών το Σάββατο λίγα λεπτά μετά την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης του τοπικού Πανσερραϊκού, με τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με το «βασιλιά των σπορ». Όσα καταγράφηκαν, δεν αρμόζουν ούτε στον ελληνικό πολιτισμό, ούτε στο ύφος και την αισθητική των δύο ομάδων και προσβάλλουν βάναυσα και με το χειρότερο τρόπο, μία ολόκληρη χώρα.

Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ ξεκίνησε κανονικά στην ώρα του, αλλά τελείωσε μόλις 12 λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Για ασήμαντη αφορμή, η κατάσταση βγήκε εκτός κάθε ελέγχου, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα σοβαρότατα επεισόδια, στο περιθώριο μίας φιλικής αναμέτρησης επαναλαμβάνουμε και το τονίζουμε διότι έχει μεγάλη σημασία, ξεκίνησαν στην εξέδρα των γηπεδούχων, όταν για άγνωστο λόγο, κάποιοι οπαδοί των «λιονταριών», επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο. Φαίνεται πως στην Ελλάδα του 2008, όποιος έχει διαφορετική άποψη, είναι εχθρός. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουμε και αντιλαμβανόμαστε τα πάντα στη ζωή μας και γι’ αυτό ακριβώς μας αξίζει αυτό το επίπεδο της ζωής. Διότι εμείς οι ίδιοι, δεν είμαστε άξιοι να διαχειριστούμε τις ελευθερίες μας και να αναγνωρίσουμε τις ελευθερίες των άλλων.

Οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψαν στις κοντινές Σέρρες, βγήκαν από το πέταλο που είχαν τοποθετηθεί και ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς, κατευθύνθηκε στην εξέδρα που διαδραματίζονταν τα γεγονότα. Τότε, η κατάσταση άρχισε να θυμίζει πολεμικό τοπίο. Η μάχη μεταφέρθηκε μέσα στο γήπεδο, όπου κατέφυγαν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας για να γλιτώσουν. Για σχεδόν 15 λεπτά, το γήπεδο των Σερρών θύμιζε αρένα, εντός και εκτός. Οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές και οι αποστολές των δύο ομάδων κατέφυγαν στα αποδυτήρια. Εκεί αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα. Σε όλα όσα εξελίχθηκαν και οδήγησαν στη διακοπή και αναβολή του χθεσινή φιλικού αγώνα, η παρουσία της αστυνομίας ήταν μηδαμινή και ουσιαστικά δεν επενέβη κανένα όργανο της τάξης.

Σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες, εκκενώθηκαν οι εξέδρες και αφού... βράδιασε οι ποδοσφαιριστές και το διαιτητικό τρίο βγήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, για να συνεχίσουν το παιχνίδι! Τότε, όμως, παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα που είχε να κάνει με την ηλεκτροδότηση του γηπέδου. Τότε, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Γιάννης Παπακώστας, παρέταξε τους: Κοτταρά, Βοσκόπουλο, Καλλιμάνη, Πετρόφ, Μιλένκοβιτς, Μπαϊκαρά, Τάσιτς, Μανουσαρίδη, Αμπουμπακαρί, Γεωργιάδη και Γκουγκουλιά.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, παρέταξε τους: Χαλκιά, Αραμπατζή, Κωνσταντινίδη, Δάρλα, Κοντρέρας, Μαλεζά, Μπαλάφα, Βερόν, Λάκη, Ίβιτς και Αναστασάκο.

(Δημοσίευση: 02.08.08 championsday.gr)

Ουδεν περαιτερω σχολιον απο μενα... Υποψιν: εφημεριδα του γαυρου τα γραφει αυτα

:( :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”