Κώστας Βασιλειάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και ποιος σας είπε ότι οριστικά έφυγαν Βασιλειάδης και Μούλα???
Θέλω να βλέπω τα πράγματα με σκέψη θετική!!

Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές τους, και οι δύο είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα το πρωί θα πάνε στο Παλατάκι για την προπόνηση τους κανονικά!!!

Μακάρι οι πιέσεις του κόσμου και των συνδεσμιτών να αποφέρουν αποτέλεσμα!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

free4 έγραψε:Μακάρι οι πιέσεις του κόσμου και των συνδεσμιτών να αποφέρουν αποτέλεσμα!!!

Οι συνδεσμίτες που ήταν όλη την χρονιά? Αυτοί ήταν η μεγάλη απογοήτευση.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ηταν στα τρικαλα,ενω ολοι οι αλλοι ημασταν τουμπα στο ΠΑΟΚ-παο,ηταν στην καβαλα,ηταν στα εντος με πανιωνιο,πανελληνιο κ αλλα που δεν θυμαμαι.
απλα πολλοι απο αυτους εχουν μια εκτη αισθηση που αντιλαμβανονται νωριτερα απο εμας ποιοι προεδροι ειναι τυχοδιωκτες και λαικιστες....
Άβαταρ μέλους
kostasff

DimisK έγραψε:Δεν θέλω παίκτες που μένουν στον ΠΑΟΚ με μισή καρδιά γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε

Έχεις δίκιο φίλε, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή. Με ποιο άλλο κίνητρο να διαλέξει κάποιος παίκτης τον ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών? Για το ένδοξο παρελθόν? Αυτό πλέον δεν μετράει :cry:
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ (25/01/2009)
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας Κώστα Βασιλειάδη και Damir Mulaomerovic. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους δύο καλαθοσφαιριστές για τη μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
www.paokbc.gr

εχω την εντυπωση οτι πριν μια ωρα που διαβασα για πρωτη φορα την ανακοινωση στο σαιτ,ελειπε η τελευταια φραση με τις ευχαριστιες της ΚΑΕ.
επισης,δεν με πειραζει που φευγουν οι δυο παικτες.δικαιωμα τους ειναι να συνεχισουν οπου θελουν και μαλιστα εχω την εντυπωση οτι θα μας χαρισουν κ χρηματα.
απο εκεικ περα ομως,οπως οταν ηρθαν εκαναν δηλωσεις αγαπης προς τον κοσμο και την ομαδα,ετσι και τωρα περιμενα και απο τους δυο να κανουν δηλωσεις για τους λογους που εφυγαν,ποιοι τους οδηγησαν στην εξοδο,πως ειναι τα πραγματα στην ομαδα και ποια η συμπεριφορα του δροσου και οι προθεσεις του.ετσι θελω εγω τον αρχηγο της ομαδας μου, ο οποιος πριν 20 μερες εσπευσε να κανει δηλωση στηριξης στο δροσο και ελεγε οτι θα αγωνιστουν ως το τελος.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Οι αθλητες δεν φταινε σε τιποτα αλλα ειδικα ο Βασιλειαδης ΕΡΠΕΠΕ να μας μιλησει πριν φυγει και οχι να φυγει τρεχοντας μια Κυριακη μεσημερι......
Εγω στο γηπεδο θα πηγαινω για αυτους που δεν θα πηδηξουν απο το καραβι και φυσικα για τα 4 γραμματα που τοσο λατρευω ...Ειδικα τωρα το διαρκειας μου δε το πουλαω ουτε με 100000000000000 γιατι ηρθε η ωρα στο επομενο ματσ να παω 8000 κοσμος στο γηπεδο για να δειξω αν μου αξιζει κατι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

προτεινω να γινει εδω οτι και στο τοπικ του αγγελου αναστασιαδη.πρεπει να μαθουμε ως οπαδοι να προχωραμε μπροστα..και να σταματησουμε να ασχοουμαστε με οτι μας διχαζει.ο χρονος θα δειξει εαν για οτι εγινε εχει μεριδιο ευθυνης ο πρωην παικτης μας.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Την επόμενη φορά που θα δω παίκτη της ομάδας να πανηγυρίζει κάποιο καλάθι χτυπώντας την καρδιά του και πουλώντας Παοκτσηδιλίκι θα τον κράξω. Όλοι παίζουν για τα φράγκα και για τίποτε άλλο. Όσο για τον Βασιλειάδη τι να πω!!! Μια από τα ίδια, κατέβηκε από το τρένο χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Τη μέρα που έβγαλα το διαρκείας τον πέτυχα στο παλατάκι, ήταν λίγο πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Αν τον ακούγατε θα νομίζατε και εσείς ότι ο άνθρωπος σκέφτεται σαν οπαδός, σαν και εμάς δηλάδή. Πόσο βαθιά νυχτωμένος ήμουν για μια φορά ακόμα....
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

δεν ειναι δυνατον να αμφισβητείτε τον κωστα....το παιδι εχει κλαψει μπροστα μας για τον ΠΑΟΚ.....οταν ηταν να φυγει για την μαλαγα....και επαιζε το τελευταιο του παιχνιδι μαζι μας στο κλειστο του αγιου θωμα με το μαρουσι....χασαμε....τον κρατουσε ο γκαγκαλουδης να μην πεσει κατω....το παλικαρι ειχε ριξει τρελο κλαμα....ειναι τρελο ΠΑΟΚι.....αλλα αν σου λεει η διοικηση η φευγεις η δεν πληρωνεσαι δεν εχεις και πολλα περιθωρια.....καλη συνεχεια κωστα!!!!σε περιμενουμε οταν θα ειμαστε πιο καλα οικονομικα να μας ξαναρθεις..... :( :cry: :roll:
:twisted: :?: :twisted:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πλέον δεν πιστεύω κανέναν. Τέλος οι σημαίες, τα σημαιάκια και οι κορδέλες
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ψυχραιμία ρε συ....να μου πεις να τον σαλπιGayδη να σου πω οκ......ο κωστας ομως δεν ειναι ιδια περιπτωση.....θυμισου παιχνιδια του με την μαλαγα και με τον gayρο κοντρα στον αρη....ειναι τρελο παοκτσακι....
:!:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Τι εννοείς όταν λες ψυχραιμία; Δεν είμαι ταραγμένος απλά δεν έχω πειστεί ότι ο Βασιλειάδης (σαν οπαδός ) έκανε την παραμκρή προσπάθεια να μπει στη διαδικασία συζητήσεων (ακόμα και μια μικρή μείωση αποδοχών, γιατί όχι)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μ΄αυτά και μ΄αυτά ο αθλητισμός γέμισε με "προδότες". Δεν νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα. Ο Μούλα πέρασε καλά στο προηγούμενο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και γι αυτό χάρηκε που ξαναήρθε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ΠΑΟΚ ούτε ότι είναι προδότης τώρα που έφυγε (ή τον έδιωξαν). Ο Βασιλειάδης πιστεύω ότι είναι ΠΑΟΚ και γούσταρε να παίζει στον ΠΑΟΚ. Το ότι έβαλε (ή του έβαλαν) την καριέρα του και το μέλλον του πάνω από τα θέλω του δεν σημαίνει ότι είναι προδότης. Ούτε ο Πέτζα ήταν προδότης όταν δεν έπαιξε με τον Άρη εκβιάζοντας την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το συμβόλαιό του, ούτε ο Μπάνε ήταν προδότης όταν με τον τρόπο της η διοίκηση έδειξε ότι δεν τον θέλει άλλο στην ομάδα. Ας μην αφορίζουμε εύκολα τους παίκτες αλλά ούτε και να τους κάνουμε ήρωες. Υπάρχει και η μέση οδός.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Η καθεμιά από τις περιπτώσεις που αναφέρεις είναι ξεχωριστή. Δεν νομίζω ότι μπαίνουν στο ίδιο καζάνι και οι τρεις. Ο Μπάνε πρόσφερε στον ΠΑΟΚ ευρωπαϊκούς τίτλους και δεν ήταν ο πιο υψηλόμισθος παίκτης της ομάδας. Παρόλα αυτά έμεινε αρκετά χρόνια. Δεν κατακρίνω τις συμπεριφορές των παικτών που φεύγουν, αλλά προσπαθώ να πω στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχουν πλέον σημαίες με την έννοια που εμείς οι παλιότεροι ζήσαμε
Άβαταρ μέλους
kostasff

teacher. έγραψε:δεν υπάρχουν πλέον σημαίες με την έννοια που εμείς οι παλιότεροι ζήσαμε

Ακριβώς αυτό είναι δάσκαλε. Αλλά εμείς οι παλιότεροι δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το συναίσθημα όπως απαιτούν οι καιροί μας.
Υ.Γ. Το φλουρί που βρήκε στην κοπή της πίτας θα το επιστρέψει? :lol:
:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”