Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
- Isaak the Greek
Λυση υπαρχει για το προβλημα....Το θεμα ειναι ποιος θελει να την εφαρμοσει!!!!
Αναρωτιεμαι γιατι ο ΠΑΟΚ χρειαζεται την αστυνομια η Σεκιουριτι για να λυσει την κατασταση με τα μπουκαλια η οποια μπουκαλια τελος παντων...
Γιατι οι συνδεσμοι δεν πιανουν αυτους που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ και το δειχνουν εμπρακτα με τις συμπεριφορες τους και δεν τους ονομαζουν στη διοικηση?
Κι αν αυτοι οι καποιοι ειναι και μελη συνδεσμων τοτε γιατι δεν τους αφερουν απο τη δυναμη τους?(Και μαλιστα να εκδωσουν και ανακοινωση πανελλαδικα ωστε οι κολοφυλλαδες να μην μπορουν να πουν τιποτα αλλη φορα για "κακους συνδεσμους" και οτι ο οπαδισμος ειναι κακος για το ποδοσφαιρο...Και κατι μου λεει οτι αν αυτο ειχε γινει ειδη τωρα δεν θα ειχαμε νομους τυπου Ορφανου....)
Οπως επισης αυτους τους "ανθρωπους" , που οπως ειπα ,θα πρεπει οι συνδεσμοι να τους ονομαζουν στη διοικηση ωστε να τους απαγορεψουν την εισοδο στο γηπεδο για τουλαχιστον 1 χρονο κι αν μετα απο αυτο δεν βαλουν μυαλο τοτε δια παντος!!!
Εαν οι οργανωμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ που ειναι οι καθ υλην αρμοδιοι για την προστασια της ομαδος δεν μπορουν ωντος να την προστατεψουν ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Αναρωτιεμαι γιατι ο ΠΑΟΚ χρειαζεται την αστυνομια η Σεκιουριτι για να λυσει την κατασταση με τα μπουκαλια η οποια μπουκαλια τελος παντων...
Γιατι οι συνδεσμοι δεν πιανουν αυτους που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ και το δειχνουν εμπρακτα με τις συμπεριφορες τους και δεν τους ονομαζουν στη διοικηση?
Κι αν αυτοι οι καποιοι ειναι και μελη συνδεσμων τοτε γιατι δεν τους αφερουν απο τη δυναμη τους?(Και μαλιστα να εκδωσουν και ανακοινωση πανελλαδικα ωστε οι κολοφυλλαδες να μην μπορουν να πουν τιποτα αλλη φορα για "κακους συνδεσμους" και οτι ο οπαδισμος ειναι κακος για το ποδοσφαιρο...Και κατι μου λεει οτι αν αυτο ειχε γινει ειδη τωρα δεν θα ειχαμε νομους τυπου Ορφανου....)
Οπως επισης αυτους τους "ανθρωπους" , που οπως ειπα ,θα πρεπει οι συνδεσμοι να τους ονομαζουν στη διοικηση ωστε να τους απαγορεψουν την εισοδο στο γηπεδο για τουλαχιστον 1 χρονο κι αν μετα απο αυτο δεν βαλουν μυαλο τοτε δια παντος!!!
Εαν οι οργανωμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ που ειναι οι καθ υλην αρμοδιοι για την προστασια της ομαδος δεν μπορουν ωντος να την προστατεψουν ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
NAI, OYTE Eγω ειμαι υπερ της ρουφιανιας απο κανεναν, δεν θα γινουμε και κουκουλοφοροι, αλλοι οι ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ. ΑΔΕΡΦΕ diniko80 ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...
ας τους ΚΡΑΖΟΥΜΕ, ας τους βαζουμε στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
ας τους ΚΡΑΖΟΥΜΕ, ας τους βαζουμε στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

δηλαδη αν εγω πεταξω μπουκαλι ρετσινας μεσα στο γηπεδο εναντιον αντιπαλων ή διαιτητων ή οποιων αλλων και καποιοι με παρουν απο το μπρατσο και με "δωσουν" εγω ειμαι ο καλος και αδικημενος αδερφος και αυτοι οι ρουφιανοι?
ωραια.....
ωραια.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος savvas53 την Πέμ 02 Οκτ 2008, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σαφως...(περι κλεισιματος)
αλλα τ'ακουμε χρονια και δεν γινεται.......
πρεπει να σταματησουν αυτα... ΠΡΕΠΕΙ και καποτε θα σταματησουν.
και πρεπει να ξερουμε να χαρακτηριζουμε σωστα τα πραγματα...
τι θα πει ρουφιανος...
τοτε εγω μπορω να πω,και θα εχω και πιο πολυ δικιο δηλαδη,
οτι οποιος δεν ειναι "ρουφιανος" ειναι συνενοχος και υποθαλπτει εγκληματια....
μακρια απο τους ευκολους χαρακτηρισμους...
η αντιπαλοτητα ειναι δημιουργικη
η επιβολη ειναι παρακμη και ελλειψη....
η βια ειναι μικροτητα και οι φορεις της συχαμεροι...
αλλα τ'ακουμε χρονια και δεν γινεται.......
πρεπει να σταματησουν αυτα... ΠΡΕΠΕΙ και καποτε θα σταματησουν.
και πρεπει να ξερουμε να χαρακτηριζουμε σωστα τα πραγματα...
τι θα πει ρουφιανος...
τοτε εγω μπορω να πω,και θα εχω και πιο πολυ δικιο δηλαδη,
οτι οποιος δεν ειναι "ρουφιανος" ειναι συνενοχος και υποθαλπτει εγκληματια....
μακρια απο τους ευκολους χαρακτηρισμους...
η αντιπαλοτητα ειναι δημιουργικη
η επιβολη ειναι παρακμη και ελλειψη....
η βια ειναι μικροτητα και οι φορεις της συχαμεροι...
διαφωνουμε φιλε...
και πραγματικα αυτη η διαφωνια μου ειναι πολυ δυσαρεστη...
η κουβεντα γινεται σε συγκεκριμενα θεματα...
δεν ειναι θεωρητικη οπου εκει πιθανοτατα θα επιχειρηματολογουσα εναντια σ'αυτου του ειδους την πρακτικη...
βιαζουνε καποιον διπλα σου και με τη σκεψη "ο βιασμος ειναι κακο πραγμα"
προχωραμε παρακατω?
η ,εστω, λεμε σταματα σταματα?
δεν αρκει......
και πραγματικα αυτη η διαφωνια μου ειναι πολυ δυσαρεστη...
η κουβεντα γινεται σε συγκεκριμενα θεματα...
δεν ειναι θεωρητικη οπου εκει πιθανοτατα θα επιχειρηματολογουσα εναντια σ'αυτου του ειδους την πρακτικη...
βιαζουνε καποιον διπλα σου και με τη σκεψη "ο βιασμος ειναι κακο πραγμα"
προχωραμε παρακατω?
η ,εστω, λεμε σταματα σταματα?
δεν αρκει......
Μάγκες, συγγνώμη αλλά κάποια πράγματα πρέπει να κοπούν μαχαίρι. Υπάρχει λογική στο να γίνονται επεισόδια; Παλιότερα υπήρχαν διάφορες δικαιολογίες του στυλ "Να διώξουμε τον Βουλινό,τον Μπάτμαν, τον Γούμενο κλπ"(βλέπε ΠΑΟΚ-Παρί Σεν Ζερμαίν).Τώρα για ποιο λόγο γίνονται αυτά;Για να φύγει ο Ζαγοράκης;Σούτια στις Σέρρες, στην Κατερίνη, νταηλίκι απόβαση στην Κομοτηνή και στην Τρίπολη πέρσι...Γιατί δεν καταδικάζονται αυτές οι ενέργειες όσο πρέπει;Όλοι ματώνουμε οικονομικά για την ομάδα,δίνουμε από το υστέρημά μας και τώρα που πάει να σταθεί στα πόδια της την γκρεμίζουμε;
Λυπάμαι γι αυτό που θα πω,αλλά σε πολλές ιστοσελίδες συνδεσμιτών υπάρχουν ολόκληρα αφιερώματα σε γεγονότα βίας τα οποία προβάλλονται σαν ανδραγαθήματα;Αξίζει τον κόπο;
Λυπάμαι γι αυτό που θα πω,αλλά σε πολλές ιστοσελίδες συνδεσμιτών υπάρχουν ολόκληρα αφιερώματα σε γεγονότα βίας τα οποία προβάλλονται σαν ανδραγαθήματα;Αξίζει τον κόπο;
και το χειροτερο,φιλοι μου, ισως ειναι η διαχυση της εντυπωσης οτι ο κακος ειναι αυτος που προσπαθει να προστατεψει...
και αφηνει ενα δρομο ανοικτο σε παιδια,κυριως,να λειτουργουν καλυμενοι απο την θολουρα της μαζας με ενα τροπο που εκτος αυτης δεν θα διανοουνταν.....
δεν το ξερω,αλλα κρινοντας απο τις εποχες τις δικες μου,το αλλο πρωι στο σχολειο περγραφονται οι μαμακιες της προηγουμενης σαν επιτευγματα προς αγραν εντυπωσεων
και αφηνει ενα δρομο ανοικτο σε παιδια,κυριως,να λειτουργουν καλυμενοι απο την θολουρα της μαζας με ενα τροπο που εκτος αυτης δεν θα διανοουνταν.....
δεν το ξερω,αλλα κρινοντας απο τις εποχες τις δικες μου,το αλλο πρωι στο σχολειο περγραφονται οι μαμακιες της προηγουμενης σαν επιτευγματα προς αγραν εντυπωσεων
στο πνευμα της κουβεντας μας,συμφωνω οτι διαφωνουμε και οτι αυτα εχει η ζωη...
για τον παραλληλισμο ισως ειναι περαν του μετριου τονου αλλο αστοχος δεν νομιζω,γιατι παραλληλισμος ειναι και οχι ταυτιση...
για το κυριως μενου...
μετρο ειναι η λεξη κλειδι...
οπως ευκολα μπορεις να θυμηθεις η ενσταση μου ειναι στους χαρακτηρισμους...
μακρια απο μενα η λογικη ποναει ματι κοψει κεφαλι....
αλλα επι του προκειμενου δεν μιλαμε για χθεσινες καταστασεις αλλα για χρονια προβληματα που εχουν παρει αυτονομη υποσταση....
κατα τη γνωμη μου οι τοποθετησεις πρεπει να ειναι προσεκτικες και να μην δινουν περιθωρια παρεξηγησεων σε ποιο τρυφερα μυαλα....
και, οπως ειμαι σιγουρος φιλε καρινα, γνωριζεις οτι η ο δουρειος ιππος της εξουσιας ειναι η κακη διαχειρηση της ατομικης ελευθεριας.
χιλιαδες τα παραδειγματα και περιτο να αναφερθω....
κατι απλο θα πω...
εχει πλεον περασει ως λογικο στην συνειδηση μας το εξευτελιστικο γεγονος του σωματικου ελεγχου κατα την εισοδο μεταξυ αλλων και στο γηπεδο...
φακελλοποιησεις κατηγοριοποιησεις και αλλα τετοια εξευτεληστικα...
με ποιο δικαιωμα καποιοι ριχνουν νερο στο μυλο καποιων
σε βαρος δικο μου?
για τον παραλληλισμο ισως ειναι περαν του μετριου τονου αλλο αστοχος δεν νομιζω,γιατι παραλληλισμος ειναι και οχι ταυτιση...
για το κυριως μενου...
μετρο ειναι η λεξη κλειδι...
οπως ευκολα μπορεις να θυμηθεις η ενσταση μου ειναι στους χαρακτηρισμους...
μακρια απο μενα η λογικη ποναει ματι κοψει κεφαλι....
αλλα επι του προκειμενου δεν μιλαμε για χθεσινες καταστασεις αλλα για χρονια προβληματα που εχουν παρει αυτονομη υποσταση....
κατα τη γνωμη μου οι τοποθετησεις πρεπει να ειναι προσεκτικες και να μην δινουν περιθωρια παρεξηγησεων σε ποιο τρυφερα μυαλα....
και, οπως ειμαι σιγουρος φιλε καρινα, γνωριζεις οτι η ο δουρειος ιππος της εξουσιας ειναι η κακη διαχειρηση της ατομικης ελευθεριας.
χιλιαδες τα παραδειγματα και περιτο να αναφερθω....
κατι απλο θα πω...
εχει πλεον περασει ως λογικο στην συνειδηση μας το εξευτελιστικο γεγονος του σωματικου ελεγχου κατα την εισοδο μεταξυ αλλων και στο γηπεδο...
φακελλοποιησεις κατηγοριοποιησεις και αλλα τετοια εξευτεληστικα...
με ποιο δικαιωμα καποιοι ριχνουν νερο στο μυλο καποιων
σε βαρος δικο μου?
-