Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Paokintepo »

θα πατε διακοπες πανω απο 18 ατομα???? :o
kos

Δημοσίευση από kos »

paok nafplio έγραψε:Μπυρες εχει παντου!!!κ στην Κρητη εχει Αγγλιδες..αλλα οι Κρητικες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΙΜΑΙ!!!!
ντορα μητσοτακη :lol:

παντως ρε παιδια ορισμενοι ζουν σε αλλο κοσμο.
τεταρτη με δευτερα ημουν χαλκιδικη. πρωτο ποδι.
σε ενα μπιτς μπαρ ο καφες 4 ευρω (αφυτο) και στο αλλο 5 (περιοχη σανι αλλα καμια σχεση με το συγκροτημα.
τις αλλες μερες καφε σε πλαστικο απο το σπιτι και πετσετα στην αμμο :lol:

μιλαμε οτι θα φανε πολυ μαυρισμα το καλοκαιρι. θα παιξει πολυ πλαστικο και πολυ μακαρονι :lol:

απο νησια εχω παει σκοπελο, σαντορινη, μυκονο και μυλο. απο αυτα ξαναπαω με κλειστα τα ματια μονο στη μυλο. οποιος ειναι να παει διακοπες με γυναικα να το ψαξει. αξιζει. τρομερες παραλιες, υσηχο νησι.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

καλά ξηγήθηκες. κοίτα υπάρχουν κάποιοι Χαλκιδικιώτες καράβλαχοι που νομίζουν ότι είμαστε εντέλώς καθυστερημένοι και μας τα παίρνουν χοντρά.
αμ το άλλο? Τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες που τις πας? Μου βάζει ο άλλος ο τάγαρος χαράτσι 10€ για ξαπλώστρα και ομπρέλα για τις 3 ώρες που θα καθήσω στη παραλία, λες και είναι δική του η θάλασσα.
Φέτος χαλκιδική, πετσετούλα, πλαστικό ποτηράκι και σέικερ, και άντε και γ@μηθείτε μαζί με την κρίση!
ειδικά θέλει πολλή προσοχή σε κάτι Καλλιθέες, αρμενιστές, χανιώτες κλπ.
εκεί στον πιάνουν πολύ χοντρά, μέχρι σε σημείο να στον κόβουν...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Φέτος Θάσο θα πάω...Πέρισυ πήγα Λευκάδα πανέμορφες παραλίες αρκεί να ξέρεις και ορειβασία..όχι ντάξει Λευκάδα ξαναπήγαινα..
Φέτος είπα πιο κοντά γιατί και το κάρο σε λίγο καιρό θα είναι σα το όχημα των Φλίντστοουνς...
Μοαυ είπανε 40 ευρώ το δίκλινο αλλά και αν θέλω και καλύτερη τιμή...με δωμάτια που έχουν και δικό τους site...χαζός είμαι να μην πάω;...

Πέρισυ είδα ΠΑΟΚ - Ολλανδέζα στο σύνδεσμο της Λευκαδας...ελπίζω όχι και φέτος σε σύνδεσμο αλλά από κοντά...
Ειρωνεία κάηκα απο παπάκι πακετά ψάχνοντας στο σύνδεσμο...τόσοι κάγκουρες στην Τούμπα, εγώ στη Λευκάδα πέτυχα το βλάκα... :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 05 Ιουν 2010, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τωρα,εαν σου πω οτι εισαστε......-καθυστερημενοι-εγω θα φταιω?....Eδω και πολλα χρονια,μαλωνω με φιλους και γνωστους για τα beach bar....Επειδη,εχω κανει μπανιο σχεδον σε ολες τις παραλιες πολυ πριν φυτρωσουν και γινουν μοδα αυτα τα γ@μημενα,αρνουμαι να τους δωσω εστω και ενα ευρω....Υπαρχουν,ακομα ελευθερες παραλιες που ειναι φανταστικες!

Α....και για το χαλι αυτο δεν ευθυνονται μονο οι ΔΗΜΟΙ της Χαλκιδικης αλλα και τα φρουτα της Θεσσαλονικης που νοικιαζουν τις παραλιες.....Ακομα και κει θελουν να πουλανε μουρη,οι ΨΩΝΑΡΕΣ.......Ακου,ρεζερβε ξαπλωστρες.....και μετα κοροϊδευουμε τους Αθηναιους-και καλα τους κανουμε-........
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Εγω αδερφια φετος λεω να παω ΚΡΗΤΗ,ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ...ειναι καλα εκει? οποιος ξερει ας μου πει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Της Ολλανδίας γίνεται και πολύ νταβαντούρι.

Πάρε μαζί σου προφυλακτικά και βγάλε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ασπροπρόσωπο :lol:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

αστο πανω μου gash :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Bernoullis

Δημοσίευση από Bernoullis »

Σπουδαζω κρητη και ειμαι σε θεση να σε πληροφορησω οτι ποιο Γ...ΤΟ μερος για να πας διακοπες ειναι η Χερσονησος,εκτος και αν σ αρεσουν τα τοπια και τα μουσεια...Θα προσθετα εκτος της Ολλανδιας (που τις θεωρω αντιπαθεστατες) τις ποιο ''ανοιχτες'' Ρωσια Λιθουανια Πολωνια ( ολα αυτα =ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχεις κι άλλες αλλά ο κατάλογος θα μεγαλώσει επικίνδυνα!!!
Παρόμοιο μέρος υπάρχει και στη Ρόδο όπου κυριολεκτικά σε βγαίνουν μάτια..

Τι εγινε ρε? Πόσα ακόμη άβαταρ με γκόμενες θα δω στο φόρουμ? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Paokintepo έγραψε:θα πατε διακοπες πανω απο 18 ατομα???? :o
οχι ρε ηλικιακα λεω ειμαστε πανω απο 18...για το διπλωμα που ειπες κλπ κλπ :opaokara: :opaokara:
Betonieras

Δημοσίευση από Betonieras »

Ελατε Χαλκιδικη στην ασπρομαυρη Αθυτο παιδια κοντα ειναι ομορφα ειναι κ νταξει με τον καινουριο δρομο παλευεται η κατασταση... Ωραιο μερος αρκετα καλα μαγαζια... Λιγο ρομαντικα βεβαια αλλα ΠΑΟΚ εισαι δεν μασας...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

free4 έγραψε:Εχεις κι άλλες αλλά ο κατάλογος θα μεγαλώσει επικίνδυνα!!!
Παρόμοιο μέρος υπάρχει και στη Ρόδο όπου κυριολεκτικά σε βγαίνουν μάτια..
Φαληράκι στη Ρόδο, Λαγανάς στη Ζάκυνθο, Χερσόνησος - Μάλια στην Κρήτη και Αγ. Νάπα στην Κύπρο.
Κοινός παρανομαστής οι ροδοκοκκινισμένες (ξανθιές επί το πλείστον) αγγλίδες, αμερικανίδες και αυστραλέζες.. σουρώνουν με 1-2 μπύρες, ανεβαίνουν στα μπαρ, χορεύουν, κάνουν στριπτίζ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε... να την "πέσετε" νωρίς γιατί μετά, από τη σούρα δεν μπορούν καν να περπατήσουν και λιποθυμούν στα πεζοδρόμια...
Στα μείον είναι ότι μαζεύονται όλα τα τοπικά αγροτοπαλίκαρα και καμάκια γύρω γύρω.
Για τους λάτρεις του ανατολικού μπλοκ, οι παραλίες της κατερίνης (πλάκα Λιτοχώρου, Πλαταμώνας κτλ τκλ)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Χίος κύριοι, για ηρεμία, γαλήνη,καθαρές και παρθένες θάλασσες, ωραία ταβερνάκια και όλα τα ωραία...

Θα είμαι και πάλι εκεί, πρώτο ο Θεός, τον Αύγουστο...

Θα επισκεφτώ και τον σύνδεσμο, στην Απλωταριά...

όποιος έρθει, ας...σφυρίξει. Εκεί δεν έχει προβατίνες, αλλά έχει άλλα εδέσματα!! :lol: :lol:

Καλά να περάσετε όλοι παιδιά. Καλά να περάσουμε...

Η ζωή πάντα συνεχίζεται, αρκεί εμείς να είμαστε καλά!!

Στο κάτω-κάτω...ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Χίος.... από τα αγαπημένα.... Το νότιο μέρος. Μαστιχοχώρια: Μεστά, Πυργί, Ολυμπιοί, Αρμόλια, Βέσσα, Καλλιμασιά. Και φυσικά Βολλισός, Ανάβατος και Αυγώνυμα..Ποιοτικές και χαλαρωτικές διακοπές. Δυστυχώς δεν έχω ξαναπάει από το 1999... όσοι βρεθούν εκεί στις 22/7, μη χάσουν το πανηγύρι της Αγιάς Μαρκέλλας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”