Αγωγές ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όσους ζημίωσαν το σύλλογο
Re: Αγωγές ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όσους ζημίωσαν το σύλλογο
Στα Διαβατά φέρτε τον... Δεν ξέρετε πόσα άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια θα τον βοηθήσουν να προσαρμωστεί... 

Aν βρείτε ποιος είναι δίπλα από τον Μπάτμαν, κερδίζετε τα ραδιοφωνικά βραβεία της Εικοσιετίας...
Και αν βρείτε με ποιους δύο παραγωγούς ήταν κολλητός ο κύριος, θα καταλάβετε πολλά...
Και αν βρείτε με ποιους δύο παραγωγούς ήταν κολλητός ο κύριος, θα καταλάβετε πολλά...
PRAKTORINOS έγραψε:"Πρόεδρε", ευχή και κατάρα σού δίνω:
ριγέ να βάλεις
και νά'ναι κιτρινόμαυρα.
Και ρίγα οριζόντια
να σε παχαίνει κι άλλο.
Α!
Και να προσέχεις.
'Οχι πολλά παιχνίδια
και τσανταλίνες-μανταλίνες
γιατί όλο και κανα ΠΑΟΚτσάκι
θα σε πετύχει εκεί μέσα.
1 έτος πριν

Να βάλουμε τον Πράκτορα να κάνει τέτοιες ευχές δεν θέλουμε τίποτα άλλο.
Ελα teod ευκολάκια βάζεις
Ο Ζέρβας δεν είναι?? με εκείνη την γλυκιά και μειλίχια φωνή??
Τώρα με ποιούς ήταν κολλητός θα χρειαστώ τα φώτα σου...εγώ πάντως τον άκουγα τότε παντού και σε όλους.

Τώρα με ποιούς ήταν κολλητός θα χρειαστώ τα φώτα σου...εγώ πάντως τον άκουγα τότε παντού και σε όλους.
Δεν τον φοβαμαι τον Μπατμαν........Θα αποδρασει...........
Δεν άντεχα άλλο Ζέρβα ρε...παντού όπως λες...Bono έγραψε:Ελα teod ευκολάκια βάζεις![]()
![]()
Μπούζο και Πετρουλάκη κάθε μέρα σε σημείο τρέλας...
Και όπως το λες...αυτή ή φωνή του...Νόμιζες ότι είσαι σε εξωτικό νησί της Καραϊβικής πάνω σε αιώρα ήρεμος αν και δίπλα σου γινόταν έκρηξη ηφαιστείου...

Δεν θα την έλεγα ακριβώς εξωτική τη φωνή του...μάλλον κάτι σε πιό ροζ μου ακουγόταν 

''Αγαπητέ κ. Bono, σωστά αυτά που λέτε, αλλά αγαπητέ και φίλε κ. Bono, νομίζω ότι ο αξιαγάπητος κ. Μπατατύδης έκανε αξιοθαύμαστη δουλειά και ναι μεν θα χρεωκοπήσει η ΠΑΕ αλλά είναι εντιμος και σας αγαπάει όλους εσας τους ραδιοφωνατζήδες...Η ενασχόληση μου με τον ΠΑΟΚ είναι γιατί είμαι ΠΑΟΚ από τα γενοφάσκια μου εκεί στην Πόλη που γεννήθηκα (εδώ ενα δακρυ για τη χαμενη πατριδα ρίχνει) και ακόμα και τα παιδιά μουμε ρωτάνε <<Μπαμπά θα σωθεί ο ΠΑΟΚ>> κι εγω τους απαντάω ΒΕβαίως, αφού έχουμε τον λατρευτό κ. Μπατατούδη, ΠΑΟΚ από μικρό ξυπόλητο παιδι...Ξέρετε κ Μπόνο πόσο σας εκτιμώ εσάς και τους ακροατές σας και δε σας θεωρώ καθόλου βλακες''
εφιάλτης μου εχει μείνει από τότε...

εφιάλτης μου εχει μείνει από τότε...

Ωραία με τον Μπατμαν.
Στις 27.3.2009 είχα πει αρκετά πραγματάκια (επίσης ημερομηνία που τρωγόμασταν για τον Σαλπιγγίδη συμπτωματικά) για τον Μπατατούδη τον Γούμενο και τον Κατσαρή.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6&start=45
Αναπολώντας εκείνες τις υπέροχες ημέρες παρατήρησα ότι υπήρχε και μια δίκη στις 7.4.2010 εναντίων του Γούμενου.
Τελικά γνωρίζει κανένας τι έχει γίνει πέρα το ενδεχόμενο πιθανής αναβολής?
Όχι τίποτα άλλο αλλά 9Εκατομμύρια Ευρώ λείπουν απο την ομάδα εξαιτίας της υπεξαίρεσης του Μπατατούδη και δεν μας περισσεύουν σήμερα αντιθέτως ακόμα πληρώνουμε.
Όχι τίποτα άλλο αλλά με την μέθοδο των αναβολών παραγράφηκε η υπεξαίρεση του Μπατατούδη!
Και μάλιστα με σοβαρότατες ευθύνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ποτέ δεν κατέθεσε μήνυση εναντίων του επι προεδρίας Γούμενου!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και πρόεδρος του δικαστηρίου η γνωστή μας Μπουρμπούλια τότε (σκάνδαλο με χρηματιστήριο και σήμερα τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού)!
Όχι τίποτα άλλο αλλά περνάει ο καιρός και θα έχουμε παραγραφή πάλι!
Όχι τίποτα άλλο αλλά και ο Κρόκος κάπως έτσι γλύτωσε και πληρώνει ο Ελληνικός Λαός σήμερα!
Στις 27.3.2009 είχα πει αρκετά πραγματάκια (επίσης ημερομηνία που τρωγόμασταν για τον Σαλπιγγίδη συμπτωματικά) για τον Μπατατούδη τον Γούμενο και τον Κατσαρή.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6&start=45
Αναπολώντας εκείνες τις υπέροχες ημέρες παρατήρησα ότι υπήρχε και μια δίκη στις 7.4.2010 εναντίων του Γούμενου.
Τελικά γνωρίζει κανένας τι έχει γίνει πέρα το ενδεχόμενο πιθανής αναβολής?

Όχι τίποτα άλλο αλλά 9Εκατομμύρια Ευρώ λείπουν απο την ομάδα εξαιτίας της υπεξαίρεσης του Μπατατούδη και δεν μας περισσεύουν σήμερα αντιθέτως ακόμα πληρώνουμε.
Όχι τίποτα άλλο αλλά με την μέθοδο των αναβολών παραγράφηκε η υπεξαίρεση του Μπατατούδη!
Και μάλιστα με σοβαρότατες ευθύνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ποτέ δεν κατέθεσε μήνυση εναντίων του επι προεδρίας Γούμενου!
Όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και πρόεδρος του δικαστηρίου η γνωστή μας Μπουρμπούλια τότε (σκάνδαλο με χρηματιστήριο και σήμερα τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού)!
Όχι τίποτα άλλο αλλά περνάει ο καιρός και θα έχουμε παραγραφή πάλι!
Όχι τίποτα άλλο αλλά και ο Κρόκος κάπως έτσι γλύτωσε και πληρώνει ο Ελληνικός Λαός σήμερα!
Και να ήταν ο μόνος...
Θυμάμαι και τον εκπρόσωπο των μικρομετόχων(δεν θυμάμαι όνομα) νομίζω της Intersat που είχε μετοχές του ΠΑΟΚ και έβγαινε και μας έλεγε ότι θα αναλάβουν αυτοί τον ΠΑΟΚ.
Είδε μικρόφωνο ο άνθρωπος(που του έδωσαν οι αστείοι των ραδιοφώνων της πόλης) και βρήκε ευκαιρία να γίνει διάσημος, λέγοντας μαλακίες σωρηδόν.
Θυμάμαι και τον εκπρόσωπο των μικρομετόχων(δεν θυμάμαι όνομα) νομίζω της Intersat που είχε μετοχές του ΠΑΟΚ και έβγαινε και μας έλεγε ότι θα αναλάβουν αυτοί τον ΠΑΟΚ.
Είδε μικρόφωνο ο άνθρωπος(που του έδωσαν οι αστείοι των ραδιοφώνων της πόλης) και βρήκε ευκαιρία να γίνει διάσημος, λέγοντας μαλακίες σωρηδόν.
Makis4444 έγραψε:Δεν τον φοβαμαι τον Μπατμαν........Θα αποδρασει...........

Οχι αδερφέ, αυτός είναι δικηγόρος.
Αλλος είναι αυτός που λέω...έχουμε μπερδευτεί με τα λαμογιο-ονόματα
Αλλος είναι αυτός που λέω...έχουμε μπερδευτεί με τα λαμογιο-ονόματα

Και ξαναρωτάω πριν παραγραφούν και μερικά ακόμα εκατομμύρια Ευρώ που υπεξαιρέθηκαν και ακόμα στα κιτάπια του ΠΑΟΚ βρίσκονται σαν ΧΡΕΗ.
Καμία ενημέρωση για τις 7/4/2010 δίκη ΑΣ ΠΑΟΚ vs Γούμενου έχουμε?
Κάποια ενημέρωση απο τον ΑΣ ή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα έχουμε?
υγ
Ο ΓΓ ήταν ένας απο τους βασικούς υπαίτιους παραγραφής της κατηγορίας υπεξαίρεσης προς τον Μπατατούδη όταν δεν κυνήγησε την υπόθεση σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με 9000000 Ευρώ τι παίχτες παίρνουμε?
Καμία ενημέρωση για τις 7/4/2010 δίκη ΑΣ ΠΑΟΚ vs Γούμενου έχουμε?
Κάποια ενημέρωση απο τον ΑΣ ή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα έχουμε?
υγ
Ο ΓΓ ήταν ένας απο τους βασικούς υπαίτιους παραγραφής της κατηγορίας υπεξαίρεσης προς τον Μπατατούδη όταν δεν κυνήγησε την υπόθεση σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με 9000000 Ευρώ τι παίχτες παίρνουμε?
Για να αναφερθουμε σε ολους αυτους τους " σωτηρες " πρεπει να κανουμε ολοι εντατικα μαθηματα ποινικης δικονομιας .