Ηλίας Αναστασάκος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Τα είχα γράψει την Κυριακή
"Μα πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί χάσαμε την ευκαιρία να δούμε τίτλους σε εφημερίδες τηλεοράσεις σάιτ όπως «Ο Ηλίας του 94ου», «Αναστα-σάκος του μποξ ο Αστέρας», «Proφητης Ηλίας», «Προθύτης Ηλίας» «Ηλία Φαεινότερο», αλλά μένουμε με το «Ηλί-α Ηλί-α Λαμά Σαβαχθανί-αχ(το αχ δώρο από μένα»

ΥΓ1: Παραχωρώ το copyright των τίτλων στο paokmania για μελλοντική χρήση, αν κι έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να ανησυχώ για κλέψιμο από τις εφημεριδάρες μας , μιας κι αυτές έχουν κατοχυρώσει σε παντός καιρού συνθήκες τα «Ξέσκισμα», «Σίφουνας», «Νικητής ο λαός» κ.λ.π

Σήμερα τα Σπορ κυκλοφόρησαν με τον πρώτο από τους προτεινόμενους τίτλους με μοναδική απόκλιση του λεπτού(εξαρτάται το χρονόμετρο)

http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp? ... 008&cid=10

Αυτή η πόλη μέσα στην πρωτοτυπία και την προτοπωρία και την δημιουργία…
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1571846

«Θέλω να βοηθάω»
Στη διάθεση του προπονητή και της ομάδας του δηλώνει πως βρίσκεται ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο 30χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του Μουσλίμοβιτς, ωστόσο, δηλώνει:

«Δεν περιμένω να τραυματιστεί ο Μουσλίμοβιτς για να παίξω, ούτε θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Προσπαθώ στην προπόνηση, αλλά και όταν μου ζητάται να αγωνιστώ, να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της». Και πρόσθεσε, μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν μπορώ να απαντήσω πώς θα είναι να αγωνιστώ μαζί με τον Μουσλίμοβιτς. Είναι κάτι που δεν έχει γίνει. Δουλεύω και όταν μου δώσει ο προπονητής την ευκαιρία να παίξω το κάνω για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την τελευταία φάση στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, που αν και σε πλεονεκτική θέση, δεν κατόρθωσε να σκοράρει, σχολίασε: «Στενοχωρήθηκα, ήταν μια κακή στιγμή. Πέρασε, όμως, δεν θα μείνω σε αυτό. Ήθελα να σκοράρω για να πάρουμε τους βαθμούς, θα έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές που εύχομαι να καταλήξουν σε γκολ».

Και πρόσθεσε: «Δεν περιμέναμε στην έδρα μας να έχουμε ένα τέτοιο στραβοπάτημα. Δεν μας έχει επηρεάσει, ωστόσο, το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίσουμε την Ξάνθη για να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα».

Σε προσωπικό επίπεδο εξήγησε: «Αισθάνομαι ωραία που είμαι στον ΠΑΟΚ, ειδικά τώρα, μετά το πρώτο γκολ που πέτυχα. Είναι δύσκολο από μία ομάδα Β΄ Εθνικής να βρεθεί κανείς στον ΠΑΟΚ. Το κλίμα στην ομάδα, όμως, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, η διοίκηση, με κάνουν να νιώθω όμορφα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όλα λειτουργούν σοβαρά, η ομάδα είναι σταθερή, έχει πλάνο και δουλεύει καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι καλή, είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Αγωνιστικά, τραυματίας από την προπόνηση αποχώρησε ο Κώστας Χαλκιάς (δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο), η κατάσταση του δεν φαίνεται, όμως, να εμπνέει ανησυχία. Σημαντικό κομμάτι του προγράμματος, ακόμη, «έβγαλε», δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, ο Βιεϊρίνια.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

αυτο θα πει ολοκληρωμενος φορ. με τον ωμο γκολ βγαζει...
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

VAGGT έγραψε:20. Πώς περνάς τις ώρες σου στις αποστολές;

Παρακολουθώ τηλεόραση και σερφάρω στο διαδίκτυο

Για πες πιο συγκεκριμενα...
χαχα...α ρε το τσακαλακι ειναι στο Facebook και παιζει ποκερ online...
μακαρι να μην μπαινει στο ΠΑΟΚμανια γιατι θα δει οτι τον καρφωσα...χαχα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Στο facebook μπαίνει συνέχεια...του εχω μιλήσει κιολας :lol:

ορμάτε να τον πρήξετε για το ταβλι χαχα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στην απουσία του Μούσλι, απέδειξε ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχτεί σε καταστάσεις όπως πριν τις γιορτές.
Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε.. Η συνέχεια, μακάρι να είναι ανάλογη..

ΥΓ. Ηλία, με προξενεί εντύπωση που θέλεις να επισκεφτείς τη.. Ρωσία!!!

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Πώς βλέπετε ένα δίδυμο Ζλάταν-Αναστασάκου για αύριο; Νομίζω ότι ο Ηλίας αξίζει να έχει μια ευκαιρία, έτσι ώστε και ο Μουσλίμοβιτς να μπορέσει να ελευθερωθεί
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

θα προτιμουσα αθανασιαδη προσωπικα....
:shock:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κάτι τετοιο θα γινει λογικά αλλιώς η μπάλα θα πηγαινει μπροστα ΜΟΝΟ απο τα ακρα η με προσευχη-μπροστα μπροστα και μπουνια....

Μπορει να βαλει και αθανασιαδη αν τους εχουμε βαλει κανα 2 στο ημιχρονο :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Iδιο στυλ παικτών με παρόμοια χαρακτηριστικά..
Θα προτιμούσα να υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής χαμηλού κέντρου βάρους (μπουκαδόρος) παρά δύο ψηλά, βαριά ως ένα σημείο κορμιά..

Μπορεί να χρειάζονταν οι αμυντικοί περισσότερη προσπάθεια για να τους αναχαιτίσουν, αλλά το αποτέλεσμα νομίζω ότι θα ήταν και πάλι οι σέντρες!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο αναστασάκος έχει στατιστικά ΄και ευστοχία μπασκετμπολίστα....

όποτε μπαίνει κάνει 1 φάση και το καρφώνει..

να τον κάνουμε εσωτερική μεταγραφή για 4άρι στο μπάσκετ?

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Άμα γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές που ακούω σήμερα θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη.Από όσα έχω δει μέχρι τώρα από το santos μου φαίνονται πολύ απίθανο να γίνουν τόσες αλλαγές.

Εγώ θα προτιμούσα αθανασιάδη αντί αναστασάκο για βασικό.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Έχουν όμως ίδιο στυλ και για αυτό νομίζω ότι δε ταιριάζουν και οι 2 στην ίδια ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να φανεί, όπως και όλη η ομάδα..
Στο δεύτερο, μέχρι να βγει πάλεψε και θα μπορούσε να σημειώσει το γκολ της αγωνιστικής εάν η μπάλα δεν έφευγε λίγο άουτ!

Συμφωνώ με τον Βαγγτ, αλλά, δυστυχώς με το σύστημα του Σάντος, είναι πολύ δύσκολο να δεις δύο φορ στην ίδια 11άδα συχνά!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Αναστασακος

Δημοσίευση από gash04 »

Αναστασάκος: Γουστάρω που είμαι στον ΠΑΟΚ
Αναστασάκος: Γουστάρω που είμαι στον ΠΑΟΚ

Τρίτη και φαρμακερή για τον Ηλία Αναστασάκο! Στο πρώτο φετινό επίσημο γκολ που είχε πετύχει με τον ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό! Όποτε σκόραρε ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κερδίσει! Προχτές πάντως έσπασε η «γκίνια», ο Ηλίας Αναστασάκος πέτυχε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος έφτασε δίκαια στη νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη. Χτες μίλησε στο «Μ» για το 3ο φετινό του γκολ, για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για την επόμενη μέρα…

-Ηλία, όταν βάζεις ένα γκολ και όλο το γήπεδο κουνιέται, τι σκέφτεσαι;

«Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς! Νιώθεις πολύ ωραία και πανηγυρίζεις!»

-Πριν πανηγυρίσεις όμως σκέφτηκες να ευχαριστήσεις τον Λίνο, ο οποίος έβγαλε και τις δύο ασίστ στα γκολ του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη…

«Όντως ο Λίνο έβγαλε δύο εξαιρετικές σέντρες από τις οποίες προήλθαν και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Είναι καλός παίκτης και αφού προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα δείχνει πανέτοιμος να βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

-Το γκολ που πέτυχες με τον Εργοτέλη ήταν πιο γλυκό από τα άλλα, καθώς συνοδεύτηκε και από νίκη;

«Όντως, τα δύο προηγούμενα γκολ που είχα πετύχει στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον Πανσερραϊκό δεν μπόρεσα να τα χαρώ τόσο επειδή δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε. Αυτή τη φορά ο «Κλάους» έκανε το 1-0 και εγώ με το δικό μου γκολ σφράγισα τη νίκη επί του Εργοτέλη με 2-0. Ήταν μία δύσκολη νίκη επειδή ήρθε με κόπο και απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε και αρκετές απουσίες οπότε έπρεπε όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Ο Εργοτέλης έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις φέτος εκτός έδρας, περνώντας από δύσκολα γήπεδα αλλά εμείς δείξαμε προσοχή και πήραμε τη νίκη, την οποία θέλαμε πολύ».

-Αγχωθήκατε καθόλου όταν το παιχνίδι είχε φτάσει στο 70’ και το σκορ ήταν ακόμη 0-0 χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει ευκαιρίες;

«Δεν μπορώ να πώ ότι αγχωθήκαμε καθώς ο κόσμος συνέχιζε να βοηθάει σταθερά στην ομάδα και πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε συνεχίζοντας να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε στο δεκάλεπτο πριν πετύχουμε το πρώτο γκολ είχαμε μία υπεροχή και φαίνονταν ότι πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην εστία του Εργοτέλη. Τελικά ήρθε το πρώτο γκολ σε σωστό χρόνο, ακολούθησε και το δεύτερο που σφράγισε τη νίκη και όλα πήγαν καλά. Στο τέλος νομίζω ότι η νίκη φάνηκε εύκολη».

- Έστω και αν δεν παίζεις τόσο πολύ, είναι η φετινή χρονιά ονειρική για σένα;

«Σίγουρα είναι μία χρονιά ονειρική και αυτό το έχω πει πολλές φορές. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και εγώ προσωπικά χαίρομαι αφάνταστα που είμαι εδώ. Άσχετα αν παίζω ή δεν παίζω. Προσπαθώ να κάνω πάντα τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται και όταν χρειάζεται είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Προσπαθώ να είμαι… πάντα οπλισμένος!»

-Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζεις πολύ, αλλά όποτε παίζεις τη δουλειά σου την κάνεις καλά, καθώς έχει πετύχει τρία γκολ με λίγα παιχνίδια. Τελικά συμβιβάζεται ο καθένας με το ρόλο του μέσα στην ομάδα;

«Στον ΠΑΟΚ είμαστε 25 παίκτες και ξέρουμε καλά ότι είναι αδύνατο να παίζουμε πάντα όλοι. Το ξέρουμε αυτό όλοι από την αρχή. Ήρθα για να βοηθήσω όπως μπορώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Στην ομάδα όλοι βάζουν το δικό τους λιθαράκι για να πάει μπροστά, από τους φροντιστές μέχρι τους παίκτες και από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή. Δεν είναι πάντως και λίγα τα παιχνίδια που έχω παίξει. Ξέρω ότι μπροστά μου έχω το «Μούσλι» ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Εγώ είμαι ευχαριστημένος…»

-Συμβιβάζεσαι δηλαδή να ζεις στη σκιά του Μουσλίμοβιτς;

«Δεν το βλέπω έτσι. Δεν είναι ότι βρίσκομαι στη σκιά του Μουσλίμοβιτς. Και εγώ έτυχε σε άλλες ομάδες να είμαι πρώτη επιλογή, τώρα είμαι πίσω από το Μούσλι, αλλά ο στόχος παραμένει κοινός: να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Όλοι γι΄ αυτό παλεύουμε στην ομάδα. Προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος και να βοηθάω όποτε χρειάζεται. Όταν πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ, πάμε καλά όλοι».

-Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο ματς τα οποία θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια της σεζόν. Πρώτα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο και μετά με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Πως τα βλέπεις;

«Κάθε ματς το βλέπουμε χωριστά και πρώτα έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι όμως και ένα νοκ άουτ ματς, αφού θα υπάρξει και επαναλήπτικός μέσα στο Καραϊσκάκη. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το πρώτο ματς για να πάρουμε μία καθαρή νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Μετά από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό…»

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντέξει στην πίεση και να κρατήσει τη 2η θέση της βαθμολογίας;

«Το έχουμε πει πολλές φορές ότι φετινός στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και όχι η 2η θέση. Αν έρθει δε θα πούμε όχι…»

Απο μετρόπολις.

Κάνε το θαύμα σου αύριο μαγκάκο και μη μασάς τίποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”