MusicMania!!!
Re: MusicMania!!!
Η εκτέλεση του Nice & Sleazy από το Battersea Park προκαλεί τους όπου γης πουριτανούς και στον σημερινό ψηφιοποιημένο κόσμο. Τουλάχιστον για τα τελευταία 2 χρόνια το βίντεο συνεχώς αποσύρεται απ' τις πολιτικώς ορθές "αρχές" του youtube, για να ξανανέβει σε χρόνο dt. Η τρέχουσα "εκδοχή" ανέβηκε 31 Αυγούστου 2009.
[youtube]QIp6aYnH9-8[/youtube]
[youtube]QIp6aYnH9-8[/youtube]
Λοιπόν...όσο ενθυμούμαι best of songs
με τυχαία σειρά πλήν του καλύτερου κομματιού όλων των εποχών που είναι πρώτο στη λίστα
Chris Bennet - Theme from Midnight Express (απίστευτο._)
Cure (simply the best) - Charlotte sometimes, In your house, Forest
Siouxsie & the Banshees - Israel (ειδικά στο intro από το nocturne με R. Smith στην κιθάρα), Swimming Horses, Cities in Dust, η διασκευή του Passenger
Joy Division - A Means to an End (δύσκολα το ακούς 2η φορά...αλλά), Heart and Soul, Love will tear us apart again
Damned (το 3ο αγαπημένο μου γκρουπ) - ELOISE (στα top5), διασκευή Alone again or, Smash it up, Shadow of love, Love Song, Stranger on the Town, sanctum sanctorum, Nasty
Stranglers - τα παμε
Clash - Ι fought the law, this is the radio clash, should i stay
New Model Army - 51st state of America, the hunt, Stupid Questions, Get Me Out, No Pain (η καλύτερη μπαλλάντα όλων των εποχών)
PIL - Seattle (εκπληκτική σύλληψη), Happy ?, Save Me
Ramones - The KKK Took My Baby , Pet sematary, I wanna be sedated και πόσα άλλα
Tuxedo Moon - Νo Tears, όλο το DESIRE (το πιο ολοκληρωμένο άλμπουμ όλων των εποχών)...έδωσα middle 80ties στο happening επειδή ήταν εισαγωγής 7 χιλιάρικα ή 17...δεν θυμάμαι ακριβώς
Mecano - Permanent Revolt, Note of a stroll in spring, Untitled
Virgin Prunes (το 2ο αγαπημένο μου γκρουπ)- ΟΛΟ ΤΟ IF I DIE I DIE...το πιο dark άλμπουμ ever
Sound - I Can't Escape Myself, Winning
New order - Blue Monday, True Faith, Regret,
Nick Cave (μόνος ή με διαφόρους) - Deanna, Where the Wild Roses Grow
Bauhaus - Third Uncle (το πελέκημα), διασκευή Ziggy Stardust, She's in Parties, Burning from the Inside, Bela Lugosi's Dead
LOVE & ROCKETS (μεγάλη ασέβεια...τους ξέχασα στο άλλο post) - No New Tale to Tell (απίστευτο), Earth, Sun, Moon, Mirror People, So Alive, Body and Soul
Magazine - Permafrost
Cockney Rebel -...πειράζει ? Mad, Mad, Moonlight, Mr. Soft, Judy Teen, Mr. Raffles, Here Comes the Sun, Make Me Smile, The Best Years of Our Lives, Psychomodo, Sling It, Love's a Prima Donna, Tumbling Down
Buzzcocks - Boredom
Fuzzotones - διασκευή 9 months later
Human League - Lebanon
Duran Duran - This is planet earth, Hungry like a wolf
Madness - One Step Beyond, House of Fun, Our house, It Must Be Love,
Runcid - Time bomb, Hooligans,
All about eve-WILD HEARTED WOMAN
Cult - Fire woman, Edie ciao baby, She Sells Sanctuary, Wild Flower, Rain,
...δεν θυμάμαι το γκρουπ...το κομμάτι λέγεται I Promise you
Dubrovniks - Burns Like Fire
Pixies - Monkey Gone to Heaven...και άλλα δεν μου 'ρχονται
Nik Kershaw - The Riddle
U2 - Pride
UB40 - Red red wine
Killing Joke - i love like blood
Kraftwerk - she is a model
Simple Minds - Carnival, Someone Somewhere in Summertime, Waterfront, Don't You, Alive and Kicking
Nirvand - Smells like teen spirit
Depeche Mode - Never let me down again
Soft Cell - Tainted Love
Marc Almond - Tears Run rings
Julian cope - world shut your mouth
Howard Jones - what is love
Sisters of Mercy - First and las and always
Mission - Tower of strength, Wasteland, Garden of Delight, Severina, Love Me to Death, διασκευή του Like a Hurricane, Garden of Delight, Beyond the Pale
Cocteau Twins (σε θέση επίτιμου πρόεδρου) - ΟΛΑ...αλλά κυρίως Blood Bitch, Wax and Wane, Garlands, ΟΛΟ ΤΟ TREASURE μαζί με το Desire των TM το πληρέστερο άλμπουμ ever, Lazy Calm, Fluffy Tufts, Whales Tails, Blue Bell Knoll, Cherry-Coloured Funk, Fifty-Fifty Clown, Hazel, Peppermint Pig ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Pearly-Dewdrops' Drops, Pink Orange Red, Love's Easy Tears, Orange Appled,
Big Sleep - Looking For A Girl With A Washing Machine
Enya - Orinoco Flow (μυθώδες), Caribbean Blue
Happy Mondeys - Kinky Afro, Step On,
Stone Roses - I Wanna Be Adored,
QUEEN - ΟΛΑ...Mama, Innuendo
David Bowie - ΟΛΑ...Heroes, Modern Love, China girl, Blue jean, Ashes to Ashes
The Sonics - Strychnine
και αρκετά garage punk από τις περιβόητες συλλογές Pebbles
και να προσθέσουμε και από την Ελληνική Σκηνή (την οποία και υπηρέτησα ως μπασίστας σε διάφορα σχήματα πιό άγνωστα)
groups όπως
Γενιά του Χάους, Αδιέξοδο, Ex-Humans, Yello-o-yell, Villa 21, Τρύπες, Magic De Spell, Stress, Clown, Last Drive, Anti Troppau Council, Λευκή Συμφωνία, Flowers Of Romance, South Of No North, Metro Decay, Reporters, CPT Νεφος και άλλους που ξεχνώ
να πώ και μερικά πουλέν μου...από την ανώριμη εποχή μου
iron maiden...στα πρώτα τους
acdc σε μερικά τους
stones στα πρώιμα τους
Peter Hammill με VDGG και σόλο σε μερικά
frank zappa όταν κοροϊδευε τους hippies
ουφ....τα πα εγώ ε ?
και ξέχασα σίγουρα άλλα τόσα
με τυχαία σειρά πλήν του καλύτερου κομματιού όλων των εποχών που είναι πρώτο στη λίστα
Chris Bennet - Theme from Midnight Express (απίστευτο._)
Cure (simply the best) - Charlotte sometimes, In your house, Forest
Siouxsie & the Banshees - Israel (ειδικά στο intro από το nocturne με R. Smith στην κιθάρα), Swimming Horses, Cities in Dust, η διασκευή του Passenger
Joy Division - A Means to an End (δύσκολα το ακούς 2η φορά...αλλά), Heart and Soul, Love will tear us apart again
Damned (το 3ο αγαπημένο μου γκρουπ) - ELOISE (στα top5), διασκευή Alone again or, Smash it up, Shadow of love, Love Song, Stranger on the Town, sanctum sanctorum, Nasty
Stranglers - τα παμε
Clash - Ι fought the law, this is the radio clash, should i stay
New Model Army - 51st state of America, the hunt, Stupid Questions, Get Me Out, No Pain (η καλύτερη μπαλλάντα όλων των εποχών)
PIL - Seattle (εκπληκτική σύλληψη), Happy ?, Save Me
Ramones - The KKK Took My Baby , Pet sematary, I wanna be sedated και πόσα άλλα
Tuxedo Moon - Νo Tears, όλο το DESIRE (το πιο ολοκληρωμένο άλμπουμ όλων των εποχών)...έδωσα middle 80ties στο happening επειδή ήταν εισαγωγής 7 χιλιάρικα ή 17...δεν θυμάμαι ακριβώς
Mecano - Permanent Revolt, Note of a stroll in spring, Untitled
Virgin Prunes (το 2ο αγαπημένο μου γκρουπ)- ΟΛΟ ΤΟ IF I DIE I DIE...το πιο dark άλμπουμ ever
Sound - I Can't Escape Myself, Winning
New order - Blue Monday, True Faith, Regret,
Nick Cave (μόνος ή με διαφόρους) - Deanna, Where the Wild Roses Grow
Bauhaus - Third Uncle (το πελέκημα), διασκευή Ziggy Stardust, She's in Parties, Burning from the Inside, Bela Lugosi's Dead
LOVE & ROCKETS (μεγάλη ασέβεια...τους ξέχασα στο άλλο post) - No New Tale to Tell (απίστευτο), Earth, Sun, Moon, Mirror People, So Alive, Body and Soul
Magazine - Permafrost
Cockney Rebel -...πειράζει ? Mad, Mad, Moonlight, Mr. Soft, Judy Teen, Mr. Raffles, Here Comes the Sun, Make Me Smile, The Best Years of Our Lives, Psychomodo, Sling It, Love's a Prima Donna, Tumbling Down
Buzzcocks - Boredom
Fuzzotones - διασκευή 9 months later
Human League - Lebanon
Duran Duran - This is planet earth, Hungry like a wolf
Madness - One Step Beyond, House of Fun, Our house, It Must Be Love,
Runcid - Time bomb, Hooligans,
All about eve-WILD HEARTED WOMAN
Cult - Fire woman, Edie ciao baby, She Sells Sanctuary, Wild Flower, Rain,
...δεν θυμάμαι το γκρουπ...το κομμάτι λέγεται I Promise you
Dubrovniks - Burns Like Fire
Pixies - Monkey Gone to Heaven...και άλλα δεν μου 'ρχονται
Nik Kershaw - The Riddle
U2 - Pride
UB40 - Red red wine
Killing Joke - i love like blood
Kraftwerk - she is a model
Simple Minds - Carnival, Someone Somewhere in Summertime, Waterfront, Don't You, Alive and Kicking
Nirvand - Smells like teen spirit
Depeche Mode - Never let me down again
Soft Cell - Tainted Love
Marc Almond - Tears Run rings
Julian cope - world shut your mouth
Howard Jones - what is love
Sisters of Mercy - First and las and always
Mission - Tower of strength, Wasteland, Garden of Delight, Severina, Love Me to Death, διασκευή του Like a Hurricane, Garden of Delight, Beyond the Pale
Cocteau Twins (σε θέση επίτιμου πρόεδρου) - ΟΛΑ...αλλά κυρίως Blood Bitch, Wax and Wane, Garlands, ΟΛΟ ΤΟ TREASURE μαζί με το Desire των TM το πληρέστερο άλμπουμ ever, Lazy Calm, Fluffy Tufts, Whales Tails, Blue Bell Knoll, Cherry-Coloured Funk, Fifty-Fifty Clown, Hazel, Peppermint Pig ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Pearly-Dewdrops' Drops, Pink Orange Red, Love's Easy Tears, Orange Appled,
Big Sleep - Looking For A Girl With A Washing Machine
Enya - Orinoco Flow (μυθώδες), Caribbean Blue
Happy Mondeys - Kinky Afro, Step On,
Stone Roses - I Wanna Be Adored,
QUEEN - ΟΛΑ...Mama, Innuendo
David Bowie - ΟΛΑ...Heroes, Modern Love, China girl, Blue jean, Ashes to Ashes
The Sonics - Strychnine
και αρκετά garage punk από τις περιβόητες συλλογές Pebbles
και να προσθέσουμε και από την Ελληνική Σκηνή (την οποία και υπηρέτησα ως μπασίστας σε διάφορα σχήματα πιό άγνωστα)
groups όπως
Γενιά του Χάους, Αδιέξοδο, Ex-Humans, Yello-o-yell, Villa 21, Τρύπες, Magic De Spell, Stress, Clown, Last Drive, Anti Troppau Council, Λευκή Συμφωνία, Flowers Of Romance, South Of No North, Metro Decay, Reporters, CPT Νεφος και άλλους που ξεχνώ
να πώ και μερικά πουλέν μου...από την ανώριμη εποχή μου
iron maiden...στα πρώτα τους
acdc σε μερικά τους
stones στα πρώιμα τους
Peter Hammill με VDGG και σόλο σε μερικά
frank zappa όταν κοροϊδευε τους hippies
ουφ....τα πα εγώ ε ?
και ξέχασα σίγουρα άλλα τόσα
Δεν ξέρω αν υπάρχει κόσμος που να γουστάρει punk - ska αλλά στις 8/10 στο block 33 και στις 9/10 στο Κύτταρο παίζουν οι Slightly Stoopid φοβερή μπάντα αλάνια από καλιφόρνια που δεν θα ύπαρχουν και πολλές ευκαιρίες για να τους ξαναδούμε!!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!
http://www.youtube.com/watch?v=N0iblGiJoaU
http://www.youtube.com/watch?v=7Z5td-45kEU
http://www.youtube.com/watch?v=RcC_3Q9pGao

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!
http://www.youtube.com/watch?v=N0iblGiJoaU
http://www.youtube.com/watch?v=7Z5td-45kEU
http://www.youtube.com/watch?v=RcC_3Q9pGao

- PRAKTORINOS
Κατ'αρχήν,μην μπαίνεις στον κόπο, ήδη κατάλαβα όλο σου το προφίλ, πόσων ετών είσαι, πώς πίνεις τον καφέ σου, πού πας διακοπές, etc.Pepermint έγραψε:(...) Talking heads, (...) Talking Heads, Fuzztones, (...) Smiths, Pogues, Nik Kershaw (άσχετο αλλά το Riddle γαμεί), (...) The Cramps, (...) και πόσους άλλους και άλλες ξεχνώ...λέμε
καλά...πάω στο music mania...να κατεβάσουμε κανά top 30 singles όλων των εποχών
Σκάλωσα σε πάνω από τα 3/4 των ονομάτων που αράδιασες,
ΟΚ πολλά από αυτά είναι γνωστά και ως one-hit wonders ή τελος πάντων δεν μεσουράνησαν κιόλας
πάντως...
μας γάμησαν τα νιάτα!
Την παρέα τού David Byrne, την αναφέρεις τουλαχιστον 2 φορές, θα πρέπει να σου αρέσει πολύ.
Ειλικρινά εκτιμώ οτι δεν ντρέπεσαι να αναφέρεις το The Riddle τού Nick Kershaw.
Επαθα σοκ οταν είδα πρόπερσι τους Fuzztones στο Ξυλουργείο τού Mυλου, μαζί με άλλους 400 νοματαίους.
Την ίδια ώρα απέναντι, στην κατάμεστη Αποθήκη (είχε και καμιά χιλιάδα απ'έξω) εμφανιζόταν η... Τζουλιετ Λιουις & the Licks.
Βρε, lick my ass, Juliette!
Αυτοί έχασαν!
Για τους Pogues, τι να πω,
άστα να πάνε, Μπάνε.
Οσον αφορά τους θρυλικούς (πλέον) the Cramps
τους εβλεπα κάθε φορά που έσκαγαν μύτη στα μέρη μας.
Η προ μηνών είδηση τού θανατου τού Lux Interior
μού εσκισε την καρδιά.
Mεγάλη κουβέντα ανοίξαμε.
έτσι αδελφοί hid-olo-prakt
είναι δυνατόν δηλαδίς...να ασχολούμαστε με τον Κάκο ???
μιλάμε γουστάρω να μιλήσουμε για 80τίλα...
ναι τα εμπορικά λέμε πρακτορίνε
αν αρχίσουμε να λέμε...και τα τέρμα underground άστα να πάνε, θα μας λένε οι πιτσιρικαίοι...τι είναι αυτοί ρε...τους ξέρει η μαμά τους ? και τέτοια
έκανα μερικές αμαρτίες...λόγω ξεχασιάς (μερικά κομμάτια έχω να τα ακούσω χρόνια)
αλλά μου 'ρχονται σοβαρές ελλείψεις στο προηγούμενο post και στεναχωριέμαι λέμε...
Mecano - links το πα ή τσου ζαλίστηκα λέμε....(το πιο πολυχορευμένο...κατά το πολυτραγουδισμένο....από τους Ελληνες νιουγιουεβάδες κομμάτι...κομματάρα....ε ρε Rebound, ε ρε νιάτα...)
actually...τότε ονομαζόμασταν...μεταξύ μας νιουγουεβάδες ή γλάστρες
ο όρος gothic ήτο αγγλικός...και μου τον μετέφεραν φίλοι κέλτες γότθοι το 85...και εγώ με την σειρά μου εδώ
πάντως...ευρέως άρχισε να χρησιμοποιείται καμιά 15 χρόνια τώρα....αρκετά μετά από τον θάνατο του αγνού κινήματος
...το κίνημα είχε τελειώσει...λίγο πριν τον Σεπτέμβρη του 87, πριν βγάλουν οι μαρς το pump up the volume και αλλάξουν τον ρου της μουσικής ιστορίας (κάπου στα 1987 όπου και κουρευτήκαμε, κάναμε τα κρηπεράκια, χονδρομάρτενς, το ξυρισμένο γύρω-γύρω φαβορίτα μακριά...και το ρίξαμε πολύς λαός σε Eric B. & Rakim και matronix και pump up the volume)
Smiths - how soon is now, What Difference Does It Make?, Bigmouth Strikes Again, Panic
και Morrissey alone - Everyday Is Like Sunday
Κόκκινο-πιπεροτσίλι - Under the bridge, give it to me now
Fall-διασκευή του Victoria
Social distortion - King of fools
When In Rome - The Promise....που δεν ενθυμόμουν
thanks πρακτορίνε...που μου το βρήκες
άλλη κομματάρα
πάντως...αν γουστάρετε ευχαρίστως να σας πω...ιστορίες με πανκιά, σκινάδες, νιουγουεβάδες, ροκαμπιλάδες...live όπως τις έζησα σε Ελλάδα και εξωτερικό
και μετά στα τέλη 80ties-αρχές 90ties...με fashion victims, μοντέλες, πρωτοραπάδες και τα ρέστα μέχρι την έλευση της αισχρότητας που κλήθηκε τρανς και τραβεστί και γκόα και όρχεις πλανώμενοι
πολύ εγουστάρω...
ούτως ή άλλως το φορουμάκιον...σε αυτά τα ρετρό θέματα...με έκανε να βγάλω γούστα και μνήμες
ps-θα μου ρθουν και άλλα...και οι μυημένοι...πάμε στα αντιεμπορικά άμα γουστάρετε

είναι δυνατόν δηλαδίς...να ασχολούμαστε με τον Κάκο ???
μιλάμε γουστάρω να μιλήσουμε για 80τίλα...
ναι τα εμπορικά λέμε πρακτορίνε
αν αρχίσουμε να λέμε...και τα τέρμα underground άστα να πάνε, θα μας λένε οι πιτσιρικαίοι...τι είναι αυτοί ρε...τους ξέρει η μαμά τους ? και τέτοια
έκανα μερικές αμαρτίες...λόγω ξεχασιάς (μερικά κομμάτια έχω να τα ακούσω χρόνια)
αλλά μου 'ρχονται σοβαρές ελλείψεις στο προηγούμενο post και στεναχωριέμαι λέμε...
Mecano - links το πα ή τσου ζαλίστηκα λέμε....(το πιο πολυχορευμένο...κατά το πολυτραγουδισμένο....από τους Ελληνες νιουγιουεβάδες κομμάτι...κομματάρα....ε ρε Rebound, ε ρε νιάτα...)
actually...τότε ονομαζόμασταν...μεταξύ μας νιουγουεβάδες ή γλάστρες
ο όρος gothic ήτο αγγλικός...και μου τον μετέφεραν φίλοι κέλτες γότθοι το 85...και εγώ με την σειρά μου εδώ
πάντως...ευρέως άρχισε να χρησιμοποιείται καμιά 15 χρόνια τώρα....αρκετά μετά από τον θάνατο του αγνού κινήματος
...το κίνημα είχε τελειώσει...λίγο πριν τον Σεπτέμβρη του 87, πριν βγάλουν οι μαρς το pump up the volume και αλλάξουν τον ρου της μουσικής ιστορίας (κάπου στα 1987 όπου και κουρευτήκαμε, κάναμε τα κρηπεράκια, χονδρομάρτενς, το ξυρισμένο γύρω-γύρω φαβορίτα μακριά...και το ρίξαμε πολύς λαός σε Eric B. & Rakim και matronix και pump up the volume)
Smiths - how soon is now, What Difference Does It Make?, Bigmouth Strikes Again, Panic
και Morrissey alone - Everyday Is Like Sunday
Κόκκινο-πιπεροτσίλι - Under the bridge, give it to me now
Fall-διασκευή του Victoria
Social distortion - King of fools
When In Rome - The Promise....που δεν ενθυμόμουν
thanks πρακτορίνε...που μου το βρήκες
άλλη κομματάρα
πάντως...αν γουστάρετε ευχαρίστως να σας πω...ιστορίες με πανκιά, σκινάδες, νιουγουεβάδες, ροκαμπιλάδες...live όπως τις έζησα σε Ελλάδα και εξωτερικό
και μετά στα τέλη 80ties-αρχές 90ties...με fashion victims, μοντέλες, πρωτοραπάδες και τα ρέστα μέχρι την έλευση της αισχρότητας που κλήθηκε τρανς και τραβεστί και γκόα και όρχεις πλανώμενοι
πολύ εγουστάρω...
ούτως ή άλλως το φορουμάκιον...σε αυτά τα ρετρό θέματα...με έκανε να βγάλω γούστα και μνήμες
ps-θα μου ρθουν και άλλα...και οι μυημένοι...πάμε στα αντιεμπορικά άμα γουστάρετε
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
http://www.youtube.com/watch?v=AUdmLXq695E
μπορει να μπλεκουμε λιγο τα τοπικ, αλλα νομιζω οτι οι τεχνες εχουν σημεια που αλλεπιδρα η μια στην αλλη...
επειδη τις προαλες ειδα για τριτη φορα τη ταινια "control" που προσπαθει να δωσει μια μικρη γευση απο την συντομη ζωη του ιαν κερτις (το βιβλιο που στηριζεται το σεναριο αφοριστηκε απο συγγενεις του), εχω πορωθει πολυ με το παραπανω τραγουδι...δειτε το και σε αυθεντικη εκτελεση στα διπλανα λινκς
μπορει να μπλεκουμε λιγο τα τοπικ, αλλα νομιζω οτι οι τεχνες εχουν σημεια που αλλεπιδρα η μια στην αλλη...
επειδη τις προαλες ειδα για τριτη φορα τη ταινια "control" που προσπαθει να δωσει μια μικρη γευση απο την συντομη ζωη του ιαν κερτις (το βιβλιο που στηριζεται το σεναριο αφοριστηκε απο συγγενεις του), εχω πορωθει πολυ με το παραπανω τραγουδι...δειτε το και σε αυθεντικη εκτελεση στα διπλανα λινκς
Transmission?
To προσωπικο μου "national" anthem. Απο τις πρωτες νοτες του μπασου του Peter Hook μεχρι το τελος, μια τελειοτητα.
Dance, dance, dance, dance, dance to the radio...
To προσωπικο μου "national" anthem. Απο τις πρωτες νοτες του μπασου του Peter Hook μεχρι το τελος, μια τελειοτητα.
Dance, dance, dance, dance, dance to the radio...
Παιδιά έχει κυκλοφορίσει το νέο cd single των Rammastein με τίτλο "Pussy"...Παιδιά το τραγούδι είναι πολύ καλό με λόγια κατά τη γνώμη μου σωστά αλλά όλα τα λεφτά είναι το original videoclip...Οι άνθρωποι έχουν γυρίσει κανονικά τσόντα...!!!!!

- PRAKTORINOS
Μπήκα στον "κόπο" και το "κατέβασα".
Με τη βεβαιότητα οτι δεν θα τύχει προβολής
από κανένα συμβατικό κανάλι,
απευθύνω τα θερμά μου (και βάλε!) συγχαρητήριά στους συντελεστάς!
Ακόμα και αν δεν ασπάζεσαι το μουσικό τους ύφος
το βρήκα αρκούντως... ψυχαγωγικό.
Rammstein - Νέοι μουσικοί ορίζοντες.
Με τη βεβαιότητα οτι δεν θα τύχει προβολής
από κανένα συμβατικό κανάλι,
απευθύνω τα θερμά μου (και βάλε!) συγχαρητήριά στους συντελεστάς!
Ακόμα και αν δεν ασπάζεσαι το μουσικό τους ύφος
το βρήκα αρκούντως... ψυχαγωγικό.
Rammstein - Νέοι μουσικοί ορίζοντες.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
http://www.youtube.com/watch?v=1i7ZZpBJJR4
ενα καλλιτεχνικο απανθισμα...ουρανιες μουσικες νοτες...στιχοι που σε συνεπερνουν...ρυθμος που ηλεκτριζει...
αυτο το κοματι αφιερωμενο στον κυρκο!!!
ενα καλλιτεχνικο απανθισμα...ουρανιες μουσικες νοτες...στιχοι που σε συνεπερνουν...ρυθμος που ηλεκτριζει...
αυτο το κοματι αφιερωμενο στον κυρκο!!!

- ehemithos 199
- Επικοινωνία: