Πάντως αυτό που μου έχει μείνει από τις αναμετρήσεις των Ισπανών, είναι η απόφαση του Ρασβάν να κάνει ολικό ροτέιτιον στο ζευγάρι των στόπερ στον πρώτο αγώνα.
Τα συγκεκριμένα γκολ που φάγαμε αν ήταν στη θέση του Βολιάκο ο Κεντζιόρα δεν έμπαιναν με την καμία.
Δεν ξέρω γιατί ιεραρχήθηκαν έτσι τα ματς της Θέλτα και της Λάρισας.
Μπήκε προτεραιότητα η Λάρισα. Οκ. Σεβαστό.
Όμως νομίζω με τη Λάρισα πως ο Λόβρεν θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος όπως σε κάθε μικρό ματς που αγωνίστηκε φέτος συνεκτιμώντας και το γεγονός πως το γκολ μπήκε από στατική.
Από τη στιγμή που μεσοεπιθετικά δεν υπήρχε η επάρκεια εργαλείων και φρεσκάδας το μόνο που είχαμε να αντιπαρατάξουμε ήταν η πληρότητα στην αμυντική γραμμή.
Χαλώντας και την άμυνα εκτιμώ πως η πλάστιγγα έγειρε δραματικά υπέρ των Ισπανών.
Δλδ ένα Κεντζιόρα - Μιχαηλίδης στον πρώτο αγώνα και ένα Λόβρεν με οποιονδήποτε από τους άλλους 3 στη Λάρισα ίσως ήταν προτιμότερα.
Οκ, έγινε ιεράρχηση, ότι έγινε έγινε και πάμε παρακάτω.
Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό.
Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ναι ναι. Μόλις είχαμε φάει το γκολ και ακούγοντάς τον μου ήρθε μια ζαλούρα και δε θυμάμαι αυτολεξεί τι είπε.van rooy έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:40 Είπε και κάτι ακόμα για τον Καμαρά ..ότι θα τον περάσει μέσα για να μοιράζει το παιχνίδι ...και να δώσει επιθετικότητα στο παιχνίδι μας![]()
Νόμιζα ότι η ζαλούρα σε ήρθε απο τα κοντρολ του , τις ντρίπλες και το μοίρασμα του παιχνιδιού του. 
Ευτυχώς που βλέπουμε τις τρίπλες και το μοίρασμα παιχνιδιού του Οζντόεφ και ξεζαλιζόμαστε.
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μη ρίξω την κακία μου, έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε τις αντιπάθειες και τις συμπάθειές μας

Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μη ρίξω την κακία μου, έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε τις αντιπάθειες και τις συμπάθειές μας
Μαζί σου miles.
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου.
Βέβαια εδώ σχολιαζαμε τον ρεπόρτερ πάγκου.
Όταν θα βγει και θα πει πως ο Λουτσεσκου έβαλε τον Οζντοεφ στα άκρα για να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του στο ένας με έναν να είσαι σίγουρος πως πρώτος θα βγω να τον κραξω.
Υγ. Αν και δεν έχω καταλάβει τι δε σου αρέσει στον Οζ.
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου.
Βέβαια εδώ σχολιαζαμε τον ρεπόρτερ πάγκου.
Όταν θα βγει και θα πει πως ο Λουτσεσκου έβαλε τον Οζντοεφ στα άκρα για να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του στο ένας με έναν να είσαι σίγουρος πως πρώτος θα βγω να τον κραξω.
Υγ. Αν και δεν έχω καταλάβει τι δε σου αρέσει στον Οζ.
Γιατί να τον κράξεις; Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν αυτά τα προσόντα σε οποιαδήποτε θέση του γηπέδου κι αν τους βάλεις. Επιφυλάσσομαι και για τρίτη ταβανόπροκα στο τόπικ του, δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί.
-
Refused1337
Εμένα δεν με πειράζει που ιεραρχήθηκαν τα ματς, ας έριχνε το βάρος εκεί που του δείχνουν τα εργομετρικά, η απατήσεις του συλλόγου, η λογική του. Το θέμα ειναι πως έκανε trolorotation.... η βγάλτους όλους η μην τους βγάζεις, η βγαλε απο καθε ζώνη 1αν τουλάχιστον. Δεν γίνεται να μου κάνεις ολικό rotation στην άμυνα (που δεν είναι και οι πιο απαιτητικές θέσεις απο θέμα τρεξιμάτων) και να μου αφήνεις τους μεσοεπιθετικούς μέσα να πρεπει να πεθάνουν στο γήπεδο για να σώσουν και τα σπασμένα της άμυνας με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι δυο και να τους χάσεις στο 2ο που και καλά "φρεσκαρες" τους αμυντικούς.marsantos έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 13:51 Πάντως αυτό που μου έχει μείνει από τις αναμετρήσεις των Ισπανών, είναι η απόφαση του Ρασβάν να κάνει ολικό ροτέιτιον στο ζευγάρι των στόπερ στον πρώτο αγώνα.
Τα συγκεκριμένα γκολ που φάγαμε αν ήταν στη θέση του Βολιάκο ο Κεντζιόρα δεν έμπαιναν με την καμία.
Δεν ξέρω γιατί ιεραρχήθηκαν έτσι τα ματς της Θέλτα και της Λάρισας.
Δεν κατάφερες να χτυπήσεις εν τέλη κάνενα απο τα δύο ματς, να παρουσιάσεις την καλή σου εικόνα σε ενα απο τα δύο και οτι γίνει.
-
Refused1337
Και να ξέρετε αυτό το σκάσιμο τις ομάδος θα συνεχιστεί, εγώ οταν με πηδ* στην δουλειά δυο μήνες και μετά ξαφνικά γυρίσω απο μια εβδομάδα άδεια, δεν γυρνάω καθόλου φρέσκος και με όρεξη για ενα ακομα 3μηνακι πουτσ*...
Η ψυχολογιά μου είναι στα τάρταρα που γυρνάω πίσω στο μπουρδ*
Η ψυχολογιά μου είναι στα τάρταρα που γυρνάω πίσω στο μπουρδ*