Ακόμα θυμάμαι τη μαυρίλα, στα όρια της απελπισίας, που είχε γεμίσει η ψυχή μου όταν περίπου 15 χρονών κατέβηκα ένα πρωί στο περίπτερο και είδα εξώφυλλο στην τάδε εφημερίδα τον αγαπημένο μου τότε παίχτη, τον Γ.Χ. Γεωργιάδη, στα κόκκινα, και με μεγάλα γράμματα: ''ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ''. Και την ίδια ή την επόμενη μέρα, δε θυμάμαι ακριβώς, τον ίδιο ΓουΧού σε γαυροφυλλάδα να λέει: ''ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ''.Χωρικός έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:44 Ρε παιδιά ανοίγω την κεντρική σελίδα σήμερα και διαβάζω:
Ο Ιβάν είπε κερδίστε αύριο και δείξτε πως θα παρετε το πρωτάθλημα
Ο Χατσίδης παίκτης να χαίρεσαι να τον βλέπεις
Ο Γιακουμάκης σκοράρει ανά 62 λεπτά και η ομάδα είναι στον τελικό του κυπέλλου
Ο Βιερίνια πήγε να δει την τεσσάρα του ΠΑΟΚ Β'
Αν μας το έλεγαν κάποτε δεν θα το πίστευε κανείς.
Συνειδητοποιώ οτι κάποια πράγματα έγιναν δεδομένα. Πριν από 15 χρόνια διαβάζαμε για τα συλλαλητήρια, για τα χρέη, για τα παρακάλια στους ορφανους, για τον Μπατμαν που περιμέναμε να πουλήσει ενα θέατρο που είχε για να πληρωθούν οι παίχτες.Για έρανο να μη φύγει ο Σαλπιγγίδης...
Δύο συμπεράσματα:
Ζούμε τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας
Πόση μεγάλη ντροπή και πόσο μεγάλο τρύπημα ζούμε από τον Ιούνιο....
Και για να είμαι ον τοπικ: Σκίστε τους ρε!!!
Δεν ξέχασα ΠΟΤΕ ούτε έναν τους που περιόριζε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμουν από παιδί, έτσι δεν έχω ξεχάσει και ΚΑΘΟΛΟΥ το ένα και μοναδικό πρόσωπο που πήρε τον ΠΑΟΚ από το χέρι και τον εκτόξευσε μέχρι εκεί που φανταζόμουν, δηλαδή ως το αήττητο πρωτάθλημα. Τον Ιβάν Σαββίδη. Ό,τι ακολούθησε μέχρι σήμερα έχει απλά ξεπεράσει το οποιοδήποτε όραμα είχα προσωπικά για τον ΠΑΟΚ.
Και ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που τρύπησαν τον ΠΑΟΚ διά του Σαββίδη και τον Σαββίδη διά του ΠΑΟΚ. Ένας προς έναν τους ας κοιταχτούν στον καθρέφτη. Θα το έχω απορία για πάντα, τι στο διάολο τους έκανε και βγάλανε - και βγάζουν ακόμα - τέτοιο μίσος. Κηλίδα πραγματικά στην ιστορία της ομάδας μας αυτή η βρώμικη ιστορία της 16ης του Ιούνη.
Ξεσκίστε τους χάρτινους.