ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επίσης πολύ συμαντικο που Κενυ, Μπαμπά και Χατσίδης δεν δέχτηκαν κίτρινη κάρτα γιατί θα χάνανε τον τελικό. Πάμε για τρελά γούστα ...
ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ 2025-26 
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
- Apil44, Maklaz, leomatos88, PAOK DreXleR, Montrealiotis
- navigator11
Αυτός ο αντίνος εν τω μεταξύ πόσο φλωρόφατσα ρε! Γεννημένος βαζέλι. Πωπωπωπω.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Maklaz, PAOK DreXleR, Ambiorix, mpafos4, vs40
- WeWillRockYou
Α και κάτι που θυμήθηκα σε κάποια φάση βλέποντας το ματς:
- και τι δεν είχαμε ακούσει, όταν πίεζε ο Ίγκασον για να αποχωρήσει για την Μίντιλαντ πριν μερικά χρόνια.
Για το ότι έπαιζε πολύ εδώ, ότι δεν υπήρχε πλάνο στην ομάδα, ότι ήθελε να πάει στην Δανία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του, ότι το πενταετές συμβόλαιο που του δίνανε ήταν πολύ καλό για να το αρνηθεί κλπ κλπ
Η ασπρόμαυρη κατάρα αργεί, αλλά πάντα δικαιώνει.
- και τι δεν είχαμε ακούσει, όταν πίεζε ο Ίγκασον για να αποχωρήσει για την Μίντιλαντ πριν μερικά χρόνια.
Για το ότι έπαιζε πολύ εδώ, ότι δεν υπήρχε πλάνο στην ομάδα, ότι ήθελε να πάει στην Δανία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του, ότι το πενταετές συμβόλαιο που του δίνανε ήταν πολύ καλό για να το αρνηθεί κλπ κλπ
Η ασπρόμαυρη κατάρα αργεί, αλλά πάντα δικαιώνει.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 8):
- Mica, wickerman, Amsterdamer_87, obanebane, mpafos4, vs40, aivas19, Montrealiotis
-
Michael Scott
Κατάθεση ψυχής απο όλους! Κανείς δεν υστέρησε σε ενα παιχνίδι που κερδίσαμε άνετα 2-0 κάνοντας μια μέτρια (για τα στάνταρ μας) εμφάνιση.
Η ομάδα φέτος ξεπερνάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Ο,τι κι αν προκύψει, έχουμε σιδερένια κράση και το φέρνουμε βόλτα. Με το πείσμα και το πάθος μόνο, με λειψή ομάδα, θα πάρουμε και το παιχνίδι της Κυριακής!
Υ.Γ. Ζιφκοβιτς, Μπαμπα, Κενι, Μειτε, Ταισον... τι να πουμε γι αυτα τα παιδιά που παίζουν με μια ανάσα από το καλοκαιρι;
Η ομάδα φέτος ξεπερνάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Ο,τι κι αν προκύψει, έχουμε σιδερένια κράση και το φέρνουμε βόλτα. Με το πείσμα και το πάθος μόνο, με λειψή ομάδα, θα πάρουμε και το παιχνίδι της Κυριακής!
Υ.Γ. Ζιφκοβιτς, Μπαμπα, Κενι, Μειτε, Ταισον... τι να πουμε γι αυτα τα παιδιά που παίζουν με μια ανάσα από το καλοκαιρι;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- Guitarman, PAOK DreXleR, navigator11
Αφου θα έχουμε πάρει και τα 2 με ποιον θα παίξουμε? Οικογενειακό διπλό?
Εκτός αν πάρουμε το Europa μεσα στην Πόλη
Τραλαλά λάλα δεν είμαστε καλα στα μυαλά μας
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
- Maklaz, gervasio artigas
Σε πόσα ματς; Είσαι λίγο γκαντεμόσαυρα ή πολύ γι' αυτό ρωτάω!!!!st4this έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 23:26 Γυρνάω σπίτι από Τούμπα, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!! Τρομερή εμφάνιση, δεν αφήσαμε περιθώριο στον Παναθηναϊκό, Τεττεη αγόρι μου κούρασες... Εδώ να πω ότι μετά από δύο χρόνια που άρχισα να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και να πηγαίνω γήπεδο, απόψε πανηγύρισα τη πρώτη μου νίκη..
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ![]()
Αφού σας είπα, οπότε πάω γήπεδο με τον βαζελο κερδίζουμε
4η συνεχόμενη
Δεν ξέρω αν το χετε συνειδητοποιήσει, αλλά είχαν 0 σουτ στην εστία και 1 συνολικά…
Αντε βρες εισιτήριο για το ασπρόμαυρο πάρτι βορρά-νότου τώρα!

4η συνεχόμενη
Δεν ξέρω αν το χετε συνειδητοποιήσει, αλλά είχαν 0 σουτ στην εστία και 1 συνολικά…
Αντε βρες εισιτήριο για το ασπρόμαυρο πάρτι βορρά-νότου τώρα!
- These users thanked the author margas for the post (total 3):
- Kabamaru11, wickerman, st4this
Μια ακόμα νίκη λευκής πετσέτας.Πάμε τώρα για τον τελικό κυπέλλου της αποεπένδυσης.
Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 14):
- Maklaz, leomatos88, eorptol1, paok apo epilogi, gervasio artigas, st4this, abc_o_ karpouzas, navigator11, NIKOS1972, margas and 4 more users
ΠΑΟΚ ΟΦΗ πάλιGuitarman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 23:55Αφου θα έχουμε πάρει και τα 2 με ποιον θα παίξουμε? Οικογενειακό διπλό?![]()
Εκτός αν πάρουμε το Europa μεσα στην Πόλη
Τραλαλά λάλα δεν είμαστε καλα στα μυαλά μας![]()
Αν ο πρωταθλητής είναι και κυπελλούχος τότε παίζεις με τον χαμένο του κυπέλλου.
- GREATANASTASIOS
6? Νταξει, είχα και μια ισοπαλία (1-1 με ΑΕΚ Οντουμπατζο..) αλλα τα αλλα ολα ηταν παρακμη, ήμουν και με τη Μαλμεwickerman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 23:58Σε πόσα ματς; Είσαι λίγο γκαντεμόσαυρα ή πολύ γι' αυτό ρωτάω!!!!st4this έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 23:26 Γυρνάω σπίτι από Τούμπα, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!! Τρομερή εμφάνιση, δεν αφήσαμε περιθώριο στον Παναθηναϊκό, Τεττεη αγόρι μου κούρασες... Εδώ να πω ότι μετά από δύο χρόνια που άρχισα να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και να πηγαίνω γήπεδο, απόψε πανηγύρισα τη πρώτη μου νίκη..
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ![]()