ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Ταμπούρι θα παίξουν και θα προσπαθήσουν να κτυπήσουν σε κόντρα, εκεί που στα δύο τελευταία ματς είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο αριστερό μας άκρο και μας στοίχισε 2 γκολ στην Λιβαδειά και 1 στο Βικελίδης. Αυτό το κομμάτι θέλει προσοχή, γιατί δυστυχώς ο Μπάμπα δείχνει σε καθοδική πορεία και δυστυχώς δεν υπάρχει και αντικαταστάτης όπως δείχνουν τα πράγματα. Επίσης, να μην δίνουμε στημένα γύρω από την περιοχή μας γιατί ο Μόντσου έχει καλά χτυπήματα και έχουμε ένα θεματάκι και σε αυτά.
Δύο ας πούμε παίκτες έχουν τώρα, τον Πέρεθ και τον Μόντσου και από ότι είδα επιστρατεύον άρον-άρον και τον Φαμπιάνο με τον κίνδυνο να ξαναπαίξει μετά τις γιορτές.
Ο αγώνας σήμερα συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: "μπαίνουμε και κερδίζουμε". Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ομάδα που στην βαθμολογία την ρίχνουμε 15-20 βαθμούς σχεδόν κάθε χρόνο, να μην μπορούμε να την κερδίσουμε στην Τούμπα εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια, μη έχοντας μάλιστα πετύχει γκολ στους αγώνες αυτούς. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το να μην κερδίσουμε την ομάδα του αποτυ-Χιμένεθ που τρομάζει να κερδίσει την ΑΕΛ των 10 παικτών και την Μαρκό. Αυτοί έμπαιναν και θα μπουν στο γήπεδο για αγώνα ζωής και θανάτου μαζί μας. Να μπούμε επιτέλους και εμείς εναντίον τους για αγώνα ζωής και θανάτου και της μετά θάνατον ζωής.
Δεν ξέρω γιατί τα τελευταία χρόνια όταν παίζουμε με αυτούς έχω πάντα ένα σφίξιμο που δεν έχω με κανένα άλλον αντίπαλο.
Μην τους αναστήσετε πάλι.
Δύο ας πούμε παίκτες έχουν τώρα, τον Πέρεθ και τον Μόντσου και από ότι είδα επιστρατεύον άρον-άρον και τον Φαμπιάνο με τον κίνδυνο να ξαναπαίξει μετά τις γιορτές.
Ο αγώνας σήμερα συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: "μπαίνουμε και κερδίζουμε". Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ομάδα που στην βαθμολογία την ρίχνουμε 15-20 βαθμούς σχεδόν κάθε χρόνο, να μην μπορούμε να την κερδίσουμε στην Τούμπα εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια, μη έχοντας μάλιστα πετύχει γκολ στους αγώνες αυτούς. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το να μην κερδίσουμε την ομάδα του αποτυ-Χιμένεθ που τρομάζει να κερδίσει την ΑΕΛ των 10 παικτών και την Μαρκό. Αυτοί έμπαιναν και θα μπουν στο γήπεδο για αγώνα ζωής και θανάτου μαζί μας. Να μπούμε επιτέλους και εμείς εναντίον τους για αγώνα ζωής και θανάτου και της μετά θάνατον ζωής.
Δεν ξέρω γιατί τα τελευταία χρόνια όταν παίζουμε με αυτούς έχω πάντα ένα σφίξιμο που δεν έχω με κανένα άλλον αντίπαλο.
Μην τους αναστήσετε πάλι.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ναι, σωστά. Απλά νομίζω ότι από τότε κάπως μπήκαν σε μια σταθερή τροχιά. Κι εκείνο ήταν και περίεργο ματς σε πάρα, πάρα πολύ περίεργη σεζόν.
-
Ally Samagoal
Ανακοινωθηκε καπου αυτο;
- These users thanked the author Azrael for the post:
- Ally Samagoal
-
Ally Samagoal
Στο στόρυ της ΠΑΕ που κατεβαίνουν οι παίκτες ο Ντέλιας κατεβαίνει τελευταίος με κουκούλα. Στο επόμενο στόρυ που μπαίνουν στο γήπεδο ο Ντέλιας μιλάει με Χατσίδη, Μύθου και Τσιφτσή
Edit: Το είπε και ο paokfc24news στο instagram
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
- Azrael
-
BlackFriday
Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική σύνθεση του Δικεφάλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προχωρά σε οκτώ αλλαγές, συγκριτικά με το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ειδικότερα, κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Παβλένκα, με την αμυντική τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Μπάμπα, Λόβρεν, Κεντζιόρα και Κένι. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μεϊτέ και Οζντόεφ, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Ιβανούσετς. Στην αριστερή πτέρυγα ξεκινά ο Τάισον, ενώ δεξιά ο Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γιακουμάκης.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γκουγκεσασβίλι, Μοναστηρλής, Τέιλορ, Θυμιάνης, Βολιάκο, Καμαρά, Μπιάνκο, Χατσίδης, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μύθου, Τσάλοφ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική σύνθεση του Δικεφάλου, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να προχωρά σε οκτώ αλλαγές, συγκριτικά με το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ειδικότερα, κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Παβλένκα, με την αμυντική τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Μπάμπα, Λόβρεν, Κεντζιόρα και Κένι. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μεϊτέ και Οζντόεφ, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Ιβανούσετς. Στην αριστερή πτέρυγα ξεκινά ο Τάισον, ενώ δεξιά ο Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γιακουμάκης.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γκουγκεσασβίλι, Μοναστηρλής, Τέιλορ, Θυμιάνης, Βολιάκο, Καμαρά, Μπιάνκο, Χατσίδης, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μύθου, Τσάλοφ
- ΑποστόληςΑ
Βλέποντας την ενδεκάδα των ληκιών νομίζω ότι κατεβαίνουν σε σχηματισμό 4-4-2, που θα μπορεί να γίνεται και 4-3-3. Ράσιτς, Μοντσού και Γαλανόπουλο στο κέντρο, μάλλον για να μας πιέσουν στην μετάβαση από άμυνα σε επίθεση ελλείψει του Μιχα- με την προσθήκη εκεί και του Γιένσεν είτε σαν δεκάρι, είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Ακατανοητο το οτι επαιξε ο Μπαμπα 90 λεπτα προχθες ενω θα επαιζε και σημερα βασικος.
-
Ally Samagoal
Ο Τειλορ είναι επικίνδυνος ειδικά για ντέρμπιicue έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 19:00 Ακατανοητο το οτι επαιξε ο Μπαμπα 90 λεπτα προχθες ενω θα επαιζε και σημερα βασικος.
Ενταξει πολλοι ηταν σε φαση να βγει απλα ο αγωνας.Θα φανει σημερα.