σήμερα είμασταν και οι φίλαθλοι στην κερκίδα και η ομάδα, κάπως ξέπνοοι. Επηρεασμένοι.
Δεν υπήρχε φλόγα.
Δεν πήγαμε να τους δείρουμε.
Παίξαμε και μόλις είδαμε πόσο καλοί ήταν μαγκωθήκαμε...
Η διαφορά αποδεκτή, αλλά η μάχη της ομάδας δε μου άρεσε.
Τζόουνς, παλιά μου καψούρα, τι έχεις πάθει; που είναι ο παίκτης που ξέραμε; αλήθεια τώρα, παίζεις μπάσκετ όταν σε βάζει μέσα;
ΥΓ πρώτη φορά στη ζωή μου, στις διακοπές του αγώνα αντί να διαβάζω το νήμα του αγώνα στο forum μας, διάβαζα το Διοικητικά...
ΠΑΟΚ-γαυρος 81-92 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- KalamarGiannis
- Maurice_Escargot
Re: ΠΑΟΚ-γαυρος 81-92 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ξεπνοα τα πάντα όλα. Παίχτες, κόσμος, Σήφης, τα πάντα.
6500 κομμένα εισιτήρια στα τουρνικε.
Μια εβδομάδα διακοπή όπου θα πρέπει η ομάδα να περάσει στην νέα διοικητική εποχή. Όπως και δηποτε.
Μια εβδομάδα διακοπή όπου θα πρέπει η ομάδα να περάσει στην νέα διοικητική εποχή. Όπως και δηποτε.
Για να μπορέσεις να κερδίσεις ομάδα 2 level καλύτερη πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος 40 λεπτά , γιατί 2-3 λεπτά χαλάρωσης/απροσεξίας φτάνουν να σου ανοίξει τη διαφορά ο άλλος οπότε θα είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο να τη μαζέψεις
Ήμουν μέσα και μου φάνηκε ότι ο κόσμος ήταν λίγο πως να το πω απορροφημένος ίσως από σκέψεις με τα διοικητικά . Το βλέπω και από τον εαυτό μου, δεν ήμουν 100% στο ματς όπως είμαι πάντα στα ντέρμπι
Το πόσα εισιτήρια κόπηκαν στα τουρνικε από πού το βλέπουμε ; Λίγο πάνω από 7.000 πρέπει να είμασταν
Ήμουν μέσα και μου φάνηκε ότι ο κόσμος ήταν λίγο πως να το πω απορροφημένος ίσως από σκέψεις με τα διοικητικά . Το βλέπω και από τον εαυτό μου, δεν ήμουν 100% στο ματς όπως είμαι πάντα στα ντέρμπι
Το πόσα εισιτήρια κόπηκαν στα τουρνικε από πού το βλέπουμε ; Λίγο πάνω από 7.000 πρέπει να είμασταν
- Kabamaru11
Ε μα,να μη παιξει κανα Pull the plug o Σηφης;Ντεφορμε!Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:36 Ξεπνοα τα πάντα όλα. Παίχτες, κόσμος, Σήφης, τα πάντα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, scarsick
- Maurice_Escargot
Ειναι στοιχεια που δινει η ΚΑΕ σε ΕΣΑΚΕ και Φιμπα μετα απο τους αγωνες... Ειναι ας πουμε ο πραγματικος αριθμος εισιτηριων που χτυπηθηκε στα μηχανηματα. Οντως παντα ειναι λιγο παραπανω ο κοσμος απο αυτα, 7000 πρεπει να ειμασταν σημερα.-billios- έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:02
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- -billios-