ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
1
1%
ΟΤΤΟ
2
2%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
8
8%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
3
3%
ΜΕΙΤΕ
5
5%
ΠΕΛΚΑΣ
6
6%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
20
21%
ΤΑΥΣΟΝ
2
2%
ΣΑΜΑΤΑ
47
49%
ΚΟΛΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mīngus »

Σημειωτέον, μου άρεσε αρκετά σαν παρουσία ο gk των Ρουμάνων.
Όχι, ότι έκανε κάποια επέμβαση, αλλά ο τύπος έβγαζε φοβερή ηρεμία με την μπάλα στα πόδια.
Σε περίπτωση πώλησης Κοτάρσκι, θα έριχνα μια ματιά προς τα εκεί.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ψιλο-οφτοπικ, το μονο ευχαριστο ειναι πως δεν καταπονηθηκαν ορισμενοι παίχτες, οπότε με τη λαμια μπορουμε να κατεβάσουμε μια νορμαλ σχετικα ξεκουραστη ενδεκαδα: Κοταρσκι, Σαστρε, Βιετεσκα, Κολει, Βιερινια, Σβαμπ, Οζντοεφ, Ζιφκοβιτς, Σορετιρε, Ντεσποντοφ, Τσαλοφ.

Γιατι εδω που φτασαμε το ματς με τη λαμια μοιαζει σημαντικότερο απο εκεινο με τη στεαουα.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Το παιχνίδι με τη Λαμία ήταν και είναι πιο σημαντικό από το χθεσινό γιατί θεωρητικά εκεί μέσα μπορείς την ανατροπή, έχεις δεύτερη ευκαιρία.
Με τη Λαμία καμία άλλη ευκαιρία: νίκη και στραβοπατημα του οαρης αλλιώς δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Σε ακόμα ένα ματς φέτος όχι μόνο δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε αλλά γ@μιέται και το σύμπαν από πάνω....Δεν πειράζει μαθημένοι είμαστε από τέτοια....

"...Πάνω απ' του τάφου μου το κυπαρίσσι
Μαύρη χελώνα μ έχει κατουρήσει...."

Πιο ΠΑΟΚ στίχο δεν θα μπορούσε να γράψει ο Τζιμάρας.

Πάμε την άλλη Πέμπτη να πάρουμε αυτό που πρέπει.....
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Mīngus έγραψε:Σημειωτέον, μου άρεσε αρκετά σαν παρουσία ο gk των Ρουμάνων.
Όχι, ότι έκανε κάποια επέμβαση, αλλά ο τύπος έβγαζε φοβερή ηρεμία με την μπάλα στα πόδια.
εμένα πάλι μου άρεσε πολύ ο φορ ,ο BERLIGEA , φορ δεν ψάχνουμε ? ε, κλειστον από τώρα για το καλοκαίρι να τελειώνουμε
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

maceio έγραψε:
εμένα πάλι μου άρεσε πολύ ο φορ ,ο BERLIGEA , φορ δεν ψάχνουμε ? ε, κλειστον από τώρα για το καλοκαίρι να τελειώνουμε
Τι σου άρεσε από αυτό το wrestling For φίλε μου
Hunter

Δημοσίευση από Hunter »

Επειδή για κάποιο λόγο δεν πέρασε το ποστ μου, θα το ξαναγράψω:

Ο διαιτητής έπνιξε και μια καθαρή κόκκινη κάρτα στον αρχηγός τους, όταν τον πέρασε ο Ντέλιας κι αυτός του πιάνει την καρωτίδα. Δεν το εξέτασε ούτε το ΒΑΡ, που δείχνει στήσιμο και όχι ανικανότητα.
PAOKKOMOTINI4

Ο Τερματας τους Κιρικες και Τανασε μόνο αυτοί όλοι οι άλλοι μέτριοι παίχτες και ξυλοκόποι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

maceio έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έκανε δύο ενέργειες με τη μπάλα που ο Μπραντον δεν έχει κάνει σε μια ολόκληρη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτός ο Μπερλιτζεα πέρασε σε ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια δύο φορές τον Κετζορα και μια το Γιονι, τα δικά μας φορ δεν περνάνε έτσι ούτε εμένα που έχω να τρέξω δέκα χρόνια
PAOKKOMOTINI4

john4serres έγραψε:
maceio έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έκανε δύο ενέργειες με τη μπάλα που ο Μπραντον δεν έχει κάνει σε μια ολόκληρη σεζόν.
Ο δρομέας ούτε στην στεαουα δεν θα έπαιζε είναι κακός
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν ο Ντέλιας τελείωνε την φάση αντί να πασάρει, αν ο Σαμάτα στην ίδια φάση τραβιόταν λίγο πριν...χύσει (μέρα που είναι και σήμερα), αν δεν τραυματιζόταν ο Μιχα-(το κ@λόπαιδο ο ρουμάνος έπεσε επίτηδες πάνω του ενώ είχε τελειώσει η φάση), αν ο Τάισον ζύγιζε καλύτερα τον βέλγο φούστη, αν ο Κοτάρσκι δεν το έπαιζε Νόιερ (αηδία το κατάντησε με το μπλαζέ ύφος στο build up από το οποίο πάλι δεχθήκαμε χθες γκολ), αν, αν, αν. Η ιστορία γράφτηκε για χθες με ήττα από μια κ@λομάδα, για την οποία επιμένω πως μόνο ξύλο ξέρει να παίζει. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες για να απαντήσει σε αυτό το είδος παιχνιδιού. Δεν έχει δυο-τρεις παίκτες τύπου Ράμος, Πουγιόλ, Κασεμίρο ή και Π. Γκαρσία που να τους βλέπει μπροστά του ο αντίπαλος και να γυρίζει πίσω την μπάλα, φοβούμενος ότι θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε 10-12 μήνες.
Από σήμερα να δούμε μπροστά. Να καθαρίσουμε-πού φτάσαμε-πρώτα το ντέρμπι με την Λαμία την Κυριακή και μετά συζητούμε για την ρεβάνς. Έτσι που τα καταφέραμε φέτος, προέχει η είσοδος στην πρώτη τετράδα των play off. Τυχόν υποβιβασμός μας στην 5-8 μπορεί να αποβεί καταστροφικός, όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά δυστυχώς μέχρι και απώλειας και αυτής της 5ης θέσης (!) και για λόγους που δεν είναι του παρόντος να εξηγήσω.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Στο ακυρωθεν γκολ του σαματα αφού πάει να πανηγυρίσει την στιγμή που φτάνει στην γραμμή του τέρματος ο αλήτης ο αμυντικός του σκάει κλωτσιά στο καλάμι (ξεκάθαρα ηθελημένα)
Κ ο τανζανος βρίσκεται στο έδαφος για αρκετή ώρα (όχι στιγμιαία)
Πραγματικά κανείς από το τιμ δεν το πήρε χαμπάρι να διεκδικήσουμε την αποβολή;;
Πραγματικά βλέπω μια ομάδα συνολικά με μεγαλη αφέλεια κ υπεροψία σε τέτοιες στιγμές.
Όπως με μαλμε, βόλο , ΟΦΗ Καλλιθέα αντί να παίξουμε με τον χρόνο , αγωνιζόμαστε σαν να είναι το ματς στο 60ο λεπτό….ομοιως δεν πιέζουμε καταστάσεις σε φάσεις που αδικούμαστε ξεκάθαρα. Κ πάει λέγοντας.
Η διαιτησία ήταν ανεκδιήγητη χθες όπως κ η συμπεριφορά των Ρουμάνων σε όλο το ματς κ σε πανηγυρισμούς…
Ο άλλος πετάει τον Γιάννη πάνω στον κοταρσκι και μετά ένας δεν του πούλησε τσαμπουκά ούτε αυτού ούτε της βελγιδας…. Λες κ βλέπουμε βόλεϊ ένα πράμα.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Η τηλεοπτική κάλυψη και αναμετάδοση ήταν στα γνωστά εμετικά στάνταρ της κοσμοτε. Κάθε 2 λεπτά είχαμε κοντινό πλάνο στον Χαραλάμπους, να δεις τις αντιδρασεις του γιατι; λες και έβλεπες επεισόδιο από το The office, ούτε σε ουρακοτάγκους να απευθύνονταν ο σκηνοθέτης. Ο δε Τσοχως δεν ήξερε τους παικτες μας, ολα λαθος τα ελεγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 14 Φεβ 2025, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σε κάποια στιγμή, κάνει σέντρα από αριστερά ο Κολει, νομίζω ότι πήραμε κόρνερ και λέει ότι ήταν ο Μπαμπα.
Περιμένω να διορθώσει το λάθος του, αλλά που....

Όταν περνάει η ηλικία, καλό θα είναι να σπικαρουν πιο νέοι.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”