Πραγματικά, φάνηκε και σε καθαρό χρόνο στο γήπεδο αλλά μόλις είδα τα Ρίπλεϊ έφριξα. Πραγματικά απορώ γιατί δεν επενέβη το βαρburbu έγραψε:Και στο πρώτο λεπτό πέναλτι στον ντελια δεν έδωσε
ΠΑΟΚ-Σλάβια Πράγας 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Σλάβια Πράγας 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Διαβάζοντας σχόλια Τσέχων κατάλαβα ότι ήταν το πρώτο του καλό ματς μετά από καιρόmarsantos έγραψε:Για την ΠΑΟΚάρα θα τα λέμε συνεχώς. Αυτούς δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδούμε γι΄αυτό θέλω να επισημάνω το εξής.
Αυτός ο Ζίμαν από ποιο πλανήτη ήρθε;
Παιχταράδες αμυντικούς έχουμε δει πολλούς. Εγώ δεκάρι στη θέση του στόπερ δεν έχω ξαναδεί. Τρίπλα, κοντρόλ, κούρσες με την μπάλα, κάθετες κούρσες ανάμεσα στα χαφ, κάθετες μπαλιές, τελικές με πόδι, τελικές με κεφάλι, παιχνίδι με τη μία, σήκωμα κεφαλιού, υποδοχές. Και όλα αυτά να τα κάνει με το ύψος που έχει. Απίστευτη αρμονία, ισορροπία και συντονισμός στην κίνησή του.
Την προσποίηση που κάνει στον Όττο στο πλάικαι του παίρνει την κίτρινη θα τη ζήλευε μέχρι και ο Κωνσταντέλιας (που λέει ο λόγος). Μόλις είδα τη φάση, λέω μέσα μου, τι παιχταράδες μεσοεπιθετικούς έχουν οι Τσέχοι. Και ακούω πως ήταν ο Ζίμαν και μου πέφτουν τα σαγόνια.
Και όλα αυτά ενώ κόβει τα πάντα πίσω και ψηλά και χαμηλά.
Το πρώτο στόπερ - δεκάρι στο ποδόσφαιρο είναι γεγονός.
Αν κάποιος ήταν μέσα στο γήπεδο, ας μας πει αν έχει ξαναδεί τέτοιο υβρίδιο κεντρικού αμυντικού.
Ας είναι το χθεσινό παιχνίδι η αρχή για την αντεπίθεση της σεζόν.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα ήταν πολύ καλή! Χθες έπαιξαν πολύ καλά όλοι οι αμυντικοί: Kotarski, Otto, Kedziora, Μιχαηλίδης και Baba. Ο Ozdoev σκύλιασε επί 90 λεπτά, ενώ ο Schwab ήταν απρόσμενα καλός από το πέναλτυ που χτύπησε και μετά και ειδικά στο β΄ ημίχρονο (τι σου κάνει η ψυχολογία...).
Ο Delias ήταν μαγεία και για μένα MVP. Του έκλεψαν πεντακάθαρο πέναλτυ στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα (διότι περί κλοπής πρόκειται) και γενικά δεν μας έδωσαν και κάποια φάουλ κρίσιμα. Και χθες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σκοράρει σε ροή αγώνα.
Οι Taison, Despodov, Chalov, Brandon και Tissoudali απέτυχαν οικτρά στον τομέα αυτόν. Ο Brandon πάντως πίεσε πολύ, σκύλιασε και βοήθησε στο να μην ανακτούν και να μην κατεβάζουν γρήγορα τη μπάλα.
Ενθαρρυντικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω, καθώς τα χρειαστήκαμε κάποιες φορές, μέχρι το 75΄ όμως.
Οι πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε θα πρέπει να μας ανησυχήσουν.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ!
ΥΓ: Όντως το στόπερ τους Ζίμαν ήταν εξωπραγματικός χθες.
Ο Delias ήταν μαγεία και για μένα MVP. Του έκλεψαν πεντακάθαρο πέναλτυ στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα (διότι περί κλοπής πρόκειται) και γενικά δεν μας έδωσαν και κάποια φάουλ κρίσιμα. Και χθες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σκοράρει σε ροή αγώνα.
Οι Taison, Despodov, Chalov, Brandon και Tissoudali απέτυχαν οικτρά στον τομέα αυτόν. Ο Brandon πάντως πίεσε πολύ, σκύλιασε και βοήθησε στο να μην ανακτούν και να μην κατεβάζουν γρήγορα τη μπάλα.
Ενθαρρυντικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω, καθώς τα χρειαστήκαμε κάποιες φορές, μέχρι το 75΄ όμως.
Οι πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που χάσαμε θα πρέπει να μας ανησυχήσουν.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ!
ΥΓ: Όντως το στόπερ τους Ζίμαν ήταν εξωπραγματικός χθες.
Ο Κουλιε ήταν έτσιmarsantos έγραψε:Για την ΠΑΟΚάρα θα τα λέμε συνεχώς. Αυτούς δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδούμε γι΄αυτό θέλω να επισημάνω το εξής.
Αυτός ο Ζίμαν από ποιο πλανήτη ήρθε;
Παιχταράδες αμυντικούς έχουμε δει πολλούς. Εγώ δεκάρι στη θέση του στόπερ δεν έχω ξαναδεί. Τρίπλα, κοντρόλ, κούρσες με την μπάλα, κάθετες κούρσες ανάμεσα στα χαφ, κάθετες μπαλιές, τελικές με πόδι, τελικές με κεφάλι, παιχνίδι με τη μία, σήκωμα κεφαλιού, υποδοχές. Και όλα αυτά να τα κάνει με το ύψος που έχει. Απίστευτη αρμονία, ισορροπία και συντονισμός στην κίνησή του.
Την προσποίηση που κάνει στον Όττο στο πλάικαι του παίρνει την κίτρινη θα τη ζήλευε μέχρι και ο Κωνσταντέλιας (που λέει ο λόγος). Μόλις είδα τη φάση, λέω μέσα μου, τι παιχταράδες μεσοεπιθετικούς έχουν οι Τσέχοι. Και ακούω πως ήταν ο Ζίμαν και μου πέφτουν τα σαγόνια.
Και όλα αυτά ενώ κόβει τα πάντα πίσω και ψηλά και χαμηλά.
Το πρώτο στόπερ - δεκάρι στο ποδόσφαιρο είναι γεγονός.
Αν κάποιος ήταν μέσα στο γήπεδο, ας μας πει αν έχει ξαναδεί τέτοιο υβρίδιο κεντρικού αμυντικού.
Αδέλφια αν γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να δούμε το χθεσινό παιχνίδι σε επανάληψης?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Το πεναλτι στον Κωσταντελια, δεν το εχουν οι "φωστηρες" στα highlights.
Μπορει καποιος να ανεβασει την φαση?
Μπορει καποιος να ανεβασει την φαση?
-
- Επικοινωνία:
Συγκλονιστική εμφάνιση από την ομάδα ( τηρουμένων και των απουσιών) που αν είχαμε καθαρότερο μυαλό στις καμμιά δεκαριά μεγάλες ευκαιρίες που κάναμε (Taison ×2, Chalov ×2,Despodov,Ντελιας, Tissudali, Shoretire,Brandon θυμάμαι έτσι στα πρόχειρα)από τις οποίες δυο-τρεις οι λεγόμενες αχαστες,θα μιλούσαμε τώρα για θρίαμβο ανάλογο με Ferecvaros.
Ουδείς υστέρησε αλλά θα κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Ντελια ο οποίος θύμισε τον περσινό πρωταθληματικο,τον βιονικο Kedziora,τον Μιχαηλίδη που θύμισε τον παίκτη που τρέφαμε μεγάλες προσδοκίες,τον τεράστιο Schwab που υπερέβαλε εαυτόν και το σκυλί του πολέμου Jonny που τους κατάπιε στην κυριολεξία.
Ουδείς υστέρησε αλλά θα κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Ντελια ο οποίος θύμισε τον περσινό πρωταθληματικο,τον βιονικο Kedziora,τον Μιχαηλίδη που θύμισε τον παίκτη που τρέφαμε μεγάλες προσδοκίες,τον τεράστιο Schwab που υπερέβαλε εαυτόν και το σκυλί του πολέμου Jonny που τους κατάπιε στην κυριολεξία.
Θεωρώ λάθος να χρεώνουμε χαμένη ευκαιρίακαι να κράζουμε τον τισουνταλι,ο Μπράντον. Φέτος ούτε κοντρόλ δεν μπορεί να κάνει,
Αν έκανε σωστό κοντρόλ θα τελείωνε την φάση μόνος του,
Ο τσαλοφ ήταν καλός χθές για να τον κράζουμε,είχε συμετοχή στο γκολ του ντελια και γενικά έδωσε πολλές μάχες ανάμεσα σε 3 στόπερ,πολλές κερδισμένες
Αν έκανε σωστό κοντρόλ θα τελείωνε την φάση μόνος του,
Ο τσαλοφ ήταν καλός χθές για να τον κράζουμε,είχε συμετοχή στο γκολ του ντελια και γενικά έδωσε πολλές μάχες ανάμεσα σε 3 στόπερ,πολλές κερδισμένες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Παρ 24 Ιαν 2025, 10:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Ειλικρινά ρε φίλε εσένα σκεφτόμουν φεύγοντας από το γήπεδο!obanebane έγραψε:Άχαστος είμαι, ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΜΠΑΡΑ.
Ευτυχία η παρουσία στην Τούμπα,απίστευτο συναίσθημα όταν συνδυάζεται με τέτοια εμφάνιση και νίκη,μπράβο σε όλους λιοντάρια σήμερα.
Τεράστιοι Ότο, Κετζιορα, Ντελιας.
Να' σαι σύντομα και πάλι κοντά μας

Δύσκολη φάση του Κωνσταντέλια. Αν έπρεπε να πάρω απόφαση θα έλεγα 55 - 45 ότι δεν είναι. Ο αμυντικός δεν τον χτυπάει, δεν κάνει εκείνη τη στιγμή κίνηση με το πόδι να τον κόψει. Ουσιαστικά ο Ντέλιας με την κίνηση του πέφτει πάνω στο πόδι αμυνόμενου. Όμως δεν μπορώ να πω πως δεν δινόταν. Είναι πραγματικά μια δύσκολη φάση.
Παρεμπιπτόντως δείτε το πέναλτι που παίρνει ο Γιαμάλ με Μπενφίκα και δείτε αυτό που ζητάει ο Σορετίρε. Αν είναι ανεπαίσθητο το άγγιγμα στον Σορετίρε, στον Γιαμάλ είναι ανοιξιάτικο αεράκι.
Παρεμπιπτόντως δείτε το πέναλτι που παίρνει ο Γιαμάλ με Μπενφίκα και δείτε αυτό που ζητάει ο Σορετίρε. Αν είναι ανεπαίσθητο το άγγιγμα στον Σορετίρε, στον Γιαμάλ είναι ανοιξιάτικο αεράκι.
Δάσκαλε Ομάρ τετρατζε σε σώμα αντετοκουμπο.
Απολαυστικός
Είσαι λίγο όμως άδικος γιατί στην ομάδα σου είχες Κοντρέρας
Απολαυστικός
Είσαι λίγο όμως άδικος γιατί στην ομάδα σου είχες Κοντρέρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 24 Ιαν 2025, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαρσαντος στο πρώτο Ρίπλεϊ φαίνεται όπως τα λές αλλά στα επόμενα 2 φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός κάνει κίνηση να τον κόψει και πέφτει στα πόδια του ντελια
Χθες ήταν από τις βραδιές που με το ζόρι βρίσκεις κάποιοιν που να ήταν κάτω του μετρίου.
Από το 1ο δευτερόλεπτο μπήκαμε όπως θα έπρεπε να μπαίνουμε σε όλα τα ματς.
Από το 1ο δευτερόλεπτο μπήκαμε όπως θα έπρεπε να μπαίνουμε σε όλα τα ματς.
- Amsterdamer_87
Μας συμφερει να χασουμε !!!Vet_eranos έγραψε:Ετοιμαστείτε για
Στεαουα / Ουνιον ΣΖ. / Πλζεν / Ρομα
Αν δεν πάρουμε διπλό Ισπανία...
Αν έρθει διπλό
Σοσιεδαδ/πορτο/ρειντζερς/φερεντσβαρος
Κάπου έκει θα παιχτεί..
**περάσαμε και μαθηματικά