4. Sergio Peña

Miles

Re: 4. Sergio Peña

Δημοσίευση από Miles »

sn0ufel4 έγραψε:
Miles έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Ράζβαν πώς γίνεται να θέλεις μαχητικότητα και πίεση και εντάσεις ακόμα και από τους 4 μπροστά, και καλά κάνεις, και να επιλέγεις χαφ μαλθακούς. Να δω πώς θα τον σιάξεις αυτόν εδώ, γιατί αν δεν φτιάχνεται προβλέπω να ψάχνουμε σε έξι μήνες και γι' αυτόν πού θα τον δώσουμε δανεικό. Το ότι δεν είδαμε τίποτα από το δημιουργικό του παιχνίδι μπορώ να το δικαιολογήσω.
Θυμίζω απλά ότι ο συγκεκριμένος είναι πρόταση του σκαουτινγκ τιμ η οποία κρίθηκε ως μια φθηνή λύση που μπορεί και θέλει να έρθει άμεσα

Και η οποία κρίθηκε (προφανώς όχι από τον προπονητή) πως θα αρκούσε για να βγει η χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της

Μπορούμε όλοι να φανταστούμε μετά και το σημερινό που θα οδηγούσε αυτό αν δεν οδηγούσε τα πράγματα στα άκρα ο Ράζβαν
Αυτό υποπτεύομαι κι εγώ, ότι ήταν μια συμβιβαστική λύση, άμεση και φτηνή, την περίοδο που δεν είχε μπει ακόμα το αγγούρι στον κώλο.
Το πρόβλημα που θίγουμε οι περισσότεροι δεν είναι τα πλεονεκτήματά του και πότε θα τα δείξει, κατανοητά όλα περί αποχής με διακοπές κλπ., αλλά τα χαρακτηριστικά που φαίνεται να του λείπουν για χαφ Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δεν μου άρεσε, πολύ αργός, μα πάρα πολύ αργός ...έχει 45 μέρες να παίξει οπότε κρατάω μια πισινή
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

αν παιρνει 600 χιλιαρικα δεν τον λες και φθηνη λυση. Πιο βαρυς κι απο τον 35χρονο Σβαμπ ειναι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Σε σχέση με το περίπου 1 εκ. που δίνουμε, πάνω κάτω, στους υπόλοιπους, πλην Σβαμπ, φτηνός θεωρείται και γενικά για την πολιτική συμβολαίων με τους ξένους που ακολουθούμε εδώ και χρόνια.
Επαναλαμβάνω, το αργός και βαρύς δικαιολογούνται γιατί κανονικά θα έπρεπε να κάνει προετοιμασία καλοκαιριού τώρα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φαίνεται πως είναι παίκτης χαμηλού επιπέδου. Ξεκάθαρα μια Βιαστική κίνηση από την παε.

Μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχει τελειώσει από το αγωνιστικό πλάνο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Όλα αυτά στο πρώτο 45λεπτο? Που και να μην ειχαμε γίνει ρόμπα πολλάκις με τις κρίσεις μας από το πρώτο ματς
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Αυτοί που παρακαλάνε να μείνει ο Ότο τον είχαν βγάλει αμπαλο και τελειωμένο πέρυσι, τον βράχο Οζντοεφ μόνο γιούχα δεν του ρίξανε ,στο πρώτο ματσ του Μειτε τον είπαν βαρύ αργό κι ότι δεν κανει,οι ίδιοι ήρθαν σήμερα μετά από 45 λεπτά να πουν ότι ο Πενια είναι τέλειως άχρηστος,ακόμα δεν κατάλαβαν από τα λάθη τους.
Στον αντίποδα για πόσους παίχτες είπαμε εδώ είμαστε αυτός ξέρει μπαλα και τελικά αποδείχτηκαν παλτά
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το ότι δεν πέρασε το κέντρο και γενικά δεν πάτησε στην περιοχή του αντιπάλου.
Δεν γνωριζω αν του ζητήθηκε να μην το κάνει, αλλά ακόμη και στιγμές που όλη η ομάδα ήταν μπροστά, αυτός δεν πάτησε στην περιοχή του αντιπάλου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είμαι περίεργος ποιά μπορεί να είναι η κριτική για τον γνωστό, βέβαια, Μεϊτέ, αν μετά από 2,5 τέρμινα πλήρους απουσίας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, δεν καταφέρει στα πρώτα του 70 λεπτά για φέτος με την ομάδα να κάνει ούτε τα βασικά. Μπορεί με το καλημέρα να κόψει κώλους, δεν μπορώ να το αποκλεισω. Αν έχει εικόνα ημιπαλαίμαχου όμως, ασχέτως που ξέρουμε την ποιότητά του, να δω τι μπορεί να γραφτεί.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Με όσα έχω δει στο παρακάτω βίντεο όπου έγινε προσπάθεια να αναλύσουν τον παίκτη εγώ πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αρκετά. Η αγωνιστική ετοιμότητα όλων των μεταγραφών μας πλην πελκα είναι μεγάλο στοίχημα

https://youtu.be/0_BUbcKFcOg?si=KwQCYtnaN2dwdWlF
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

john4serres έγραψε:Φαίνεται πως είναι παίκτης χαμηλού επιπέδου. Ξεκάθαρα μια Βιαστική κίνηση από την παε.

Μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχει τελειώσει από το αγωνιστικό πλάνο.

Βιάζεσαι πολύ ρε,διεθνής παίχτης είναι με πολλές συμμετοχές μάλιστα, μην τον ξεγράφουμε.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Τι έγινε, μας τελείωσε και αυτός, ακόμα δεν ήρθε;
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Που χάθηκε αυτός?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Κατι πολυ καλο θα βγει απο αυτον να μου το θυμηθείτε...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χτυπάει τη μπάλα με αξιοθαύμαστη τεχνική
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”