Ο ΠΑΟΚ εβαλε γκολ ρε Μπραντ Πιτ αν δεν το ειδες! Ασε τον παικτη μας ησυχοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 22/12-19:30,NovasportsHd
-
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 22/12-19:30,NovasportsHd
Ο Τσαλοφ ειναι σαν τον Μεγα Αλεξανδρο ιδιοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;
Για Ρώσος μια χαρά είναι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;

Στο λέω επειδή έχω συναναστραφεί αρκετούς.
Η παρατήρηση σου βέβαια επεκτείνεται σε όλους τους Σλαβικους λαούς. Τρανό παράδειγμα οι Σερβες vs των Σέρβων. Νύχτα με μέρα

Το δώρο της φύσης στους υπόλοιπους άντρες του πλανήτη.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;
Βγάλε Σβααμπ και βάλε...τον κανέναν.Eagle1980 έγραψε:Βγάλε στο ημιχρόνιο τον Σβάμπ και βάλε σεντερμπάκ για χαφ καλύτεροι θα ήμαστε!!!
Αυτό και μόνο τα λέει όλα για όσα αστεία ακούγονται περί 2ης ευκαιρία σε Μπακαγιοκο
- hasio_john
Εντωμεταξύ ο Τσάλοφ από κοντά ...Athens έγραψε:Ο Τσαλοφ ειναι σαν τον Μεγα Αλεξανδρο ιδιοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;

- Μπαρκαρούτσος
Δεν γουστάρει κοριτσάκια?Athens έγραψε:Ο Τσαλοφ ειναι σαν τον Μεγα Αλεξανδρο ιδιοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;

δεν χρειαζεται να μας πεισεις φιλε, ματακια εχουμε και βλεπουμε, επισης καλο ειναι να δεις και λιγο τους κανονισμουςhawklord έγραψε:Πάλι καλά που δεν βγήκα αλλόθρησκος. Για μένα είναι κίτρινη γιατί τον σπρώχνει ο Σβαμπ και μοιάζει περισσότερο ενστικτώδης κίνηση βλακείας. Γνώμη μου. Δεν θέλω να πείσω κανέναν
Πιο ομορφάντρας ήταν ο Ζούκα.Rexaris έγραψε:Ρε ξεχάσατε τον Πάπριτσα; Αυτός τους έτρωγε όλους
- Μπαρκαρούτσος
Έχω συναναστραφεί κι εγώ με πολλούς Ρώσους και στις δύο δουλειές μου και επιμένω, χάλιες είναι οι Ρώσοι.nunies4 έγραψε:Για Ρώσος μια χαρά είναι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;![]()
Στο λέω επειδή έχω συναναστραφεί αρκετούς.
Η παρατήρηση σου βέβαια επεκτείνεται σε όλους τους Σλαβικους λαούς. Τρανό παράδειγμα οι Σερβες vs των Σέρβων. Νύχτα με μέρα
Οι Σέρβοι, από την άλλη, είναι μια χαρά, μοιάζουν αρκετά με εμάς κιόλας.. Αλλά δεν έχω δει πολλούς.
Σέρβες από κοντά έχω δει ελάχιστες και αν.
Σωστός!Мир έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πώς γίνεται ρε φίλε οι Ρωσίδες να είναι τόσο όμορφες, ενώ οι Ρώσοι τόσο άσχημοι;
Το δώρο της φύσης στους υπόλοιπους άντρες του πλανήτη.
-
Ας βγάλουμε τον Ντεσποντοφ γιατί μονο να γλυστρισει και πεσει θα δώσει θεάτρο . Μπράβο στον Δεσποτα που στον καραγκιοζακο που έπρεπε να πάρει κιτρινη κάρτα έμεινε ψυχραιμος.