χαλαζι ριχνει ρε και βγηκα να δω στο μπαλκονι και προσγειωθηκε εις την κεφαλην μου!!!!
ελπιζω να σταματησει....
τωρα εξηγουνται ολα!!!το χαλαζι φταιει .....Paokintepo έγραψε:γρασιδια ηθελα ε???να!!!!![]()
![]()
![]()
χαλαζι ριχνει ρε και βγηκα να δω στο μπαλκονι και προσγειωθηκε εις την κεφαλην μου!!!!
ελπιζω να σταματησει....
προδωθηκες!!ησουν κ στα μπαχαλα??σαν δεν ντρεπεσαι λιγο λεω εγω!!Paokintepo έγραψε:με τον αλεξη ειμαι συνωνοματη.
με τον κερκυραιο ειμαι συντοπιτισσα καπως μιας και ο παππους μου ηταν απο κερκυρα
και με τον φιλανδο ..απλα ερωτας για την φιλανδια!
τι εγινε ρε παιδια?![]()
![]()
ναυπλιο σιγα τος καλοσυνες απλα ενταξει εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε!
παω και εγω να ξαπλωσω γιατι απο το πρωι ετρεχα στο κεντρο ,ειμαι πτωμα και εχω να κανω το σπιτι, να παω σουπερ ,να βγαλω τον σκυλο, μετα θα παμε αργα στα γρασιδια που εχει παρτυ θα σηκωθω μετα να παω να μαζεψω την μικρη απο το 8ball, να ξαναγυρισω πισω στην παρεα στα γρασιδια και μετα βλεεεεεπουμε!!![]()
![]()
μαλλον η μικρη θα μας γυρισει και οχι εμεις αυτην!
free4 έγραψε:Αλήθεια, ποια είναι αυτή η μικρή?
δεν φταιω εγω που ειναι πιο φθηνες και αρα καταναλωνονται και πιο γρηγορα !dreamwarrior έγραψε:Γατάκι πρήστηκες από τα πολλά μπυρόνια ε;;;;;;
Λοιπόν......εάν ξεσκιστείς στο κατούρημα μέσα στη θάλασσα θα σε κάνω να έχεις εφιάλτες για όλη σου τη ζωή οκ;;;;