Ότι να 'ναι!!!!!
- paok kerkyra
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Τα μυαλά μας πονάνε..
Θα ετοιμάσω σπέσιαλ αφιέρωμα σε κάτι δεσποινίδες όπως της φωτό σου!

Θα ετοιμάσω σπέσιαλ αφιέρωμα σε κάτι δεσποινίδες όπως της φωτό σου!
- Paokintepo
paok nafplio έγραψε:Nαι εχεις δικιο!!Paokintepo έγραψε:
ο ναυπλιωτης με τρεμει ΛΑΙΜΑΙ!![]()
φοβαμαι μην σε πατησω καταλαθος καμια μερα...
τα κορδονια σου μην πατησεις τρελο αγορι και σαβουρντιαστεις!!!!!
- Paokintepo
filandos έγραψε:EIMAI NEOS ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΠΑ......!!!!!!!!!!!
καλα ρε βημα δεν μπορω να κανω πια??α ρε εισαι και φιλανδος κ εχω λατρεια με τους φιλανδους! εγκρινεις τον γατο τουλαχιστπν πρακτωρ???
- Paokintepo
περασες γαματα στην κρηνη ρε??gika έγραψε:Γύρισα, είμαι χώμα, γαμάτα πέρασα για άλλη μια φορά, τα σπάει γενικότερα η Κρίνη (και όχι μόνο τα μαγαζιά), καταπληκτική και η παρέα, μόνο τα ποτά μας γ@μησαν λίγο (ήμουν και νυστικός) αλλά ντάξει...
Καληνύχτα!
καλυτερα ηλιουπολη παρα κρηνη ρε γκικα!κοντα μενω και τι εχουν δει τα ματια μου τοσα χρονια απο προσωπικοτητες δεν λεγεται λαιμαι!κρηνη αξιζει πρωι για κανα καφε και βραδυ για γυρο μπυρες και βουρ στην προβλητα με παρεα!
Ποιος σου είπε ότι έκανα κάτι άλλο;;;Paokintepo έγραψε: και βραδυ για γυρο μπυρες και βουρ στην προβλητα με παρεα!
Σε κάτι παγκάκια από την κάτω μεριά του δρόμου, πιο πάνω από την παραλία, αφού ήπιαμε ένα μπουκάλι που άνοιξε ένα παιδί που είχε γεννέθλια, μετά πήγαμε για γύρους και μπύρες κτλ και η μίξη με έκανε ένα πονοκέφαλο αλλά ντάξει... Σε μαγαζία δεν πήγα (γιαυτό και η παρένθεση μου στο προηγούμενο ποστ)....
tigon4 έγραψε:δεν υπαρχει η κρηνη...ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Προτιμώ πιο μέσα στην Χαλκιδική...
Από Φλογητά και μέσα ας πούμε.... Άντε και Πλάγια...
@paokintepo όπως τα λέει ο gika για χθες!!!
@tigon ε όχι και καλλικράτεια... Σιγά τις παραλίες...
@paoknauplio χαιρετίσματα από τον Παρκούρ έχεις...

@tigon ε όχι και καλλικράτεια... Σιγά τις παραλίες...
@paoknauplio χαιρετίσματα από τον Παρκούρ έχεις...
Να του πούμε την αλήθεια;;
Εγώ ήμουν αυτή που συντόνιζε τη μυστική αποστολή του gika και της paokintepo, όταν σε παρακολουθούσαν. Κι επειδή υπήρχαν ενσωματομένες κάμερες στα καπέλα τους και μικρόφωνα στις μπλούζες τους, όχι μόνο διαψεύδεσαι περί ερωτοτροπιών μεταξύ των δύο αλλά και επιβεβαιώνονται αυτοί για τα λεγόμενα τους από οπτικοακουστικό υλικό!!!
Εγώ ήμουν αυτή που συντόνιζε τη μυστική αποστολή του gika και της paokintepo, όταν σε παρακολουθούσαν. Κι επειδή υπήρχαν ενσωματομένες κάμερες στα καπέλα τους και μικρόφωνα στις μπλούζες τους, όχι μόνο διαψεύδεσαι περί ερωτοτροπιών μεταξύ των δύο αλλά και επιβεβαιώνονται αυτοί για τα λεγόμενα τους από οπτικοακουστικό υλικό!!!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 18 Ιουν 2010, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.