Οπως του Ακπομ τοτεΑποστόληςΑ έγραψε:Aν αφήσουν να φύγει ο Douglas χωρίς να έχει ενταχθεί ο Maksimovic θα είναι η μεγαλύτερη αυτοκτονία που έχω δει! Θα είναι τόσο μεγάλη η δολιοφθορά που δεν πιστεύω ότι θα συμβεί.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
εσύ βρε dim δεν θα ξαναέμπαινες οταν θα πέρναμε Μαξίμοβιτς ;;;
Να την θεωρήσω τελειωμένη την μεταγραφή ;

Να την θεωρήσω τελειωμένη την μεταγραφή ;

pagotatzis έγραψε:Παιδιά ,κράξαμε κράξαμε αλλά αν με το καλό έρθει και ο Μακσιμοβοτς τότε πρέπει να παραδεχτούμε
ότι μετά από πολλή καιρό οι αντικαταστάτες είναι όντος καλύτεροι από αυτούς που φύγανε !
Μακάρι μετά του Μακσιμοβιτς με το καλό να έρθει και ένα εξτρέμ τοπ και γιατί όχι ο Καρασκαλ (βλέπω ότι ο Σβαμπ Θ καταλήξει στο τέλος στην Ράμπιντ)

Wonderland έγραψε:Καλουτσικα παει τελευταια. αν κλεισει ο μαξι κι ενα εξτρεμακι μπουκαδορος ειμαστε αρκετα Οκ.

Ολο αυτο πρεπει να συνδυαστει με προκριση αλλιως τζαμπα θα χαθει το μομεντουμ. Φανταστειτε να παιρναμε κυπελλο και να ειχαμε προκριματικα Γιουροπα τωρα, θα ειχαν ερθει ολοι αυτοι οι παικταραδες
Για το θέμα Αουγκούστο: να υπενθυμίσω οτι η Νάντ ξεκινάει την Κυριακή εναντίον της Τουλούζ.
Δεν ξέρω τί γράφουν οι δικοί μας ΑΡΔ, αλλά μαζί με την χθεσινή απουσία του παίκτη από την προπόνηση, και τα δημοσιεύματα από Γαλλία η λογική λέει οτι αυτή την εβδομάδα μας χαιρετάει. Θα χρειαστεί να ανεβούμε και να κλείσουμε άμεσα τον Σέρβο (αν δεν έχει κλείσει ήδη)!
Δεν ξέρω τί γράφουν οι δικοί μας ΑΡΔ, αλλά μαζί με την χθεσινή απουσία του παίκτη από την προπόνηση, και τα δημοσιεύματα από Γαλλία η λογική λέει οτι αυτή την εβδομάδα μας χαιρετάει. Θα χρειαστεί να ανεβούμε και να κλείσουμε άμεσα τον Σέρβο (αν δεν έχει κλείσει ήδη)!
Η λογικη λεει οτι ο Νταγκλας εχει κλεισει. Απο οτι λεγεται η διαφορα μας με Χεταφε ειναι πλεον 1εκ.
Καποιες αλλες πληροφοριες λενε οτι απομενουν τα τυπικα και ειναι πλεον πολυ δυσκολο να μην γινει αυτη η τεραστια μεταγραφη.
Καταλαβαινω αυτο που γραφουν τα παιδια πιο πανω για το ρισκο να μην εχεις το βασικο σου αμυντικο χαφ σε αυτα τα ματς αλλα η κοκκινη του Νταγκλας αλλαξε ολη την δυναμικη των 2 περιπτωσεων
Ειμαι βεβαιος οτι αν ο Νταγκλας δεν ειχε κοκκινη, ο ΠΑΟΚ θα πηγαινε την μεταγραφη Μαξιμοβιτς και την πωληση Νταγκλας μετα τα ματς με την Χαιντουκ
Καποιες αλλες πληροφοριες λενε οτι απομενουν τα τυπικα και ειναι πλεον πολυ δυσκολο να μην γινει αυτη η τεραστια μεταγραφη.
Καταλαβαινω αυτο που γραφουν τα παιδια πιο πανω για το ρισκο να μην εχεις το βασικο σου αμυντικο χαφ σε αυτα τα ματς αλλα η κοκκινη του Νταγκλας αλλαξε ολη την δυναμικη των 2 περιπτωσεων
Ειμαι βεβαιος οτι αν ο Νταγκλας δεν ειχε κοκκινη, ο ΠΑΟΚ θα πηγαινε την μεταγραφη Μαξιμοβιτς και την πωληση Νταγκλας μετα τα ματς με την Χαιντουκ
Περιμενα την μεταγραφη Μαξιμοβιτς για να δωσω συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για τις γρηγορες αντιδρασεις και τον εξυπνο τροπο λειτουργιας (πρωτα κλεινουμε αντικαταστατη και μετα πουλάμε). Αν ομως τελικα φυγει ο Αουγκουστο πριν οριστικοποιηθει του Μαξιμοβιτς, τοτε θα εχουμε θεμα. Δεν γινεται να παρεις λεφτά και μετα να πας για αντικατασταση. Ο πωλητης θα ξερει ότι εχεις χρημα και θα σε γδαρει. Για να μην αναφερθω και στο αγωνιστικο κομματι, οπου θα μεινεις χωρις επιλογες εν οψει πολυ κρισιμων αγωνων. Ο Μαξιμοβιτς θα πρεπε να ειναι απο το σκ εδω για να προλαβει να δηλωθει με ψαιντουκ και στα δυο ματς, και να παιξει. Ηδη ειναι αργα, αλλα τουλαχιστον ελπιζω να κλεισει αμεσα το θεμα.
Ενταξει να πουμε βεβαια οτι ηθελε προσπαθεια να μην αντικαταστησεις με καλυτερους τους (περυσινους) Μπισε, Ομαρ, Κουρτιτς, Ολιβειρα κλπ κλπ..pagotatzis έγραψε:Παιδιά ,κράξαμε κράξαμε αλλά αν με το καλό έρθει και ο Μακσιμοβοτς τότε πρέπει να παραδεχτούμε
ότι μετά από πολλή καιρό οι αντικαταστάτες είναι όντος καλύτεροι από αυτούς που φύγανε !
Μακάρι μετά του Μακσιμοβιτς με το καλό να έρθει και ένα εξτρέμ τοπ και γιατί όχι ο Καρασκαλ (βλέπω ότι ο Σβαμπ Θ καταλήξει στο τέλος στην Ράμπιντ)

Περα απο την πλακα εχεις απολυτα δικιο. 1-2 κινησεις απομενουν (εξτρεμοδεκαρο και προσωπικα για εμενα ενα δεξι μπακ αντιστοιχο του Μπαμπα) και το ροστερ θα ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο.
Και εγω πιστευω οτι ο Σβααμπ θα φυγει. Και εκει κατα την γνωμη μου πρεπει να τολμησεις για ακομα ενα χαφ με δημιουργικες ικανοτητες που θα ειναι μεγαλυτερης αξιας του Φελιπε και του Χαρη (και ενα κλικ κατω απο Μαξιμοβιτς και Οζντοεφ) γιατι μοιαζει να δημιουργειται αμυντικογενης αξονας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 08 Αύγ 2023, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aivas19 έγραψε:Ολο αυτο πρεπει να συνδυαστει με προκριση αλλιως τζαμπα θα χαθει το μομεντουμ. Φανταστειτε να παιρναμε κυπελλο και να ειχαμε προκριματικα Γιουροπα τωρα, θα ειχαν ερθει ολοι αυτοι οι παικταραδες

Εδώ θα ήταν από νωρίς ο Ozdoev και o Maksimovic και ο Carrascal και ο Misidjan και ο Πέλκας.
Μπάρκα ιδέα δεν είχα όταν το έγραφα για τα θλιβερά γεγονότα. Επισης προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλούσα για ποδοσφαιρικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έντονο physical game δηλαδή. Άτεχνο ποδόσφαιρο βασισμένο στην δύναμη και στη ταχύτητα και aggressive.
Εγω διατηρω ακομη την ελπιδα, αν τελη αυγουστου εχουμε περασει ομιλους, οτι θα κανει 1-2 κινησεις δωρο ο Ιβαν. Κανα εξτρεμ/δεκαρι και αντικατασταση Σβαμπ πχ.
Κι αν δεν θελουν να αντικαταστησουν την αστοχη ανανεωση Μπραντον, τοτε περιμενω τον Γεναρη να ερθει ο αντικαταστατης του μιας και εχει ετησιο συμβολαιο
Κι αν δεν θελουν να αντικαταστησουν την αστοχη ανανεωση Μπραντον, τοτε περιμενω τον Γεναρη να ερθει ο αντικαταστατης του μιας και εχει ετησιο συμβολαιο
Όπου "φτωχός" κι η μοίρα του.
Αν χρειαζόμαστε τα λεφτά του Ντούγκλας για να κλείσουμε το Σέρβο, τι να κάνουμε? Να πάρουμε μεταγραφοδάνειο και τον πουλήσουμε μετά?
Στα λόγια όλα εύκολα είναι
Αν χρειαζόμαστε τα λεφτά του Ντούγκλας για να κλείσουμε το Σέρβο, τι να κάνουμε? Να πάρουμε μεταγραφοδάνειο και τον πουλήσουμε μετά?
Στα λόγια όλα εύκολα είναι
Εγω θα αγχωθώ μονο αν η ομάδα και πουλήσει τον Μουργκ για να πάρει μεταγραφη 10αρι.
εγώ γιατί φοβάμαι τρύπημα στην περίπτωση του μάξι?
ελπίζω να μην χάσουμε τον παίχτη από άλλη ομάδα της σουπαλιγκ
ελπίζω να μην χάσουμε τον παίχτη από άλλη ομάδα της σουπαλιγκ