Ευρώπη 2023-24

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ευρώπη 2023-24

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιος είπε ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα;
Όχι δα!
Έχουμε φάει όλη μας τη ζωή (...κόψε κάτι...) με τον ΠΑΟΚ και δικαιούμαστε να έχουμε αλάνθαστη άποψη.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Έχω την αίσθηση πως θα μείνουν εκτός Βιερίνια και Ζίφκοβιτς.
Ο Αντρέ είναι τραυματίας ούτως ή αλλως, το κύπελλο θα το σηκώσει όμως στην παπαρίνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

Έως σήμερα (2/2) μπορεί μια ομάδα να δηλώσει τη λίστα της στην UEFA, ενόψει της συνέχειας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Επομένως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να γνωστοποιήσει τους παίκτες που θα συμμετέχουν, από τους 16 και μετά, στο Europa Conference League.

Κάθε ομάδα, έχει δικαίωμα να προσθέσει 3 μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, κάτι που δεν απασχολεί τον ΠΑΟΚ, εφόσον έχει αποκτηθεί μόνο ένας ποδοσφαιριστής, ο Όττο. Αυτό που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο του Βορρά, είναι το πως θα χωρέσει στην λίστα του τους δυο δεξιούς μπακ, Γιόνι Όττο και Γιόαν Σάστρε.

Θυμίζουμε πως στη λίστα που θα δηλωθεί, μπορούν να συμπεριληφθούν το ανώτερο 25 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς, οι 17 μπορεί να είναι ξένοι, με απαραίτητη προϋπόθεση πως οι άλλοι 8 θα είναι γηγενής. Η τελευταία κατηγορία αφορά τους ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν για 3 τουλάχιστον έτη, από το 15 έως το 21 έτος της ηλικίας τους.

Με την αποχώρηση των Λύρατζη και Βρακά, ο ΠΑΟΚ έχασε 2 από τους 8 της προηγούμενης λίστας, κάτι που σημαίνει πως αυτοί οι δυο παίκτες θα πρέπει να αντικατασταθούν από άλλους γηγενής. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως ορίζει η UEFA, η εκάστοτε ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει 17 ξένους, άρα το νούμερο μειώνεται αναλογικά.

Όλα αυτά είναι πράγματα που στον ΠΑΟΚ προφανώς και έχουν μελετηθεί και απομένει να γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει των αγώνων του Μαρτίου.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Το αποκλείω και για τους 2!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Προσωπικά, θα δήλωνα τον Τζίμα στη λίστα Α και θα έβγαζα τον Σαμάτα, για να μπει ο Σάστρε.
Όχι, ότι θα γίνει, αλλά ο Τανζανός θεωρώ πως είναι από τους παίκτες που δεν έχουν κολλήσει τόσο με το γκρουπ, πέρα από το αγωνιστικό σκέλος.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εγώ αν άφηνα παίχτες εκτός Ευρώπης (η ΠΑΕ δεν ξέρω τι θα κανει και καλά θα κάνει ότι και αν επιλέξει) θα ήταν:

1)Ναςμπεργκ (τρία αριστερά σεντερμπακ)
2)Μαρκος Αντόνιο (ποιος ο λόγος να ανεβάσω την τιμή σε παίχτη που δεν πρόκειται να τον αγοράσω και να κατεβάσω την τιμή σε ένα από τα συμβόλαια μου άσε που έχω χαφ μπόλικα και δεκάρια)
3)Βιερίνια (λόγο τραυματισμών)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εντωμεταξυ χτες οι 24 ειπαν 20 φορες οτι θα βγει ο Νασμπεργκ απο την λιστα, δεν ειχαν παρει χαμπαρι οτι δεν ειχρ δηλωθει εξ αρχης. Σημερα στο City παντως ο Κλοκας λεει «δεν ειναι δηλωμενος ο Νασμπεργκ».
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ αν άφηνα παίχτες εκτός Ευρώπης (η ΠΑΕ δεν ξέρω τι θα κανει και καλά θα κάνει ότι και αν επιλέξει) θα ήταν:

2)Μαρκος Αντόνιο (ποιος ο λόγος να ανεβάσω την τιμή σε παίχτη που δεν πρόκειται να τον αγοράσω και να κατεβάσω την τιμή σε ένα από τα συμβόλαια μου άσε που έχω χαφ μπόλικα και δεκάρια)
Κι εγώ τον Μάρκο
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Πότε πρέπει να υποβληθεί η λίστα ?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Καθαρά με την λογική και χωρίς συναισθηματισμούς

Βιειρινια, Ραφα, Νασμπεργκ εκτος

Σαστρε, Αντονιο, Οττο, Σαματα εντος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Doomlord4 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ αν άφηνα παίχτες εκτός Ευρώπης (η ΠΑΕ δεν ξέρω τι θα κανει και καλά θα κάνει ότι και αν επιλέξει) θα ήταν:

Κι εγώ τον Μάρκο
Βεβαια αν θες να ζεστάνεις τον παίχτη για να τον έχεις σύμμαχο το καλοκαίρι για επέκταση δανεισμού ή αγορά, τότε τον βάζεις στην λίστα για να του δείξεις πόσο τον θέλεις. Δίκοπο μαχαίρι.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εκτός αν δεν τον θέλεις
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Για να μπορεσουμε να διατηρησουμε 17 ξενους , στην λιστα Α, πρεπει να εχουμε αλλους 8 γηγενεις παικτες.
Αφου αποχωρησαν οι Λυρατζης και Βρακας, που ηταν δηλωμενοι, θα αντικατασταθουν με τον Τζιμα, που ηταν στην λιστα Β και εναν εκ των Γκορτεζιανι, Παναγιωτου και Μπαλωμενου.
Αρα το μονο ζητημα ειναι, αν θα αντικαταστησουμε εναν ή δυο ξενους, ποιοι θα ειναι αυτοι και αν θα μπουν και ο Σαστρε και ο Οττο ή ενας απο τους δυο.
Οτι κι αν συμβει, καποιοι θα αισθανονται αδικημενοι.
Για μενα πρεπει να αναλαβει πρωτοβουλια ο αρχηγος και να αυτοεξαιρεθει οικειοθελως.

PS.
Ο Νασμπεργκ δεν ηταν ουτε στην προηγουμενη λιστα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω θα εβγαζα Βιειρινια κ Ζιβκο
Καθαρα ποδοσφαιρικα

Ο τερματοφυλακας ειναι ενα μικρο ρισκο, αλλα εγω δεν θα αφηνα τον Αντονιο εκτος

Αν μεινει παλι ο Σαστρε εκτος λιστας, θα ειναι αδικο για τον παικτη
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Σύμφωνα με την εκπομπή του paok24 ,ο Ράφα βγήκε από τη λίστα και μπήκε στη θέση του ο Ότο .
Δεν μπήκε ο Σάστρε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Παρ 02 Φεβ 2024, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”