Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες.
Χρόνια Πολλά και στην Θεσσαλονίκη, που έχει την τύχη να έχει ως έδρα το καμάρι των Βαλκανίων.
ΥΓ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Χρόνια Πολλά και στην Θεσσαλονίκη, που έχει την τύχη να έχει ως έδρα το καμάρι των Βαλκανίων.
ΥΓ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AngelosMerkelidis91 την Πέμ 26 Οκτ 2023, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- john4serres
Άκυρο, άστοχο, άβολο.AngelosMerkelidis91 έγραψε:ΥΓ. ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΒΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΙ. ΝΤΡΟΠΗ!!
john4serres έγραψε:Άκυρο, άστοχο, άβολο.AngelosMerkelidis91 έγραψε:ΥΓ. ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΒΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΙ. ΝΤΡΟΠΗ!!
Το άλλαξα σε κάτι που να σου αρέσει!
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Φέρτε πίσω τον Γερο και τον prist64 ωρε!
Θυμάται κανείς σε ποιο χωριό των Σερρών ζούσε; ο μπαμπάς μου ήταν από ενα χωριο κοντά στη Νιγρίτα! και η Νονά μ κρυφοΣερραια είναι. Μπορει να είμαστε συγγενείς! Ή μπορεί να γνώριζε τον πατέρα μου, του '59 ήταν, αυτός του '64... κοντινές ηλικίες!
Άμα έπαθε κάτι ο άνθρωπος, έστω να πάω να αφήσω ένα λουλούδι!
Θυμάται κανείς σε ποιο χωριό των Σερρών ζούσε; ο μπαμπάς μου ήταν από ενα χωριο κοντά στη Νιγρίτα! και η Νονά μ κρυφοΣερραια είναι. Μπορει να είμαστε συγγενείς! Ή μπορεί να γνώριζε τον πατέρα μου, του '59 ήταν, αυτός του '64... κοντινές ηλικίες!
Άμα έπαθε κάτι ο άνθρωπος, έστω να πάω να αφήσω ένα λουλούδι!
- kataramenos5
Δόξα το Θεό, αφού ζει.
Μιας και είπα Σέρρες, διάβαζα πρόσφατα σε γερμανικό site ότι μια ελληνικής καταγωγης δημοσιογράφος έχει και ρίζες απο τις Σέρρες. Τα λέγε η ίδια επειδή κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο.
Τόσα χρόνια στην Γερμανία, ούτε την είχα ακούσει ποτέ. Πως μπορώ άραγε να μάθω από που να ναι απο τις Σερρες; Έχω περιέργεια να μάθω και τι ομάδα θα ναι!
Φαίνεται αλάνι ΠΑΟΚτσακι, αλλά άμα δεν σιγουρευτώ, δεν παίρνω όρκο.
Αυτή είναι.
[youtube]wyv6VZSCbxE[/youtube]
Μιας και είπα Σέρρες, διάβαζα πρόσφατα σε γερμανικό site ότι μια ελληνικής καταγωγης δημοσιογράφος έχει και ρίζες απο τις Σέρρες. Τα λέγε η ίδια επειδή κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο.
Τόσα χρόνια στην Γερμανία, ούτε την είχα ακούσει ποτέ. Πως μπορώ άραγε να μάθω από που να ναι απο τις Σερρες; Έχω περιέργεια να μάθω και τι ομάδα θα ναι!
Φαίνεται αλάνι ΠΑΟΚτσακι, αλλά άμα δεν σιγουρευτώ, δεν παίρνω όρκο.
Αυτή είναι.
[youtube]wyv6VZSCbxE[/youtube]
update Πολύ ασπρόμαυρο φορά! Έχει γούστο να είναι όντως ΠΑΟΚτσακι! Η Παναγιώτα Πετρίδου του RTL ειναι δυστυχώς κίτρινη και Ντόρτμουντ. Θα ψάξω να μαθω, τώρα που την έμαθα!
Αυτή μιλάει Κι ελληνικά, ε ρε μπράβο!
[youtube]JJWzaP4NkBw[/youtube]
Αυτή μιλάει Κι ελληνικά, ε ρε μπράβο!
[youtube]JJWzaP4NkBw[/youtube]
Όταν είμαι στο γραφείο -επειδή δουλεύω αποκλειστικά ως remotely-, έχω 2 laptop, συνδεδεμένα σε 3 οθόνες, τα πάντα Dell. Για δουλειά έχω μια οθόνη αριστερά σε κάθετη διάταξη, και μια σε οριζόντια, συνδεδεμένες στο ίδιο laptop με internet σύνδεσης μια μορφής starlink/viasat που μου έχει δώσει η εταιρεία μου.
Επίσης, έχω δεξιά, μια οθόνη συνδεδεμένη σε άλλο laptop, την έχω για ψυχαγωγία. Είναι που γράφω και εδώ, ή ακούω μουσική, χαζεύω στο internet κλπ. Όποτε δουλεύω στις άλλες δύο, έχω ανοιχτή κάποια web camera.
Τις περισσότερες φορές έχω την παρακάτω, Jackson Hole απο Wyoming. Η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει live web camera σε όλες τις γωνίες. Είναι χιλιάδες οι ώρες που έχω αφιερώσει να χαζεύω την συγκεκριμένη κάμερα. Και επειδή υπάρχει αυτή η διαφορά ώρας, έχω μάθει και αρκετά αμάξια, ξέρω πότε πάνε για δουλειά οι ντόπιοι
Με βοηθάει απίστευτα, νιώθω ό,τι έχω την θέα απο το παράθυρο μου
δεν θα άντεχα μερικές ημέρες να είμαι 12-13+ ώρες μπροστά στην οθόνη
Σήμερα, έριξε το πρώτο χιόνι!
Άντε Καλό Χειμώνα
Τα Χριστούγεννα που στολίζουν είναι πολύ ωραία.
[youtube]1EiC9bvVGnk[/youtube]
Υπάρχουν και άλλες φυσικά που χαζεύω, όπως η συγκεκριμένη. Έχω μάθει γραμμές τρένων και ξέρω ποτε περνάνε, τι μεταφέρουν.
[youtube]0hZHp3faHzA[/youtube]
Ξέρω, ακούγομαι σαν χαζός, αλλά τα αφεντικά μου θα με τρελάνουν στο τέλος.
Επίσης, έχω δεξιά, μια οθόνη συνδεδεμένη σε άλλο laptop, την έχω για ψυχαγωγία. Είναι που γράφω και εδώ, ή ακούω μουσική, χαζεύω στο internet κλπ. Όποτε δουλεύω στις άλλες δύο, έχω ανοιχτή κάποια web camera.
Τις περισσότερες φορές έχω την παρακάτω, Jackson Hole απο Wyoming. Η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει live web camera σε όλες τις γωνίες. Είναι χιλιάδες οι ώρες που έχω αφιερώσει να χαζεύω την συγκεκριμένη κάμερα. Και επειδή υπάρχει αυτή η διαφορά ώρας, έχω μάθει και αρκετά αμάξια, ξέρω πότε πάνε για δουλειά οι ντόπιοι

Άντε Καλό Χειμώνα

Τα Χριστούγεννα που στολίζουν είναι πολύ ωραία.
[youtube]1EiC9bvVGnk[/youtube]
Υπάρχουν και άλλες φυσικά που χαζεύω, όπως η συγκεκριμένη. Έχω μάθει γραμμές τρένων και ξέρω ποτε περνάνε, τι μεταφέρουν.
[youtube]0hZHp3faHzA[/youtube]
Ξέρω, ακούγομαι σαν χαζός, αλλά τα αφεντικά μου θα με τρελάνουν στο τέλος.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλησπερα,
Μιας και είστε εκεί κ. Αποστολή βάλτε μια φωνή να αυξήσουν την παραγωγή με γεύση τριαντάφυλλο/Ρόδο.

Μιας και είστε εκεί κ. Αποστολή βάλτε μια φωνή να αυξήσουν την παραγωγή με γεύση τριαντάφυλλο/Ρόδο.

- ΑποστόληςΑ