FIFA World Cup Qatar 2022

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: FIFA World Cup Qatar 2022

Δημοσίευση από pgetsos »

Κανένα πέναλτι στο 2-2. Ο Γάλλος βουταει πεντακαθαρα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για την μόνη φάση που ελέγχεται ο διαιτητής είναι το πέναλτι που έδωσε υπερρ της Αργεντινής. Πέρα αυτού ήταν αντάξιος ενός καταπληκτικου παιχνιδιού όπου κατάφερε όλες του οι αποφάσεις σε ζωντανο χρόνο να είναι σωστές.
Για παράδειγμα το θέατρο του τουραμ δεν είναι καθόλου εύκολο να το δεις σε ζωντανή ροή
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:
nunies4 έγραψε:Έχει γίνει λίγο μόδα να λέμε ότι προμοταρεται ο Μέσι.
Σε αυτό το τουρνουά έβαλε 7 γκολ, ήταν πρώτος σε ασίστ, σε τελικές, σε ντρίμπλες, σε μέτρα με την μπάλα στα πόδια.
Στα 35 του. Αν αυτό δεν είναι έχω πάρει την ομάδα στις πλάτες μου δεν ξέρω τι είναι.
Προφανώς είχε την τύχη να έχει συνοδοιπόρους που στάθηκαν δίπλα του πολύ δυνατά σε όλο το τουρνουά όπως τον Μαρτίνες, τον Ντε Πολ, τα δύο πιτσιρίκια Φερνάντες και Άλβαρες , τον Ντι Μαρία σήμερα...

Ρε φίλε όταν γράφω ότι προμοτάρεται ο Μέσι δεν θέλω να μειώσω ούτε την αξία του ούτε την προσφορά του.
Φυσικό είναι να κάνει όλα αυτά που μου έγραψες αφού μεσοεπιθετικά αυτή η ομάδα αν βγάλεις τον messi είναι μία ομαδούλα της σειράς.
Αν δεν σκόραρε, αν δεν τριπλά ρε αν αν αν...δεν θα είχαν περάσει ούτε από τους ομίλους.

Αυτό που θέλω να καυτηριασω είναι ότι στην ανάγκη όλων να γράψουνε βαρύγδουπα άρθρα για τον βασιλιά που επιτέλους ανέβηκε στον θρόνο του, για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που επιτέλους κατέκτησε και το τελευταίο τρόπαιο που του έλειπε... για για για...
Αφήνουν εκτός κάδρου μεγάλους πρωταγωνιστές είτε της διοργάνωσης είτε του τελικού.
Όσο κι αν είμαι προσωπικά τεράστιος fan του messi με ενοχλεί που δεν θα δω να γράφετε τίποτα για αυτό τον μεγάλο παιχταρά τον Ντι Μαρία που σήμερα μέχρι να βγει ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου.
Όσα θα γραφτούν από σήμερα για τον Μέσι δεν θα γράφω Ντούσαν αν ο εμιλιάνο δεν έκανε μία από τις σπουδαιότερες επεμβάσεις στον Μουντιάλ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Δεν διαφωνούμε και πολύ αλλά έτσι δεν γίνεται συνήθως; 40 χρόνια μετά ακόμα μιλάμε για το Μουντιάλ που πήρε ο Ντιέγκο και στην συνείδηση του κόσμου έχει περάσει ότι τους υπόλοιπους της τότε Αργεντινής τους μάζεψαν από τις καφετέριες δύο μέρες πριν αρχίσουν τα παιχνίδια.
Εδώ καλά καλά τα ίδια λένε κάποιοι για την Γαλλία του Ζιντάν την στιγμή που το ρόστερ εκείνης της ομάδας υπήρξε διαστημικό για την εποχή
renegade

Πραγματικά αυτό με την πεθαμένη Γαλλία του 2006 και εμένα με έκανε να αναρωτηθώ αν κάτι δεν θυμάμαι καλά.
Μιλάμε για μία ομάδα η οποία είχε μέσα ριμπερί τρεζεγκέ Ανρί μακελελέ αμπιντάλ τουραμ σανιολ γκαλας
Όλοι ένας κι ένας
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν τους μάζεψαν από καφετέριες, απλά είχαν μικρή ή καθόλου καριέρα στην Ευρώπη, πέρα από Βαλντάνο και Ντιέγκο φυσικά. Άσχετα αν τότε στην Ευρώπη επιτρεπόταν μικρός αριθμός ξένων, που σήμαινε ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες έφερναν μόνο τους πολύ καλούς παίχτες, γεγονός δηλωτικό της αξίας των παιχτών τους τότε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

https://www.sdna.gr/podosfairo/1035609_apithani-epembasi-toy-gioris-sterise-apo-ton-mesi-gkol-tis-zois-toy-vid

Εδώ έπρεπε να δώσει πάσα. Δείγμα μικρού mentality ενός εγωιστή ότι σούταρε σε εκείνη τη στιγμή. Λες και δεν έχει την ικανότητα να δώσει μια πανέμορφη assist..
renegade

Επίσης αν πάρεις όλες της νικήτριες της διοργάνωσης και βγάλεις έναν παίκτη... τον καλύτερο της θεωρητικα, η σημερινή Αργεντινή είναι με διαφορά η λιγότερο ποιοτική νικήτρια παγκοσμίου κυπέλλου τα τελευταία πολλά πολλά χρόνια
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

renegade έγραψε:Πραγματικά αυτό με την πεθαμένη Γαλλία του 2006 και εμένα με έκανε να αναρωτηθώ αν κάτι δεν θυμάμαι καλά.
Μιλάμε για μία ομάδα η οποία είχε μέσα ριμπερί τρεζεγκέ Ανρί μακελελέ αμπιντάλ τουραμ σανιολ γκαλας
Όλοι ένας κι ένας

Επειδή εγώ το έγραψα.
Ναι η Γαλλία το 2002, 2004 (euro), 2006 ήταν μια κακή ομάδα. Το 2006 λοιπόν στον όμιλο με κακές εμφανίσεις είχε 2 ισοπαλίες και μια νίκη με το Τόγκο.
Πήρε μπρος στα νοκ άουτ με τον Ζιντάν και συμπαραστάτη τον Ριμπερί. Εκείνη η Γαλλία έκανε ένα μικρό θαύμα που πέρασε σαν αουτσάιντερ Ισπανία, Βραζιλία και Πορτογαλία δηλαδή έκανε προκρίσεις με @@
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ηθελε ο θεος του ποδοσφαιρου να το σηκωσει ο Μεσσι...
Αντικειμενικα μακραν καλυτεροι και πιο ποιοτικοι ποδοσφαιριστες οι Γαλλοι...σιγουρα θα βρεθουν σε πολλους τελικους στο μελλον,οι φουρνιες που ερχονται απο πισω ειναι απιστευτες...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Επίσης ο Μαραντόνα στη Νάπολι δεν ήταν καθόλου μόνος του, είχε 2 κορυφαίους στο κόσμο τότε Βραζιλιάνους Καρέκα-Αλεμάο και Ιταλούς που κάποιοι από αυτούς έκαναν μεγάλη καριέρα. Το ίδιο και οι αντίπαλοί τους τότε είχαν 3 ξένους και οι υπόλοιποι φυσικά Ιταλοί. Εννοείται εξαιτίας του Μαραντόνα η Νάπολι μεγάλωσε και από μικρή ομάδα έγινε πρωταθλήτρια αλλά αυτά περί αδικημένης Νάπολι απ'τον ιταλικό βορρά είναι παραμύθια. Η Νάπολι μεγάλωσε από τη MAFIA κανείς δεν την αδίκησε τα πρωταθλήματα που έπρεπε να πάρει τα πήρε. Ακόμα και η Γιουβέντους, η Μίλαν, η Ίντερ ένα πρωτάθλημα πήραν τότε η Νάπολι 2, λίγο μετά και η Σαμπντόρια.
Αυτά τα γράφω γιατί θεωρώ ότι ο θρύλος του Μαραντόνα μεγάλωσε τρομερά.
Ακόμα και το γκολ που "πέρασε όλη την Αγγλία, το καλύτερο γκολ όλων των εποχών" τρέχει με τη μπάλα ευθεία και περνάει 3-4 που περισσότερο τον κοιτούν από απόσταση!!!
Προσοχή. Άλλο θέμα τι θα έκανε ο Ντιέγκο αν έκανε καλή ζωή, αν δεν τον είχαν τρελάνει, αν προπονούνταν με τα σημερινά δεδομένα, ιατρική κλπ. Τότε όμως δεν θα είχε κάνει όλη αυτή τη ζωή που μεγάλωσε τον θρύλο του.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αυτοι οι μυθοι πρεπει γενικα να τελειωσουν γιατι αδικουντε παικτες και ομαδες και η δουλεια που κανουν.

Ναι αυτη η Αργεντινη μπορει να μην ητνα αλλ-σταρ ομαδα αλλα ειχε Ηγετη, ειχε Προπονητη, ειχε τρομερα ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ηταν ΟΜΑΔΑ που ολοι επαιξαν με αυταπαρνηση και χωρις εγω.

Α, και δεν το λεει και κανεις αλλα και μια χαρα μπαλα. Κατοχη, κυκλοφορια δημιουργια ευκαιριων, οραια ομαδικα γκολ...απο μια ομαδα που δε το περιμενε κανεις μας. Μουγκα ολοι οι εξπερτς που μας τα πρειξανε με κατι κροατιες που και καλα δε καταλαβαιναμε τι πραγματα εκανε γιατι ειναι για τον σκεπτωμενο οπαδο.
renegade

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Αργεντινή έπαιξε 10 φορές πάνω από το " επίπεδο" της.
Τρομερό μενταλιτι από μία ομάδα που μπορεί να μην είχε το πιο ποιοτικό σύνολο αλλά ήθελε την μπάλα στα πόδια της, επιδίωκε να επιβληθεί απέναντι στον αντίπαλο της... και μπράβο της.
Σε αντίθεση με τους πουρκουαδες
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

Για τη Γαλλία του 06 και οι δυο έχετε ενα δικιο. Και παιχταραδες είχε αλλα και μπαλα δεν επαιξε σχεδον καθολου στην ουσια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι φοβερό το πόσο απαξιωτικοί γινόμαστε για παίκτες και ομάδες που έχουν αποδείξει την αξία τους. Ειλικρινά μένω έκπληκτος!
Πίστευα ότι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα είμασταν τόσο επικριτικοί για παίκτες αντίπαλων ομάδων, αλλά δεν ισχύει.
Θα με πεις εδώ βρίζουμε τους δικούς μας παίκτες θα κολλήσουμε στους άλλους;
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

renegade έγραψε:Πραγματικά αυτό με την πεθαμένη Γαλλία του 2006 και εμένα με έκανε να αναρωτηθώ αν κάτι δεν θυμάμαι καλά.
Όλοι ένας κι ένας

To έχω ξαναγράψει. Παιχταράδες είχε μεν, αλλά πλακωμένους με τον βυσματία Ντομενέκ κ αδιάφορους δε. Το γκρουπ των ομίλων με το ζόρι το πέρασε, τους είχαν όλοι ξεγραμμένους, τι ¨παππούδες¨ τους ανέβαζαν τι ¨ξεγραμμένους¨ τους κατέβαζαν. Και μετά τους μάζεψε ο Ζιζού, το πήρε πάνω του και τους πήγε τελικό κ θα το σήκωνε αν δεν έκανε ο Μπουφόν ΤΗΝ απόκρουση λίγο πριν την κόκκινη κάρτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”