Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Δηλαδή είναι ο Πρίγιοβιτς ρίσκο και δεν είναι ρίσκο ο Χ ή ο Υ του επιθετικός του τράνσφερμαρκτ!!!!! (Πάλι Τσόλακ ψάχνουμε???)
Ο καλύτερος αποδεδειγμένα επιθετικός που πέρασε απο την ομάδα μας εδώ και πολλάααααα χρόνια....
Βλέπω να κλείνει σχετικά γρήγορα Πρίγιο, ο οποίος βέβαια θέλει και μία περίοδο προσαρμογής μετά την Αραβία, και να περιμένουμε Κρμέντσικ μετά το γιούρο για δανεικό με οψιόν αγοράς για του χρόνου. Έτσι και ο Κρμέντσικ θα έχει μια ολόκληρη χρονιά να αποδείξει τη συνέχειά του και η ομάδα θα έχει 2 καλούς επιθετικούς με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ρε .....ιτς μεχρι να δυσει ο ηλιος στην ανατολη
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για Πρίγιο, πρόσφατη άποψη δημοσιευμένη στο σκύλο μεν, αλλά από δημοσιογράφο (Δημήτρης Σιώρης) που ασχολείται με το αραβικό ποδόσφαιρο δε.
Πολύ κακή εικόνα - Ήταν εκτός ομάδας - Έχει κακή ψυχολογία"

"Η εικόνα του είναι πολύ κακή. Σε κάποια παιχνίδια φέτος δεν ξεκίνησε ούτε καν βασικός. Πέρσι στο δεύτερο μισό τής περιόδου ήταν εκτός ομάδας, στη θέση του έπαιζε ο Μπονί και δεν ήταν δηλωμένος στο δεύτερο μισό της σεζόν. Φέτος είχε ξεκινήσει καλά στα πρώτα παιχνίδια, αλλά μετά συνέχισε την κάκιστη πορεία του. Έβαλε ένα ωραίο γκολ στον προτελευταίο αγώνα, αλλά χθες ήταν αμαρκάριστος και έστειλε άουτ την μπάλα σε κενή εστία, αν και η πάσα ήταν πάρε-βάλε. Αυτό δείχνει ότι έχει κακή ψυχολογία".

"Δεν έχει τρεξίματα-έκρηξη - Θα επιστρέψει ως ήρωας στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο"

Πώς είναι η αγωνιστική του κατάσταση, τα τρεξίματά του κλπ;

"Δεν έχει τρεξίματα, δεν έχει έκρηξη, παράδειγμα βγήκε σε αντεπίθεση με την μπάλα στα πόδια και δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει. Για αυτό και πήγε στα πλάγια, ώστε να περιμένει βοήθεια από συμπαίκτες. Κι όλα αυτά στον αγώνα με την ουραγό Αλ Αΐν, όχι σε κάποια σούπερ ανταγωνιστικό παιχνίδι".

Θεωρείς ότι μπορεί να γίνει ο Πρίγιοβιτς που θυμόμαστε, αν επιστρέψει στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ;

"Θα επιστρέψει ως ήρωας, αλλά στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα έπαιζαν όλοι για εκείνον. Πιστεύω ότι δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα, όπως και για τον Καρλίτος πίστευα με βάση την εικόνα του ότι δεν θα πετύχει στον Παναθηναϊκό και δικαιώθηκα. Παίκτης που έπαιζε εκεί και επέστρεψε σε καλύτερη κατάσταση, είναι μόνο ο Βραζιλιάνος Έβερτον Ριμπέιρο. Αλλά αυτός είχε κοστίσει 15 εκατ. ευρώ στην Αλ Αχλί. Οι περισσότεροι που φεύγουν από το πρωτάθλημα, είναι γιατί δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τους καλούς τους κρατάνε, δεν τους αφήνουν να φύγουν".

"Δεν μπορεί να ξεχωρίσει - Δεν θα επέστρεφε ο Λουτσέσκου αν... - Τον αφήνει ελεύθερο η Αλ Ιτιχάντ"

Στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ είχε 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες - Πιστεύεις ότι αν επιστρέψει μπορεί να ξεχωρίσει στην επιθετική γραμμή, να κάνει τη διαφορά;

"Στην κατάσταση που είναι, όχι. Εδώ δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τους Άραβες, που έχουν σοφτ κορμιά, θα τα καταφέρει εδώ; Δεν το νομίζω. Συν ότι θα πρέπει να παίζει όλη η ομάδα για αυτόν. Μα κι ο Λουτσέσκου δεν θα ερχόταν ποτέ πίσω. Αν δεν είχε απολυθεί από την Αλ Χιλάλ, ακόμα θα ήταν εκεί".

Τέλος, θέλω να μου πεις για τα χρήματα που θεωρείς ότι χρειάζονται για την απόκτησή του ή αν μπορεί ο Δικέφαλος να τον πάρει δωρεάν.

"Μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα του, αυτή είναι η τακτική τους για να απαλλαγούν από τα βαριά συμβόλαια που έχουν. Δε νομίζω να κοιτάξει να πάρει κάτι, να τον πουλήσει δηλαδή, γιατί λαμβάνει 4,5 εκατ. ευρώ και θέλουν να απαλλαγούν από αυτά. Αλλά η Αλ Ιτιχάντ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα".
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

το καλυτερο θα ειναι να παρθει παικτης που δεδομενα μας αλλαζει επιπεδο...αμπουμπακαρ ειναι η πιο ασφαλης επιλογη...ουτε τραυματισμους εχει ουτε τιποτα και ειναι σε φουλ φορμα και 29 χρονων...και γιοβετιτς σιγουρα θα ηταν πολυ καλη κινηση...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

prist64 έγραψε:ρε .....ιτς μεχρι να δυσει ο ηλιος στην ανατολη
Οκ τον Πριγιο λες
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί την προηγούμενη φορά το διέψευσες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπορει και οχι
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Και εγω παιδια δε θελω ξαναζεσταμενο φαγητο. Το θεμα ειναι τι θα ζητησει ο Λουτσεσκου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Οκ τον Πριγιο λες
για αλλον -ιτς εγρψα εγω

ο κοτσιδας προεκυψε σε δημοσιευματα
δεν ακουσα κατι γι αυτον
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

πως παει ο δικος σου -ιτς πατερ, κοντα ειμαστε ή χιλιομετρα ;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Εγω το εχω ξαναπει οτι για την περιπτωση Πριγιοβιτς εχω εντονη την αισθηση πως αν επιστρεψει απλα ΔΕΝ...
Κι εγώ φοβάμαι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, αλλά και σ' αυτήν που θα βρίσκεται τα επόμενα 3 έτη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Οκ τον Πριγιο λες

Μήτσο ψοφάς ρε,είσαι και πιτσιρίκος, πολύ σε χαίρομαι,φιλαράκο.
Ο παπάς ότι λέει δεν ξελέει,είπε ότι έμαθε για άλλον ιτς,οπότε δεν αλλάζει.
Θα γεμίσει ιτς,πάντως το πρωτάθλημα,οι δύο Αθηναίοι,ξεκίνησαν με τους προπονητές.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

obanebane έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
Οκ τον Πριγιο λες

Μήτσο ψοφάς ρε,είσαι και πιτσιρίκος, πολύ σε χαίρομαι,φιλαράκο.
Ο παπάς ότι λέει δεν ξελέει,είπε ότι έμαθε για άλλον ιτς,οπότε δεν αλλάζει.
Θα γεμίσει ιτς,πάντως το πρωτάθλημα,οι δύο Αθηναίοι,ξεκίνησαν με τους προπονητές.
Χαχαχα να σαι καλά Μπανε

Ίσως είναι και η τρέλα της ηλικίας, ίσως είναι το διάλειμμα από το διάβασμα γης εξεταστικής
Αλλα η μεταγραφική περίοδος πάντα είναι από τις αγαπημένες μου εποχές
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Είναι κλασική περίπτωση παίκτη με ικανοτητες αλλά και πολλά κουσούρια που κούμπωσε εκπληκτικά σε ένα συγκεκριμένο timing και έκανε τη διετία της καριέρας του. Ο Μπεργκ για παράδειγμα μπόμπερ έφυγε από το βαζελο,μπομπερ ήταν και στην Αραβια,μπομπερ και στη Κρασνονταρ. Τώρα αν ζηλέψαμε πάλι το ποδόσφαιρο 100 γεμισμάτων μήπως και το βάλει ο Πριγιοβιτς τι να πω,δεν βγάζει νόημα. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που παίξαμε επι Λουτσεσκου και αυτό ήταν χωρίς Πριγιοβιτς.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ο Λουτσεσκου ειναι ο νεος προπονητης
και οι βολιδοσκοπησεις εγιναν πρι κανα τριμηνο

σιγουρα εχει δει πολλα ματς και ξερει τι λειπει για να παιξει αυτο που θελει
οπως και σε ποιους δεν μπορει να βασιστει
μια 5αδα προσθηκες σιγουρα θα κανει και αναλογως του ποιος μενει ποιος φευγει
και του ποιος θα δειξει πραγματα στην προετοιμασια,θα γινουν συμπληρωματικες κινησεις

η 5αδα ομως θεωρειται σιγουρη

το θεμα ειναι να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα και να μην εχουμε αναγουλες

κορόιδο παντως δεν ειναι να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα
χωρις να εχει συμφωνησει σε καποια θεματα

ο χρονος θα δειξει
και ευχη ολων ειναι το καλυτερο

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φορ είναι ο Jovetic που γράφηκε εδώ μέσα, καθώς η Monaco μάλλον δεν θα τον ανανεώσει. Βέβαια είναι 6 περίπου μήνες γηραιότερος του Πριγιο και δεν γνωρίζω αν τρέχει, μαρκάρει, ή αν παίζει όπως ο Πριγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”