Υ.Γ ρε μαγκες ειπαμε οφτοπικ αλλα ξεπερασατε καθε οριο μαυτα ...
Μπραβο για την γρήγορη αντίδραση!sn0ufel4 έγραψε:Malampar κάτσε μια βδομάδα απ έξω
Που ακούγονται συνονόματε;laska4 έγραψε:αντε σιγα σιγα να κλεινει η ΠΑΙΧΤΑΡΑ και μετα το φορ που οπως ακουγεται αριστερα δεξια θα ειναι και αυτος παιχταρας να γινονται οργια !!!![]()
ναι και ο τσαλγατιδης το ειχε γραψει λιγο πιο παλια..αυτοι οι δυο κανουν παρομοιο ρεπορταζMitsospaoki4 έγραψε:Που ακούγονται συνονόματε;laska4 έγραψε:αντε σιγα σιγα να κλεινει η ΠΑΙΧΤΑΡΑ και μετα το φορ που οπως ακουγεται αριστερα δεξια θα ειναι και αυτος παιχταρας να γινονται οργια !!!![]()
Από Τοσκιτση;
Συγνώμη .sourmenetes έγραψε:Κύριοι επειδή κάποιοι νομίζουν οτι εδώ κάνουν ότι θέλουν.
Χαλαρώστε λίγο όλοι!!
Δε θα το ξαναπώ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτομπανάρομε για 2 ημέρες ( και λίγες είναι ) ,theo G4 έγραψε:Συγνώμη .sourmenetes έγραψε:Κύριοι επειδή κάποιοι νομίζουν οτι εδώ κάνουν ότι θέλουν.
Χαλαρώστε λίγο όλοι!!
Δε θα το ξαναπώ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ιστορία ενός άνδρα (πχ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ) που νιώθει χαρούμενος μόνο όταν είναι δυστυχισμένος, ενός άνδρα εθισμένου στη θλίψη (ο γαύρος φταίει και για αυτό), που έχει τόση ανάγκη τον οίκτο, που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να τον εκμαιεύσει από τους άλλους. Αυτή είναι η ζωή ενός άνδρα σ' έναν κόσμο (της σούπερ λιγκ) που δεν είναι αρκετά σκληρός γι' αυτόν.
(..στον «Οίκτο» ένας άντρας καλείται να αναθρέψει μόνος τον γιο του την ώρα που η σύζυγός του βρίσκεται σε κώμα. Καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα (..Αμπέλ Φερέιρα, πρωτάθλημα ο γαύρος κλπ..) η οδύνη και ο πόνος που νιώθει του προκαλούν ξαφνικά τόση ευτυχία, που προτίθεται να φτάσει στα άκρα για να την παρατείνει..)
Μαντζουκιτς; :ppaokovios1974 έγραψε:Ωραία, κλείνει ο ένας ιτς μπροστά. Αντε να κλείσει και ο άλλος ιτς ακόμα πιο μπροστά να βγάλουμε άγρια γούστα.
Εγώ θα ρωτούσα :ο Κέζμαν αργεί ;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανένα παιχταρά για τη θέση 6-8 δεν έχει;