Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από joshua »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως για να περιμένουμε τον κοεντραο 11 μέρες πάει να πει πως στην ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι πως θα κλείσει..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει και να εχει κλεισει ηδη και απλα να ζητησε να ενσωματωθει αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

wickerman έγραψε:Αν δεν είναι σχετική η μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί η ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες με το θέμα των μεταγραφών τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να γράφουμε εντελώς στο συγκεκριμένο θέμα.
Ναι να σταματήσετε να γραφετε εντελώς στο συγκεκριμένο θέμα. Ή όπως λέει ο Josh να ενοποιηθούν τα δυο topic.
Αν γίνει αυτό πολύ ευχαρίστως να γράφετε.
Αλλιώς υπάρχει ένα ωραιότατο topic που λέγετε "Συζήτηση για το ρόστερ...κτλ". Τραβάτε εκεί και γράψτε σεντόνια ολόκληρα για το αν πρέπει ή όχι κάποιοι παίχτες του ρόστερ πρέπει να φύγουν και πως.
Με την ίδια λογική να μην υπαρχεί ούτε το topic με θέμα τα τηλεοπτικά και να γράφουμε εδώ... αφού και τα έσοδα από αυτά επηρρεάζουν άμμεσα ή έμμεσα τα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Για εμένα κανέναν από τους κομβικούς παίκτες της δεν πρέπει να αφήσει η ομάδα να μεταγραφούν (όσο περνάει από το χέρι της) γιατί αυτό την φέρνει πίσω αθλητικά και χρονικά (φτου και από την αρχή και εάν μου βγούνε οι νέοι).
Η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς πέρυσι μπορούσε να μας στερήσει το πρωτάθλημα. Τι θα λέγαμε σήμερα, αν δεν είχε εκτιναχθεί ο Ακπομ, που μέχρι τότε έπαιζε στο κύπελλο και κανείς δεν εκτιμούσε ?[/quote]

Αυτό μπορούσες να το κάνεις πριν 10 και βάλε χρόνια όχι τώρα τώρα θες οργάνωση ώστε όποιος και να φύγει να τον αντικαταστήσεις με καλύτερο η ισάξιο όπως έγινε με πριγιο. Αν δεν τους αφήνεις να φύγουν θα γεμίσεις με ακριβούς παγκιτες που θα φεύγουν τσάμπα όταν τελειώνουν τα συμβόλαια τους και θα βαλτώσεις σαν ομάδα γιατί αφού δεν θα πουλάς δεν θα μπορείς να αγοράσεις εδώ η Ρεάλ και Μπαρτσα πουλάνε παίκτες

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Από sfina (παρόμοιο άρθρο έχει και η gazzetta) :

Νέα δημοσιεύματα για Μαρτίνεθ από την Ισπανία

Την περίπτωση του Νάτσο Μαρτίνεθ επαναφέρουν στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ τα ισπανικά Μέσα.

Με βάση όσα αναφέρονται, ο 30χρονος αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου.

Ωστόσο, εκτός από τους νταμπλούχους Ελλάδος, ενδιαφέρον για τον έμπειρο άσο υπάρχει και από την Μπέτις, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ανακύκλωση, καθώς ως πηγή έχει δημοσίευμα του έθνους πριν λίγες μέρες
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θέλω να πω 2-3 πραγματάκια.

1) Τα αρδοσάιτ λένε τα ίδια και τα ίδια τώρα το έχω ξαναπεί πληροφορίες οι περισσότεροι παίρνουν από τον ευαύτο τους.
2) Δεν γράφω όπως έγραφα κάθε μέρα γιατί τα ίδια και τα ίδια θα έγραφα και εγώ.
Μετά την προσθήκη του Esiti τι ξέρετε και εσείς και εγώ προσθήκη δεν έρχεται μετά από τα 2 μάτς με τον Ajax.
3) Λογικό να απαντάει ο καθένα σας τα ίδια και τα ίδια που λεεί και ο φίλος ο Ζαντός και εσείς έχετε δίκαιο και ο φίλος ο Zαντος.

Υ.Γ Για εμένα πρέπει να ανοίξει ξανά το τόπικ για τις μεταγραφές 6 του μηνός γιατί πιστεύω αν πατήσουμε τον Ajax τότε και τα αρδοσάιτ θα βγάζουν νέες μεταγραφές +++++

Έτσι το βλέπω προσωπικά εγώ το θέμα πάντος!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και μαλλον δεν εχεις αδικο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

joshua έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως για να περιμένουμε τον κοεντραο 11 μέρες πάει να πει πως στην ΠΑΕ είναι αισιόδοξοι πως θα κλείσει..

Ενώ είμαι μάλλον θετικός για τον παίκτη, αν πράγματι ζήτησε κάτι τέτοιο, δε θα μου αρεζε καθόλου.
Ένας από τους λόγους που με κάνουν να τον βλέπω θετικά είναι ότι κανένα άλλο όνομα από αυτά που ακούγονται δε μου κάνει κλικ.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

@ΧΑΛΙΑΣ
ο Παντελακης κράτησε τους παίκτες για να μην τους πάρει ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα.
Σήμερα δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που μπορεί να σου πάρει παίκτη για 2 λόγους: Πρώτον επειδή δεν έχουν τα χρήματα να σπάσουν τις ρήτρες και 2ον και βασικότερο, επειδή κανένας (βασικός, της 18αδας ) παίκτης μας δεν τους προτιμά από εμάς.
Κάτι που δείχνει πόσο μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ.

Αν του Παντελάκη του ερχόταν πρόταση από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, δύσκολα θα τους κρατούσε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επιμένω πως δεν υπάρχει καμια λογική στη σύνδεση του αγώνα με τον Άγιαξ και τις μεταγραφές ,ειδικά για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του επιθετικού. Είναι δυο κινήσεις που γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποιου είδους υπέρβαση ,την ίδια στιγμή όμως είναι κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο επόμενο σετ παιχνιδιών ,άρα θα πρέπει να είναι κοντά μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα παιχνιδια με τον Άγιαξ θα μπορούσαν να επηρεάσουν κινήσεις-κερασάκια είτε στα χάφ,είτε μεσοεπιθετικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:

Άκρως αντιεπαγγελματικό, αν συνέβη κάτι τέτοιο!

Αν είναι έτσι, ας πάει στην ευχή. Κανένας που κάνει πριμαντονιλίκια, δεν θα μπαίνει πάνω από την ομάδα.

Κι εγώ εξακολουθώ, πάντως, να αισιοδοξώ ότι θα κλείσει.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ναι, απλως και τωρα να γινουν (μπορει να εχουν γινει και ηδη) οι κινησεις αυτες ειναι εξαιρετικα απιθανο να ανακοινωθουν. κινησεις που μπορει εν μερει να επηρεαζουν την ομαδα και αναφορικα με το ενδεχομενο αποχωρησεων δυσκολο και ισως ακαιρο να γινουν δημοσιως γνωστες ακομα και αν καποιοι παικτες ισως το ξερουν ή/και το συζητανε. Απο αυτην την οπτικη γωνια το να μαλωνουμε στο τοπικ αυτη τη περιοδο ειναι ατοπο απο πολλες αποψεις, αλλα ΠΑΟΚ εισαι, καλοκαιρι ειναι, παοκμανια μεταγραφες καλοκαιριου εισαι (συμφωνω απολυτα σε αυτο :D :D :D ) :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περιμένω ανακοίνωση μεταγραφής την ώρα του αγώνα, όπως με El Kaddouri! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Οι κινησεις θα γίνουν μετά απο τα παιχνίδια με τον Αγιαξ. Οπου η προκριση θα σημαίνει εξασφαλιση τουλαχιστον των play of του Τσαμπιονς λιγκ (αρα και των ομιλων του Europa) και με ότι αυτό συνεπάγεται για τα οικονομικά μπόνους που εξασφαλίζονται. Είναι και οικονομικό το ζήτημα. Εν ολίγοις άλλου είδους μεταγραφές θα γίνουν αν μπουμε σε ομίλους Ch. L., αλλες αν πάμε σε ομιλους europa και άλλες αν (ο μη γένειτο) αποκλειστουμε γενικώς.
Πιστεύω ότι έχουν προνοήσει μεταγραφικά και για τα 3 ενδεχόμενα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λιγο ξενερωμα το καλοκαιρι παντως μεχρι τωρα.Μετρια,κατα τη γνωμη μου,η μεχρι τωρα μεταγραφικη συγκομιδη,καπακι η τραγικη κληρωση, η οποια πιθανον να εχει επηρεασει τις εξελιξεις και στις υπολοιπες μεταγραφικες κινησεις, με αποτελεσμα την εκνευριστικη σιωπη των τελευταιων μερων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”