tzoker έγραψε: Και κάποια στιγμή αντί για 2 μέτριους ας πάρουμε ένα φορ καλύτερο από Πριγιοβιτς κ δεύτερο το Κουτσια. Εχουμε βαρεθεί αυτό το καλός στο ένα, καλός στο άλλο και συνολικά θες 5 παίκτες μαζί να τους ενώσεις να βγει ένας ολοκληρωμένος.
Σωστό αυτό που λες με τη μόνη επισήμανση ότι ο παίκτης που τα κάνει και τα δύο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έρθει Ελλάδα σε παραγωγική ηλικία. Αλήθεια θα άφηνε ποτέ η Άρσεναλ τον Άκπομ εάν έβαζε και γκολ; όχι βέβαια. Εάν ο Πρίγιο έκανε και άλλες δουλειές θα είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Μη κοιτάς που εδώ ο Λουτσέσκου το βελτίωσε κάπως και στο συμμετοχικό παιχνίδι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν αλλαγή του Νίκολιτς στη Λέγκια και στα 26 του χρόνια ήδη είχε αλλάξει 9 ομάδες.
Άρα η μόνη περίπτωση για να έχεις όλο το πακέτο από φορ είναι να πας σε παίκτη ηλικίας 32+ όπως έκανε ο γαύρος. Δηλαδή εάν πέρσι είχαμε πάρει το Μπεργκ που ήταν ελεύθερος, άσχημα θα ήταν να τον υπογράψουμε για 2 χρόνια. Και εννοείται το δίνω μέχρι 500χιλ συμβόλαιο το χρόνο πρέπει να το ξεχάσουμε για τη θέση του φορ. Τουλάχιστον γι' αυτήν τη θέση πρέπει να κάνουμε εξαίρεση και να δώσουμε 1εκ + μπόνους αλλιώς δεν έρχεται σίγουρη και αξιόπιστη λύση έστω και στα 32+.
Διαφορετικά μόνο εάν φτιάξουμε εμείς κάποιο ταλέντο μας πχ Κούτσια αλλά αυτό θέλει χρόνο και υπομονή, άσε που μόλις τον φτιάξεις εάν είναι αληθινά καλός θα σου φύγει.
Εγώ θα την πω την αμαρτία μου. Το Γενάρη θα επιχειρούσα να πάρω ως ελεύθερο το Μήτρογλου. Ναι ξέρω θα πείτε για το γαύρικο παρελθόν του αλλά αυτά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πλέον έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όλοι παίκτες βάζουν σε πολύ πρώτη μοίρα τον εαυτό τους και μετά τα υπόλοιπα. Εάν μας κάνει τη δουλειά που θέλουμε τι μας νοιάζει που έπαιζε. Ο πατέρας του πάντως είναι φόλα ΠΑΟΚ εάν αυτό λέει κάτι...για το πως μεγάλωσε και ο ίδιος στη Γερμανία...