Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Odi »

Αυτό που ξέρω σίγουρα για τον Ρέι είναι οτι το παιδάκι του (βρέφος) είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και μάλιστα νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό σε κλινική στην Θεσσαλονίκη.

Θεωρώ πως έγινε αντιληπτό πως το μυαλό του παίκτη δεν θα μπορούσε να είναι εννοείται 100% στην ομάδα και προτιμήθηκε να μην αγωνίζεται. Και από την στιμή που ο Πασχαλάκης έκανε αυτές τις καταπληκτικές εμφανίσεις δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί.

Μια τριάδα Πασχαλάκης-Ρέι-Σιαμπάνης πιστεύω θα είναι μια χαρά.. Για Ζίφκοβιτς δεν έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε αν όντως ισχύει το ζήτημα με το παιδί του δε βλέπω το πώς μπορεί κανείς να τον κατακρίνει.

Ακόμα κι αν είμαστε αυστηροί για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, δε μπορούμε να παραβλέπουμε πως ο παίκτης φάνηκε σοβαρός, συμμετείχε στο παιχνίδι συνεχώς, είχε ΠΟΛΥ καλές μακρινές μεταβίβασης και καλές εξόδους.

Ναι έφαγε μερικά εύκολα γκολ.

Για παίκτη που ήρθε από εντελώς αλλού, χωρίς καθόλου προσαρμογή αυτό δεν αρκεί κατ εμέ για να τον πετάξουμε.

Αν τώρα κάτι βλέπουν που δεν τους κάνει κλπ, δεν το ξέρω ας κρίνουν οι ίδιοι
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Κάτι τέτοιο θυμάμαι κι εγώ. Ξέρει κανείς αν είναι τώρα καλά το μωράκι και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πριν καιρό βγήκε από την κλινική και από όσο γνωρίζω είναι πλέον καλά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι συζηταμε ρε παιδια;;;αν θα φαει ο τερματας γκολ.προφανως και θα φαει.και το λαθος του τερματα ειναι γκολ.

Το θεμα με το παιδι ειναι πανω απο ολα.δεν το συζηταμε.
Απλα, ισως να θελουν να δοθει γιατι ειναι καπως ζορικο να παιζει βασικο το μικρο συμβολαιο και το μεγαλο οχι.

Δε λεω οτι ειναι αυτο το θεμα απλα μπορει να παιζει και αυτο ρολο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτό που θα πρέπει να γίνει με τις μεταγραφές είναι να γίνουν λίγες, αλλά πραγματικά ποιοτικές. Παίκτες τύπου Κυβρακίδη ή Konde δεν νομίζω ότι έχουν θέση στον ΠΑΟΚ του Ch.L.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Odi έγραψε:Πριν καιρό βγήκε από την κλινική και από όσο γνωρίζω είναι πλέον καλά.

αντε να χαρω εγω
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτό είναι το ευχάριστο. Με το μυαλό σε άρρωστο βρέφος, σίγουρα δεν μπορεί κανείς να αποδώσει.
Μακάρι να ηρεμήσει πλέον και να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Απόκτηση Ζίφκοβιτς πάντως έχει νόημα μόνο με αποχώρηση 2 εκ των Πασχα - Γλύκου - Ρέι, ώστε να σχηματιστεί τριάδα με αυτόν που θα μείνει και τον Σιαμπάνη. Ή κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

μακαρι να μεινει,τρομερα ποδια,πολυ καλα ριφλεξ,γενικα ηρεμη δυναμη.επισης εχει μηνες να βαλει κατι απο νοσοκομειο στο λογαριασμο του, οποτε το κοριτσακι μαλλον εχει ξεπερασει το προβλημα η τουλαχιστον εχει επανελθει σε κανονικους ρυθμους
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

DaRkFeaR έγραψε:Αποστόλη είμαστε λαός όχι της υπερβολής του να ψάχνουμε στον καλό το καλύτερο φίλε.
ΠΑΟΚ είσαι αφού...
Αυτό είναι το καμουφλάζ για να λέμε οτι θέλουμε και να μπορούμε να βγάλουμε παλτό και το Νεϊμαρ.
Το απολύτως ειλικρινές θα ήταν να δηλώναμε κάνουμε το χαβά μας σαν καραάμπαλοι οπαδοί
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

alex ntepo έγραψε:Απόκτηση Ζίφκοβιτς πάντως έχει νόημα μόνο με αποχώρηση 2 εκ των Πασχα - Γλύκου - Ρέι, ώστε να σχηματιστεί τριάδα με αυτόν που θα μείνει και τον Σιαμπάνη. Ή κάνω λάθος;
Άλεξ, σωστά, αλλά σωστότερα, με αποχώρηση δύο εκ της τετράδας Πάσχα, Ρέι, Γλύκου και Σιαμπάνη...Ο "μικρός" δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει, με managers Τζόρτζεβιτς-Νινιάδη και συμβόλαιο μόνο ένα χρόνο ακόμα...
Ίδωμεν λοιπόν...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εκ του αποτελέσματος και συγκρίνοντας τις περιπτώσεις Ρέι-Πασχαλάκη, η απόκτηση του πρώτου ήταν λάθος κι έχει ως ένα βαθμό να κάνει και με εμάς, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Γιατί αν το καλοκαίρι φέρνανε απλά τον Πασχαλάκη τζάμπα και δεν σκάγανε 1,5 για τον Ρέι θα γκρινιάζαμε και δυστυχώς αυτά στον ΠΑΟΚ λαμβάνονται υπόψιν.
Από κει και πέρα, από τη στιγμή που λογίζεται ο Πασχαλάκης για πρώτος, δεν ξέρω αν και ο Ρέι θα θέλει να μείνει σε δεύτερο ρόλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτή η Μάρκου που έβαλε 7 γκολ σε έναν αγώνα φαίνεται εξελίξιμο φορ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”