22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
ανυπομονώ για την μέρα που αυτό το τόπικ θα σταματήσει να υπάρχει....έλα ρε Ρικάρντο, αφού είσαι αλάνι, μη γαμιέσαι τώρα...
είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ σου φέρθηκε άσχημα, ο φετινός παραγκωνισμός σου δεν δικαιολογείται από την απόδοση σου στα 2 πρώτα χρόνια, αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλη λύση, έχεις την συμπάθεια όλων μας και τα ποστ των Praktorinwn του 2050 που θα λένε "ποιος Κακά το 2012 και Μέσι το 2016, όλα ξεκίνησαν από τον Βερόν το 2008"...μη μας το χαλάς, έχεις δίκιο αλλά μην πεισμώνεις μέχρι να το χάσεις, καλύτερα για όλους να μας αφήσεις φορτωμένους με τύψεις, άλλωστε, compañero, mierda ocurra...
είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ σου φέρθηκε άσχημα, ο φετινός παραγκωνισμός σου δεν δικαιολογείται από την απόδοση σου στα 2 πρώτα χρόνια, αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλη λύση, έχεις την συμπάθεια όλων μας και τα ποστ των Praktorinwn του 2050 που θα λένε "ποιος Κακά το 2012 και Μέσι το 2016, όλα ξεκίνησαν από τον Βερόν το 2008"...μη μας το χαλάς, έχεις δίκιο αλλά μην πεισμώνεις μέχρι να το χάσεις, καλύτερα για όλους να μας αφήσεις φορτωμένους με τύψεις, άλλωστε, compañero, mierda ocurra...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Isaak the Greek
????????PARASANDALOS έγραψε:Δεν φεύγει ο Βερόν
Η Ανόρθωση ήταν η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Βερόν, αλλά εκείνος αρνήθηκε να μετακινηθεί στην Μεγαλόνησο. Η κυπριακή ομάδα τού προσέφερε 600 χιλιάδες ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, προκαλώντας μεγάλη δυσφορία στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CF%8D

Αυτο οντως ειναι αξιο απορειας!Με καλα λεφτα και στην Κυπρο (δε σε στειλανε και στην Ουγκαντα) και να μη θελει να παει.....ρε πολυ βρωμα η δουλεια (που ελεγε κι ο Λεζες)
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
xaxaxaxaxaxa Γεια σου ρε Ισαακ με τις κιτς αναφορές σου στη δεκαετια του 80 και τα απομειναρια της (στο ιδιο ντουλαπι με την φοτο του μηχανικου εχεις και τις βιντεοταινιες του Λεζε??)

Thx, Admin Team
xaxaxaxaxaxa Γεια σου ρε Ισαακ με τις κιτς αναφορές σου στη δεκαετια του 80 και τα απομειναρια της (στο ιδιο ντουλαπι με την φοτο του μηχανικου εχεις και τις βιντεοταινιες του Λεζε??)

- Isaak the Greek
[off topic]Πρεπει να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους φιλε κιθαριστα.
1)Η δεκαετια του 80 οσο και κιτς να ηταν (που ηταν) , ηταν νομιζω η καλυτερη δεκαετια του περασμενου αιωνα και η πιο ανεμελη ισως και δυστυχως λυπαμαι που δεν την εζησα ως εφηβος.
2)Για να μην βγει ο Πρακτορινος και μιλαει παλι για καυλοσπυρα (που δεν εχω) που καπηλευονται δικο του υλικο , πρεπει να πω πως τη φωτο του Μηχανικου την "δανειστικα" απο το αρχειο του Πρακτορινου.Παντως τιποτα δεν ειναι τυχαιο μιας και ο Σαντος στη φωτο θυμιζει Μιχαλη Μοσιο στον "Ερωτογυφτο με το Ντατσουν"
[off topic]
Τι να πω παντως για το πουλεν????Εγω θα εφευγα μια ωρα αρχιτερα.Εγωισμο δεν εχει μεσα του ρε γαμωτ????Και αν δεν κανω λαθος τα λεφτα που του προσφεραν ειναι πανω κατω τα ιδια με αυτα που παιρνει εδω (Αρη δωσε μια βοηθεια πλιζ)
Ρε πολυ βρωμα η δουλειααααααα!!!!!
1)Η δεκαετια του 80 οσο και κιτς να ηταν (που ηταν) , ηταν νομιζω η καλυτερη δεκαετια του περασμενου αιωνα και η πιο ανεμελη ισως και δυστυχως λυπαμαι που δεν την εζησα ως εφηβος.
2)Για να μην βγει ο Πρακτορινος και μιλαει παλι για καυλοσπυρα (που δεν εχω) που καπηλευονται δικο του υλικο , πρεπει να πω πως τη φωτο του Μηχανικου την "δανειστικα" απο το αρχειο του Πρακτορινου.Παντως τιποτα δεν ειναι τυχαιο μιας και ο Σαντος στη φωτο θυμιζει Μιχαλη Μοσιο στον "Ερωτογυφτο με το Ντατσουν"

Τι να πω παντως για το πουλεν????Εγω θα εφευγα μια ωρα αρχιτερα.Εγωισμο δεν εχει μεσα του ρε γαμωτ????Και αν δεν κανω λαθος τα λεφτα που του προσφεραν ειναι πανω κατω τα ιδια με αυτα που παιρνει εδω (Αρη δωσε μια βοηθεια πλιζ)
Ρε πολυ βρωμα η δουλειααααααα!!!!!
- Maximus
Ισα ισα...Εγωισμο εχει...Περηφανεια δεν εχει!
Αν ηταν περηφανος, θα ελεγε : "δεν με θελετε μια, δεν σας θελω δεκα" !
Τωρα που εχει εγωισμο λεει: " Κουφαλα Σαντος...εσυ θα φυγεις νωριτερα απο μενα..."!
Αν ηταν περηφανος, θα ελεγε : "δεν με θελετε μια, δεν σας θελω δεκα" !
Τωρα που εχει εγωισμο λεει: " Κουφαλα Σαντος...εσυ θα φυγεις νωριτερα απο μενα..."!
- Isaak the Greek
Σιγουρα , μπορεις να το πεις κι ετσι.Απλα θελω να πω αυτο που λες κι εσυ.Δε βραζει το αιμα του?Αν ημουν στη θεση του , θα πηγαινα Κυπρο και οι πρωτες μου δηλωσεις θα ηταν "Ευχομαι να κληρωθω με ΠΑΟΚ στην Ευρωπη".Δεν ξερω εαν με αντιλαμβανεσαι.
Υ.Γ.Μην τυχον πεταχτει κανενας και πει πως υποτιμω τον ΠΑΟΚ.Παραδειγμα εδωσα.
Υ.Γ.Μην τυχον πεταχτει κανενας και πει πως υποτιμω τον ΠΑΟΚ.Παραδειγμα εδωσα.
- ΑποστόληςΑ
Θα παίξει στη θέση του τιμωρημένου Ίβιτς, στον αγώνα με τον Ατρόμητο, και θα βουλώσει πολλά στόματα!
(they say I'm a dreamer,
but I'm not the only one
I hope some day you join us...
από το "Imagine" του μακαρίτη John Lennon)
(they say I'm a dreamer,
but I'm not the only one
I hope some day you join us...
από το "Imagine" του μακαρίτη John Lennon)
Η διοικηση θα πρεπει να διοργανωσει κανενα φιλικο και να κατεβασουμε μια ενδεκαδα μονο τον Βερον μπας και χασει και κανενα κιλο...
ΤΕΜΠΕΛΗ Ε ΤΕΜΠΕΛΗ...
ΤΕΜΠΕΛΗ Ε ΤΕΜΠΕΛΗ...
- Isaak the Greek
Μετα απο τα βιντεο που ειδα με προπονησεις του ΠΑΟΚ εχω να πω (ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ) πως οποιος ισχυριζεται πως ο Βερον ειναι υπερβαρος , ειναι το λιγοτερο ψευτης.Μπορει να ειναι τεμπελης , μπορει να ειναι πεισματαρης ωσαν γαιδουρι , μπορει να ειναι μ@λ@κ@ς , αλλα χοντρος δεν ειναι με την καμια!!!!!!
- Pegasus1589
Μπορεί να αποδειχτεί ο περσινός Μπακαγιόκο και να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία του. Ο Ίβιτς είναι σε τρελή φόρμα αλλά παίζει από την αρχή, κάποια στιγμή θα σκάσει. Αφού δε θέλει να φύγει, τουλάχιστον ας αρπάξει ό,τι ευκαιρία του δοθεί από τα μαλλιά. Στην Κρήτη πάντως αυτός έβγαλε κεφαλιά-πάσα στον Παπάζογλου και μπήκε το γκολ.
ΟΚ, είμαι υπεραισιόδοξος, ξέρω πως η τεχνική ηγεσία είπε πως δεν τον υπολογίζει αλλά πού ξες....;
ΟΚ, είμαι υπεραισιόδοξος, ξέρω πως η τεχνική ηγεσία είπε πως δεν τον υπολογίζει αλλά πού ξες....;
Isaak the Greek έγραψε:Μετα απο τα βιντεο που ειδα με προπονησεις του ΠΑΟΚ εχω να πω (ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ) πως οποιος ισχυριζεται πως ο Βερον ειναι υπερβαρος , ειναι το λιγοτερο ψευτης.Μπορει να ειναι τεμπελης , μπορει να ειναι πεισματαρης ωσαν γαιδουρι , μπορει να ειναι μ@λ@κ@ς , αλλα χοντρος δεν ειναι με την καμια!!!!!!
δεν ειναι κανενα βουβαλι(περα απο την καζουρα που τρωει) αλλα ειναι γυρω στα 6-7 κιλα πανω απο αυτο που χρειαζεται για να παιξει μπαλα...ιδιως στα ποδια...εγω ειμαι σιγουρος..
και το ξανα λεω
απο τοτε που ο σαντεας τον εχει ξεγράψει τον βγάλαμε άχρηστο και χοντρό....λες και τον είδατε πουθενά εκτός απο τις φοτο.
σοβαρευτείτε ΠΑΟΚτσιδες.......ο βιερινια ειναι λεπτός για μπαλα?
αφήστε τις βλακείες.
απο τοτε που ο σαντεας τον εχει ξεγράψει τον βγάλαμε άχρηστο και χοντρό....λες και τον είδατε πουθενά εκτός απο τις φοτο.
σοβαρευτείτε ΠΑΟΚτσιδες.......ο βιερινια ειναι λεπτός για μπαλα?
αφήστε τις βλακείες.