Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
- kataramenos5
- paokovios1974
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Ναι ρε παίδες, προφανώς και δεν περιμένω να δω ΠΑΟΚ Ιανουαρίου και ούτε αναφέρομαι σε τρεξίματα και αντοχές και πιάσιμο αντιπάλου από το λαιμό. Αυτό έλειπε, κάτι δε θα πήγαινε καλά αν συνέβαινε.
Αλλά από αυτό μέχρι να μην μπορούμε να βγάλουμε επίθεση χωρίς γιόμα έχει και ενδιάμεσα στάδια. Και ας υστερούμε σε physical game.
Ίσως φτιάχνουμε κάτι καινούριο και μας λείπουν σημαντικά κομμάτια ακόμα, θα δούμε.
Αλλά από αυτό μέχρι να μην μπορούμε να βγάλουμε επίθεση χωρίς γιόμα έχει και ενδιάμεσα στάδια. Και ας υστερούμε σε physical game.
Ίσως φτιάχνουμε κάτι καινούριο και μας λείπουν σημαντικά κομμάτια ακόμα, θα δούμε.
Tolaros έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ποιο πασαλειμα ρε αδελφε;;;ιδια ομαδα με περυσι ειμαστε με 2 προσθηκες...
Γιατι τα λεμε μονο για να τα λεμε;;;
Αυτό είναι το θέμα ρε γμτ, δεν ξέρω. Δεν προτρέχω ούτε επ ουδενί καταστροφολογώ αλλά αν υπάρχει μια παγωμάρα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο από κάποιους, είναι γιατί έχουμε στο μυαλό μας την περσινή ομάδα.
Την περσινή ομάδα του διμήνου που δε χορταίναμε να βλέπουμε, την ομάδα που έπαιζε κυρίαρχη μπάλα 70-30 κατοχή, με 2-3 γκολ και 20 τελικές, κάθετο ποδόσφαιρο με ωραίους γρήγορους συνδυασμούς. Αυτήν την ομάδα είχαμε φαντάζομαι όλοι στο μυαλό, παρά τα τραγικά πλέι οφ, όταν λέγαμε φερτε της 2-3 παίκτες να κάνει κ στον Πειραιά ότι έκανε στη Λάρισα ή στο Περιστέρι.
Και εντάξει, προφανώς χρόνο για παίκτες έχουμε, αλλά οι ίδιοι ακριβώς περσινοί δείχνουν να απέχουν πολύ ακόμα από αυτό που έδειξαν τότε, από αυτό που πιστεύουμε ότι μπορεί να φέρει το πρωτάθλημα. Σαν να μην είναι όπως λες η ίδια ομάδα.
Μακάρι να είναι τα βαριά πόδια της προετοιμασίας, μακάρι να είναι οι δοκιμές και άλλες οι προταιρεότητες για την εποχή ή το καινούριο σύστημα και ο Μακ. Αλλά να πω την αμαρτία δύο πάσες περίμενα να μπορούμε να αλλάξουμε στο κέντρο την ίδια εποχή που πέρσι κάναμε εμφανισάρες κόντρα στον Αγιαξ.
Δεν υπάρχει μακάρι να είναι,υπάρχει το σκέτο είναι.
Δε μπορείς να συγκρίνεις μια ομάδα με στοχευμενη προετοιμασια για τα προκριματικά του τσ.Λ απεναντι σεναν τόσο μεγάλο αντίπαλο,με τη φετινή που ηξερε εξαρχής ότι ο αντίπαλος θα ήταν χαμηλής δυναμικότητας.
Όσοι έχετε αμφιβολίες καλύτερα να περιμένετε τη 17η Αυγούστου να δούμε όλοι μαζί τι ψάρια θα πιάσουμε φέτος.
Τότε η ομάδα θα είναι κοντά στο 90%
Αυτο με τον Ουαρντα μου κακοφανηκε καπως, δεν ειναι δυνατον να τον βαζεις να παιζει ενω εχει κανει ενα σωρο μαλακιες, ας βρει ομαδα να παει..Κατα τη γνωμη μου αυτο φανερωνει πολλα για τον τροπο που λειτουργει η ΠΑΕ.
Στα του ματς, το πρωτο 25 λεπτο καλοι, μετα νυσταξα...
-
john4serres
Με απογοήτευσε το κέντρο Κανιας Σακοφ.
Ο Πελκας έχει καλές αναλαμπες.
Αλλά Κανιας Σακοφ είναι μακράν το χειρότερο κέντρο από τις τέσσερις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.
Ελπίζω σε χαφαρα μεταγραφή, ενεργοποίηση αλλά και εξέλιξη του Τσιμιροτ.
(είδα μέχρι το 75)
Ο Πελκας έχει καλές αναλαμπες.
Αλλά Κανιας Σακοφ είναι μακράν το χειρότερο κέντρο από τις τέσσερις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.
Ελπίζω σε χαφαρα μεταγραφή, ενεργοποίηση αλλά και εξέλιξη του Τσιμιροτ.
(είδα μέχρι το 75)
-
Maniaq@Deepwood
να το πω πιο καθαρά ,επικοινωνιακά πασαλλείματαsourmenetes έγραψε:Ποιο πασαλειμα ρε αδελφε;;;ιδια ομαδα με περυσι ειμαστε με 2 προσθηκες...
Για τα του ουαρντα που γινεται θεμα, η λογικη προστάζει οτι η χρησιμοποίηση του ηταν για να δειγματιστει το επιπεδο ετοιμοτητας του για δανεισμο.
Εκτος εαν, τι να πω, εγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις, δοθηκαν εξηγησεις και υπηρξε μεγαλη μεταμέλεια απτον παικτη (η οποία βέβαια θαπρεπε να συνδυαστει και με καποια δηλωση του), και γινει έκπληξη και του δοθει μια ευκαιρια (γτ μονο με μπις στο πλειμεικινγκ, η χρονια δε βγαινει).
Μλκιες ολοι έχουν κανει, επαγγελματίες παιδια ειναι, πόσο μαλλον αυτος που ειναι και λιγο ελαφρυς, απαιδευτος σε υψηλο επίπεδο.
Εκτος εαν, τι να πω, εγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις, δοθηκαν εξηγησεις και υπηρξε μεγαλη μεταμέλεια απτον παικτη (η οποία βέβαια θαπρεπε να συνδυαστει και με καποια δηλωση του), και γινει έκπληξη και του δοθει μια ευκαιρια (γτ μονο με μπις στο πλειμεικινγκ, η χρονια δε βγαινει).
Μλκιες ολοι έχουν κανει, επαγγελματίες παιδια ειναι, πόσο μαλλον αυτος που ειναι και λιγο ελαφρυς, απαιδευτος σε υψηλο επίπεδο.
Εμενα μου αρεσε η ομαδα. Ο τερμας κ η αριστερη πλευρα είναι με 5 προπονήσεις,για να μη πω με τρεις.Ενω αν παιξει με Μπισεσβαρ από την αρχη στο ευρωπαικο,πολυ δυσκολα θα βγαλουνε ακρη οι ουκρανοι.Οι κυπριοι δεν ητανε καθολου καφενειο για μενα.Ειμαι αισιόδοξος από αυτό που ειδα.
Και τι πρέπει να κάνει με τον ουαρντα και δανεικό να τον δωσει πρέπει κάνει προσεκτική διαχείριση..... Γιατί αν τον εξαφανίσει και εμείς θα χάσουμεPablito έγραψε:Αυτο με τον Ουαρντα μου κακοφανηκε καπως, δεν ειναι δυνατον να τον βαζεις να παιζει ενω εχει κανει ενα σωρο μαλακιες, ας βρει ομαδα να παει..Κατα τη γνωμη μου αυτο φανερωνει πολλα για τον τροπο που λειτουργει η ΠΑΕ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι θα πει επικοινωνιακα πασαλειματα;Maniaq@Deepwood έγραψε:να το πω πιο καθαρά ,επικοινωνιακά πασαλλείματαsourmenetes έγραψε:Ποιο πασαλειμα ρε αδελφε;;;ιδια ομαδα με περυσι ειμαστε με 2 προσθηκες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
μετα το γηπεδο πήγα κατευθείαν στην δουλεια.....νυχτερινος.....
τωρα μπηκα να δω σχολια και προς στιγμην νομισα οτι πηγα σε αλλο γηπεδο και ειδα αλλον αγωνα.
που τα ειδατε ολα αυτα ρε και εγω δεν μπορεσα να τα δω???
τωρα μπηκα να δω σχολια και προς στιγμην νομισα οτι πηγα σε αλλο γηπεδο και ειδα αλλον αγωνα.
που τα ειδατε ολα αυτα ρε και εγω δεν μπορεσα να τα δω???
- Sick Bastard
Μακράν κιόλας;john4serres έγραψε: Αλλά Κανιας Σακοφ είναι μακράν το χειρότερο κέντρο από τις τέσσερις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.
Φάουλ η χρησιμοποίηση του Ουαρντά.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει το πηγαμε σε αλλο επιπεδο..Maniaq@Deepwood έγραψε:να το πω πιο καθαρά ,επικοινωνιακά πασαλλείματαsourmenetes έγραψε:Ποιο πασαλειμα ρε αδελφε;;;ιδια ομαδα με περυσι ειμαστε με 2 προσθηκες...
Μέτρια η ομάδα και χθες, αλλά σαφώς πιο σοβαρή σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.
Αμυντικά υπήρχαν κενά και σε διαστήματα του παιχνιδιού η Ανόρθωση πατούσε περιοχή εύκολα σχετικά.
Στα συν σίγουρα ο Πέλκας που βρίσκει ρόλο,αλλά και πάλι είχε κενά στο παιχνίδι του.
Ο Λεβέκ πολύ ταχυδυναμικός, με προβλήματα αμυντικά όσο δεν βοηθούσε ο Μακ. Δεν φοβάται να ανέβει όμως, έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τα πόδια του.
Ο Ρέι μια χαρά, δείχνει να διαβάζει και τις φάσεις, βγαινει ψηλά, βγαίνει χαμηλά, κανονικός τερματοφύλακας.
Εκνευριστικά λάθη έκαναν οι Μάτος, Βαρέλα και Τσίμιροτ.
Η τριάδα των χαφ θέλει δουλειά, επιθετικά υπάρχει πολλή ποιότητα και η άκρη βρίσκεται.
Πάρτε χαφ.
Αμυντικά υπήρχαν κενά και σε διαστήματα του παιχνιδιού η Ανόρθωση πατούσε περιοχή εύκολα σχετικά.
Στα συν σίγουρα ο Πέλκας που βρίσκει ρόλο,αλλά και πάλι είχε κενά στο παιχνίδι του.
Ο Λεβέκ πολύ ταχυδυναμικός, με προβλήματα αμυντικά όσο δεν βοηθούσε ο Μακ. Δεν φοβάται να ανέβει όμως, έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τα πόδια του.
Ο Ρέι μια χαρά, δείχνει να διαβάζει και τις φάσεις, βγαινει ψηλά, βγαίνει χαμηλά, κανονικός τερματοφύλακας.
Εκνευριστικά λάθη έκαναν οι Μάτος, Βαρέλα και Τσίμιροτ.
Η τριάδα των χαφ θέλει δουλειά, επιθετικά υπάρχει πολλή ποιότητα και η άκρη βρίσκεται.
Πάρτε χαφ.