Επειδη εκτος απο μπερδεμενος, εισαι και αμαθης ο χαρι Κιουελ θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες που φορεσαν την φανελα της Λιβερπουλ και εχει σηκωσει Champions League & FA cup, οταν ολα τα μεγαθηρια τον ηθελαν. Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μιλαν κλπ....goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
"Keep KRAaaazing me please" !!!
Υ.Γ. Εδώ, σου υπενθυμίζω, ότι μας έχεις γράψει πως δύο ομαδάρες της Αυστραλίας θα έπαιρναν σήμερα, άνετα κιόλας, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κι ότι δεν έχει υπάρξει στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία παίχτης της αξίας του Χάρυ Κιούελ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
Dimg4
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Μάλλον γιατί και οι δύο με τις κοινές και "ιδανικές απαιτήσεις" τους (τύπου του 18άχρονου "καρατσεκαρισμένου" ταλέντου Μπάλιτς, στην λογικότατη και για τον Ιβάν και για τον Π.Α.Ο.Κ. τιμή των 4 μυρίων) μεγαλώνουν τον Π.Α.Ο.Κ., εν αντιθέσει με εμάς τα πρόβατα-yesmen που τον μικραίνουμε !!!eorptol έγραψε:Μα δεν αποθέωσε μπερμπα νομίζω ......goran 64 έγραψε:Λυπάμαι πολύ...Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε:) γιατί η παραδοχή dimg4 προς vs40 ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Μπα ενημερωθηκα απο τον kgeo πως το κουμπακι πατηθηκε απο καποια παιδακια που ενοχληθηκαν τελευταια. Αλλα χωρις να ασχοληθω αλλο μαζι σου, πετας την ηλιθια μπηχτη σου χωρις λογο. Δειχνει το ποιον σου ευτυχως και τα γραπτα ευτυχως μενουν για να τα δουν αυτοι που πρεπειgoran 64 έγραψε:Παντελονάτα και παλικαρίσια σου τα ρίχνω λεβεντάκο μου!!! "Κλαψομούνικα" να τα λες καλύτερα κοιτώντας στον καθρέφτη σου!!! Άντε μπράβοοο!!!Dimg4 έγραψε:goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
"Keep KRAaaazing me please" !!!![]()
πωπω τα εχεις χαμενα, εσυ πρωτος μου αφιερωνεις παραγραφο, μετα κανεις παραθεση με ενα ηλιθιο κλαψομουνικο "λυπαμαι
" και μιλας για κραξιμο?
![]()
![]()
υγ - και μια που σου αρεσουν τα ΥΓ, δεν ειμαι φιλος σου
Υ.Γ. Μιας και το πήρες τα "κολάι" με τα υ.γ., πάτα τώρα και το κουμπάκι του "ρούφους" να με κάνουν παρατήρηση οι moderators !!! Αναμένω !!!
-
Dimg4
Μάλλον γιατί και οι δύο με τις κοινές και "ιδανικές απαιτήσεις" τους (τύπου του 18άχρονου "καρατσεκαρισμένου" ταλέντου Μπάλιτς, στην λογικότατη και για τον Ιβάν και για τον Π.Α.Ο.Κ. τιμή των 4 μυρίων) μεγαλώνουν τον Π.Α.Ο.Κ., εν αντιθέσει με εμάς τα πρόβατα-yesmen που τον μικραίνουμε !!!eorptol έγραψε:Μα δεν αποθέωσε μπερμπα νομίζω ......goran 64 έγραψε:Λυπάμαι πολύ...Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε:) γιατί η παραδοχή dimg4 προς vs40 ;
Για το οτι ο Τουντορ ειναι πιο πανω απο τον ΠΑΟΚ θα τεκμηριωσεις κατι ή εκει θα κανεις παλι νιαου?
δεν έχει υπάρξει στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία παίχτης της αξίας του Χάρυ ΚιούελDimg4 έγραψε:Επειδη εκτος απο μπερδεμενος, εισαι και αμαθης ο χαρι Κιουελ θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες που φορεσαν την φανελα της Λιβερπουλ και εχει σηκωσει Champions League & FA cup, οταν ολα τα μεγαθηρια τον ηθελαν. Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μιλαν κλπ....goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
Υ.Γ. Εδώ, σου υπενθυμίζω, ότι μας έχεις γράψει πως δύο ομαδάρες της Αυστραλίας θα έπαιρναν σήμερα, άνετα κιόλας, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κι ότι δεν έχει υπάρξει στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία παίχτης της αξίας του Χάρυ Κιούελ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή για τον τουντορ μόνο θεοποιησει η ξεσκισμα υπάρχει; τίποτε ενδιάμεσο; και ποιο αντικειμενικο ;
Το αυστραλεζικο πρωτάθλημα είναι της πλάκας πολύ χαμηλού επιπέδου αυτό είναι γνωστό. ....
Το αυστραλεζικο πρωτάθλημα είναι της πλάκας πολύ χαμηλού επιπέδου αυτό είναι γνωστό. ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 26 Φεβ 2016, 18:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σιγά ρε συ...ανατρίχιασα !!! 25 Έλληνες το 2004 σηκώσανε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων !!! Όλοι αυτοί ήταν δηλαδή καλύτεροι απ τον Κιούελ;;; Εεεεεεεεεε;;;Dimg4 έγραψε:Επειδη εκτος απο μπερδεμενος, εισαι και αμαθης ο χαρι Κιουελ θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες που φορεσαν την φανελα της Λιβερπουλ και εχει σηκωσει Champions League & FA cup, οταν ολα τα μεγαθηρια τον ηθελαν. Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μιλαν κλπ....goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Και ποιο απ όλα τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τον "κατέκτησε" τελικά τον Μαραντόνα της Αυστραλίας;;;
- PAOK_Antarctica
-
Dimg4
Καλα δεν ειναι και Γκεκας ή Ζαγορακης αλλα κατι εκανεSfinas έγραψε:δεν έχει υπάρξει στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία παίχτης της αξίας του Χάρυ ΚιούελDimg4 έγραψε:Επειδη εκτος απο μπερδεμενος, εισαι και αμαθης ο χαρι Κιουελ θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες που φορεσαν την φανελα της Λιβερπουλ και εχει σηκωσει Champions League & FA cup, οταν ολα τα μεγαθηρια τον ηθελαν. Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μιλαν κλπ....goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απίστευτα πράματα διαβάζουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
- ace79grpaok
παλι μαλωνει ο γκοραν?κατσε να παρω διπλα μου τον καφε ,αντε αγορι μου δωσε γκαζια
.
σοβαρα τωρα ,καποιες σκεψεις που εκανα για το καλοκαιρι
πωληση κατσε 3 εκ + ρητρα λουκας 6 εκ+ πωληση μακ 3,5 + φυγη μπερμα 2 εκ ελαφρινση μπατζετ=14,5 εκ τα μισα να ριξεις κανεις ομαδαρα .Παιρνεις ενα σεντερ μπακ επιπεδου ,ενα εξτρεμ ,ενα χαφ και ενα ΔΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡ επιπεδου και δεν θελεις αλλες μεταγραφες και εισαι ετοιμος για γουστα τι θα ηθελα για του χρονου
1,βελλιδης,γλυκος (πωληση ολσεν 1,2 που ειναι η ρητρα του)
2,κιτσιου,κωνσταντινιδης+μεταγραφη παικτη που δεν θα θαψει τα ταλεντα μας(πωληση σκονδρα)
3λεοβατς ,τζαβελλας,επιστροφη γιαννουλη που φετος ειναι πολυ καλος στην βεροια
4 και 5 χατζιησαιας,φυγη βιτορ,πουγγουρας ,μεταγραφη ,μεταγραφη κοντρεραδοειδες.
6,τζιολης ,τσιμιροτ,χαρισης,πωληση κατσε,μετεγραφη
7 και 11 μεταγραφη στοχοειδες ,φυγη μακ,ζαιρο ροντριγκεζ και ενα εξτρεμ ακομη
8,σαμπο και μεταγραφη
9 πωληση κλαους ,μεταγραφη φορ επιστροφη κουλουρη και ενα φορ ακομη
10 μεταγραφη δεκαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
σοβαρα τωρα ,καποιες σκεψεις που εκανα για το καλοκαιρι
πωληση κατσε 3 εκ + ρητρα λουκας 6 εκ+ πωληση μακ 3,5 + φυγη μπερμα 2 εκ ελαφρινση μπατζετ=14,5 εκ τα μισα να ριξεις κανεις ομαδαρα .Παιρνεις ενα σεντερ μπακ επιπεδου ,ενα εξτρεμ ,ενα χαφ και ενα ΔΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡ επιπεδου και δεν θελεις αλλες μεταγραφες και εισαι ετοιμος για γουστα τι θα ηθελα για του χρονου
1,βελλιδης,γλυκος (πωληση ολσεν 1,2 που ειναι η ρητρα του)
2,κιτσιου,κωνσταντινιδης+μεταγραφη παικτη που δεν θα θαψει τα ταλεντα μας(πωληση σκονδρα)
3λεοβατς ,τζαβελλας,επιστροφη γιαννουλη που φετος ειναι πολυ καλος στην βεροια
4 και 5 χατζιησαιας,φυγη βιτορ,πουγγουρας ,μεταγραφη ,μεταγραφη κοντρεραδοειδες.
6,τζιολης ,τσιμιροτ,χαρισης,πωληση κατσε,μετεγραφη
7 και 11 μεταγραφη στοχοειδες ,φυγη μακ,ζαιρο ροντριγκεζ και ενα εξτρεμ ακομη
8,σαμπο και μεταγραφη
9 πωληση κλαους ,μεταγραφη φορ επιστροφη κουλουρη και ενα φορ ακομη
10 μεταγραφη δεκαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
-
Dimg4
Το ξεσκισμα του Τουντορ απο μενα εχει ληξει. Τα ειπα με επιχειρηματα και απο δω και περα απλα περιμενω την ληξη της σεζον, η οποια ελπιζω να μας φερει ειτε κυπελλο ειτε πρωτη θεση πλει οφ.eorptol έγραψε:Δηλαδή για τον τουντορ μόνο θεοποιησει η ξεσκισμα υπάρχει; τίποτε ενδιάμεσο; και ποιο αντικειμενικο ;
-
Dimg4
Η....Λιβερπουλ... ξερεις μωρε αυτη η αμπαλη ομαδιτσα της αγγλιαςgoran 64 έγραψε:Σιγά ρε συ...ανατρίχιασα !!! 25 Έλληνες το 2004 σηκώσανε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων !!! Όλοι αυτοί ήταν δηλαδή καλύτεροι απ τον Κιούελ;;; Εεεεεεεεεε;;;Dimg4 έγραψε:Επειδη εκτος απο μπερδεμενος, εισαι και αμαθης ο χαρι Κιουελ θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες που φορεσαν την φανελα της Λιβερπουλ και εχει σηκωσει Champions League & FA cup, οταν ολα τα μεγαθηρια τον ηθελαν. Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μιλαν κλπ....goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Και ποιο απ όλα τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τον "κατέκτησε" τελικά τον Μαραντόνα της Αυστραλίας;;;![]()
![]()
Πολλά Μ.Μ.Δ. διαβάζεις ρε λεβέντη, κόψτο γιατί σου κάνει πολύ κακό τελικά !!!
-
Dimg4
Θα εχουν μπλοκα στα καφενεια οποτε σου λεει ας πεταξω καμια βλακεια σε κανεναν στο φορουμ να τον τσιτωσω αφου με τον vs40 το τερματισα.ace79grpaok έγραψε:παλι μαλωνει ο γκοραν?κατσε να παρω διπλα μου τον καφε ,αντε αγορι μου δωσε γκαζια.
δεκαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Παίζει ο Τούντορ να έχει περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από σοβαρότατους αγώνες πολύ υψηλότερου επιπέδου και να έχει πάρει περισσότερους τίτλους σαν ποδοσφαιριστής της Γιούβε, απ ότι όλοι μαζί οι σημερινοί παίχτες του Π.Α.Ο.Κ., κι απ το σύνολο των τίτλων του Π.Α.Ο.Κ., σε ολόκληρη την 90άχρονη ιστορία του !!!Dimg4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε
Για το οτι ο Τουντορ ειναι πιο πανω απο τον ΠΑΟΚ θα τεκμηριωσεις κατι ή εκει θα κανεις παλι νιαου?
"Γαβ" !!!
Άντε να μην το κουράζουμε άλλο ρε λεβεντάκο μου !!! Σε παρακαλώ ρε συ !!! Βαρέθηκα πια !!!
Η....Λιβερπουλ... ξερεις μωρε αυτη η αμπαλη ομαδιτσα της αγγλιαςDimg4 έγραψε:Επειδη εκτος απο μπερδεμενος, εισαι και αμαθης ο χαρι Κιουελ θεωρειται ενας απο τους μεγαλυτερους παικτες που φορεσαν την φανελα της Λιβερπουλ και εχει σηκωσει Champions League & FA cup, οταν ολα τα μεγαθηρια τον ηθελαν. Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα, Τσελσι, Μιλαν κλπ....goran 64 έγραψε:@ Dimg4, τιμή μου να τα λες, εσύ ειδικά, όλα αυτά για μένα φίλε μου , σου το ξαναέγραψα άλλωστε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά μωρέ @ Dimg4, σ αυτήν την άμπαλη ομαδίτσα της Αγγλίας δεν έπαιζε κι εκείνος ο "αμπαλουτσακέέέ" ο (πως τον λέγαν; ααα) Κυργιάκος;;; Αυστραλός ήταν κι εκείνος;;; Δεν θυμάμαι και πολύ καλά !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 18:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.