εντωμεταξυ τουτος γιατι κανει ρεπορταζ ΠΑΟΚ;

Ζαίρη δεν είχε το κόντρα;
Χθες δηλαδη ο Ολσεν δε σου εδωσε το βαθμο; Ή μηπως επειδη παιζει εδω σημαίνει οτι ειναι πνίχτης και άμπαλος;Ακάλυπτος έγραψε:.
Έχω δει όμως και να κατεβάζει ρολά, να πιάνει πέναλτι, να δίνει βαθμούς.
Επειδή παίζει εκεί δεν σημαίνει ότι είναι πνίχτης και άμπαλος.
Όπως λογικά βαράνε το κεφάλι τους στην Πορτογαλία...riegel έγραψε:Εγώ παλι επειδή δεν φημίζομαστε για την υπομονή μας βλεπω να τον τρώμε και οταν εχει φτάσει τα 28-29 να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο
Να είσαι καλά ρε φίλε με εφτιαξες τη μέρα.riegel έγραψε:Οποιος αποθεώνει τον Ρομπέρτο του γαύρου, και έχει όρεξη ας δει μερικά παιχνίδια του στην Μπενφίκα (στην ίδια ηλικία με Όλσεν σημερα) και μετα ας ξαναμηλίσει..
Το τέρμα είναι μία θέση που χρειάζεται εμπειρία γι αυτό και οι περισσότεροι τερματοφύλακες μπαίνουν βασικοί σε μεγαλύτερη ηλικία από όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές..Συγκεκριμένα ο Όλσεν έχει δεν έχει 2 φουλ σεζον στη πλάτη του σε τοπ επίπεδο.
Δώρο βιντεάκι με μεγάλες στιγμες του Ρομπέρτο στη Μπενφίκα..Ειδικά στο 0.33 σας θυμίζει κάτι;
https://www.youtube.com/watch?v=gnz4FiEx1n0
Δεν έχει νόημα, τσάμπα κουράζεσαι.riegel έγραψε:Οποιος αποθεώνει τον Ρομπέρτο του γαύρου, και έχει όρεξη ας δει μερικά παιχνίδια του στην Μπενφίκα (στην ίδια ηλικία με Όλσεν σημερα) και μετα ας ξαναμηλίσει..
Το τέρμα είναι μία θέση που χρειάζεται εμπειρία γι αυτό και οι περισσότεροι τερματοφύλακες μπαίνουν βασικοί σε μεγαλύτερη ηλικία από όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές..Συγκεκριμένα ο Όλσεν έχει δεν έχει 2 φουλ σεζον στη πλάτη του σε τοπ επίπεδο.
Δώρο βιντεάκι με μεγάλες στιγμες του Ρομπέρτο στη Μπενφίκα..Ειδικά στο 0.33 σας θυμίζει κάτι;
https://www.youtube.com/watch?v=gnz4FiEx1n0
Τι να πω. Απλά χαίρομαι που υπάρχουν άτομα-συνοπαδοί με τέτοια οπτική και συγχρόνως θλίβομαι που δεν έχουν κατά τη γνώμη μου την προοπτική να κατισχύσουν των δυνάμεων της ξερολίασης και απλουστευμένης υπέρ το δέον (σκόπιμα ή μη) επιχειρηματολογίας. Αντίστοιχα πράγματα και αναλύσεις περί παλαιμάχων διαβάζαμε και πέρυσι για Κόστα, Τζαβέλα κλπ. Όχι πως διέπρεπαν με τη φανέλα αλλά ήρθε ένας άλλος προπονητής και μέχρι στιγμής, μην τους ματιάσουμε, προσφέρουν.tzelas έγραψε:Επειδή πολλοί στέκονται μόνο στα λάθη του θα επισημάνω τα εξής:
Ένας άλλος τερματοφύλακας ίσως χθές να μην έτρωγε το γκολ αλλά εξίσου ίσως θα είχε δεχθεί τις 2-3 επεμβάσεις του Ολσεν και δεν θα του ρίχναμε και φταίξιμο. Τι θέλω να πώ. Ότι ο Ολσεν στην μέχρι τώρα παρουσία του μπορεί να έχει κάνει λάθη αλλά έχει κάνει και εκπληκτικές επεμβάσεις που δεν κάνουν άλλοι. Αν το ισοζύγιο εκπληκτικό επεμβάσεων και λαθών είναι θετικό εμένα μου αρκεί και είναι καλύτερο από έναν τερματοφύλακα που δεν θα κάνει τα εύκολα λάθη αλλά ούτε θα βγάλει τις αποκρούσεις του Όλσεν και επομένως θα έχει δεχθεί περισσότερα τερματα. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Όλσεν το εύκολο λάθος μένει στην ψυχολογία του κοινού ότι είναι τσαμπά γκολ και ακυρώνει (πολύ κακώς) τις υπόλοιπες επεμβάσεις ενώ στην άλλη περίπτωση δεχόμαστε αμάσητα τα τέρματα άλλων τερματοφυλάκων ως φυσιολογικά ή άπιαστα και μην βλέποντας το εύκολο λάθος δεν υπόκεινται στην αντίστοιχη κριτική μένοντας ουσιαστικά μετριο-καλοί τερματοφύλακες.
Τι προτιμάτε; Σαφώς χαλιέμαι στο εύκολο τέρμα αλλά συνολικά είμαι σαφώς καλύτερα με τον Όλσεν. Στο κάτω-κάτω κάθε τέρμα έχει ένα ποσοστό λάθους και από το μέγεθος του ποσοστού μπαίνει ο τερματοφύλακας κάτω από το μικροσκόπιο της κριτικής. Αλλά όλα τα λάθη όσα μεγάλα ή μικρά μετράνε το ίδιο: ένα και μόνο γκολ. Και στο τελικό ισοζύγιο έχω κάποια τέρματα με λάθη και πολλά τέρματα που γλύτωσα χάρις σε αυτόν ενώ θα τα δεχόμουν από άλλους.
Τον στηρίζω για ανεβασμένη ψυχολογία, να δέσει περισσότερο και να προσαρμοστεί ώστε να συνεχίσει τις εκπληκτικές επεμβάσεις και να περιορίσει τα λάθη που χτυπάνε μάτι. Αν το πετύχουμε αυτό μιλάμε ότι από κει που ήδη έχουμε καλό τερματοφύλακα θα έχουμε σούπερ τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια.
Στους άλλους δεν ανεβαίνει η πίεση που τα ισοπεδωνεις όλα;georgedoulk2008 έγραψε:Ρε μην μου ανεβαζετε την πίεση.
Τί με νοιαζει αν ο Κολκας λεει πως δεν φταίει;
Εγώ ματια δεν έχω;
Φυσικα και ειναι λάθος έξοδος. Μεσα στην μικρή περιοχή το τέρμα βγαίνει γρήγορα πέφτει στην μπάλα και παίρνει παραμάζωμα οποιον είναι μπροστά. Δεν περιμένει να δει τί θα κάνει ο επιθετικός.
Αυτός είναι σε ολα τα ματς καρφωμένος πάνω στην γραμμη. Σαν τερματοφύλακας στο "ξύλινο".
Και αν δε στρώσει ΠΟΤΕ; Λέω, ΑΝ.Asimos έγραψε:Ολσεν κι ας τρώω σουπες μεχρι να στρωσει.
Κανενα πισωγύρισμα, καμία αλχημεία.
Για να μπει ο Γλύκος αντί του Σουηδού ρε φίλε, θα πρέπει πρώτα να πάρουμε δελτίο ανέμων. Για να βοηθήσω, κοίτα τους ιστιοπλοϊκούς χάρτες του meteo, το sailflow, το windguru και άλλα παρόμοια site. Αν δίνουν μπουνάτσες, μπορείς να τον βάλεις χωρίς μεγάλο ρίσκοTrilofiotis έγραψε:Και αν δε στρώσει ΠΟΤΕ; Λέω, ΑΝ.Asimos έγραψε:Ολσεν κι ας τρώω σουπες μεχρι να στρωσει.
Κανενα πισωγύρισμα, καμία αλχημεία.
Στα @@ σου, ο Γλυκος να μη μπει ναουμ;