Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Επειδή για vossen δεν παίζει γιατί είναι μεγάλο ταλέντο κ θα παει Γερμανία η Αγγλία με 4-5 μυρια,καλη παιριπτωση απο Γερμανία ο Βobadilla... http://www.transfermarkt.co.uk/en/raul- ... 51356.html
Επίσης ο ciprian Marica k o janko της trabzonspor...
Επίσης ο ciprian Marica k o janko της trabzonspor...
Λογω στοιχηματος εχω δει αρκετες φορες τον Jelle Vossen .
Απο τους δικους μας ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις πανω.
Μην ακουω βλακειες του στυλ στο βελγιο βγαινει και η κουτση μαρια πρωτος σκορερ λογω διαφορετικου τροπου παιχνιδιου .
Το βελγικο πρωταθλημα δεν εχει καμια σχεση με την σουπα λιγδα. Ειναι 2 ταχυτητες πανω.
Απο τους δικους μας ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις πανω.
Μην ακουω βλακειες του στυλ στο βελγιο βγαινει και η κουτση μαρια πρωτος σκορερ λογω διαφορετικου τροπου παιχνιδιου .
Το βελγικο πρωταθλημα δεν εχει καμια σχεση με την σουπα λιγδα. Ειναι 2 ταχυτητες πανω.
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
παντως για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα για να εφυγε ο νετσιντ ,μαλλον ο αλλος επιθετικος ειναι κλεισμενος η κοντα στο να κλεισει.
. 

Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την… πόρτα της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Γερμανία, τα οποία τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κρούση για τον δανεισμό του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... um=twitter
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Γερμανία, τα οποία τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κρούση για τον δανεισμό του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... um=twitter
Μπορεί να είναι και έτσι...ace79grpaok έγραψε:παντως για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα για να εφυγε ο νετσιντ ,μαλλον ο αλλος επιθετικος ειναι κλεισμενος η κοντα στο να κλεισει.![]()
![]()
.
@realcon
ναι, θα κάνει καλή αριστερή γραμμή με τον Βιειρίνια....
ναι, θα κάνει καλή αριστερή γραμμή με τον Βιειρίνια....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 30 Δεκ 2013, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπορει να μην εχει μεταπωλητικη αξια...μπορει να χρειαζεται να τα σταξεις...αλλα σιγουρα ειναι αυτο που χρειαζεσαι και με μαθηματικη ακριβεια θα σου χαρισει τιτλους και ομιλους τσου λου...και δεν καπελωνει και τα υπαρχοντα σεντερ φορ...οποτε ας παραθεσω και εγω τον καημο μου...
[youtube]Nx0i-y08LNU[/youtube]
[youtube]Nx0i-y08LNU[/youtube]
Το συμβόλαιο του λήγει το 2017 νομίζω. Μακάρι, είναι τεράστιος παίκτης. Αλλά το βλέπω λίγο δυσκολο. Μιλάμε για πολλά λεφτα
εντάξει, εγώ για να είμαι ειλικρινής τον παίχτη δεν τον ξέρω και καλά. Γενικά με το Βελγικό πρωτάθλημα δεν έχω και την καλύτερη επαφή αλλα αν ξέρω ένα πράγμα, είναι ότι τα τελευταία χρόνια κάνουν πολύ καλή δουλειά εκει πάνω.....
- ace79grpaok
ti eγινε ρε μαγκες ο μπαμπας μαρτινς λεει οτι δεν ερχεται,ο ενοχ κλεινει αιντραχτ τελικα παπα φαγαμε παλι?