κυπελλο αποκλεισμο? εχουμω Δωνη ρε

Πώς γίνεται να παλεύουμε μαζί με ΠΑΟ και Ατρόμητα ή Ξάνθη ή Αστέρα, όταν δεν παλεύουν αυτοί μεταξύ τους...; Γιατί για τον ΠΑΟ θεωρείται δεδομένο ότι θα τερματίσει στην 5άδα, όπως άλλωστε πιστεύω ακράδαντα και για εμάς... Οπότε αν είναι να το προσεγγίσουμε όπως λες το θέμα, θα 'λεγα ότι θα παλέψουμε σίγουρα με τον Παναθηναϊκό για την 2η θέση, αλλά ως στόχο θα έχουμε να προσεγγίσουμε τον διορισμένο πρωταθλητή...ABOLEYTOI έγραψε:παλεύουμε με ΠΑΟ, Ατρόμητα, Ξάνθη και Αστέρα για είσοδο στα ελληνικά play-offs
Αν πάει δοκάρι και μέσα την Πέμπτη περνάμε τα ευρωπαϊκά play-offs
Για το κύπελο θα αποκλειστούμε σε ντέρμπυ.
Στο Mexico ανακαλυψαν την ιδιότητα του κουρέα μετά το '80...;brigate4 έγραψε:Ιβάν κανόνισε...ΠΑΟΚ 2013/14![]()
Mexico '78
nico4 έγραψε:Το 17 είναι ο Leonardo Cuéllar προπονητής τώρα της γυναικείας εθνικης ομαδας του Μεξικού.
GI4NNEN4 έγραψε:Το περίμενα ότι η φετινή χρονιά θα είναι αρρωστημένη. Είναι απο εκείνα τα πράγματα που τα περιμένεις, αλλά τελικά δεν είσαι ποτέ έτοιμος να τα ζήσεις. Παρ' όλα ταύτα, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να αρρωστήσω κι εγώ. Λέω να κάνω λιγάκι στην άκρη και να παρακολουθώ κάπως πιο διακριτικά την ομάδα. Ούτε να κράζω θέλω, ούτε να σταναχωριέμαι. Και χάλια να τα πάει η ομάδα, αυτό θα είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα με απασχολήσει.