7.Γιώργος Γεωργιάδης
- ΑποστόληςΑ
-
- The_Stalker
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
Είναι κρίμα ρε Γεωργιάδη, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να επιβεβαιώνεις ότι ΔΕΝ μπορείς.. Το αστείο είναι ότι σε μικρή ομάδα θα παίξεις καλύτερα.. Δυο σέντρες στο Λονδίνο, ένα γκολ στο βάζελο, αντίο, ευχαριστώ και πάμε παραπέρα.
Εσείς δε ξέρω τι λέτε.
Πάντως εγώ χάρηκα για την επανεμφάνιση του.
Ας έμπαινε ρε αυτή η βρωμοβολίδα δοκάρι!
Πήρε μια ευκαιρία σήμερα. Και θυμήθηκα κάποιες παλιές καλές στιγμές του. (Ναι υπήρχαν τέτοιες!)
Πάντως εγώ χάρηκα για την επανεμφάνιση του.
Ας έμπαινε ρε αυτή η βρωμοβολίδα δοκάρι!
Πήρε μια ευκαιρία σήμερα. Και θυμήθηκα κάποιες παλιές καλές στιγμές του. (Ναι υπήρχαν τέτοιες!)
- john4serres
καλο θα ηταν να αποχωρησει και να ερθει ενας αλλος μεσοεπιθετικος , ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
να παρει και το 7 ο νεος
να παρει και το 7 ο νεος
- kataramenos5
- desperando
- Επικοινωνία:
το καλυτερο και για την ομαδα αλλα και για σενα ειναι να βρεις μια ομαδα που να συμβαδιζει με την ποιοτητα σου.
η ομαδα σε εχει προσπερασει κατα πολυ και δεν ειναι κακο να ψαχτεις για κατι που θα σου ταιριαζει πιο πολυ
η ομαδα σε εχει προσπερασει κατα πολυ και δεν ειναι κακο να ψαχτεις για κατι που θα σου ταιριαζει πιο πολυ
την παθαμε μια φορα με το μεσι των φτωχων...δευτερη φορα με το μεσι των σερρων...ελπιζω να μην τριτωσει το κακο μονο... :ugeek:
Το χειρότερο με κάποιους παίκτες είναι ότι βλέποντας τους δεν αναρωτιέσαι αν κάνουν για τον ΠΑΟΚ αλλά αν μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε ομάδα superleague.