25.Costin Lazăr
- john4serres
Re: 25.Costin Lazăr
από τοτε που ρθε ηθελα να δοκιμαστεί αλα σορλεν αριστερα...πιστευω του ταιριαζει και δινει και ισορροπια....να δουμε...θελω να ανανωσει...και ας μην είναι βασικος του χρονου
και εγω, μαζί με Λίναρο, θα ήθελα άλλο ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ. το Λίνο βασικά και 5 χρόνια να του ανανεώσεις, αντέχει! 

ο λινο εδώ και ποσα χρονια ξεκιναει σαν ΄΄αναπληρωματικος-τελ χρονια΄΄ και καταληγει στοςυ κορυφαιους...

Δεν νομίζω πως έχει την απλότητα και την τακτική καλλιέργεια του Ολιβιέ. Νομίζω πως πρόκειται για δεκάρι που οι προπονητές του τον έχουν ετσιθελικά καλουπώσει σε εξαροχτάρι...MANIAKOS έγραψε:από τοτε που ρθε ηθελα να δοκιμαστεί αλα σορλεν αριστερα...πιστευω του ταιριαζει και δινει και ισορροπια....να δουμε...θελω να ανανωσει...και ας μην είναι βασικος του χρονου
Απόψε αποδεικνύεις πόσο έχεις αδικηθεί από την πορεία της καριέρας σου. Είσαι μεγάλος παίκτης!
- PAOK_Antarctica
Η ομάδα έχασε κοντά στο 20% της συνοχής της όταν βγήκες. Περαστικά και σε περιμένουμε να διαπρέψεις στον τελικό και τα πλέη οφ. 

- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε κοστιν αν εβγαινες στο 12΄που ενιωσες το πρωτο τσιμπιμα σε μια βδομαδα θα ξαναεπαιζες.να δουμε τωρα αυτα τα 10 παραπανισια λεπτα που επαιξες ποσο θα σε κρατησουν εκτος.
βλακια σου μεγαλη παντως και δεν επιτρεπεται για την εμπειρια σου
βλακια σου μεγαλη παντως και δεν επιτρεπεται για την εμπειρια σου
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
- Aureliano Buendia
Θέλω να προσέχεις πολύ μέχρι τις 16 του μηνός και να μου είσαι έτοιμος.
Διότι από εδώ το φέρνω, από εκεί το φέρνω, άλλον για να "κλειδώνει" με Κάτσε και Νάτχο δεν βρίσκω.
Διότι από εδώ το φέρνω, από εκεί το φέρνω, άλλον για να "κλειδώνει" με Κάτσε και Νάτχο δεν βρίσκω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αντε να παρεις χρονο με ατρομητο και κομποτη, να μπεις σε ρυθμο
γιατι τη Μ. Τεταρτη σε χρειαζομαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
γιατι τη Μ. Τεταρτη σε χρειαζομαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ