Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Varvatos »

Εσένα σε εμπιστεύομαι εμένα λογικά δεν μου κάθεται. ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και αν πληρωνεται ποιο ειναι το προβλημα?
δεν ξερουμε με τι να ασχοληθουμε.ετσι μονο και μονο για να τρωγομαστε μεταξυ μας.
οπως εσυ θελεις κειμενο βαρβατε που να δηλωνει ο ζαγορακης οτι δεν πληρωνεται και εγω θελω να μου βρεις αποδειξεις που να λεει οτι πληρωνεται τοσο που ζημιωνει την ομαδα.επισης θελω αποδειξεις οτι ο βιολιδης ελεγχει τον βιολιδη.επισης θελω να σπουδασεις οικονομικα και να ειδικευτεις στις αε για να μου εξηγησεις για τη διαχειριση των οικονομικων του ΠΑΟΚ.
αν θελεις εσυ να βασιστεις σε βρωμες για να σχηματισεις αποψη..αν θελεις να θετεις μονο ερωτηματα χωρις κοστος και χωρις να δινεις εσυ απαντησεις το ιδιο θελω και εγ.ιδου λοιπον.πεδιο δοξης λαμπρο.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Ο Ζαγοράκης δεν πληρώνεται και έχει παγώσει 700χιλ. που του χρωστάει ο ΠΑΟΚ από το συμβόλαιο του ως παίκτης.
Εντάξει λέμε για απανωτές μ@λακίες που έχει κάνει αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας.
Για τον Ζήση τώρα δεν ξέρω...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Έχω ακούσει ότι είμαστε κλέφτες, αλλά έχουμε στοιχεία. Λένε ότι πληρώνομαι. Προσβάλουν τους ορκωτούς λογιστές και πρέπει να σταματήσουν.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=200503

Συνεντευξη τυπου 2010 Σεπτεμβρη.

Για να βοηθησω την κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχεις κανενα στοιχειο για το οτι πληρωνεται ο ζαγορακης και για το οτι ο βιολιδης ελεγχει το βιολιδη?
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Είπαμε όλοι βάζουν και λεφτά από την τσέπη τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...ένα πράγμα σαν την greenpeace είναι....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και για στοιχεια ουτε λογος..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βαρβατε ρωτησες αν το ειπε και βλεπεις οτι οντως ετσι εντονε.......τωρα αν λες οτι λεει ψεμματα ειναι αλλο....

και γιατι να πιστευεις σε φημες δεν κτλαβα......? .....ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει....ελλαδα ειμαστε.....Αν υπηρχε κτ καλυτερο απο Ζαγορ θα του λεγαμε ευχαριστουμε μεχρι εδω μπορεσες θα δοκιμασουμε κτ καινουργιο αλλα το τι παει να γινει φαινεται.....ηδη απο σκιες περασαμε στην εξεδρα σημερα σε ανοικτες κατηγοριες στον κακο Ζαγορ και ΑΣ.....ξεχνανε οτι αν παρουν εγκριση απο εεα και βαλουν λετα οποτε θελουν πεταν το ζαγορ.....?

Το πως ξεκινησε μπηκαν αυτοι ολα τα επικοινωνιακα που κανουν ...επιχειρημαιυια απ[ο Πολη...πουλημενοι αρδ-σκιες για ζαγορ-ανοιγμα τρεζεγκεδες μποκανιοδες .κατεστημενα...προφανως και δεν τον θελουν...γινεται ολο και πιο ξεκαθαρο..το σχεδιο .και το θεμα ειναι γιατι...? και μετα ποιος ο ρολος του Βρυζα? που ειναι στη μεση? πολυ μπερδεμα.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σοβαρευτειτε μην ξαναξεκινατε κοντρες...φρονιμα και ολες οι αποψεις θα ακουστουν...δεν χρειαζεται να το γυρναμε επι προσωπικου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

geoavr έγραψε:Ο Ζαγοράκης δεν πληρώνεται και έχει παγώσει 700χιλ. που του χρωστάει ο ΠΑΟΚ από το συμβόλαιο του ως παίκτης.
Εντάξει λέμε για απανωτές μ@λακίες που έχει κάνει αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας.
Για τον Ζήση τώρα δεν ξέρω...

:pano: :pano: :pano:
Ε και τι είναι 700 χιλ ψίχουλα θα σε πει κάποιος "ψαγμενος".....:(((
Άβαταρ μέλους
Varvatos

MANIAKOS έγραψε:.Αν υπηρχε κτ καλυτερο απο Ζαγορ θα του λεγαμε ευχαριστουμε μεχρι εδω μπορεσες θα δοκιμασουμε κτ καινουργιο
Υπάρχω και εγώ. Κάντε με πρόεδρο και εγώ δεν θα πληρώνομαι . Θα σας φέρω και παίχτες που θέλετε. Θα διαβάζω και το τόπικ πιστά. Θα βάλω και τον Παρασάνταλο τεχνικό διευθυντή. (Θα γεμίσει η ομάδα έγχρωμους και δεκάρια). :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

βαρβατε φουρνελο στην τουμπα θα εβαζες ? ;) ;)
για να κανουμε το καινουριο γηπεδο ?
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Α φίλε λυπάμαι εγώ δεν ανακατεύομαι με το γήπεδο, για να γίνεις πρόεδρος στον ΠΑΟΚ πρέπει να ακολουθήσεις τα πέντε παρακάτω με θρησκευτική ευλάβεια διαφορετικά θα φύγεις νύχτα:

1. Δεν θα βάλεις χέρι στο γήπεδο και στον ΑΣ και στους συνδέσμους
2. Δεν θα βάλεις χέρι στο γήπεδο και στον ΑΣ και στους συνδέσμους
3. Δεν θα βάλεις χέρι στο γήπεδο και στον ΑΣ και στους συνδέσμους
4. Δεν θα βάλεις χέρι στο γήπεδο και στον ΑΣ και στους συνδέσμους
5. Δεν θα βάλεις χέρι στο γήπεδο και στον ΑΣ και στους συνδέσμους
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Λοιπόν Ζαγοράκη πήρα διαρκείας οπότε πρέπει να μου απαντήσεις σε 5000 ερωτήσεις γιατί αλλιώς είσαι λαμόγιο..

Πόσα παίρνεις?
Πόσα παίρνεις σε γιέν?
Πως κοιμάσαι? Μπρούμυτα η πλάγια να κοιτάς και την Ιωάννα?
Γιατί δε κάνουμε μεταγραφές?
Γιατί κάνουμε μεταγραφές ενώ δεν έχουμε λεφτά?
Γιατί δεν έχουμε λεφτά (αυτό τόχεις πει 6999993498 φορές αλλα θέλω άλλη μία)?
Γιατί ο Σαβίνι στη φώτο είναι σαν να λούστηκε μόλις?
Γιατί ο Λίνο έχει γουρλωμένα μάτια και ο μαλεζάς απο πίσω του γελάει ΠΟΛΥ?
Γιατί ο Βιειρίνια κάνει τόσο βαθύ κάθισμα?Μίπως εσύ τον ανάγκασες να δείχνει κοντός για να μη τον πάρουν?

Εικόνα

Γιατί έφυγε ο Βιτόλο?
Γιατί ήρθε και έφυγε ο Γκαγκάτσης?
Γιατί πάλι Ίβιτς?
Γιατί έφυγε ο Μπακαγιόκο?
Ο βρύζας και ο κωνσταντινίδης παίρνουν λιγότερα απο εσένα?
Γιατί ο επενδυτής φοράει τόσο περίεργο καπέλο?

Όταν απαντήσεις σε όλα αυτά σούχω άλλα τόσα (και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια να τα ανακυκλώνουμε κλασικά).
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Εχει πολυ γελιο η κατασταση.Μ' αρεσει που ολοι κοπτεστε για το μελλον του ΠΑΟΚ λες και μπορειτε να κανετε κατι

Αν ο Ζαγορακης κλεβει, δε θα το μαθουμε ποτε (ή οταν το μαθουμε θα ειναι πολυ αργα για να κανουμε κατι)
Αν οι νεοι επενδυτες θελουν να παρουν την ΠΑΕ, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να τους σταματησουμε
Αν οι νεοι επενδυτες που θελουν να παρουν την ΠΑΕ ειναι λαμογια, δυστυχως θα ειμαστε οι τελευταιοι που θα το μαθουμε (καταλαβουμε)

Εκ των πραγματων δεν εχουμε τις δυναμεις να σταματησουμε κανεναν κλεφτη απο το να κανει κακο στην ομαδα.Το μονο που ισως εχουμε τη δυναμη να κανουμε ειναι να διωξουμε κατω απο πιεσεις τον οποιονδηποτε αφου εχει κανει ανεπανορθωτο κακο στην ομαδα.Αλλα και παλι, οταν θελει αυτος θα φυγει.Οπως εχει γινει και στο παρελθον.

Οι οπαδοι παντα ειναι αυτοι που τα μαθαινουν ολα τελευταιοι.Ισως εαν ειχαμε λαικη βαση να μπορουσαμε να κανουμε κατι, αλλα λαικη βαση στον ΠΑΟΚ δε θα γινει ακομα κι αν ανατειλει ο ηλιος απο τη δυση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”