70.Στέλιος Κίτσιου
- teo4giannitsa
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Σεντρα δεν ξερω να κανω ( και σιγα μη προσπαθησω ατομικα στην προπονηση να βελτιωθω λιγακι ).... Α! Θα συγλκίνω για να σκισω τα δίχτυα με τα υπερηχητικά μου σουτ ( ζήτημα όμως αν θα βρω εστία ).... Ωχ, δε γ#μιεται ( βαζει το κεφαλι κάτω και τρεχει μεχρι κάποιος ή κάτι τον σταματήσει )
Στελιος Κιτσιου #70
Στελιος Κιτσιου #70
- Panos Fanfaras
Ταβανι. Δεν μπορει παραπανω.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Σίγουρα έχει πολλά αρνητικά αλλά του αναγνωρίζω ότι προσπαθεί τουλάχιστον.
Πριν βρίσω το παιδί από τις ακαδημίες που παίρνει 30.000 το χρόνο θα βρίσω τους απέναντι Τζαβέλλα και Λέοβατς των 250.000 & 400.000 το χρόνο που ούτε την σέντρα δεν ανεβαίνουν και φοβούνται να ζητήσουν μπάλα. Και αυτούς που τους έφεραν και τους κρατάνε.
Πριν βρίσω το παιδί από τις ακαδημίες που παίρνει 30.000 το χρόνο θα βρίσω τους απέναντι Τζαβέλλα και Λέοβατς των 250.000 & 400.000 το χρόνο που ούτε την σέντρα δεν ανεβαίνουν και φοβούνται να ζητήσουν μπάλα. Και αυτούς που τους έφεραν και τους κρατάνε.
goran 64 έγραψε:Στελλάρα μου παίξε όπως με τον νιόνιο και θα είσαι μια χαρά, κι άσε τους ντεμέκ Π.Α.Ο.Κ.τσήδες να σε κράζουνε παλίκαρε μου, που μάθανε κι από μπάλα οι καραάσχετοι...
Άκου τα Στελλαρα από μένα τον καραάσχετο ντεμέκ ΠΑΟΚτσή γιατί τόσο χάιδεμα αυτιών που πέφτει δε φταις εσύ που τους πιστεύεις στο τέλος. Είσαι πάρα πολύ καλός στο να παίρνεις την μπάλα από το κέντρο κ να κάνεις μια μικρό μπούκα μέχρι κάποια μέτρα έξω από την περιοχή. Αυτό.
Τελική πάσα μηδέν, άμυνα μηδέν, σέντρα φούτμπολ λιγκ 2. Ούτε μπακ, ούτε χαφ, ούτε εξτρεμ, ούτε τίποτα. Κ άσε τους άλλους να λένε ότι είσαι καλό εργαλείο. Ο Αποστολοπουλος πιο ουσιαστικός ήταν.
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
τσιριγώτης
Τα είπες όλα τολαρε. Εμένα με είπαν οι ειδημονες κομπλεξικοTolaros έγραψε:goran 64 έγραψε:Στελλάρα μου παίξε όπως με τον νιόνιο και θα είσαι μια χαρά, κι άσε τους ντεμέκ Π.Α.Ο.Κ.τσήδες να σε κράζουνε παλίκαρε μου, που μάθανε κι από μπάλα οι καραάσχετοι...
Άκου τα Στελλαρα από μένα τον καραάσχετο ντεμέκ ΠΑΟΚτσή γιατί τόσο χάιδεμα αυτιών που πέφτει δε φταις εσύ που τους πιστεύεις στο τέλος. Είσαι πάρα πολύ καλός στο να παίρνεις την μπάλα από το κέντρο κ να κάνεις μια μικρό μπούκα μέχρι κάποια μέτρα έξω από την περιοχή. Αυτό.
Τελική πάσα μηδέν, άμυνα μηδέν, σέντρα φούτμπολ λιγκ 2. Ούτε μπακ, ούτε χαφ, ούτε εξτρεμ, ούτε τίποτα. Κ άσε τους άλλους να λένε ότι είσαι καλό εργαλείο. Ο Αποστολοπουλος πιο ουσιαστικός ήταν.
- Παλαιολόγος
και δεν δινει και πασα σε παιχτες που και καλυτερο σουτ εχουν και σεντρα
τελειωνει τις φασεις μονος
τελειωνει τις φασεις μονος
Δεν μπορω να περιγραψω ποσο με τρελαινουν αυτα τα ψοφια σουτακια με το αριστερο....στασιμος ή μαλλον βηματα προς τα πισω....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κανει στο πρωτο ημιχρονο το ενα δυο, με το Σαμπο νομιζω, παραλληλη ψηλοκρεμαστη σεντρα αντι για χαμηλη στο ύψος του πέναλτι Που περίμενε μόνος του ο Μπερμπατοφ.