Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Να κάνω μια μαντεψιά; Μήπως παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ και έχει και συμμετοχή στην εθνική;
ε καποιος ας στειλει ενα πμ κ εδω να ουμ.μη μας καιτε τον εγκεφαλο με σαρδελες.εχουμε και διαβασμα.
-
Το είχα βρει τελικά, θενξ G10RG0$ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τετ 08 Ιουν 2011, 14:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- efthimis_paok
θα βοηθησει στην Ελληνοποιηση του Ροστερ,και θα ειναι μια καλη λυση απο τον παγκο....
τι διαβαζεις μαν;barlow4 έγραψε:ε καποιος ας στειλει ενα πμ κ εδω να ουμ.μη μας καιτε τον εγκεφαλο με σαρδελες.εχουμε και διαβασμα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
2 μεταγραφες παγκιτες κ καλα...ειμαστε τοσο απλα να δω ποτε θα κανουμε τις μεταγραφες με τους βασικους.....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++PARASANDALOS έγραψε:2 μεταγραφες παγκιτες κ καλα...ειμαστε τοσο απλα να δω ποτε θα κανουμε τις μεταγραφες με τους βασικους.....
σαρδέλα!
αυτό ρε παιδιά με την ελληνοποίηση του ρόστερ τί το αναφέρουμε?
ακούμε εδώ και 5 χρόνια ότι κάποτε θα γίνει, από την ουέφα κτλ κτλ... και ποτέ δε γίνεται!
μην πιστεύετε σε ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ, γιατί παίκτες-σημαίες στο ποδόσφαιρο πλέον τέλειωσαν.
όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται.
εγώ δε θέλω έλληνες παίκτες κτλ. εγώ θέλω παικταράδες. και έλληνες παικταράδες δεν υπάρχουν. δείτε το και από τον ΠΑΟΚ μας τα τελευταία χρόνια.
αυτό ρε παιδιά με την ελληνοποίηση του ρόστερ τί το αναφέρουμε?
ακούμε εδώ και 5 χρόνια ότι κάποτε θα γίνει, από την ουέφα κτλ κτλ... και ποτέ δε γίνεται!
μην πιστεύετε σε ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ, γιατί παίκτες-σημαίες στο ποδόσφαιρο πλέον τέλειωσαν.
όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται.
εγώ δε θέλω έλληνες παίκτες κτλ. εγώ θέλω παικταράδες. και έλληνες παικταράδες δεν υπάρχουν. δείτε το και από τον ΠΑΟΚ μας τα τελευταία χρόνια.
Μπαααkondoras έγραψε:Να κάνω μια μαντεψιά; Μήπως παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ και έχει και συμμετοχή στην εθνική;
-
Εγώ πάντως ψιλογουστάρω γιατί και οι δύο παίκτες χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο προσθέτουν στοιχεία που λείπουν απ' το ρόστερ.
Ε στείλτε και μένα παίδες! Αν ισχύει! Αν είναι παραμύθι θα αρχίσω τις μηνύσεις! 

thanx παιδες.
νικο70 ησουν ο πιο αινιγματικος απο ολους.
κατα τα αλλα καθολου δε με χαλαει.λεβεντια.οχι και γαμω αλλα και γαμω.
νικο70 ησουν ο πιο αινιγματικος απο ολους.
κατα τα αλλα καθολου δε με χαλαει.λεβεντια.οχι και γαμω αλλα και γαμω.
- paok kerkyra
για στείλτε ενα pm και απο εδω μεριά αν και κάπου πάει το μυαλό μου...
G10RG0$ έγραψε:Μπαααkondoras έγραψε:Να κάνω μια μαντεψιά; Μήπως παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ και έχει και συμμετοχή στην εθνική;
ναι ναι!ο πριττας ειναι!