6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δυστυχώς με γκρίνια και καχυποψία κανείς δεν πήγε μπροστά!!!

ΖΑΓΟΡ ΓΕΡΑ !!!!Κλείσε τα αυτιά σου!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ !!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Στη Σουρωτή ο Βιτόλο

Επέστρεψε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη ο Βίκτορ Βιτόλο, μετά από ενάμιση μήνα απουσίας και στις 3 το απόγευμα αναμένεται στη Σουρωτή..

Ο Ισπανός, που πέρασε μια περιπέτεια, μετά την αρθροσκόπηση, που έκανε θα έχει το απόγευμα μια συζήτηση με το τεχνικό και το ιατρικό τημ του ΠΑΟΚ, και θα καθοριστεί το πρόγραμμα, που ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, ενώ θα περάσει και από εξετάσεις, για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι το γόνατό του και πότε θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Προς το παρόν, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο, να μπορέσει να παίξει τουλάχιστο στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στις 17 Φεβρουαρίου στην Τούμπα.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5798&t=1
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΑΒΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ :!:

καλως ήρθες παικταρά μας :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μια εικονα χιλιες λεξεις...

καλως ηρθες ρε βικτωρα αντε γρηγορα κοντα μας... 8-)
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

PARASANDALOS έγραψε:Εικόνα
Αν αυτό δεν είναι οικογένεια τι στο πούτσ@ μου είναι?
Μιλάμε γιά μεγάλο δέσιμο πλέον αυτή η ομάδα και όπου υπαρχει αυτό το κλίμα δεν αργούν να έρθουν οι επιτυχίες...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καλή επάνοδο βίκτωρα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Να προλάβω την ΤΣΣΚΑ"

Η επιθυμία του Βίκτορ Βιτόλο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και τι είπε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και για την πρόκριση επί του Ολυμπιακου

Χαρούμενος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να επιστρέψει στα γήπεδο το συντομότερο δυνατό, δηλώνει ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδρονία". Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" για τη στήριξη.

"Γύρισα και είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν. Τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το γιατρό της ομάδας, τους απλούς φιλάθλους. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα πιστεύω ότι είμαι καλά. Θα κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις το Σάββατο (5/2) και πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά. Θέλω να προλάβω τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 17 και 22 Φεβρουαρίου. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να προλάβω", δήλωσε αρχικά.

Ο "Γολγοθάς" στην Ισπανία

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Ισπανία: "Είχα δηλώσει και πριν από 10 ημέρες στον Sport 103 fm από την Τενερίφη όπου βρισκόμουν, πως έζησα δύσκολες στιγμές, γιατί έμεινα επί 20 ημέρες στο νοσοκομείο της Τενερίφης και έκανα ενδοφλέβιες ενέσεις για να ξεπεράσω τη μόλυνση. Ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή και είμαι καλύτερα. Έκανα κινησιοθεραπεία και ασκήσεις αποκατάστασης, τις οποίες θα συνεχίσω. Θέλω να προσφέρω, γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά και στις τρεις διοργανώσεις".

Οι εξετάσεις και η αγωνία του

Όπως είπε και ο ίδιος, αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου. Βασικός στόχος των γιατρών του ΠΑΟΚ είναι, να διαπιστώσουν εάν έφυγε η μόλυνση από τον οργανισμό του. "Είμαι σε καλή κατάσταση, το γόνατό μου δεν είναι όπως θα ήθελα. Πρώτος στόχος από τις εξετάσεις είναι να μάθω αν έφυγε η μόλυνση από τον οργανισμό μου", εξήγησε ο ίδιος.

"Ευγνώμων στον Ράλλη"

Ο Ίβηρας φάνηκε να εκτιμά ιδιαίτερα την κίνηση του ΠΑΟΚ, να στείλει στην Ισπανία το γιατρό Γιάννη Ράλλη. "Είμαι ευγνώμων για την κίνηση που έκανε όλη η ομάδα, να στείλει το γιατρό της, Γιάννη Ράλλη, στην Ισπανία και να καθίσει εκεί για το διάστημα που χρειαζόταν. Ήταν ένα δείγμα του πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και πόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον της ομάδας για μένα. Ευχαριστώ το γιατρό για την πραγματική και ειλικρινή στήριξη και συμπαράστασή του", είπε σχετικά.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά"

Ο Βιτόλο δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος: "Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον κ. Χάβο για τη μεγάλη πρόκριση. Το πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει τον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά ήταν παθιασμένα και πανηγύρισα σαν μικρό παιδί αυτή τη νίκη".

Όσον αφορά την πορεία και τους στόχους του ΠΑΟΚ, ο Βιτόλο τόνισε: "Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει. Όσο για τους αγώνες Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα είμαστε αποφασισμένη για την πρόκριση στον τελικό. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα και να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που μετέχει και στις τρεις διοργανώσεις".

olapaok
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Την Δευτερα εφοσον περασει τις εξετασεις ,θα μαθουμε νεοτερα για την ακριβη του κατασταση...

Εξακολουθω να λεω οτι στις 26 του μηνος τον βλεπω αποστολη με την Καβαλα...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

geoavr έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:Εικόνα
Αν αυτό δεν είναι οικογένεια τι στο πούτσ@ μου είναι?
Μιλάμε γιά μεγάλο δέσιμο πλέον αυτή η ομάδα και όπου υπαρχει αυτό το κλίμα δεν αργούν να έρθουν οι επιτυχίες...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αυτό ακριβώς. Φωτογραφία και σχόλιο είναι όλα τα λεφτά.

Δείτε και το φροντιστή.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

άντε παιχταρά μου να σε δούμε ξανά να αλωνίζεις στο χορτάρι.
mpogiakos

Δημοσίευση από mpogiakos »

Simfwnw...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η κατασταση του παικτη ,δυστυχως δεν ειναι καλη..
Απο οσο μπορεσα να μιλησω, ο παικτης εχει υποστει ισχυρο σοκ απο τις 2 :shock: επεμβασεις που του εγιναν στην Ισπανια ( μια πλυση με ορο ,και ενας μετεπειτα καθαρισμος).
Αυτες οι καταστασεις δεν βοηθουν το γονατο εννοειται...
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησει με μπαλα γιατι δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε αν μπορει πρωτα να κανει χαλαρο τρεξιμο...

Η κατασταση του θελει μεγαλη προσοχη...
Δυστυχως οι "υπευθυνοι" του ιατρικου τιμ ,τον χειρουργησαν και τον αφησαν μετα απο 2 ημερες να φυγει για Ισπανια..Τοσο σχετικοι ειναι...
Απο εκει ξεκινησαν ΟΛΑ..
Οταν ο Ραλλης πηγε μετα εκει για να συμαζεψει τα ασυμαζευτα ,ηταν ηδη αργα ΓΙΑΤΙ η βλακεια που τους δερνει ειναι ατελειωτη..
Ο παικτης εφαγε 20 μερες σε νοσοκομειο εκει, ταλαιπωρηθηκε 3-4 ημερες απο υψηλο πυρετο και μετα του εδωσαν αντιβιωση, ενα σωρο ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...!!!!

Με αυτα που ακουσα εκτιμω πως θα επανελθει μετα απο 1 μηνα σιγουρα..
Το "παραπανω " δεν το λεω γιατι θελω να ειμαι αισιοδοξος...

Αμεση αλλαγη ιατρικου τιμ ..Ελεος ...Φτανει πια...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

το κυριότερο είναι ο παίκτης να σταθεί στα πόδια του, όσο χρόνο και να πάρει.

όλα τα αλλα είναι δευτερεύοντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”