16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
- ΑποστόληςΑ
Re: 16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Γιάννη έχεις παχύνει τώρα τελευταία...και το παπί στενάζει όταν το καβαλάς (τέρμα οι Μυτιληνιές συνταγές). Μαζί μ' εσένα παχαίνει και το μυαλό σου.
Με την καλή έννοια.
Με την καλή έννοια.
Μπράβο Λίνο προσπάθησες πάρα πολύ και έτρεξες πολύ σαν έφηβος.
Μακάρι όλοι να έτρεχαν σαν και σένα χθες.
Μακάρι όλοι να έτρεχαν σαν και σένα χθες.
- navigator11
συμφωνώ.βρήκες κ εσύ ρε ομορφιά μου πάντως αγώνα να είσαι από τους κορυφαίους ...
ο συγχρονισμός πρέπει να'ναι μία από τις αρετές σου,πάντως,α;
ο συγχρονισμός πρέπει να'ναι μία από τις αρετές σου,πάντως,α;

Για την αγωνιστική εικόνα: "Ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
ε τον χωρατατζη ρε...μετα την ατακα του χαβου ''ειχαμε πλανο'' ηρθε και το σικουελ...

ε τον χωρατατζη ρε...μετα την ατακα του χαβου ''ειχαμε πλανο'' ηρθε και το σικουελ...

- PAOK_NORTH_ARMY
Να ρε πούστη τέτοια σχόλια διαβάζω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ρε. Μάσα καμιά τριντέντ ρε Λίνο.
Μήπως άργησες κάνα μήνα να κάνεις την κίνηση στο πέναλτυ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 21 Μαρ 2011, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
απο χθες μεχρι σημερα παλι εχει κανει 7000 δηλώσεις παντου.
Κλισε το στοματακι σου επιτέλους βαρέθηκα να ακουω ο λινο δήλωσε και ο λινο δήλωσε την τρελα μου μεσα.
Κλισε το στοματακι σου επιτέλους βαρέθηκα να ακουω ο λινο δήλωσε και ο λινο δήλωσε την τρελα μου μεσα.
Τώρα εγώ φταίω να σε κάνω 43 χρόνια μπαν....;teod1980 έγραψε:Μήπως άργησες κάνα μήνα να κάνεις την κίνηση στο πέναλτυ;

Όντως, άρχισε λίγο λίγο να ξυπνάει. Έχει χρόνο 2 βδομάδες τώρα να βγάλει τις τσίμπλες απ' τα μάτια και να φάει πρωινό. Το θέλουμε καλό στο πλέιωχ.