Ζήσης Βρύζας
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
Ατυχες επειδη το εβαλε πρωτοσελιδσο η πρωσοποποιηση του γκεμπελισμου..?
Δεν νομιζω..
Δεν νομιζω..
- sunnyblack
Στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα
Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι
Και στον κόσμο ο καλύτερος λαόοοοοοοος
Και στο στήθος ο δικέφαλος αϊτός
Ζήσαρε καλή τύχη, τίποτε άλλο γιατί δεν προλαβαίνω έχω να πάω ομίλους και να πάρω ένα πρωτάθλημα μετά από 26 χρόνια. Φιλιά....
Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι
Και στον κόσμο ο καλύτερος λαόοοοοοοος
Και στο στήθος ο δικέφαλος αϊτός

Ζήσαρε καλή τύχη, τίποτε άλλο γιατί δεν προλαβαίνω έχω να πάω ομίλους και να πάρω ένα πρωτάθλημα μετά από 26 χρόνια. Φιλιά....
Ζήση, αγόρι μου στο καλό να πας. Πολλά "ευχάριστα" θα ήθελα να σου πω, αλλά τα 40 χρόνια μου με συμβουλεύουν να το βουλώσω,
1ον γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα για τα γιατί και τα πως, και
2ον γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου είσαι μια χρυσή εφεδρία.
Και επειδή είμαι κατά τι μεγαλύτερος, πρόσεχε τις παρέες σου εκεί που πας.....
1ον γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα για τα γιατί και τα πως, και
2ον γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου είσαι μια χρυσή εφεδρία.
Και επειδή είμαι κατά τι μεγαλύτερος, πρόσεχε τις παρέες σου εκεί που πας.....

-
Zorro4 έγραψε:ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ... (ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ)interad έγραψε:ποιος Ζήκος ρε...
ας γελάσω ΔΥΝΑΤΑ...
αυτός που μας "έκανε τη χάρη" να κλείσει την προετοιμασία στο τζαμπέ (κούτρα),
με αντάλλαγμα τα δικαιώματα για τα φιλικά,
τα οποία έγιναν στα κατσικο-χώραφα και με παραγωγή ερασιτεχνικού πορνό με κινητό;;;
άρα το νταλαβέρι με τον Ζήκοοοοο-καφέεεεε έχει ξεκινήσει ΜΗΝΕΣ τώρα
και ρωτάμε γιατί έχει ξενερώσει ο Ζήσης;;;;
υ.γ. μιλάμε για τον ίδιο Ζήκο που σαν ΜΟΝΙΜΟΣ σχολιαστής της Νόβα πέρυσι μου προκάλεσε καμιά 25 εμετούς σύνολο με τα σχόλιά του ΚΑΤΑ του ΠΑΟΚ;;;
Δε σόου μαστ γκοου ον ΛΑΙΜΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ?
ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. (ΔΕΝ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ).
επιτελουσ καποιοσ που λεει αληθεια μπραβο ρε φιλε εγω απλωσ θα συμπληρωσω για οσουσ ισωσ δεν το γνωριζουν πως ο ζηκοσ εκτος απο φιλος του ζαγορακι ειναι και κουμπαρος του....τον αρραβωνιασε....τα συμπερασματα δικα σας.αλλα απο την αλλη αν τον εμπιστευεται καλα κανει..
θελετε να πειτε τπτ ή απλα τα γραφετε ετσι???
ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΚ???ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣ...
ΥΓ μηπως ο ζησης δεν ηταν κολλητος του ζαγορακη οταν ανελαβε???ο σαντος???αντε φτανει πια κουρασατε...οποιον και να βαλει τα ιδια θα ακουσει δεν εχει καμια διαφορα...
ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΚ???ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣ...

ΥΓ μηπως ο ζησης δεν ηταν κολλητος του ζαγορακη οταν ανελαβε???ο σαντος???αντε φτανει πια κουρασατε...οποιον και να βαλει τα ιδια θα ακουσει δεν εχει καμια διαφορα...
Ζηση σε ευχαριστουμε για οτι εκανες....αλλα
πες τους λογους σταρατα που σε εκαναν να φυγεις.
Δεν γινεται να εκλεισε ο κυκλος οπως λες σε κατι που ειναι η ζωη σου ο Παοκ
Και εμενα θα με πειραζε αν ημουν στη θεση σου, τοτε που εφυγε ο Ζαγορ ανελαβες προεδρος,ξαναγυρισε χωρις να μας πει τους λογους και ξανα αντιπροεδρος εσυ,και σου βγηκε τωρα αυτο.(Αν ειναι αυτο ο λογος.)
Τους πραγματικους λογους πες μας και ο λαος του Παοκ θα κρινει.
Το μονο που μπορω να σου χρεωσω ειναι οτι μπορουσες να κανεις αυτη τη κινηση μετα απο τα παιχνιδια με τους τουρκους.
πες τους λογους σταρατα που σε εκαναν να φυγεις.
Δεν γινεται να εκλεισε ο κυκλος οπως λες σε κατι που ειναι η ζωη σου ο Παοκ
Και εμενα θα με πειραζε αν ημουν στη θεση σου, τοτε που εφυγε ο Ζαγορ ανελαβες προεδρος,ξαναγυρισε χωρις να μας πει τους λογους και ξανα αντιπροεδρος εσυ,και σου βγηκε τωρα αυτο.(Αν ειναι αυτο ο λογος.)
Τους πραγματικους λογους πες μας και ο λαος του Παοκ θα κρινει.
Το μονο που μπορω να σου χρεωσω ειναι οτι μπορουσες να κανεις αυτη τη κινηση μετα απο τα παιχνιδια με τους τουρκους.

Ο ζησης σιγουρα εκανε λαθη τελευταια , ουτε ακουσαμε για ταξιδια να παρακολουθουμε παικτες κλπ...αλλα ητανππολυ χρησιμος....Νομιζω η διοικηση εχει μεινει πολυ στασιμη και πιασαμε διοικητικο ταβανι πιο γρηγορα απο το αγωνιστικο και δεν το περιμενα αυτο...δεν υπαρχουν καινουργιες ιδεςες , κπς κινησεις δειχνουν ασεβεια οπως ειπα κια για το φιλικο με τους παρτιζανους (με 1 εκδοτηριο για τοσο κοσμο που εχασα 30λεπτα αγωνα)........και αλλα..Πρεπει να υπαρχξει ανανεωση προσωπων-ιδεων....αλλα τα σημαδια ειναι ασχημα για το μελλον.......και επιτελους ποτε θ βγει να μιλησει ο ζαγορ????????????????????????????????????
κατα τα αλλα συνεχιζουμε............με ερωτηματικο.
Καλή σου τυχη.
Εμεις να ξερεις δεν ξεχνουμε,
αυτα που προσφερες και αυτα που θα μπορουσες
να προσφερεις.
Εμεις να ξερεις δεν ξεχνουμε,
αυτα που προσφερες και αυτα που θα μπορουσες
να προσφερεις.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ...Sera4 έγραψε:θελετε να πειτε τπτ ή απλα τα γραφετε ετσι???
ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΚ???ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣ...![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΠΑΔΙΣΜΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ.
Αν ειναι οντως ετσι οπως λες αδερφε μου ο Σαντος τι ρολο επαιξε σε αυτο?Sera4 έγραψε:μπορουσε αδερφε αλλα πιεζε η εθνικη βλεπεις...
Δεν θελω να πιστεψω οτι πιεζε και αυτος.
οπαδισμο θα πρεπει να εχουμε για την ομαδα μας μονο για αυτα τα 4 γραμματα και τον δικεφαλο αετο...σε διοικηση και ποδοσφαιριστες δε χωρανε ουτε οπαδισμος ουτε προσωπολατρειες...