Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- trel@menos
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
και σε μας σφιξαν οι κωλοι. ο επομενος μηνας ειναι μηνας φωτια. σαν τον φεβρουαριο του ΠΑΟΚ ενα πραγμα.
προσωπικα πιστευω ευκολα η δυσκολα θα τα βγαλω αυτα που εχω προγραμματισει για το πασχα απλα θα χει πολυ ζορι.
προσωπικα πιστευω ευκολα η δυσκολα θα τα βγαλω αυτα που εχω προγραμματισει για το πασχα απλα θα χει πολυ ζορι.
Κοίτα...
50 μέρες για 250 σελίδες ύλη συνολικά (όλων των μαθημάτων) φυσικά και βγαίνει.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επανάληψη..
Απλά αυτό που "καίει" είναι οι λεπτομέρειες και αυτές απαιτούν πολύ προσεκτικό, ποιοτικό και διαρκές διάβασμα..!
50 μέρες για 250 σελίδες ύλη συνολικά (όλων των μαθημάτων) φυσικά και βγαίνει.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επανάληψη..
Απλά αυτό που "καίει" είναι οι λεπτομέρειες και αυτές απαιτούν πολύ προσεκτικό, ποιοτικό και διαρκές διάβασμα..!
- trel@menos
ε ναι. εξαλλου απο τις λεπτομερειες θα ξεχωρισει ο πολυ καλος απο τον καλο. παντως εμενα αυτο που με εχει αγχωσει καπως ειναι το $%#^αοδε. μην πεσει κανα κουφο ερωτημα κι ετσι.
δεν λεει να χασεις τζαμπα μορια απ αυτο το μαθημα.
δεν λεει να χασεις τζαμπα μορια απ αυτο το μαθημα.
Από ΑΟΔΕ δεν ξέρω καλά την Οργάνωση από το 2ο κεφ. και την επικοινωνία από το 3ο κεφ. Κατά τ' άλλα το χω..
Ε πάσχα έρχεται θα τα βγάλω κι αυτά...
Και εγω δεν την παλευω αλλοοοοο......
Ελπιζω πως το πασχα θα με φτασει κυριως για αοδε,βιολογια και αεππ....Τα αλλα τωρα αν και κανουμε επαναληψεις φοβαμαι να τα αναφερω
Αντε 43 ημερες 4ωρες 27 λεπτα ακριβως...!
Ελπιζω πως το πασχα θα με φτασει κυριως για αοδε,βιολογια και αεππ....Τα αλλα τωρα αν και κανουμε επαναληψεις φοβαμαι να τα αναφερω
Αντε 43 ημερες 4ωρες 27 λεπτα ακριβως...!
-
arrwstos
Μάγκες σφίξαν οι Κ@λοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ξεχνάμε την ζωή του έξω κόσμου αυτές τις τελευταίες μέρες. Όσοι δίνουν πανελλήνιες δεν λογίζονται από δω και πέρα ως άνθρωποι, αλλά ως υποψήφιοι. 4 ώρες ύπνος φτάνει και περισσεύει για όσο έμεινε. Δώστε τα όλα στο τέλος. Άλλωστε παραμονές εξετάσεων: "μαθητής καλός, μόνο νεκρός." Δικαιούμαστε μόνο μια μέρα χαλάρωση (στο νοσοκομείο από υπερκόπωση). Κατά τα άλλα όλα καλά θα πάνε ,μη μασάτε. 
ΑΟΔΕ δεν έχω μάθει καλά το 3ο κεφάλαιο...
Το πρώτο ξέρω και το κάθε κόμμα..
Το 2ο το ξέρω αρκετά καλά αλλα θέλω να το δουλέψω..
ΑΕΠΠ, δεν έχω μάθει την θεωρία
Θα κάτσω το πάσχα να την βγάλω..
Απο ασκήσεις δεν έχω θέμα.. είναι το δυνατό μου σημείο..
ΒΙΟΛΟΓΙΑ....Στον ΟΕΦΕ που γράψαμε την Κυριακή, αν και δεν είχα προλάβει να διαβάσω το ΑΙDS και τις πρώτες σελίδες απο το 2ο κεφάλαιο, τα υπόλοιπα έβγαιναν νεράκι...Αλλα έπεσαν και αυτά που δεν διάβασα...Δεν την φοβάμαι...
ΦΥΣΙΚΗ...Δεν είναι το δυνατό μου σημείο η φυσική...Δεν το έχω και πολύ..
ΜΚ.....Πιστεύω τα πάω αρκετά καλά..Αλλα και πάλι δεν ξέρεις τι θα πέσει...
Απ' οτι υπολογίζω θα γράψω γύρω στα 16χιλιάρικα....
Αν και χρειάζομαι 10 για την ΑΕΝ Εμποροπλοιάρχων του Ασπροπύργου..
Το πρώτο ξέρω και το κάθε κόμμα..
Το 2ο το ξέρω αρκετά καλά αλλα θέλω να το δουλέψω..
ΑΕΠΠ, δεν έχω μάθει την θεωρία
Θα κάτσω το πάσχα να την βγάλω..
Απο ασκήσεις δεν έχω θέμα.. είναι το δυνατό μου σημείο..
ΒΙΟΛΟΓΙΑ....Στον ΟΕΦΕ που γράψαμε την Κυριακή, αν και δεν είχα προλάβει να διαβάσω το ΑΙDS και τις πρώτες σελίδες απο το 2ο κεφάλαιο, τα υπόλοιπα έβγαιναν νεράκι...Αλλα έπεσαν και αυτά που δεν διάβασα...Δεν την φοβάμαι...
ΦΥΣΙΚΗ...Δεν είναι το δυνατό μου σημείο η φυσική...Δεν το έχω και πολύ..
ΜΚ.....Πιστεύω τα πάω αρκετά καλά..Αλλα και πάλι δεν ξέρεις τι θα πέσει...
Απ' οτι υπολογίζω θα γράψω γύρω στα 16χιλιάρικα....
Αν και χρειάζομαι 10 για την ΑΕΝ Εμποροπλοιάρχων του Ασπροπύργου..
Οπα κι αλλος για αεν...Και ενας φιλος μου θελει...
Παντως κι εγω με 15000-16000 ειμαι ευχαριστιμενος γιατι μαλλον περναω στην 1η μου επιλογη στην Σαλονικα και στο πρωτο κομματι του ονειρου μου.!(Γεωλογια)
Παντως κι εγω με 15000-16000 ειμαι ευχαριστιμενος γιατι μαλλον περναω στην 1η μου επιλογη στην Σαλονικα και στο πρωτο κομματι του ονειρου μου.!(Γεωλογια)
Αυτό ακριβώς το ποστ δείχνει όλη την κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος...arrwstos έγραψε:Μάγκες σφίξαν οι Κ@λοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ξεχνάμε την ζωή του έξω κόσμου αυτές τις τελευταίες μέρες. Όσοι δίνουν πανελλήνιες δεν λογίζονται από δω και πέρα ως άνθρωποι, αλλά ως υποψήφιοι. 4 ώρες ύπνος φτάνει και περισσεύει για όσο έμεινε. Δώστε τα όλα στο τέλος. Άλλωστε παραμονές εξετάσεων: "μαθητής καλός, μόνο νεκρός." Δικαιούμαστε μόνο μια μέρα χαλάρωση (στο νοσοκομείο από υπερκόπωση). Κατά τα άλλα όλα καλά θα πάνε ,μη μασάτε.
ΥΓ Αδερφέ δεν είναι μομφή,απλά το ποστ σου δείχνει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ που είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις..
Οι πανελληνιες ειναι απο χειροτερους τροπους εισαγωγης στην τριτοβαθμια εκπαιδευση...και γενικα το εκπαιδευτικο συστημα...ειναι αδικες,καθως ολα τα παιδια δεν μπορουν να εχουν τη δυνατοτητα να συναγωνιζονται επι ισοις οροις κυριως λογω των οικονομικων καταστασεων αλλα και αλλων...Επισης,ειναι τουλαχιστον απανθρωπο να μην δινεις στα παιδια μια ευκαιρια να ερθουν σ' επαφη με το αντικειμενο που θελουν να σπουδασουν και να εξεταζονται σε τελειως αντιθετα μαθηματα...
Χτες,ηρθα σ 'επαφη με ιταλους μαθητες και μαθητριες
που ειναι στην ηλικια μας και αυτο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν παιρνουν απουσιες στα σχολεια τους καθως δεν υπαρχει κανενας λογος να λειψεις αν δεν εισαι αρρωστος γιατι πολυ απλα ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ...Δυστυχως το δικος μας εχει αποτυχει παταγωδως...
Καλη δυναμη σ' ολους μας παιδια!
Χτες,ηρθα σ 'επαφη με ιταλους μαθητες και μαθητριες
Καλη δυναμη σ' ολους μας παιδια!
Δυστυχώς εγώ χρειάζομαι αρκετά παραπάνω από εσάς για να πετύχω τον 1ο στόχο μου, να γίνω δλδ συμφοιτητής του Lord... Από την άλλη δεν είμαι και σίγουρος αν όντως το θέλω.. Μεγάλο το δίλημμα...
Από πάντα είχα τρελό κόλλημα με τους υπολογιστές. Από 2α γυμνασίου είχα βγάλει την ύλη του ΑΕΠΠ της τρίτης λυκείου. 3η γυμνασίου είχα ξεσκιστεί να διαβάζω την html, μετά ασχολήθηκα λίγο με την basic και λίγο με την java καθαρά από hobby και τρέλα.
Με στόχο εκείνα τα χρόνια να σπουδάσω πληροφορική. Η επιθυμία μου ακόμα δεν έχει αλλάξει και πραγματικά θέλω να μείνω σε αυτόν τον κλάδο ή έστω κοντά του.
Και τότε ήμουν στο δίλημμα του "Πληροφική ΑΠΘ" ή "Πληροφορική στο Μακεδονία". Μάλιστα άτομα μέσα από αυτό το φόρουμ, που δυστυχώς κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν, μου έδωσαν πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. Η σύνοψη όσων είπαν είναι ότι "όταν μπαίνεις στο πανεπιστήμιο γουστάρεις τον χαβαλέ του ΑΠΘ, όταν το τελειώνεις γουστάρεις την σοβαρότητα του Μακεδονία".
Οπότε, έχοντας και μια ιδιαίτερη αγάπη στα νούμερα και στα οικονομικά, το Μακεδονία φάνταζε ιδανική επιλογή για μένα.
Μετά από αρκετές όμως συζητήσεις, μου φάνηκε ωραία και η ιδέα του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Φαίνεται να έχει μεγαλύτερο εύρος ως προς το περιεχόμενο, να μένει κοντά σε αυτό που μου αρέσει και παράλληλα να προσφέρει και εναλλακτικές αν αργότερα αλλάξω γνώμη ως προς το τι μου αρέσει. Σίγουρα αυτό που μου αρέσει είναι να δημιουργώ και ήδη κάποιοι με κατηγορούν ως τελειομανή ή αλλιώς.. "Μονγκ" από τη σειρά που δείχνει στο Star.
Οπότε άρχισα να κλείνω προς τα εκεί.
Δυστυχώς, πέρα από όλα τα άλλα επηρεάστηκα και από τις βάσεις: 17.000 τότε η πληροφορική, 19.000 το ΗΜΜΥ. Οπότε μέσα μου υπέθεσα ότι θα είναι και καλύτερη σχολή, κάτι που μπορεί εν τέλη να μην ισχύει. Όπως και να έχει πάντα βάζεις στόχο το καλύτερο και το δυσκολότερο και ελπίζεις να κάτσει εκεί η μπίλια.
Τώρα τελευταία άκουσα και μία ακόμα εναλλακτική. Να περάσω Μαθηματικό και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, να κάνω μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό. Είναι ένας συνδιασμός αρκετά περιζήτητος καθώς τα περισσότερα προγραμματιστικά προβλήματα έχουν να κάνουν με.. μαθηματικά. Με αποθαρρύνουν τα πολλά χρόνια σπουδών, η πίεση για την κατάλληλη βαθμολογία ώστε να μπεις στο μεταπτυχιακό, η οικονομική κατάσταση γιατί δύσκολα θα μπορέσω να φύγω έξω για κάτι τέτοιο και φυσικά το ότι το μαθηματικό είναι από τις πιο δύσκολες σχολές στο να τις τελειώσεις.
Ακόμα αμφιταλαντεύομαι. Μακάρι να βγάλω 19000 μόρια και να είμαι σε θέση να επιλέξω ότι γουστάρω τον Ιούνη. Αν δεν είμαι βέβαια δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αυτό που θέλω θα μπορώ και πάλι να το πετύχω. Απλά από ένα μονοπάτι ελαφρώς κατώτερων προδιαγραφών.
Αυτά τα ολίγα..! Πάω για διάβασμα...
Από πάντα είχα τρελό κόλλημα με τους υπολογιστές. Από 2α γυμνασίου είχα βγάλει την ύλη του ΑΕΠΠ της τρίτης λυκείου. 3η γυμνασίου είχα ξεσκιστεί να διαβάζω την html, μετά ασχολήθηκα λίγο με την basic και λίγο με την java καθαρά από hobby και τρέλα.
Με στόχο εκείνα τα χρόνια να σπουδάσω πληροφορική. Η επιθυμία μου ακόμα δεν έχει αλλάξει και πραγματικά θέλω να μείνω σε αυτόν τον κλάδο ή έστω κοντά του.
Και τότε ήμουν στο δίλημμα του "Πληροφική ΑΠΘ" ή "Πληροφορική στο Μακεδονία". Μάλιστα άτομα μέσα από αυτό το φόρουμ, που δυστυχώς κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν, μου έδωσαν πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. Η σύνοψη όσων είπαν είναι ότι "όταν μπαίνεις στο πανεπιστήμιο γουστάρεις τον χαβαλέ του ΑΠΘ, όταν το τελειώνεις γουστάρεις την σοβαρότητα του Μακεδονία".
Οπότε, έχοντας και μια ιδιαίτερη αγάπη στα νούμερα και στα οικονομικά, το Μακεδονία φάνταζε ιδανική επιλογή για μένα.
Μετά από αρκετές όμως συζητήσεις, μου φάνηκε ωραία και η ιδέα του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Φαίνεται να έχει μεγαλύτερο εύρος ως προς το περιεχόμενο, να μένει κοντά σε αυτό που μου αρέσει και παράλληλα να προσφέρει και εναλλακτικές αν αργότερα αλλάξω γνώμη ως προς το τι μου αρέσει. Σίγουρα αυτό που μου αρέσει είναι να δημιουργώ και ήδη κάποιοι με κατηγορούν ως τελειομανή ή αλλιώς.. "Μονγκ" από τη σειρά που δείχνει στο Star.
Οπότε άρχισα να κλείνω προς τα εκεί.
Δυστυχώς, πέρα από όλα τα άλλα επηρεάστηκα και από τις βάσεις: 17.000 τότε η πληροφορική, 19.000 το ΗΜΜΥ. Οπότε μέσα μου υπέθεσα ότι θα είναι και καλύτερη σχολή, κάτι που μπορεί εν τέλη να μην ισχύει. Όπως και να έχει πάντα βάζεις στόχο το καλύτερο και το δυσκολότερο και ελπίζεις να κάτσει εκεί η μπίλια.
Τώρα τελευταία άκουσα και μία ακόμα εναλλακτική. Να περάσω Μαθηματικό και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, να κάνω μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό. Είναι ένας συνδιασμός αρκετά περιζήτητος καθώς τα περισσότερα προγραμματιστικά προβλήματα έχουν να κάνουν με.. μαθηματικά. Με αποθαρρύνουν τα πολλά χρόνια σπουδών, η πίεση για την κατάλληλη βαθμολογία ώστε να μπεις στο μεταπτυχιακό, η οικονομική κατάσταση γιατί δύσκολα θα μπορέσω να φύγω έξω για κάτι τέτοιο και φυσικά το ότι το μαθηματικό είναι από τις πιο δύσκολες σχολές στο να τις τελειώσεις.
Ακόμα αμφιταλαντεύομαι. Μακάρι να βγάλω 19000 μόρια και να είμαι σε θέση να επιλέξω ότι γουστάρω τον Ιούνη. Αν δεν είμαι βέβαια δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αυτό που θέλω θα μπορώ και πάλι να το πετύχω. Απλά από ένα μονοπάτι ελαφρώς κατώτερων προδιαγραφών.
Αυτά τα ολίγα..! Πάω για διάβασμα...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Σαν πτυχιούχος μαθηματικός σε σχετικά μικρή ηλικία ,δεν σου συστήνω το Μαθηματικό Τμήμα αν δεν έχεις τρομερή έφεση στο θέμα ή αν δεν είσαι διατεθειμένος να λιώσεις στο διάβασμα, πολύ περισσότερο από ότι κάνεις τώρα.gika έγραψε: Τώρα τελευταία άκουσα και μία ακόμα εναλλακτική. Να περάσω Μαθηματικό και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, να κάνω μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό. Είναι ένας συνδιασμός αρκετά περιζήτητος καθώς τα περισσότερα προγραμματιστικά προβλήματα έχουν να κάνουν με.. μαθηματικά. Με αποθαρρύνουν τα πολλά χρόνια σπουδών, η πίεση για την κατάλληλη βαθμολογία ώστε να μπεις στο μεταπτυχιακό, η οικονομική κατάσταση γιατί δύσκολα θα μπορέσω να φύγω έξω για κάτι τέτοιο και φυσικά το ότι το μαθηματικό είναι από τις πιο δύσκολες σχολές στο να τις τελειώσεις.
Στο τμήμα που τελείωσα εγώ, το Μαθηματικό Ηρακλείου ,ο Μ.Ο. απόκτησης πτυχίου είναι τα 7,6 χρόνια ,την στιγμή που το Τμήμα Ιατρικής, της ίδιας πόλης, έχει Μ.Ο. 7,2 ..
Οπότε, είσαι μαθηματική ιδιοφυΐα; Έφυγες γαμιώντας . Δεν τα χεις και πολύ τα Μαθηματικά ; Θα σε πάει γαμιώντας.
ΥΓ. Για το μεταπτυχιακό πάνω στον προγραμματισμό δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου. Εγώ έκανα πάνω στην Στατιστική, ότι κάνουν δηλαδή οι 6 στους 10.
Πάντως στην σχολή ,είχαμε 1 μάθημα όλο κι όλο, C++ ,και τα επιλογής από CSD Ηρακλείου δεν τα αγγίζαμε ούτε για πλάκα.Παίρναμε Παιδαγωγικά από Ρέθυμνο για να "ανοίγει" και το μάτι μας...
- PAOK_NORTH_ARMY
[quote="Emprostisghsoitrelamenoi"
Πάντως στην σχολή ,είχαμε 1 μάθημα όλο κι όλο, C++ ,και τα επιλογής από CSD Ηρακλείου δεν τα αγγίζαμε ούτε για πλάκα.Παίρναμε Παιδαγωγικά από Ρέθυμνο για να "ανοίγει" και το μάτι μας...
[/quote]
Χαχαχα ωραίος. Αποφάσεις ζωής μιλάμε
Χαχαχα ωραίος. Αποφάσεις ζωής μιλάμε