Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Mīngus »

VfB v2 έγραψε:
Miles έγραψε:Δεν τα ξέρεις καλά, ο Μαροκινός επιστρέφει για να αξιοποιηθεί από τον νέο προπονητή.

Με Ριέρα είμαι σίγουρος οτι θα πετάει φωτιές και θα είναι πάλι αεράτος οπως στην Γάνδη. Ισως θα έπρεπε να αξιολογηθούν εκ νέου και οι Κολει, Μπακαγιόκο.

Θα παίξει και στη σωστή του θέση ο καημένος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:...
Μονο μπαρουφες δεν ειναι αυτα που σκεφτεσαι καλε μου φιλε..
Και σιγουρα δεν εισαι ο μονος..

Ολλανδέ καλησπέρα.
Μακάρι όμως να είναι μπαρούφες.
Γιατί αν όλα συντείνουν στο ότι ο Ρασβάν έγινε προσπάθεια να απομακρυνθεί με λάθος τρόπο τα πράγματα δεν προμηνύονται ευχάριστα.
aivas19 έγραψε:...
Στα 100 χρονια της ομαδος δηλαδη η διοικηση πιστευει οτι θα ηταν καλο να παμε με τον (πρωην γαβρο!) Ριερα απο την Τσελιε και οχι τον πολυνικη προπονητη μας. Οκ, αν το πιστευει αυτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΡΙΕΡΑ ΗΔΗ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

Γεια σου φιλαράκι aivas.
Πως να είναι εδώ ο Ριέρα;
Το έγραφα και χθες και το ίδιο είπε και ο Βρύζας.
Αν έχει συμβεί τέτοιο σκηνικό, περίμεναν πως ο προπονητής θα πει 'παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω;'
Αν υπάρχει τέτοια ένταση (που είτε προκλήθηκε τυχαία πάνω στην κουβέντα είτε προδιαγράφηκε όπως ερμήνευσα τα όσα γράφτηκαν εδώ μέσα) είναι δυνατόν ο προπονητής να μη ζητήσει όλη την αποζημίωση;
Πως να φέρεις λοιπόν τον Ριέρα; Εύκολα δίνεις 4 εκατομμύρια κασέρι, εύκολα υπογράφεις ρήτρες μη συνεργασίας με τον ανταγωνισμό και εύκολα μετά ανακοινώνεις τον προπονητή της Τσέλιε;
Νιώθω πως η διοίκηση διάλεξε ένα μονοπάτι που την οδήγησε σε αδιέξοδο.
Όσο περνάνε οι ώρες έχω την αίσθηση πως η διοίκηση εδώ και καιρό δεν ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ρασβάν.
Η χρονιά όμως έκλεισε καλά αποτελέσματα, δεν προέκυψε διαφωνία στο πλάνο και κάπως έτσι φτάσαμε στο αδιέξοδο.
Δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση πλέον το να μείνει ο Ρασβάν γιατί πολύ απλά δεν είναι εύκολο να φύγει..

Δηλαδή τώρα σοβαρά...έχεις τον Ιβάν για άνθρωπο που θα έφτιαχνε προδιαγεγραμμένη ένταση με τον λουτσέσκου?.
Τελικά αυτός ο Σαββίδης μεγάλη γάγγραινα.
Τσιφουτης
Χαζός που τον βάζουν λόγια κάτι παιδάκια και τον χειραγωγούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 22 Μάιος 2025, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οι γιοι; Θα μπορουσαν;
Και πως αντιδραει ενας επιχειρηματιας οταν μπαινει και ο παραγοντας πατερας και το προσωπικο;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε δύο ανθρώπους που δυσκολεύονται τρομερά να δεχθούν τα λάθη τους.
Ο ένας νομίζει ότι έφτιαξε το καλύτερο ρόστερ ever, ο άλλος ότι για όλα φταίει το ρόστερ.
Ο ένας κατηγορεί τον προπονητή που κατέβηκε απ' το πούλμαν, ο άλλος κατηγορεί τον ιδιοκτήτη που τον έστειλε τζαμπασοφιά χωρίς security.
Δύο ξεροκέφαλοι που φταίνει και προσπαθούν τώρα να βάλουν στη ζυγαριά τις ευθύνες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιατί, νομίζει ότι όταν ο Ιβάν ανανέωνε με τριετές τον λουτσέσκου...τον ήθελαν αυτοί που σήμερα δεν τον θέλουν?
Ο Ιβάν αν όντως ήθελε να χωρίσουν οι δρόμοι τους εξ αρχής θα το έκανε με σεβασμό και όμορφα.
Προφανώς και κάτι πολύ άσχημα παίχτηκε την Πέμπτη και δεν έχουν βρει ακόμα λύση
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εντάξει ρε σύ ρενε μην πέφτεις και από τα σύννεφα :) γνωστά είναι αυτά με τα «στρατόπεδα» μέσα στην ομάδα. Εχουμε δει και τις πράξεις και τα αποτελέσματα. Προφανώς ο ιβαν έχει ανθρώπους στην ομάδα που εμπιστεύεται.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Στα σοβαρά υπάρχει πιθανότητα να συζητούν για Ριέρα στη θέση του Ραζβάν? Του Ραζβάν? Ποιά σοβαρή ομάδα αντιμετώπισε ο κόουτς :mrgreen: Ριέρα στην προπονητική του παρουσία? Την Κόπερ, την Πριμόριε, την Μούρα, την Μπράβο και παρόμοια μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου? :mrgreen: Και τον συζητάμε για αντικαταστάτη του Λουτσέσκου??? Τι άλλο θα ζήσουμε Θεέ μου? Ή θεωρείται και αυτός φέρελπις σαν τον θυρωρό από την Μπράγκα με το αστραποβόλο βλέμμα, που αμφιβάλω πολύ αν κατάλαβε ποτέ σε ποιόν σύλλογο ήρθε και τι αυτός ο σύλλογος αντιπροσώπευε!
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ρε παιδιά λύστε μου μία απορία αν σας είναι εύκολο. Όταν λέμε "ζορίζονται να παραδεχτούν τα λάθη τους" θεωρείτε ότι μιλάμε για σοβαρή οργάνωση και σωματείο με προοπτική; Θέλω να πω, δεν είναι λίγο (έως πολύ) αστείο σε εταιρεία εκατομμυρίων να μιλάμε για εγωισμούς σε τέτοια ζητήματα; ΑΝ συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τότε δεν είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο το πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί αυτό το σωματείο; Και κατ' επέκταση αυτός που το τρέχει; Άρα πώς γίνεται να έχει απαιτήσεις σε τέτοια θέματα από άτομα που αποδεδειγμένα έχουν δείξει το added value τους στην ομάδα/εταιρία;;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τι σου κάνει εντύπωση; Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες κινούνται γύρω από τα κέφια των ιδιοκτητών τους. Δεν είναι και εταιρίες στον SP500.
Συγκεντρωτικά μοντέλα διοίκησης με ξεκάθαρη τη σφραγίδα του μεγαλομετόχου.
Στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια διαβάζουμε για πράσινα φώτα, από τα σύννεφα πέφτεις;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Mīngus έγραψε:Τι σου κάνει εντύπωση; Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες κινούνται γύρω από τα κέφια των ιδιοκτητών τους. Δεν είναι και εταιρίες στον SP500.
Στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια διαβάζουμε για πράσινα φώτα, από τα σύννεφα πέφτεις;

Καθόλου. Για μένα είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει. Αναρωτιέμαι αν ζορίζονται οι υπόλοιποι εδώ μέσα να το αποδεχτούν απλά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Πάντως αν φέρουν Ριερα να αντικαταστήσει τον πλέον πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι για πολύ κράξιμο και δεν πρέπει αυτό να μείνει έτσι. Αντε να έρθει και αυτός να μας πει για την ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη όπως ο ζωγράφος…
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Montrealiotis έγραψε:Πάντως αν φέρουν Ριερα να αντικαταστήσει τον πλέον πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι για πολύ κράξιμο και δεν πρέπει αυτό να μείνει έτσι. Αντε να έρθει και αυτός να μας πει για την ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη όπως ο ζωγράφος…

Δε θα μείνει έτσι σε καμία περίπτωση. Θα φανεί στα διαρκείας, πίστεψέ με.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

vasgias έγραψε:
Mīngus έγραψε:Τι σου κάνει εντύπωση; Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες κινούνται γύρω από τα κέφια των ιδιοκτητών τους. Δεν είναι και εταιρίες στον SP500.

Καθόλου. Για μένα είναι ξεκάθαρο ποιος φταίει. Αναρωτιέμαι αν ζορίζονται οι υπόλοιποι εδώ μέσα να το αποδεχτούν απλά.

Ολοι γνωρίζουν, απλά υπάρχει ο φόβος των πέτρινων χρόνων και γιαυτό διαβάζεις ενα σωρό ασυναρτησίες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

vasgias έγραψε:Ρε παιδιά λύστε μου μία απορία αν σας είναι εύκολο. Όταν λέμε "ζορίζονται να παραδεχτούν τα λάθη τους" θεωρείτε ότι μιλάμε για σοβαρή οργάνωση και σωματείο με προοπτική; Θέλω να πω, δεν είναι λίγο (έως πολύ) αστείο σε εταιρεία εκατομμυρίων να μιλάμε για εγωισμούς σε τέτοια ζητήματα; ΑΝ συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τότε δεν είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο το πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί αυτό το σωματείο; Και κατ' επέκταση αυτός που το τρέχει; Άρα πώς γίνεται να έχει απαιτήσεις σε τέτοια θέματα από άτομα που αποδεδειγμένα έχουν δείξει το added value τους στην ομάδα/εταιρία;;

Εχοντας καποια ενσημα στην κορπορατιλα θα πω οτι δεν ειναι αστειο αλλα καθημερινο φαινομενο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

aivas19 έγραψε:
vasgias έγραψε:Ρε παιδιά λύστε μου μία απορία αν σας είναι εύκολο. Όταν λέμε "ζορίζονται να παραδεχτούν τα λάθη τους" θεωρείτε ότι μιλάμε για σοβαρή οργάνωση και σωματείο με προοπτική; Θέλω να πω, δεν είναι λίγο (έως πολύ) αστείο σε εταιρεία εκατομμυρίων να μιλάμε για εγωισμούς σε τέτοια ζητήματα; ΑΝ συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τότε δεν είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο το πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί αυτό το σωματείο; Και κατ' επέκταση αυτός που το τρέχει; Άρα πώς γίνεται να έχει απαιτήσεις σε τέτοια θέματα από άτομα που αποδεδειγμένα έχουν δείξει το added value τους στην ομάδα/εταιρία;;

Εχοντας καποια ενσημα στην κορπορατιλα θα πω οτι δεν ειναι αστειο αλλα καθημερινο φαινομενο [FACE WITH TEARS OF JOY]

Και εγώ με αυτά τα (όποια) ένσημα τα γράφω αυτά τραστ μι. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”