marsantos έγραψε:Amsterdamer_87 έγραψε:...
Μονο μπαρουφες δεν ειναι αυτα που σκεφτεσαι καλε μου φιλε..
Και σιγουρα δεν εισαι ο μονος..
Ολλανδέ καλησπέρα.
Μακάρι όμως να είναι μπαρούφες.
Γιατί αν όλα συντείνουν στο ότι ο Ρασβάν έγινε προσπάθεια να απομακρυνθεί με λάθος τρόπο τα πράγματα δεν προμηνύονται ευχάριστα.
aivas19 έγραψε:...
Στα 100 χρονια της ομαδος δηλαδη η διοικηση πιστευει οτι θα ηταν καλο να παμε με τον (πρωην γαβρο!) Ριερα απο την Τσελιε και οχι τον πολυνικη προπονητη μας. Οκ, αν το πιστευει αυτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΡΙΕΡΑ ΗΔΗ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
Γεια σου φιλαράκι aivas.
Πως να είναι εδώ ο Ριέρα;
Το έγραφα και χθες και το ίδιο είπε και ο Βρύζας.
Αν έχει συμβεί τέτοιο σκηνικό, περίμεναν πως ο προπονητής θα πει 'παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω;'
Αν υπάρχει τέτοια ένταση (που είτε προκλήθηκε τυχαία πάνω στην κουβέντα είτε προδιαγράφηκε όπως ερμήνευσα τα όσα γράφτηκαν εδώ μέσα) είναι δυνατόν ο προπονητής να μη ζητήσει όλη την αποζημίωση;
Πως να φέρεις λοιπόν τον Ριέρα; Εύκολα δίνεις 4 εκατομμύρια κασέρι, εύκολα υπογράφεις ρήτρες μη συνεργασίας με τον ανταγωνισμό και εύκολα μετά ανακοινώνεις τον προπονητή της Τσέλιε;
Νιώθω πως η διοίκηση διάλεξε ένα μονοπάτι που την οδήγησε σε αδιέξοδο.
Όσο περνάνε οι ώρες έχω την αίσθηση πως η διοίκηση εδώ και καιρό δεν ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ρασβάν.
Η χρονιά όμως έκλεισε καλά αποτελέσματα, δεν προέκυψε διαφωνία στο πλάνο και κάπως έτσι φτάσαμε στο αδιέξοδο.
Δε θα μου κάνει καθόλου εντύπωση πλέον το να μείνει ο Ρασβάν γιατί πολύ απλά δεν είναι εύκολο να φύγει..