Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εγώ ποντάρω ότι δεν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα ο παίκτης και θα πάει δανεικός ακόμα και στον ίδιο τον Πανσερραϊκό
Βλεποντας τον καποια ματς και σε συζητησεις με φιλους Πανσερραικους μου ελεγαν ολοι καλος αλλα οχι για επιπεδο ΠΑΟΚ...αυτην την εντυπωση εχω κι εγω..Daskalos_4 έγραψε:Ειμαι σε πληρη αρνηση. Οχι μάγκες, αρνουμαι πραγματικα να δεχτω οτι παιζει αυτο σαν ενδεχομενο. Ακομα και αν εν τελει αποδειχτει Κοταρσκι επι 2 στο χορταρι.psykoman έγραψε:Μαλλον δεν καταλαβατε ακομη οτι ο Λουκα ηρθε για βασικος και πρωτος στην ιεραρχια
Το 1 μυριο αγορα και τα 600 τον χρονο μου δειχνουν οτι ερχεται για πρωτος...αν δεν ισχυουν τα νουμερα το αποσυρω..
Το γαματο ειναι οτι ενω εχουμε επισημη ανακοινωση ακομη δεν ετρεξε κανεις να ανοιξει το τοπικ του... 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλά και ο Κοταρσκι από την Οσιγιεκ ήρθε.
Μην κολλάμε στο "τέρματος των Σερρών"
Μην κολλάμε στο "τέρματος των Σερρών"
- Montrealiotis
Δεν είναι μόνο ότι είναι από τις Σέρρες. Είναι ότι είναι 25-26 χρονών χωρίς καμία σοβαρή καριέρα και χωρίς να είναι ο τερματοφύλακας αποκάλυψη, ας πούμε. Συν τα νούμερα που ακούγονται είναι εξωπραγματικά, και το καλοκαίρι είναι α παλεύουμε να κρατήσουμε Μειτε ή Βιετεσκα, για παράδειγμα.
Να δω ένα πάνελ με τους κόλκα, τζορμπατζόγλου, charlie, διαμαντόπουλο να μας μιλάνε για standard deviation

Εντωμεταξυ το 25-26 για τέρματα είναι τύπου εφηβεία.Montrealiotis έγραψε:Δεν είναι μόνο ότι είναι από τις Σέρρες. Είναι ότι είναι 25-26 χρονών χωρίς καμία σοβαρή καριέρα και χωρίς να είναι ο τερματοφύλακας αποκάλυψη, ας πούμε. Συν τα νούμερα που ακούγονται είναι εξωπραγματικά, και το καλοκαίρι είναι α παλεύουμε να κρατήσουμε Μειτε ή Βιετεσκα, για παράδειγμα.
Όταν πριν 3 χρόνια μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με βασικό τέρμα 21 χρόνων διαβάσαμε 200 άρθρα (και εν πολλοίς σωστά) για το ρίσκο που παίρνει
- ΑποστόληςΑ
Θα το κάνω εγώ, γιατί είμαι - αποδεδειγμένα - γουρλής...psykoman έγραψε:Το γαματο ειναι οτι ενω εχουμε επισημη ανακοινωση ακομη δεν ετρεξε κανεις να ανοιξει το τοπικ του...
- ΑποστόληςΑ
H ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της έχει κάνει λάθος σχετικά με την ημερομηνία γέννησης του Λούκα. Δεν ισχύει η 29.09.1999, αλλά η 29.04.1999, όπως αναφέρεται και στην wikipedia, αλλά και στο transfermarkt. Ο παίκτης δηλαδή είναι ακριβώς 25,5 ετών, μια ηλικία σχετικά μικρή για τερματοφύλακα.
Ο παίκτης έχει ύψος 1,96 και είναι ισοϋψής του Pavlenka. Και οι δύο είναι οι υψηλότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τρίτο τον Colley που φτάνει το 1,91.
Ο παίκτης έχει ύψος 1,96 και είναι ισοϋψής του Pavlenka. Και οι δύο είναι οι υψηλότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τρίτο τον Colley που φτάνει το 1,91.
Να που η ομάδα μας κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.
Όλες οι ομάδες ξεκινούν απο τον τερματοφύλακα.
Πρώτη μας μεταγραφή τερματοφύλακας λοιπόν.
Όλες οι ομάδες ξεκινούν απο τον τερματοφύλακα.
Πρώτη μας μεταγραφή τερματοφύλακας λοιπόν.
Ακολουθούν οι εκκρεμότητες Βιετεσκα, Μεϊτέ, Σαματα κ η ραχοκοκαλιά της ομάδος είναι έτοιμη.
Μειτε Βιετεσκα Σαματτα Παβλενκα Ταισον Σβαμπ και ισως Οττο για να ειναι η ραχοκοκαλια ετοιμη ειναι η αληθεια.
Η ομάδα μας πρέπει να ενσωματώσει περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.
Πρέπει να ενισχυθεί αυτό το στοιχείο για αρκετούς λόγους.
Η ευρωπαϊκή λίστα θα καταρτιστεί με μεγαλύτερη ευκολία.
Οι γηγενείς παίκτες δημιουργούν πιο εύκολα συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα κατανοούν ευκολότερα την επικρατούσα κατάσταση (ελληνικό πρωτάθλημα, σημαντικότητα των ντέρμπι , το περιβάλλον της ομάδας).
Είναι και ένας έμμεσος τρόπος προσέλκυσης ταλαντούχων γηγενών ποδοσφαιριστών.
Πρέπει να ενισχυθεί αυτό το στοιχείο για αρκετούς λόγους.
Η ευρωπαϊκή λίστα θα καταρτιστεί με μεγαλύτερη ευκολία.
Οι γηγενείς παίκτες δημιουργούν πιο εύκολα συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα κατανοούν ευκολότερα την επικρατούσα κατάσταση (ελληνικό πρωτάθλημα, σημαντικότητα των ντέρμπι , το περιβάλλον της ομάδας).
Είναι και ένας έμμεσος τρόπος προσέλκυσης ταλαντούχων γηγενών ποδοσφαιριστών.
Τα 600Κ που ακούστηκε για το συμβόλαιο είναι κάποια ταρίφα που παίρνει κάποιος στον ΠΑΟΚ ότι και να ναι; Ψίχουλα είναι τα 600Κ ή κάποιος δεν μπορεί να επιβιώσει με 200Κ ας πουμε; Εγώ πάνω από 400αρα δε θα έδινα, και ποιες ομάδες κάνουν ουρά και, δεν κάνουμε μια κανονική διαπραγμάτευση;
- Jean Valjean
Όπως όλα δείχνουν η ομάδα μας πάει σε ολική αναβάθμιση στην πιο κομβική θέση του ρόστερ, αυτήν του τερματοφύλακα.
Και ο Παβλένκα και ο Γκουγκεσασβίλι είναι καλύτεροι από τον Κοτάρσκι.
Τον Παβλένκα τον ήξερα, οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, με σταθερότητα στην απόδοσή του.
Τον Γεωργιανό δεν τον ήξερα αλλά να είναι χειρότερος από τον φετινό Κοτάρσκι είναι δύσκολο. Μένει να αποδειχτεί αν είναι πράγματι καλός τερματοφύλακας ή είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Το μόνο που έχω δει με αυτόν είναι χάιλαιτς από τα μεταξύ μας παιχνίδια.
Με τον Τσιφτσή ως τρίτο κι έναν πιτσιρικά ως τέταρτο συμπληρώνεται η τεράδα που συνήθως θέλει να έχει στο ρόστερ ο Λουτσέσκου.
Μακάρι να βρεθεί κάποια ομάδα να αγοράσει τον Κοτάρσκι στην τιμή που θέλουμε.
Και ο Παβλένκα και ο Γκουγκεσασβίλι είναι καλύτεροι από τον Κοτάρσκι.
Τον Παβλένκα τον ήξερα, οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, με σταθερότητα στην απόδοσή του.
Τον Γεωργιανό δεν τον ήξερα αλλά να είναι χειρότερος από τον φετινό Κοτάρσκι είναι δύσκολο. Μένει να αποδειχτεί αν είναι πράγματι καλός τερματοφύλακας ή είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Το μόνο που έχω δει με αυτόν είναι χάιλαιτς από τα μεταξύ μας παιχνίδια.
Με τον Τσιφτσή ως τρίτο κι έναν πιτσιρικά ως τέταρτο συμπληρώνεται η τεράδα που συνήθως θέλει να έχει στο ρόστερ ο Λουτσέσκου.
Μακάρι να βρεθεί κάποια ομάδα να αγοράσει τον Κοτάρσκι στην τιμή που θέλουμε.