Razvan Lucescu IV
- AlxNeapoli1
- Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu IV
Εσύ δικηγόρος του είσαι; Ή έχεις μπει στο μυαλό του dragon; Με ποιο authority απαντάς με λέξεις όπως "φυσικά";AlxNeapoli1 έγραψε:Φυσικα το λεει για σενα, απλα το γυρναει τωρα για να μη φαει μπαν κανα χρονο με τετοια βρισια.
Μήπως μιλάς εμπαθώς, επειδή ο dragon σε έχει πάρει στο κατόπι (όπως λες);
Τέτοιες συμπεριφορές τις είχαν άλλα μέλη.
psykoman έγραψε:Καλησπερες...
Το ματς δεν το ειδα...ειναι το μονο ματς φετος που δεν ειδα...και ισως γι αυτο εχω πιο κρυο αιμα και δεν μου ανεβηκε στο κεφαλι.
Πηγα στο καφε που βλεπουμε τα ματς...
Αρχισαν καποιοι...''τελειωσαν ολα'' και ''παει το πρωταθλημα''...''να φυγει ο πορτοφολας''...''αν εχει τσιπα να παραιτηθει ''
και διαφορα τετοια ''καλουδια''
Τους λεω...''Ρε παιδια πριν 3 ωρες πρωτοι ειμασταν και τωρα δευτεροι με 2 βαθμους διαφορα δεν τελειωσε τιποτα''
Κοντεψαν να με λιντσαρουν...
Τωρα τι απαντας σ αυτους;;;;
Αυτοί οι άνθρωποι είναι
ΑΜΠΑΛΟΙ
ΕΜΠΑΘΕΙΣ
ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ
ΜΙΖΕΡΟΙ
δεν ξέρω ποιο να πρωτοϋπογραμμίσω!!
Μάλλον, κυρίως ΑΜΠΑΛΟΙ. Δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Βλέπουν μπάλα και πιάνουν μαχαιροπίρουνα για να φάνε. Δεν ξέρουν τι είναι.
Razvan Lucescu IV
Οκ, δίκιο έχεις.GINOLA έγραψε:Το σκεφτομαι πως θα απαντησω και τι θα πω να μην παρεξηγηθω. Εγώ θεωρώ οτι αυτά τα έχουμε δει πολλάκις και στην ουσία γυρνάνε αν κερδίζεις. ΠΑΝΤΟΥ όλοι θέλουν να παίζουν. Όταν κάτι χαλάει και δεν κερδίζεις θα γίνει και το κακό.JohnDag έγραψε:Η ερώτηση είναι αν γυρνάει πλέον όλο αυτό που έχει διαμορφωθεί εκεί μέσα.GINOLA έγραψε:Η ερώτηση είναι αν κάνει λάθος με τις σχέσεις και τις επιλογές;
Όχι ευχολόγιο, την ειλικρινή σου εκτίμηση.
Ρωτάω εσένα γιατί δίνω βάση στην άποψη σου.
Δεν πήγε ομως ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ ,σε ματς που σε όλους καίγεται ο κωλος του με το μυαλό,ααα ποιος παίζει,ποιος μπήκε κτλ.
Επίσης όλο αυτό το κουτσομπολιό που βγαίνει στα κλαρίνα το θεωρώ χαζό.
Αν ο Χ δημοσιογράφος θέλει κάτι να πει,γιατί ένας έχει λυσσάξει σήμερα,ας το πει ολόκληρο τουλάχιστον.
Εγώ διαφωνώ με το να το συζητάμε περισσότερο εδώ μέσα, γτ θεωρώ πως πάντα (μεγαλύτερα ή μικρότερα θέματα) υπάρχουν.
Επίσης δεν θεωρώ πως ο προπονητής έχει κάνει κάνα μοιραίο λάθος σε όλο αυτό που να δικαιολογει οτιδήποτε αποδυτηριακο. Προσωπική μου άποψη,ίσως μόνο ένας παίκτης έχει δικαίωμα να θεωρεί ότι τον αδίκησε αλλά αυτός ούτως ή άλλως τώρα χτύπησε.
Τεσπα,μιλάμε και με γρίφους,εγώ δεν βρίσκω σωστό αυτό το κουτσομπολιό ειδικά μετά από ηττες
Αποφεύγω κι εγώ να μιλαω για τέτοια θέματα απλά έχουν αρχίσει να με προβληματίζουν κάποια επαναλαμβανόμενα πράγματα.
Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;
Κοινώς, δεν κερδίζω και έχω θέμα ή έχω θέμα και γι’ αυτό δεν κερδίζω;
Ας το αφήσουμε εδώ για την ώρα και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια.
- Μπαρκαρούτσος
Retzi έγραψε:Ξεφτιλα ειναι αδερφε. Το 0-1 ειναι απλα η αφορμη. Γιατι εχουν προηγηθει και αλλα δυο ματς μεσα στην σεζον και με το ζορι πηρες ενα Χ. Μιλαμε τωρα για μια ομαδα με υποπολλαπλασιο μπατζετ απο σενα. Μια ομαδα που σημερα ηρθε απλα να σου κανει ζημια, χωρις καποιο ιδιαιτερο αγωνιστικο κινητρο και για σενα υποτιθεται ηταν must win αγωνας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Επίσης, το 0-1 δεν είναι ξεφτίλα. Αν ντρέπεσαι που είσαι ΠΑΟΚ, αύριο μπορείς περιχαρής να δηλώσεις ΑΕΚάρα ή ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ή Θρυλάρα ή Παναθηναϊκάρα. Όποιος ντρέπεται που χάνει έναν αγώνα, η πόρτα είναι από εκεί. Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ, όσοι αντέχουμε. Οι υπόλοιποι, Δεν Βρίσκω Τους Κωδικούς στα εύκολα, Post Στου Ρουμάνου στα δύσκολα.
Ναι οκ, το είπα και σε άλλο σημείο (και θα το πω και αύριο στο μικρόφωνο) ότι ο Μάντζιος έχει πάρει το πορτοφόλι του Lucescu και το έβαλε σε θυρίδα. Όταν ο Santos έκανε κηδείες στο γαύρο, ΠΑΟΚάρα ομαδάρα, αλλά όταν εμείς χάνουμε από φθηνότερη ομάδα, ξεφτίλα; Να είμαστε δίκαιοι με το άθλημα που παίζουμε.
Και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Αλλιώς βάλτε εδώ τα δελτία που παίξατε σπίτια στον άσσο.
Μακάρι να χάνω 10-0 από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και να παίρνω πρωτάθλημα.
Σημαίνει ότι αυτό που έγραψες δεν γίνεται να το λέει άνθρωπος που δηλώνει ΠΑΟΚτσής και να το θέλει.AlxNeapoli1 έγραψε:Μπαρκα αυτο το φιλε ονομα και ομαδα τι σημαινει που εγραψες?
Θα ξυπνήσεις δηλαδή αύριο το πρωί και θα δεις "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Abel Fereira" και θα χαρείς, θα ελπίζεις για πρωτάθλημα φέτος...;
- AlxNeapoli1
Τι λες ρε φιλε? χαχαχαχ σοβαρα το ειπες αυτο? Δηλαδη αν εγω θελω και εκτιμω εναν αλλον προπονητη επειδη θεωρω οτι αυτος χτυπησε ταβανι δεν ειμαι ΠΑΟΚτσης? Εσυ οταν ακουσες Λουτσεσκυ βγηκες Λευκο Πυργο ηδη?
Οχι, θα ερθει θ παρει τα τριετες του, το ροστερ του και μετα θα κριθει.
Τι διαβαζω εδω μεσα θεε μου, αλλα θα μ πεις παλι μπηχτες πετας οτι ειμαι καποιος αλλος που εχετε προβλημα ΚΙ ΑΣ ΕΙΠΕ ΡΗΤΑ Ο ΣΝΟΥΦΕΛ οτι αυτο πλεον ειναι για τιμωρια.
Υποτιθεται εισαι μοντ φιλε, act like it.
Τι διαβαζω εδω μεσα θεε μου, αλλα θα μ πεις παλι μπηχτες πετας οτι ειμαι καποιος αλλος που εχετε προβλημα ΚΙ ΑΣ ΕΙΠΕ ΡΗΤΑ Ο ΣΝΟΥΦΕΛ οτι αυτο πλεον ειναι για τιμωρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlxNeapoli1 την Δευ 11 Μαρ 2024, 01:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γινεται να χανεις 10-0 απο τον οαρη κ να παιρνεις πρωταθλημα
Αυτα ειναι ωραια ευφυολογηματα
Αμα δεν μπορεις να κερδισεις στα ντερμπι, οχι πρωταθλημα δεν παιρνεις, ουτε κυπελλο δεν παιρνεις
Φετος θα κινδυνευσουμε να μεινουμε εκτος Ευρωπης με οτι αυτο συνεπαγεται
Δεν γινεται να βαζουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι διαστρεβλωνοντας την ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα
Κ η πραγματικοτητα ειναι αμειλικτη οσες ωραιες / εξυπνες ατακες κ να πουμε για να δικαιοληθει η ανεπαρκεια του Λουτσεσκου στα ντερμπι
Αυτα ειναι ωραια ευφυολογηματα
Αμα δεν μπορεις να κερδισεις στα ντερμπι, οχι πρωταθλημα δεν παιρνεις, ουτε κυπελλο δεν παιρνεις
Φετος θα κινδυνευσουμε να μεινουμε εκτος Ευρωπης με οτι αυτο συνεπαγεται
Δεν γινεται να βαζουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι διαστρεβλωνοντας την ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα
Κ η πραγματικοτητα ειναι αμειλικτη οσες ωραιες / εξυπνες ατακες κ να πουμε για να δικαιοληθει η ανεπαρκεια του Λουτσεσκου στα ντερμπι
- Μπαρκαρούτσος
AlxNeapoli1 έγραψε:Τι λες ρε φιλε? χαχαχαχ σοβαρα το ειπες αυτο? Δηλαδη αν εγω θελω και εκτιμω εναν αλλον προπονητη επειδη θεωρω οτι αυτος χτυπησε ταβανι δεν ειμαι ΠΑΟΚτσης? Εσυ οταν ακουσες Λουτσεσκυ βγηκες Λευκο Πυργο ηδη?
Εγώ υποτίθεται ότι είμαι mod, εσύ υποτίθεται ότι έβγαλες δημοτικό.
Διάβασε ξανά το post μου.
- AlxNeapoli1
¨Τέτοιες συμπεριφορές τις είχαν άλλα μέλη."
Μπορει να μην εβγαλα το δημοτικο (κακη προσπαθεια να με προσβαλλεις βασικα), αλλα κι ενα παιδακι του δημοτικου θα καταλαβαινε οτι υποννοεις κατι. Μην κανεις κι εσυ το ιδιο οπως ο δρακος, 180
Μπορει να μην εβγαλα το δημοτικο (κακη προσπαθεια να με προσβαλλεις βασικα), αλλα κι ενα παιδακι του δημοτικου θα καταλαβαινε οτι υποννοεις κατι. Μην κανεις κι εσυ το ιδιο οπως ο δρακος, 180
- Μπαρκαρούτσος
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, δεν αναφέρομαι σε αυτό.
Αναφέρομαι σε ΑΥΤΟ:
Όσον αφορά το άλλο που λες, σε ρώτησα τις προάλλες ευθέως αν είσαι αυτός που δηλώνεις ότι είσαι, ο Αλέξανδρος από τη Νεάπολη. Σωστά;
Θυμάσαι τι απάντησες; Εγώ όχι (αλήθεια).
Αναφέρομαι σε ΑΥΤΟ:
που είναι απάντηση σε αυτό:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σημαίνει ότι αυτό που έγραψες δεν γίνεται να το λέει άνθρωπος που δηλώνει ΠΑΟΚτσής και να το θέλει.AlxNeapoli1 έγραψε:Μπαρκα αυτο το φιλε ονομα και ομαδα τι σημαινει που εγραψες?
Θα ξυπνήσεις δηλαδή αύριο το πρωί και θα δεις "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Abel Fereira" και θα χαρείς, θα ελπίζεις για πρωτάθλημα φέτος...;
Άρα θέλεις αύριο να έχουμε Abel Fereira στον ΠΑΟΚ. Θα το θεωρήσεις επιτυχία, πρόοδο, εξέλιξη, βελτίωση. Σωστά;AlxNeapoli1 έγραψε:Κρουση στον Αμπελ χθες! Με αυτο το ροστερ θα κανει θαυματα
Όσον αφορά το άλλο που λες, σε ρώτησα τις προάλλες ευθέως αν είσαι αυτός που δηλώνεις ότι είσαι, ο Αλέξανδρος από τη Νεάπολη. Σωστά;
Θυμάσαι τι απάντησες; Εγώ όχι (αλήθεια).
Ο Σαντος εκανε κηδειες στον γαυρο οταν ηταν στα χειροτερα του. Εσυ εισαι στα καλυτερα σου και σε κανει κηδειες ο οαρης και μαλιστα επαναλαμβανομενες! Κανενας δεν ειπε οτι δεν ειναι μεσα στο προγραμμα το να συμβει μια φορα. Οταν συμβαινει και ξανασυμβαινει ε τοτε κατι παει πολυ λαθος. Συμφωνω με την λογικη σου αλλα η εικονα της ομαδας δεν σε κανει να αισιοδοξεις οτι μπορουμε να χανουμε απο τον οαρη βαθμους και να παρουμε το πρωταθλημα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Retzi έγραψε:
Ξεφτιλα ειναι αδερφε. Το 0-1 ειναι απλα η αφορμη. Γιατι εχουν προηγηθει και αλλα δυο ματς μεσα στην σεζον και με το ζορι πηρες ενα Χ. Μιλαμε τωρα για μια ομαδα με υποπολλαπλασιο μπατζετ απο σενα. Μια ομαδα που σημερα ηρθε απλα να σου κανει ζημια, χωρις καποιο ιδιαιτερο αγωνιστικο κινητρο και για σενα υποτιθεται ηταν must win αγωνας.
Ναι οκ, το είπα και σε άλλο σημείο (και θα το πω και αύριο στο μικρόφωνο) ότι ο Μάντζιος έχει πάρει το πορτοφόλι του Lucescu και το έβαλε σε θυρίδα. Όταν ο Santos έκανε κηδείες στο γαύρο, ΠΑΟΚάρα ομαδάρα, αλλά όταν εμείς χάνουμε από φθηνότερη ομάδα, ξεφτίλα; Να είμαστε δίκαιοι με το άθλημα που παίζουμε.
Και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Αλλιώς βάλτε εδώ τα δελτία που παίξατε σπίτια στον άσσο.
Μακάρι να χάνω 10-0 από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και να παίρνω πρωτάθλημα.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. έκοψε βαθμούς και από αεχ και νομίζω κι από γαύρο φέτος.
Μπορεί να το κάνει και στα play-offs. Έχει άλλους 9 αγώνες, δεν τελειώνει ΤΙΠΟΤΑ στον πρώτο αγώνα.
Μπορεί να το κάνει και στα play-offs. Έχει άλλους 9 αγώνες, δεν τελειώνει ΤΙΠΟΤΑ στον πρώτο αγώνα.
- WestBlock4
Το θέμα δεν είναι ότι έχασες ένα παιχνίδι. Το πρόβλημα βρίσκεται ότι έχουμε γίνει προβλέψιμοι σε όλο το τρόπο παιχνιδιού που κάνει τις άλλες ομάδες εύκολα να παίρνουν αποτέλεσμα. Αν βάλεις ότι και τα βασικά σου όπλα δείχνουν άδειοι χωρίς πάθος έδεσε το γλυκό της αποτυχίας. Μακάρι να γίνει κάτι κ να δούμε διαφορετικό ΠΑΟΚ σύντομα αλλά προσωπικά εγώ δε βλέπω το τρόπο να αλλάξει αυτό φέτος.
- figurehead4
Περίμενα τις δηλώσεις του προπονητή μας με αγωνία. Μάλιστα θέλησα να τις δω στο PAOK TV κι όχι να τις διαβάσω. Ήξερα τι θα ακούσω, όμως είχα μια αμυδρή ελπίδα. Πφφφ... Η κούραση μας φταίει είναι το πορισμα. Η ομάδα ξεζουμιστηκε γιατι είχε πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους. Όπως και πρόπερσι δηλαδή που πάλι η Ευρώπη έφταιγε. Πέρυσι όμως δεν είχε Ευρώπη, ενώ οι άλλοι είχαν και στο τέλος περπατούσαμε πάλι.
Το ερώτημα που ανακύπτει είναι γιατί να επιθυμεί κάποιος να προκριθούμε την Πέμπτη;
Θέλω σαν τρελός να περάσουμε αλλά είμαι απλως ένας άσχετος οπαδός, που μου λέει στα ίσα ο πλέον αρμοδιος, ο προπονητής μας, πως αν περάσουμε την γαμησαμε. Εδώ είμαστε ψοφιοι με 4,5 ντέρμπι (μισό η παράταση) και ένα ευρωπαϊκό, αρα με 7 ντέρμπι να μένουν αν παιξουμε δύο Ευρωπαϊκά παραπάνω από τους ανταγωνιστές, θα γονατίσουμε και πάμε για τέταρτοι. Αν χαρούμε δηλαδή την Πέμπτη θα μας βγει ξινό γιατί θα καταντήσουμε όλοι μαζί οπαδοί του μπακασετα και του φωταρα στον τελικό. Βουτάτε λαγοί για να σωθούμε!
Επίσης έμαθα σήμερα ότι έχουμε κάνει ήδη υπέρβαση. Νιώθω εντελώς μ@λ@κ@ς που πίστευα ότι χτυπάμε πραγματικά το πρωτάθλημα. Εμείς όμως κάναμε υπέρβαση με... πρωταθλητισμό (τι γελοίος όρος), δηλαδή να είμαστε εκεί κοντά για να χαμε να λεγαμε. Δεν ζούμε για το πρωτάθλημα, δεν πεθαίνουμε γι' αυτό. Καμία ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη δεν λέει ότι έχει ήδη κάνει υπέρβαση. Όποια το πει τελείωσε ήδη στο μυαλό των ίδιων των παιχτών της.
Απαιτώ τουλάχιστον να μου πούνε από τωρα ποια θέση δεν συνιστά υπέρβαση για φέτος. Η τρίτη θέση είναι κι αυτή υπέρβαση; Να ξέρω να μην νιώθω μ@λ@κ@ς δηλαδή. Να ακούω αυτούς που ξέρουν πάρα να φαντάζομαι διαφορα με το φτωχό μου το μυαλο
Το ερώτημα που ανακύπτει είναι γιατί να επιθυμεί κάποιος να προκριθούμε την Πέμπτη;
Θέλω σαν τρελός να περάσουμε αλλά είμαι απλως ένας άσχετος οπαδός, που μου λέει στα ίσα ο πλέον αρμοδιος, ο προπονητής μας, πως αν περάσουμε την γαμησαμε. Εδώ είμαστε ψοφιοι με 4,5 ντέρμπι (μισό η παράταση) και ένα ευρωπαϊκό, αρα με 7 ντέρμπι να μένουν αν παιξουμε δύο Ευρωπαϊκά παραπάνω από τους ανταγωνιστές, θα γονατίσουμε και πάμε για τέταρτοι. Αν χαρούμε δηλαδή την Πέμπτη θα μας βγει ξινό γιατί θα καταντήσουμε όλοι μαζί οπαδοί του μπακασετα και του φωταρα στον τελικό. Βουτάτε λαγοί για να σωθούμε!
Επίσης έμαθα σήμερα ότι έχουμε κάνει ήδη υπέρβαση. Νιώθω εντελώς μ@λ@κ@ς που πίστευα ότι χτυπάμε πραγματικά το πρωτάθλημα. Εμείς όμως κάναμε υπέρβαση με... πρωταθλητισμό (τι γελοίος όρος), δηλαδή να είμαστε εκεί κοντά για να χαμε να λεγαμε. Δεν ζούμε για το πρωτάθλημα, δεν πεθαίνουμε γι' αυτό. Καμία ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο που αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη δεν λέει ότι έχει ήδη κάνει υπέρβαση. Όποια το πει τελείωσε ήδη στο μυαλό των ίδιων των παιχτών της.
Απαιτώ τουλάχιστον να μου πούνε από τωρα ποια θέση δεν συνιστά υπέρβαση για φέτος. Η τρίτη θέση είναι κι αυτή υπέρβαση; Να ξέρω να μην νιώθω μ@λ@κ@ς δηλαδή. Να ακούω αυτούς που ξέρουν πάρα να φαντάζομαι διαφορα με το φτωχό μου το μυαλο
Αν η κούραση είναι ο λόγος και αφού κάθε χρόνο κάνουμε τα ίδια ας κρατάνε ένα θεσμό μπας και πάρουμε κανένα τίτλο. Φυσικά αστειεύομαι όπως αστειεύεται και ο κόουτς. Αν θες να λέγεσε μεγάλη ομάδα παίζεις Τρίτη ήΤετάρτη και Κυριακή.
- Patricio_4
Με την αεκ μόνο έφερε ένα Χ. Ο μόνος στόχος του αρη στο πρωτάθλημα φέτος είναι να μην το πάρουμε εμείς, οπότε ποιος ο λόγος να κόψει βαθμούς? Να παρακαλάμε τον αρη να μας δώσει πρωτάθλημα ενώ σε 3 μεταξύ μας παιχνίδια έχουμε 1 βαθμό είναι γελοίο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. έκοψε βαθμούς και από αεχ και νομίζω κι από γαύρο φέτος.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk