Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Όταν βγήκε και είπε ο γκαγκατσης ότι θα γίνουν από 0-3 μεταγραφές, πραγματικά απόρησα, δηλαδή υπέχουν 33% πιθανότητες να μην πάρεις παικτη; Όλες οι υπέρ ομάδες ενισχύονται και εμείς η μπαρτσελονα του Λουτσεσκου δεν χρειαζόμαστε; Το δεξί μπακ πρέπει να ερθει να ερθει χθες, το σεντερ φορ σήμερα. Και όπως είπε ο φίλος πάνω αν κερδίζαμε βέβαια θα είχαν κρυφτεί κάτω από το χαλί, Δεν μπορει να παίζεις με έναν παικτη που σε 4 μήνες θα είναι παλαίμαχος βασικός στα ντερμπυ και να μην ανησυχείς για ενίσχυση. Θέλω να δω την φάτσα αυτών των ρεπόρτερ που εδώ και 2 εβδομάδες μας λένε, Ε εντάξει μωρέ δεν καίγεται ο ΠΑΟΚ, πετάει η ομάδα, δεν καίγεται. Το έχω ακούσει αυτό το δεν καίγεται ο ΠΑΟΚ για μεταγραφές τουλάχιστον από 5 διαφορετικούς ρεπόρτερ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

figurehead4 έγραψε:Δεξί μπακ και φορ για να μην μείνουμε με το what if στο τέλος
Κρίμα είναι τέτοια ομαδάρα.

Αν και το δεξί μπακ είναι σίγουρο. Αλλιώς δεν θα δινόταν δανεικός ο Λυρατζης

Ένα μικρό σχόλιο. Η δουλεια του οπαδού είναι να απαιτεί. Αν κάποιος νομίζει πως δεν πρέπει να μιλάει και να αρκείται σε ό, τι κι αν έχει, τότε ανήκει σε μια περίεργη μειοψηφία που ευδοκιμεί μονο σε μας. Τα ίδια γίνονται και στη Μπαρτσα και στη Σιτυ και στη Μπάγερν. Σε μας υπάρχει αυτό το φοβικό σύνδρομο του ' μη ζητάς, είναι αχαριστια". Ευτυχώς δεν χρειάζεται τέτοια στάση. Ο ίδιος ο Ιβάν θέλει να βοηθήσει αυτή την ομάδα και φαίνεται από τους παίχτες που κοιταμε
Δεν προκειται να ερθει φορ και να θαφτει ο Τζιμας. Με τιποτα. Οπως λες ο κοσμος απαιτει να παιζουν οι μικροι. Εκει δεν υπαρχει απαιτηση;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεξί μπακ και φορ ΓΚΟΛΤΖΗ, αλλά και δεξί στόπερ. Ο Εκόνγκ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, άσε που θα θα γυρίσει πιθανότατα γύρω στις 10/2 και θα μείνουμε μόνο με Κεντζιόρα και με συνεχείς αγώνες.
Leonardo10

Να θαφτεί ο σαματα, δεν κατάλαβα δηλαδή δεν μπορει να γίνει μια συζήτηση με τον παικτη και να τον πείσει η ομάδα να βρει ομάδα και να φύγει ως ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι, δεν γίνετε να πεθαίνεις με τις λανθασμένες επιλογες σου, η περίοδος του Ιανουάριου για αυτό υπάρχει για να διορθώνεις τα λαθοι και τις αδυναμίες σου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος… Ιανουάριο ήρθε και ο προγιοβιτς και πήγες τρένο, δεν είναι τόσο απίθανο να βρεις έναν παικτη που να την βάζει στο πλεκτό και να μην κάνει τελειώματα και κοντρόλ με το καλάμι και σε κάθε τζαρτζαρίσμα να πέφτει κάτω σαν τον σαματα. Θες προσωπικότητα στο φορ πραγμα που δεν έχουνε οι παρόντες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Leonardo10 έγραψε:Όταν βγήκε και είπε ο γκαγκατσης ότι θα γίνουν από 0-3 μεταγραφές, πραγματικά απόρησα, δηλαδή υπέχουν 33% πιθανότητες να μην πάρεις παικτη; Όλες οι υπέρ ομάδες ενισχύονται και εμείς η μπαρτσελονα του Λουτσεσκου δεν χρειαζόμαστε; Το δεξί μπακ πρέπει να ερθει να ερθει χθες, το σεντερ φορ σήμερα. Και όπως είπε ο φίλος πάνω αν κερδίζαμε βέβαια θα είχαν κρυφτεί κάτω από το χαλί, Δεν μπορει να παίζεις με έναν παικτη που σε 4 μήνες θα είναι παλαίμαχος βασικός στα ντερμπυ και να μην ανησυχείς για ενίσχυση. Θέλω να δω την φάτσα αυτών των ρεπόρτερ που εδώ και 2 εβδομάδες μας λένε, Ε εντάξει μωρέ δεν καίγεται ο ΠΑΟΚ, πετάει η ομάδα, δεν καίγεται. Το έχω ακούσει αυτό το δεν καίγεται ο ΠΑΟΚ για μεταγραφές τουλάχιστον από 5 διαφορετικούς ρεπόρτερ
Ακριβώς. Και αυτό έχω πει σε προηγούμενα ποστ μου. Ναι οκ δεν καίγεται. Δεν καίγεται γιατί πράγμα όμως; Γιατί είναι μια εξαιρετική ομάδα που θα κάνει μια πολύ δυνατή πορεία αλλά θα μείνουμε στο.... παραλίγο;
Έγραψα και τις προάλλες ότι ελπίζω ΑΠΑΝΤΕΣ μέσα στην ομάδα να έχουν αντιληφθεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία φέτος για πρωτάθλημα. Έχεις ένα φοβερό ρόστερ που όμως το καλοκαίρι μπορεί να είναι κατά πολύ αλλαγμένο και ο ανταγωνισμός πηγαίνει συνεχώς σε λάθη.
Αν έχουν λοιπόν αντιληφθεί την ευκαιρία τότε η ενίσχυση και το all in είναι μονόδρομος.
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Мир »

Η ομαδα θησιαζει μπατζετ και χρονο για να μην θαφτει ο Σαματα.
Τα ιδια που καναμε με Ολιβειρα που ειχε το αλοθι του χιαστου αλλα το 2χρονο μας εγραψε εκει που δεν πιανει μελανι οταν εμαθε οτι δεν θα ανανεώθει με τα θελω του.

Αν δεν πιασει ο Σαματα, που ειναι ποιοτικος φορ αλλα με κακιστη ψυχολογια και νοοτροπία, θα κανουμε την ζωη μας πολυ δυσκολη στο τελος της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε:Να θαφτεί ο σαματα, δεν κατάλαβα δηλαδή δεν μπορει να γίνει μια συζήτηση με τον παικτη και να τον πείσει η ομάδα να βρει ομάδα και να φύγει ως ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι, δεν γίνετε να πεθαίνεις με τις λανθασμένες επιλογες σου, η περίοδος του Ιανουάριου για αυτό υπάρχει για να διορθώνεις τα λαθοι και τις αδυναμίες σου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος… Ιανουάριο ήρθε και ο προγιοβιτς και πήγες τρένο, δεν είναι τόσο απίθανο να βρεις έναν παικτη που να την βάζει στο πλεκτό και να μην κάνει τελειώματα και κοντρόλ με το καλάμι και σε κάθε τζαρτζαρίσμα να πέφτει κάτω σαν τον σαματα. Θες προσωπικότητα στο φορ πραγμα που δεν έχουνε οι παρόντες
Δηλαδη να φυγει ο Σαματα και να φερουμε φορ;; Αυτο λες; Και ποιος σου λεει οτι θα ρθει καλυτερος; Και παλι, δεν χαλιεμαι με φορ, τι πιστευω οτι θα γινει λεω.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

aivas19 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Δεξί μπακ και φορ για να μην μείνουμε με το what if στο τέλος
Κρίμα είναι τέτοια ομαδάρα.

Αν και το δεξί μπακ είναι σίγουρο. Αλλιώς δεν θα δινόταν δανεικός ο Λυρατζης

Ένα μικρό σχόλιο. Η δουλεια του οπαδού είναι να απαιτεί. Αν κάποιος νομίζει πως δεν πρέπει να μιλάει και να αρκείται σε ό, τι κι αν έχει, τότε ανήκει σε μια περίεργη μειοψηφία που ευδοκιμεί μονο σε μας. Τα ίδια γίνονται και στη Μπαρτσα και στη Σιτυ και στη Μπάγερν. Σε μας υπάρχει αυτό το φοβικό σύνδρομο του ' μη ζητάς, είναι αχαριστια". Ευτυχώς δεν χρειάζεται τέτοια στάση. Ο ίδιος ο Ιβάν θέλει να βοηθήσει αυτή την ομάδα και φαίνεται από τους παίχτες που κοιταμε
Δεν προκειται να ερθει φορ και να θαφτει ο Τζιμας. Με τιποτα. Οπως λες ο κοσμος απαιτει να παιζουν οι μικροι. Εκει δεν υπαρχει απαιτηση;
Μακάρι να παίζει ο Τζίμας. Απλώς δεν νομίζω οτι θα παίζει τόσο συχνά, όσο πεις πως θα πάρει ρόλο και αφού επιστρέψει ο Σαμάτα.
Αλλιώς ναι, μόνο δεξί μπάκ κι εγώ θα έλεγα.

Για την απαίτηση δεν το λέω έτσι πάντως. Ο ιδιοκτήτης κάνει αυτό που γουστάρει και ξέρει, ο προπονητής παίζει με όσους γουστάρει, ο οπαδός μπορεί να ζητά. Μάλλον πρέπει να ζητά. Είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να κατακρίνεται αυτό. Ούτε φυσικά να μηδενίζει αν δεν του γίνει το...γουστο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μέχρι τώρα θα ήμουν ευχαριστημένος με ένα δεξι μπακ από το πάνω ράφι.
Εχω την εντύπωση κι εγώ πλέον ότι είναι απαραίτητοι και ο φορ και ο σεντερ μπακ.
Επειδή υπάρχουν και Εκόνγκ και Σαμάτα και δεν μπορείς να τους ακυρώσεις, οι μεταγραφές ας είναι και δανεικοί.
Δεν με χαλάει.
Leonardo10

aivas19 έγραψε: Δηλαδη να φυγει ο Σαματα και να φερουμε φορ;; Αυτο λες; Και ποιος σου λεει οτι θα ρθει καλυτερος; Και παλι, δεν χαλιεμαι με φορ, τι πιστευω οτι θα γινει λεω.
Ααααα, Ε εντάξει και εγω αυτό πιστευω ότι θα γίνει, αλλά αδυνατώ μα πιστέψω ότι μπορείς να φέρεις χειρότερο του σαματα, βέβαια ΠΑΟΚ είσαι και κατάφερες να φέρεις χειρότερο από τον Ολιβέιρα, όποτε εν μέρει έχεις δίκιο…
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Άραγε γιατί πιστεύεται δεν έχουν γίνει ακόμα μεταγραφές στις δύο θέσεις που ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό ότι ποναμε;Δηλαδή στο δεξί μπακ και στον επιθετικό;

Είναι εντολή της διοίκησης ή θεωρεί ο Λουτσεσκου ότι με αυτούς που έχουμε είμαστε κομπλέ και για τις τρεις διοργανώσεις;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτο δεν το ξερουμε. Αν και ζητησε παικτες το καλοκαιρι ο κοουτς και ηρθαν. Τωρα μας λενε ψαχναμε δεξι μπακ και εξτρεμοδεκαρο. Οποτε δεν νομιζω οτι δεν ζητηθηκαν παικτες.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άμα θες πρωτάθλημα πρέπει να έχεις καλό σέντερ φορ στην Ελλάδα.
Ποτέ δεν πήρε πρωτάθλημα ομάδα χωρίς καλό φορ όσο θυμάμαι
Leonardo10

markos4 έγραψε:Άραγε γιατί πιστεύεται δεν έχουν γίνει ακόμα μεταγραφές στις δύο θέσεις που ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό ότι ποναμε;Δηλαδή στο δεξί μπακ και στον επιθετικό;

Είναι εντολή της διοίκησης ή θεωρεί ο Λουτσεσκου ότι με αυτούς που έχουμε είμαστε κομπλέ και για τις τρεις διοργανώσεις;
Ειλικρινά πιστευω το 2ο, δεν νομίζω να κολλάει η διοίκηση να φέρει ένα δεξί μπακ…
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Με τη χρήση που κάνει ο Λουτσέσκου στα δεξιά μπακ φυσικά και καταδεικνύει ότι θέλει κάποιον καλύτερο, όποτε στραβώνουν τα παιχνίδια έχουμε μόνιμα αλλαγή σ' αυτή τη θέση, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό.
Η επόμενη θέση για μεταγραφή είναι αυτή του μεσοεπιθετικού και όχι του φορ. Πιστεύω ότι στο φορ και στο στόπερ, αν γίνουν αλλαγές θα γίνουν το καλοκαίρι, όπως και στα χαφ που λείπουν κάποια βασικά στοιχεία σε ορισμένες συνθήκες παιχνιδιού με καλές ομάδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”