8.Soualiho Meïté
- Patricio_4
- navigator11
Re: 8.Soualiho Meïté
Ωραία όλα αυτά. Το θέμα είναι ότι συμβόλαιο ανώτερο του Αντρίγια λχ, ΑΝ ΑΞΙΩΝΕΙ, ο πολύ ποιοτικός Μεϊτέ δε βλέπω τρόπο να το παίρνει. Για ευνόητους λόγους. Αν μιλάμε για ίδιο ύψος απολαβών, ναι, εν τέλει θα αποκτηθεί. Έτσι το βλέπω εγώ χωρίς να με νοιάζει πρωτίστως η τσέπη του Ιβάν.
- figurehead4
Και 4,5 τον πούλησαμε, αυτό λέω.Patricio_4 έγραψε:Για αγκουστο 3 δώσαμε
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γίνεται να έχουμε παράλογες απαιτήσεις όταν αγοράζουμε ή να κοιτάμε μόνο μεταπωλητικη αξία, που κι αυτό είναι αστείο. Μπορεί να κάνει μεγαλυτερα όργια του χρόνου και να τον πάρουν Αραβες περισσότερο. Τες πα όλο στο οικονομικό γυρνάει και νιώθω να μπαίνω στο σύμπαν της Γκοντζάρεβα
Τι σας νοιάζει ρε σείς το οικονομικό ; Σε καμμία άλλη ομάδα δεν το έχω συναντήσει αυτό έστω σαν σχόλιο κάπου ,μόνο εμείς το κάνουμε.
Απαίτηση του λαού να αγοραστεί ο καλύτερος χαφ των τελευταίων χρόνων στον ΠΑΟΚ.
30 Απρίλη αν δεν έχει κλείσει , έξω από τα γραφεία πρέπει να μαζευτούμε .
Είναι παικταρα και αξίζει.
Ακομα να τον αγορασουμε?
Δεν θελω μα κ μου κ δικαιολογιες
Το κεντρο του ΠΑΟΚ αρχιζει απο τον Μεϊτε
Τα τελευταια πολλα χρονια δεν εχουμε αγορασει / δεν εχουμε δωσει ποτε σοβαρα λεφτα για εναν δανεικο παικτη
Δεν ξερω τι φταιει κ εχουμε φτασει σε τετοια επιτυχια, με τους δανεικους π διαλεγουμε
Ας γινει η αρχη με τον Μεϊτε
Να γινει ο πρωτος δανεικος π πραγματικα δωσαμε αρκετα χρηματα για να αγοραστει
Τα αξιζει κ με το παραπανω
Οι δανεικοι της μιας χρησης, δεν ειναι κατι π μου αρεσει γενικοτερα, ως φιλοσοφια
Δεν θελω μα κ μου κ δικαιολογιες
Το κεντρο του ΠΑΟΚ αρχιζει απο τον Μεϊτε
Τα τελευταια πολλα χρονια δεν εχουμε αγορασει / δεν εχουμε δωσει ποτε σοβαρα λεφτα για εναν δανεικο παικτη
Δεν ξερω τι φταιει κ εχουμε φτασει σε τετοια επιτυχια, με τους δανεικους π διαλεγουμε
Ας γινει η αρχη με τον Μεϊτε
Να γινει ο πρωτος δανεικος π πραγματικα δωσαμε αρκετα χρηματα για να αγοραστει
Τα αξιζει κ με το παραπανω
Οι δανεικοι της μιας χρησης, δεν ειναι κατι π μου αρεσει γενικοτερα, ως φιλοσοφια
Όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω, απαραίτητη προυπόθεση για να τον κρατήσουμε είναι πρώτα να θέλει να μείνει ο παίκτης.
Για να θέλει να μείνει ο παίκτης θα πρέπει να ειναι ικανοποιημένος :
α) με τα λεφτά που παίρνει
β) με τις συνθήκες και το κλίμα μέσα στην ομάδα αλλά και με την ζωή στην θεσ/νικη.
Το β έχει επιτευχθεί.
Για το α η πληροφόρηση μέχρι τώρα είναι οτι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.
Για να θέλει να μείνει ο παίκτης θα πρέπει να ειναι ικανοποιημένος :
α) με τα λεφτά που παίρνει
β) με τις συνθήκες και το κλίμα μέσα στην ομάδα αλλά και με την ζωή στην θεσ/νικη.
Το β έχει επιτευχθεί.
Για το α η πληροφόρηση μέχρι τώρα είναι οτι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.
- Patricio_4
Στον φίλο που είπε ότι τον πήραμε 6 απάντησαfigurehead4 έγραψε:Και 4,5 τον πούλησαμε, αυτό λέω.Patricio_4 έγραψε:Για αγκουστο 3 δώσαμε
Δεν γίνεται να έχουμε παράλογες απαιτήσεις όταν αγοράζουμε ή να κοιτάμε μόνο μεταπωλητικη αξία, που κι αυτό είναι αστείο. Μπορεί να κάνει μεγαλυτερα όργια του χρόνου και να τον πάρουν Αραβες περισσότερο. Τες πα όλο στο οικονομικό γυρνάει και νιώθω να μπαίνω στο σύμπαν της Γκοντζάρεβα
- AlxNeapoli1
ΑΑΑΑΑυτο.chri5ti9 έγραψε:Τι σας νοιάζει ρε σείς το οικονομικό ; Σε καμμία άλλη ομάδα δεν το έχω συναντήσει αυτό έστω σαν σχόλιο κάπου ,μόνο εμείς το κάνουμε.
Παιχταρα την Κυριακή όπως κάθε ματς το τελευταίο 2μηνο θα είσαι μονος. Παρ τους μόνος σου ρε θηρίο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγινε μια φορά με τον ολιβειρα ,δεύτερη φορά με τον μισιτς,τριτη δεν θα αντέξω …
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σε καμία από τις 2 πρώτες περιπτώσεις δεν κατηγορώ την ομάδα .
Αλλά αυτόν κρατήστε τον .
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σε καμία από τις 2 πρώτες περιπτώσεις δεν κατηγορώ την ομάδα .
Αλλά αυτόν κρατήστε τον .
- nikos_algio
Παίκτες όπως ο Μειτέ αξίζουν πολύ πάνω από 3-4 εκ!
Αν τον είχαμε εμείς και ερχοταν πρόταση με 4 εκ. θα λεγαμε με αυτά παίρνετε μόνο το αριστερό του πόδι κλπ.
Αν από την άλλη καταφέρουμε να τον πάρουμε με 2-2.5 εκ. μιλάμε πραγματικά για ονειρικό ντιλ
Αν τον είχαμε εμείς και ερχοταν πρόταση με 4 εκ. θα λεγαμε με αυτά παίρνετε μόνο το αριστερό του πόδι κλπ.
Αν από την άλλη καταφέρουμε να τον πάρουμε με 2-2.5 εκ. μιλάμε πραγματικά για ονειρικό ντιλ
- ΑποστόληςΑ
Τα πάντα έχουν σχέση με το οικονομικό. Ένα από αυτά είναι και η επιβίωση της ομάδας.
αυτό αποστόλη θα ίσχυε αν είχαμε γουμενοπαγώνηδες στην ιδιοκτησία
τώρα η επιβίωση δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τον ΠΑΟΚτσή, ο οποίος δυστυχώς έχει μετατραπεί σε λογιστή τα τελευταία χρόνια
φυσιολογικό για τον οπαδό είναι να θέλει τους καλύτερους παίχτες στην ομάδα του, όχι να σκέφτεται τους ισολογισμούς και τα έσοδα από τις πωλήσεις
τώρα η επιβίωση δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τον ΠΑΟΚτσή, ο οποίος δυστυχώς έχει μετατραπεί σε λογιστή τα τελευταία χρόνια
φυσιολογικό για τον οπαδό είναι να θέλει τους καλύτερους παίχτες στην ομάδα του, όχι να σκέφτεται τους ισολογισμούς και τα έσοδα από τις πωλήσεις
Γουμενος enters the forum.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα πάντα έχουν σχέση με το οικονομικό. Ένα από αυτά είναι και η επιβίωση της ομάδας.
Πριν καν τελειώσει η σεζόν, η εξέλιξη της οποίας όχι απλά μας δίδαξε αλλά μας απέδειξε κιολας ότι καλύτερα είναι ΟΛΟΙ ΜΑΣ να κρατάμε το στόμα λίγο παραπάνω κλειστό όταν πρόκειται να μηδενίσουμε την ομάδα, εσύ σπεύδεις να πεις ότι αν δεν μείνει ένας παίκτης που μόνο από το Νοέμβριο και μετά έγινε βασικός και δεν μάγεψε και σε όλα τα ματς που επαιξε, σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ότι απλά στόχος θα είναι να βγούμε Ευρώπη;cartman έγραψε:Αν δεν αποκτηθεί ο Μειτε είναι ξεκάθαρα σημάδι ότι του χρόνου ο στόχος είναι να βγεις απλα Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό δεν θα έχω απαιτήσεις από την ομάδα, ούτε θα κράζω παίχτες και προπονητή όπως δεν το έκανα και πέρσι. Κράξιμο εννοώ για τη θέση που θα τερματίσουν όχι για τυχόν άθλιες εμφανίσεις.
Ρε παιδιά ηρεμήστε λιγο