Ευρώπη 2023-24

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Leonardo10

Re: Ευρώπη 2023-24

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Λογικά Μάρκος αντονιο θα βγάλει, γιατί είναι 3ος στην ιεραρχία στο 10 και 5ος στο 6, θα μπορούσε πολύ εύκολα να βγάλει τον Αντρε από την στιγμή που έχεις 2 δεξια μπακ + τον κετζιορα σαν λύση ανάγκης αλλά επειδή είναι ο Αντρε δεν θα τον βγάλει και καλά θα κάνει, μετά έχοντας τον οττο και βλέποντας ότι η απόδοση του σαστρε είναι παρα ποκυ καλή, που ειδικα τώρα τελευταία πιστευω μαζί με τον ντεσποντοφ ήταν οι MVP Ιανουαρίου, μπορείς να εξασφαλίσεις ότι αριστερά έχεις μπαμπά-Οττο και δεξία Οττο-Σαστρε-Αντρε- και κατά συνθήκη κεντζιορα, ένα υποψήφιος είναι ο Ράφα σοαρες. Του ζιβκο ζιβκοβιτς και ειδικά για Λουτσεσκου είναι μεγάλο ρίσκο. Πάντως αγωνιστικά μικρότερο ρίσκο αυτήν την στιγμή έχει να βγάλεις από την λίστα τον Αντρε και τον Μάρκος αντονιο. Πάντως υπάρχει προβληματάκι εδώ, ίσως θα έπρεπε ο 2ος τερματοφύλακας να είναι Έλληνας
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Παιδιά πέρα από το συναίσθημα η λογική λέει να βγει Vieirinha και Rafa Soares και να μπουν Sastre και Otto. Ο Sastre είναι ήδη αδικημένος και κέρδισε με την αξία του θέση στη λίστα. Ο Otto είναι παιχταράς και δεν γίνεται να τον ξενερώσεις από τώρα. Ο Rafa είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι στη λίστα, δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του σε δύσκολα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, το ίδιο ισχύει και για τον αρχηγό. Επειδή έτυχε και μας βγήκε μία δύο φορές με την Eintracht δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να μας βγαίνει. Τα κενά όταν παίζει δεξί μπακ δεν είναι κενά, είναι αεροδιάδρομοι. Αν συνυπολογιστούν κι οι τραυματισμοί τότε αναπόφευκτα πρέπει να μείνει απ' έξω. Όπως το δέχθηκε ο Sastre έτσι θα το δεχθεί κι ο αρχηγός. Χαφ και Zivko Zivkovic δεν γίνεται να μείνουν στην απ' έξω, είναι τεράστιο το ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ τον Όττο δεν θα τον έβαζα. Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και χωρίς να τον δεις με την υπόλοιπη ομάδα δεν ξέρω πως τον δηλώνεις και τι μήνυμα περνάς στους άλλους. Τον Σάστρε θα τον έβαζα σίγουρα. Μάλλον αυτή θα ήταν η αλλαγή μου - Σάστρε αντί Βιειρίνια. Αν χρειαστεί υπάρχει και ο Κεντζιόρα για δεξί μπακ όταν με το καλό θα έχει γυρίσει και ο Εκόνγκ. Ο Όττο αν με το καλό προσαρμοστεί θα παίζει βασικός σε πρωτάθλημα με ντέρμπυ κάθε τρεις μέρες - δεν θα παίζει με Λειβαδιές. Από το καλοκαίρι και μετά θα χορτάσει Ευρώπη.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Τι γίνεται ρε μάγκες... Οι μισοί συζητάμε γιατί δεν πήραμε παίχτες, και οι άλλοι μισοί συζητάμε πως θα χωρέσουν όλοι επειδή είναι όλοι άξιοι;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως πέρα από το αγωνιστικό, ο Βιειρινια έχει βγάλει αρκετούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο μεγάλους, αλλά και μικροπροβλήματα που τον αφήνουν έξω για βδομάδες...

Εγώ θα έκανα συζήτηση μαζί του, δεν ξέρω πως το βλέπει και ο ίδιος.

Πάντως νομίζω πως το σηκώνει το τρόπαιο αφού έχει παίξει σε κάποια ματς. Δεν χρειάζεται να είναι στη λίστα.

Μάρκος Αντόνιο δε νομίζω να βγει, ούτε φυσικά κάποιος άλλος μέσος. Έχουμε 10 παίκτες για 10 θέσεις, και είναι χώρος που γίνεται rotation.

Στην άμυνα θα γίνουν οι αλλαγές, και έχει λογικη το Σαστρε-Οτο αντί των Βιειρινια-Ραφα. Είναι σίγουρα αναβάθμιση, και έχεις αριστερά Μπαμπα-Οτο, δεξιά Σαστρε-Οτο και Κεντζιορα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε Νάπολη πόσες φορές έχεις δει τον Ότο να παίζει τους τελευταίους 6 μήνες και είσαι σίγουρος ότι είναι αναβάθμιση από Ράφα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι παρακινδυνευμένο να μην δηλωθεί ο Rafa. Θα παίζουμε δηλαδή μόνο με Baba; Κι αν τραυματιστεί / τιμωρηθεί ποιος θα παίξει;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο Ότο. Μπορεί να παίξει και τις δύο πλευρές το ίδιο καλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έτσι όμως θα καταπονούνται πολύ τα δεξιά μπακ καθώς δεν θα υπάρχει rotation και ο Vieirinha, για μένα, δεν αποτελεί αξιόπιστη λύση στα play-off για να ξεκουράζει τα δεξιά μπακ.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Doomlord4 έγραψε:Δεν το ξέρω αυτό
Λογικά θα μπορεί...αν τον δηλώσουμε μεταφραστή! :D
Δηλαδή θα πρέπει να δηλώσουμε οπωσδήποτε ότι ένας από τους ξένους που έχουμε (τους μη Έλληνες δηλαδή) ότι δεν θα παίξει Ευρώπη?

Να λοιπόν ένας από τους πολλούς λόγους που η Μ City , Barcelona , Real κτλ έχουν 23 άτομα ροστερ . Εμείς έχουμε 26 το ίδιο ακριβώς με Γιουβέντους αλλά έχουμε έναν ξένο παραπάνω που θα έπρεπε να είναι Έλληνας για να δηλωθούν όλοι.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

gika έγραψε:Ρε Νάπολη πόσες φορές έχεις δει τον Ότο να παίζει τους τελευταίους 6 μήνες και είσαι σίγουρος ότι είναι αναβάθμιση από Ράφα;
Ε για να τον πήραν βεβαιώθηκαν για την κατάσταση του αλλιώς δεν θα τον έπαιρναν. Τότε γιατί πήραμε τον οττο; Για να μείνει εκτός Λίστας να κάθεται στον πάγκο και να παίρνει ένα εκκατομυριο; Δεν νομίζω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μισό λεπτό ρε κοπέλια! Άλλο πράμα ο Rafa, άλλο ο Γιόνι. Μπορεί ο Γιόνι αυτή τη στιγμή να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά είναι θέμα χρόνου να τον βρει. Αλλά δεν μπορεί να γίνεται σύγκριση με τον Ραφα. Δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο ο Ισπανός, για να πέσει στο επίπεδο του Πορτογάλου.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οποια λιστα και να δηλωσουμε σημερα, οποιοι κι αν μεινουν εκτος, ωφειλουμε να την αποδεχθουμε.
Αυτοι που αποφασιζουν , βλεπουν τους παικτες καθημερινα, εχουν το σκεπτικο τους, προσμετρουν παραμετρους που μπορει να νην γνωριζουμε και σιγουρα ξερουν καλυτερα απο μας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Έτσι!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

και διαβάζοντας το άρθρο του 24 στη σελίδα μας, μου βγήκαν άλλη μια φορά τα μάτια με την αγραμματοσύνη. Δεν είναι κακό να μην είσαι καλός στην ορθογραφία, είναι πολύ κακό όμως όταν δηλώνεις δημοσιογράφος.. Οι γηγενής λοιπόν, και ξανά οι γηγενής και οι γηγενής...
Ο γηγενής/του γηγενούς/τον γηγενή/γηγενή- Οι γηγενείς/των γηγενών/τους γηγενείς/γηγενείς.
Και επειδή όλη την ημέρα εδώ μεσα είστε, (δημοσιογράφοι) άντε μάθατε και κάτι σήμερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”