Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Δωστε μωρε λιγο χρονο...Ζεστανε ο καιρος ,πηγαιντε βολτα σε καμια παραλια,βγειτε για κανα ποτακι,περπατηστε στην ακροθαλασσια...Μην χαλατε το χρονο σας τσαμπα...
-
Εγώ βλέπω ότι η κλεψύδρα αδειάζει.
Ο κόσμος μπορεί να αντέδρασε σχετικα ήπια τα τελευταία τρία χρόνια.
Υπομονή εξαντλήθηκε με το τραγικό φετινό φινάλε.
Την επόμενη χρονιά ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΌ ΣΑΒΒΙΔΗ, οι αντιδράσεις δεν θα είναι ούτε ευχάριστες ούτε ήπιες.
Και μην αρχίσετε τα "και τι θα κάνει ο κόσμος" ή "γο'υμενο που θέλετε..
Έχει αρχίσει η αντιστροφη μέτρηση. Ή αλλάζει τακτική ο Σαββίδης ή ο κόσμος θα γυρίζει την πλάτη μαζικά.
Την επόμενη χρονιά ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΌ ΣΑΒΒΙΔΗ, οι αντιδράσεις δεν θα είναι ούτε ευχάριστες ούτε ήπιες.
Έχει αρχίσει η αντιστροφη μέτρηση. Ή αλλάζει τακτική ο Σαββίδης ή ο κόσμος θα γυρίζει την πλάτη μαζικά.
- Montrealiotis
Joshua εδώ είσαι λάθος, δεν είναι αυτή η πολυφωνία. Ένα σωρό άτομα είπαν ότι ο Ιβαν έχει ευθύνη, και για τις αποτυχίες και για τις επιτυχίες. Ανάμεσα τους κι εγώ. Αλλά όχι έτσι, όχι ειρωνία στο άνθρωπο που πλήρωσε 11 μυρια για χρέη αλλονών αντί να ρίξει την ομάδα όπως ο τιγρουλης, που έχει βάλει 170 εκατομμύρια σε 11 χρόνια. Αυτό είναι ντροπή.
- navigator11
Ας τη γυρίσει και τελείως την πλάτη. Δικαίωμά του. Τις κουραδομαγκιές και τα ψευτονταηλίκια να αφήσουν κατά μέρος μόνο κάποιοι.
Με βλεπεις να το διασκεδαζω? Σε ποιους νομιζεις οτι απευθυνεται το ποστ μου?Montrealiotis έγραψε:Joshua εδώ είσαι λάθος, δεν είναι αυτή η πολυφωνία. Ένα σωρό άτομα είπαν ότι ο Ιβαν έχει ευθύνη, και για τις αποτυχίες και για τις επιτυχίες. Ανάμεσα τους κι εγώ. Αλλά όχι έτσι, όχι ειρωνία στο άνθρωπο που πλήρωσε 11 μυρια για χρέη αλλονών αντί να ρίξει την ομάδα όπως ο τιγρουλης, που έχει βάλει 170 εκατομμύρια σε 11 χρόνια. Αυτό είναι ντροπή.
- Montrealiotis
Το ξέρω ότι δεν το διασκεδάζεις. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την φετινή χρονια. Δεν χώραν όμως στο παοκμανια τέτοιες φωνές. Βλέπεις μετά από τόσες παρατηρήσεις και το βιολί κατά του ιβαν συνεχίζεται. Χωρίς διάλειμμα.
-
Καμία ειρωνία
Θεωρειτε δηλαδή ότι επανάληψη της φετινης χρονιάς ο κόσμος θα την δεχθεί αδιαμαρτύρητα ??
Σε σταυροδρόμι είμαστε. Σε οριακή κατάσταση αν δεν το καταλάβατε.
Ελπίζουμε να επιλεγεί ο δρόμος που θα μας πάει στην κορυφή πάλι.
Μέχρι τότε, επισημαίνουμε τι θα σημαίνει μια απο τα ίδια.
Όμως, επειδή θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ, ελπίζουμε γιατί όταν ο ΠΑΟΚ είναι καλά είμαστε κι εμείς καλά.
Θεωρειτε δηλαδή ότι επανάληψη της φετινης χρονιάς ο κόσμος θα την δεχθεί αδιαμαρτύρητα ??
Όμως, επειδή θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ, ελπίζουμε γιατί όταν ο ΠΑΟΚ είναι καλά είμαστε κι εμείς καλά.
Όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι:
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»...!!!
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»...!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Παρ 26 Μάιος 2023, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Ιβάν Σαββίδης VI
Ποιος μίλησε για αδιαμαρτύρητα; Εγώ δεν άκουσα κανεναν να λέει ότι ο Ιβαν τα έχει όλα καλώς καμωμένα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι με όλα τα στραβά του ζούμε την χρυσή εποχή του ΠΑΟΚ. Μην λέμε και ότι θελουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Παρ 26 Μάιος 2023, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για πες τι αλλαγή πολιτικής από τον Ιβαν θέλει ο «κόσμος» ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγώ βλέπω ότι η κλεψύδρα αδειάζει.
Δακρύσαμε αδερφέ και σόρυ για τον τόνο που χρησιμοποιώ, αλλά αυτά τα "μαζικά" μου προκαλούν αλλεργίες.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εγώ βλέπω ότι η κλεψύδρα αδειάζει.
Μαζικά θα έπρεπε να έχουμε τη τρέλα να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα, όσο καλή ή κακή είναι αυτή. Όχι να περιμένουμε πότε θα πάει καλά έτσι ώστε να είμαστε εκεί.
Αυτό δεν ονομάζεται οπαδός του ΠΑΟΚ. Αυτός ονομάζεται οπαδός της επιτυχίας (για να μην πω κάτι άλλο).
Είναι απολύτως θεμιτό να θες το καλύτερο για την ομάδα σου και ας πούμε λογικό να "απαιτείς" από τον μεγιστάνα ιδιοκτήτη της να στάζει χρήματα ασταμάτητα αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
Δεν βλέπω να κάνουν ουρά οι μεγαλοεπενδυτές έξω από τα γραφεία μας για να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης να αρνείται.
Δεν είσαι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και τα δακρύβρεχτα πως ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος επειδή ο λαός του είναι τεράστιος, μόνο για καφενειακές συζητήσεις τα ακούω.
Για το ρεαλιστικό - ποδοσφαιρικό - Ευρωπαϊκό μέγεθος του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης είναι πολυτέλεια. Ο Σαββίδης και ο κάθε αντίστοιχος Σαββίδης.
Μόνο τυχαίο δεν είναι που σε 96-97 πλέον χρόνια ζωής, βρέθηκε μόνο ένας άνθρωπος αυτής της οικονομικής επιφάνειας να σε αγοράσει.
Προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα, εννοείται ξαναλέω θεωρώ πως έχουμε κάθε δικαίωμα να "απαιτούμε", αλλά αφήστε τις υπερβολές λίγο στην άκρη.
Ας κάναμε sold out στα διαρκείας κάθε χρόνο όπως κάναμε κάποτε, να δείχναμε δηλαδή πως η δικιά μας η καύλα δεν χάνεται ποτέ και τότε ναι, ίσως εμφανίζονταν και εναλλακτικές εκτός Σαββίδη.
Όταν σε βλέπουν να μαζεύεις λίγο κόσμο παραπάνω από το σούπερ μάρκετ της Παπαναστασίου, μη περιμένεις να σε πάρουν και πολλοί στα σοβαρά.
Άποψη μου όλα τα παραπάνω και πάλι σόρυ για τον τόνο.
- Amsterdamer_87
Ρε τον Ιβαν κραζεται ??
Αντι να κραξετε τους λαλακες που ακριβοπληρωνει για να κανουν αυτα που πρεπει,σ αυτον επιτιθεστε ??
Το μονο λαθος του ειναι οτι πληρωνει "αχρηστα" στελεχη..
Χρημα ριχνει και πολυ μαλιστα καθε χρονο επι πολλα χρονια..
Αντι να κραξετε τους λαλακες που ακριβοπληρωνει για να κανουν αυτα που πρεπει,σ αυτον επιτιθεστε ??
Το μονο λαθος του ειναι οτι πληρωνει "αχρηστα" στελεχη..
Χρημα ριχνει και πολυ μαλιστα καθε χρονο επι πολλα χρονια..
- navigator11
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καμία ειρωνία
Κι εγώ σου απαντώ ότι είναι δικαίωμα αναφαίρετο του καθενός να μην ξαναπατήσει γήπεδο, εφόσον κρίνει ότι τον δουλεύουν κλπ κλπ. Απολύτως σεβαστό. Οι προβλεπόμενες ... διόλου ήπιες αντιδράσεις ποιές είναι δηλαδή; Θα βουτήξουν από το λαιμό τον Κυρκυρ, τον Γκαγκάτση, τον Δούκα, τον Μπότο, τον Ραζβάν, τους γιούς του Ιβάν, την Γκοντάρεβα κοκ οι οπαδοί; Θα βρίζουν εν χορώ τον Σαββίδη όπου σταθούν κι όπου βρεθούν; Θα μπουκάρουν στο γήπεδο εν ώρα αγώνα, αν χάνουμε σε κανένα ντέρμπι, ξέρω γω;;